2008 Ekim/Kasım Minikleri

lavinyacığım ve çilekciğim çok teşekkürler

yasminciğim yerim ben anılın türkmen oturuşunu maşallah

krikitoscuğum merte maşallah ne kadar neşeli allah nazarlardan korusun

maasallah butun kuzulara
artık yaramazlıkları, kurnazlıkları hatta kızıp tepkı verınce ellerı acıp kavgaları var bunların
aslında hepsı de tam yemelık oldular da yıyemıyoruz

krikitos maşallah süphanallah mert beye..
allahım nazarlardan korusun..
gerçekten enerjileri hiçbitmiyor..bırakın bitmesin:))))))))

safişçim damadının gözü genç kızlarda onlar ayy ne tatlı diyolar bizimki bana bakmadan dönüyo arkasını gidiyor ama ben kulağını çektim duru valla yolar seni dedim bi bağırır sana pısar kalırsın kaydirigubbakcemile3 bütün kk teyzelerine teşekkür ederiz bu arada şöle hepberaber bir araya gelsek bebekleri yisek yisek gene dymayız biz :) çünkü hepsi baldan tatlı

ay geliyos hemen , batu atladı arabanın koltuğuna , bekle piroşum az kaldı kurtaracam seni cadı annenden :))

kızlar işte benim oğlumunda birkaç kare fotoğrafı..

bu babamın hırkası.babaannem saklamış benim için..

sabahları kahvaltım gecikince çok asabi oluyorum..

top oynamayı çok seviyorum.büyüyünce basketbolcu olucam..

burada oğlum ısıracağı hedefe odaklanmış durumda(ben..)

yürümeyi çok seviyorum(hatta şimdi tek başına yürüyor ve hep eller havada kahkahalarla yürüyoruz)

banada annemede kırmızı çok yakışıyor..:)(öle diyolar..)

mutfakta koridorda biraz dolaşıp etrafı karıştırayım

Anne dolabı dağıtıyorum.Bana müsade eder misin bakışımız:))

Bu da çapkın bakışımız...

Televizyona dalıp beni unuttuğu ender anlardan((

ben uğramayalı burası yine melek dolmuş taşmış hepsi birbirinden güzel, hepsi birbirinden tatlı maşallah yaa
yasminim senin oğlanla benimkinin dolapları karıştırışı bile aynı kaydirigubbakcemile3

beyazmelek ne güzel olmuş bu alıntılar, çoğunu görmemiştim eline sağlık özet için:)

yerim bu sosislerin hepsini maşallah hepsineyürüyenler, koşanlar, recep ivedik gibi cama dayananlar, tombilibular gibi uyku tulumuyla dolaşanlar, kocaya kaçanlar:)), yeşillikler içindeki prenses hepinize 41 bin kere maşallah bebişler, allah nazarlardan saklasın

lavinyacım birde yüzü yakın plan olanın ham halini koysan canım tam süper olacak

bende pek çok resmi görmemişim
piroşla batunun iletişim süper bu arada ona koptumm

lavişş yağmurun yakın plan resimleri süper süper süper gerçekten
allah gülen yüzünü eksik etmesin

o yaramazlık peşinde olan erkeklerimizde ayrı

ay dişlerim kamaştı birden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…