2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ıyi Günler hepinize arkasdaşlar...
Umutcum geçmiş olsun bayağı sürdü ısmetin hastalığı.Dediğin gibi yeme içmesi bi sorun,bi de huy değiştiriyorlar o da ayrı bi sorun oluyor.Ama inş atlatınca hastalığını keyfi de yerine gelir.

haa bi de ben belimi inciltim resmen belim sağa kaydı dr gittim 10 yatacaksınn oturmak bile yasak dedii allaha şükür iyim ama dikkat etmem lazımm fıtık başlangıcı olabilir dedi dr

Duygucum sorma her gün ne yemek derdi valla karar vermek yapmaktan zor.
Ben yoğurt çorbası yaptım içine ayrıca nohut da attım.Pek sevmiyor da benim ki nohutu çorbanın içinde yiyor.Çorbaları çok seviyor Allah'tan.

Umutcum geçmiş olsun sizede ısmet iyileşemedi demi kıyamam sarı kafaya nazar değdiCalpol yapıyor pişik resmen buna eminim çok nadiren bir diş çıkcağı zaman veririm ertesi gün poposu kıpkırmızı olur hemencecik iyileşir inşallah ısmetcik..

Yoğurt çorbası dediğin Yayla mı Semacım?Bende uzun zamandır yapmıyorum aslında iyi fikir:)Nohut fasülye yiyor bizimkisi ben pirinçli yapayım olmazsa..

haa bi de ben belimi inciltim resmen belim sağa kaydı dr gittim 10 yatacaksınn oturmak bile yasak dedii allaha şükür iyim ama dikkat etmem lazımm fıtık başlangıcı olabilir dedi dr

Canım geçmiş olsun.Bu arada benim ablamlar da dublex de oturuyor.Ama bayağı büyük her iki katı da.Üst katı genelde misafir için kulanıyorlar.Bence dublex ev sahibinden çok onlara kalmaya giden misafirler için daha rahat
Biz oraya gidince üst katta kalıyoruz kendi evindeymişsin gibi oluyor.Küçük çocukları var onunda, merivenlere zamanla alışıyorlar ama alışana kadar uğraştırıyor insanı.

Yoğurt çorbası dediğin Yayla mı Semacım?Bende uzun zamandır yapmıyorum aslında iyi fikir:)Nohut fasülye yiyor bizimkisi ben pirinçli yapayım olmazsa..

Duygucum ben yoğurt çorbası ve yayla çorbası karışımı yapıyorum
İçine ilaveten şeyler koyuyorum.Bu yaptığım çorbada hem pirinç,hem nohut var:)

umut canım gecmıs olsun ismet ınsallah ıyılesır bır an once
bızde cuma gunu uludagdaydık ama oğlum karı sevmedı kardan zıyade sıkı gıyınmeyı sevmedı dısarıda yagan kardan gozlerınıde acamayınca bızım kar keyfı baslamadan bıttı :))

Ooo canım ne güzel yapmışsınız.Demek karı sevmedi paşakardan adam yapsaydınız annesi belki öyle keyif alırdı:)

ismetime,aslanıma geçmiş olsun.ayşecim sana da ayrıca geçmiş olsun...hızlıca baktım atladıklarım varsa kusura bakmayın arkadaşlar...tunahan da öksürüyor hem de aşırı derece de ben de sürekli tuzlu su yapıyorum bir de pediturs verdim...daha önemlisi sütüne bal ve zencefil katıyoruz çok faydası oluyor kesinlikle tavsiye ederim...henüz dr.a götüremedim bizim yollar çok kötü araba geçmiyor doğru dürüst bugün zor işe geldim akşam da erken çıakrım herhalde...inşallah biran önce iyileşir bebelerimiz şimdi dr.a götürsm hemen antibiotik yazar diye istemiyorum gerçi bizim doktor hemen yazmıyor ama ne bilim yaa...müjdecim resimleri görelim ben de koyacaktım ama foto mak.nin şarjı bitmiş yükleyemedim

Ooo canım ne güzel yapmışsınız.Demek karı sevmedi paşakardan adam yapsaydınız annesi belki öyle keyif alırdı:)

sıkıldı kalın gıymekten darlandı galıba dısarıda tıpı vardı gozlerını acamadı oyuzden yapamadık bısey pencereden yol acan ekıperın ısıklarına gulduk bol bol cocuklar oynadıkça onlara guldu eglendı kendınce, uzaktan sevdık karı :)

Geçmiş olsun Deryacım.Evet zencefil gerçekten çok iyi öksürük için biz de zencefil bal karışımı veriyorduk öksürdüğünde.ınş ilerlemeden atlatırsınız.

mehaba arkadaşlar

UMUT geçmiş olsun ısmet paşama Allah şifa versin de hemencecik atlatsın kuzucum

BETÜL Aslana da geçmiş olsun insana zor geliyor serum olayları falan ama olsun kuzularımızın sağlığı düzelsin de. Utkuya serum takacaklarını öğrendiğimde durmaz serumla diye çok korkmuştum ama bişekilde oyalanıyolar duruyolar.

HıCRAN inşallah misafirlerinizin de tedavisi iptal olmaz

Deryacım Tunahana da geçmiş olsun

oksuruk ıcın elma kabugunu tarcın ıle kaynatın ıcıne ıhlamur atıp altını kapatın altını ılıyınca ıcırın cocugunuza emre'nın oksurugunu ben boyle kestım. tadı guzel oluyor sevmezse balla tatlandırabılırsınız.
ama zencefılde ıyı gelıyor bır parca zencefılde atabılırsınız elmakabugunun ıcıne.

canımbenim deneyeyim hemen tarçınlı elmayı bugun eksikolma..ne iyi etmişsiniz..temız dag havası bıle yarar kuzuya..

duygucum calpol olabilir tabi..bunlar açık tenli..zaten henuz cok ufaklar..ateşi çok çıkmadıkça vermeyeyim en iyisi...benim pişiğe takıntım var..ıslak mendıl bıle kullanmıyorum ismetin cildide cok hassas..sabun ve suyla yıkıyorum..malesef uzadı evetnazar oluyo işte malesef..nekadar pozitif olsamda engelleyemıyorum..

deryacım tuniş balımada cok geçmiş olsun..zencefıl bendede var kuru toz deilde meyvemsı haliyle..oda olur sanırım..ıhlamurunun içine azcık birazda bal tarçın ve elma kabuğu..bende bugun aradım sordum druma uzun sürdü antıbıyotıge başlıyalımmı dıye hayır dedi..kendi bağışıklığıyla yenecek bikaç gün daha bekleyelım bakalım dedi..inadına boyle havaalarda olur bazen aksilikler hastalıkla..eh bunada şükür..tez iyileşelim cümleten işallah..

Duygucum ben yoğurt çorbası ve yayla çorbası karışımı yapıyorum
İçine ilaveten şeyler koyuyorum.Bu yaptığım çorbada hem pirinç,hem nohut var:)

Anladım canım ne güzel çok besleyici oluyordur bende bugün kuru fasülye pilav yapmaya karar verdim hem bizde yeriz yarında olmazsa yayla çorbası yapayım sağol canım.
Deryacım sizede geçmiş olsun zencefilin çok faydalı olduğunu bende duymuştum umarım iyi gelir..

Haklısın canım tenleri çok beyaz ve çok hassas en ufak birşeyde mesela kızınca bile kıpkırmızı oluyor bizimki:)
Demek sabun su yapıyorsun ne güzel ben malesef mendil kullanıyorum penaten diye bir krem var her alt açmada onu kullanıyorum doğduğundan beri hiç pişik olmadı ama ara sıra hafif kızarıp sivilce oluyor sebebide Ege kesinlikle kakasından rahatsız olmuyor ya ben kokusunu almasam bütün gün öyle gezer bazen farketmiyorum ister istemez altında bez kalıyor kakalı....Portakal tarzı asitli şeylerinde yaptığını duymuştum sanırım onunda etkisi oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…