2008 Ekim/Kasım Minikleri

merhabaa teyzeleyiim yine biz geldik özellikle Yasmin teyzeme ve sizlere sevgileyyy öpücükleyyy Yasmin teyze bak bakalım hala Anıl'a benziyor muyum?

bu resmimi Krikitos teyzecim süsledi püsledi annemde magnetlerde kullanacak nasılım ama zemuszemus

bakın burada çirkin oluyorum yeterince çirkin olabilmiş miyim?

ohh mamamı yedim karnımı doyurdum cokacimcoook

geçen hafta pazartesi annem babamla ninemlerin bahçesinde keyif yaptık süperdi süper

şurayı karıştırsam annem kızar mı acaba

mısır da süpermiş bana katılmak ister misiniz?

bahçede ninemle ananem gözleme çörek falan yapıyorlar ben eksik kalır mıyım hemen oturdum tabi

yerim eymenin çirkin yaptığı burnunu maşallah çok şeker oldu bu yaaa

dilek senin sinirli paşayada maşallah canım

Beyazmeleğim ay nasıl benzetiyorum Anılıma.Bakışları özellikler.Maşallah Eymenime.Büyümüş, oturuşu falan yandan Anıla benziyo.Yerim onun mısır yiyen ağzını.Ooooov oğlumu görmüş gibi oldum((

Dilekcim senin tontişi de arka sayfada gördüm.Çok tatlı maşallah.Sanki biraz da asabi.Tam bi erkek tipi var.Hani derler ya, bi daha doğurursan o da erkek olacak gibi.Allah bağışlasın:)))

pek uğrayamaz oldum buralara( işler çoğaldı kriz bitti galiba (çok şükür diyelim) bebeciklerimiz yine çok tatlılar her zamanki gibi hepsini kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan

meleğim maşallah süphanallah eymene..
çok tatlı yaaaa!!!!
bu arada şuan kurt gibi açım ve ben o içli gözlemeleri gördüm..
saçtan çıkan dumanlar ve kokular resmen burnuma geldi..
tövbe tövbe..şişecek bi yerlerim:))))

:) dimi canım bende de aynısı oluyor ama asma suratını akşama şurda ne kaldı birazdan oğlunun yanındasın inşallah

ayy canım ya kıyamam ver adresini hemen ananeme yaptırıp göndereyim o an taze taze yemek gibi olmaz ama olsun cokacimcoook

meleğim maşallah süphanallah eymene..
çok tatlı yaaaa!!!!
bu arada şuan kurt gibi açım ve ben o içli gözlemeleri gördüm..
saçtan çıkan dumanlar ve kokular resmen burnuma geldi..
tövbe tövbe..şişecek bi yerlerim:))))

ay bu mesaj niye saat farkıyla iki sefer gitmiş...
açlık tepememi vurdu acaba:))))
canım çok sağol..
yazın kısmet olursa gelecemya o zaman yaptırırız annene sıcak sıcak yeriz afiyetle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…