2008 Ekim/Kasım Minikleri

maşallah yağıza..
remedioscum bunlar çok fena..
çok meraklılar ve kaşla göz arasında yapacaklarını yapıyolar...
tulumuda çok şeker:)

Azocum, Remediosum maşallah nasıl büyümüşler.Azocum koca adam olmuş Kaan.Maşallah çok tatlı.Remediosum Yağız da öyle.Tulumun içinde çok sevimli.Kıskandım bikaç tane de ben mi eklesem:)))

azocum ne kadar büyümüş ömer kağan maşallah ana oğul çok tatlı çıkmışsınız :))
piroşu var ya elime bir geçirsem mıncık mıncık sıkacağım her yerin çirkin şey yaa :)))bu arada maşallahı unutmayalımmm dimii...
yağızda maşallah yine iş başında sanırım bu aylardaki tüm bebeklerin davranışı aynıı :) yalnız remedios yağızın tipi falan çok cool ilerde çok canlar yakacak kapınızda çok bekelyecekler kızlar öyle gözüküyor canım çok yakışıklı maşallahhh

Anne dolabı dağıtıyorum.Bana müsade eder misin bakışımız:))

Bu da çapkın bakışımız...

Televizyona dalıp beni unuttuğu ender anlardan((

maşşallah batuya ,piroşa ,kaana ,anıla ,ve yağıza ..hepsi birbirinden haylaz ,kimi yürür ,kimi karıştırır,kimi bohçayı toplar kaçar ,çok fena bunlar yaa .hepsi harika..

Anne dolabı dağıtıyorum.Bana müsade eder misin bakışımız:))

Bu da çapkın bakışımız...

Televizyona dalıp beni unuttuğu ender anlardan((

oy senin gülüşüne kurban olurum ben karıştır yavrum ne işimiz var toplarız bizzz:))
bu arada sabah da yağmur benim çekmeceyi olduğu gibi yere dökmüşşş hem de iç çamaşırlarımı düşünün yani bunalrın ne yapacağı hiç belli olmuyor vallahi...kaydirigubbakcemile3

Eylülüm, Lavişim teşekkür ederiz.Hepsi de çoook tatlı.En güzel bebek hangisi diye soruyo kızlar bazen, seçemiyorum.Maşallah hepsi de birbirinden güzel, sevimli...

maaşallah anıl beye..ne güzel gülmüş öyle:))
bu arada ne ilginç bi oturuş tarzı son fotodaki..
çok tatlı çoookkkk:))

masalah Anil`a annnesi cok tatli olmus iyice..

bu arada türkmen oturusu oldugunu ilk defa duyuyorum,benim oglum hic normal oturmaz oturamaz:)

her isini bu oturusta halleder.cok sevimli oluyorlar o sekilde kat kat..

yasmin,laviş,eylül teşekkürler kızlar.
evet eylülcüm artık başetmek çok zor bunlarla..
yasmincim anılda çok şeker maşallah yaa.. çok muzip muzip bakıyo..

(Agorada bir küçük mert )bütün dükkanlara girdik çıktık kucaklandık öpüldük annem kızdı tabiii bana

annem kızınca araba oturmak zorunda kaldım ama fazla kalmıycam kararlıyım

bu oyuncakların titreşimi müzüğü ne güzelmiş çok mutluyum

düttt düttttttttttt (eve geldiğimizde hala dütlüyodu dütt dütt şiştim )

eve geldik bende hala enerji var annemle babamı bitirdim sonunda baba gel dığıdık dıgıdık yapalım
(bu arada gerçekten dıgı dıgı diyordu hayretim şaştı nerden buluyor bu kadar enerjiyi ve tüm gün boyunca hiç uyumadı çünkü mert bebek arabasında uyumaz malesef

krikitosum damadımı kimler kucaklıyor bakiimm?lüffen lüffen! kendisini güzel muhafaza edelim
Allahım nazarlardan saklasın Mertimi ve diğer bebişlerimizi

Saphiram damat erken başlamış araba işine.Dütleyip duruyo.Bi tane al bare:))Maşallah tontişler büyüdüler de arabalara biniyolar.Yirim onları yirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…