haa bi de ben belimi inciltim resmen belim sağa kaydı dr gittim 10 yatacaksınn oturmak bile yasak dedii allaha şükür iyim ama dikkat etmem lazımm fıtık başlangıcı olabilir dedi dr
Yoğurt çorbası dediğin Yayla mı Semacım?Bende uzun zamandır yapmıyorum aslında iyi fikir:)Nohut fasülye yiyor bizimkisi ben pirinçli yapayım olmazsa..
umut canım gecmıs olsun ismet ınsallah ıyılesır bır an once
bızde cuma gunu uludagdaydık ama oğlum karı sevmedı kardan zıyade sıkı gıyınmeyı sevmedı dısarıda yagan kardan gozlerınıde acamayınca bızım kar keyfı baslamadan bıttı :))
Ooo canım ne güzel yapmışsınız.Demek karı sevmedi paşakardan adam yapsaydınız annesi belki öyle keyif alırdı:)
ismetime,aslanıma geçmiş olsun.ayşecim sana da ayrıca geçmiş olsun...hızlıca baktım atladıklarım varsa kusura bakmayın arkadaşlar...tunahan da öksürüyor hem de aşırı derece de ben de sürekli tuzlu su yapıyorum bir de pediturs verdim...daha önemlisi sütüne bal ve zencefil katıyoruz çok faydası oluyor kesinlikle tavsiye ederim...henüz dr.a götüremedim bizim yollar çok kötü araba geçmiyor doğru dürüst bugün zor işe geldim akşam da erken çıakrım herhalde...inşallah biran önce iyileşir bebelerimiz şimdi dr.a götürsm hemen antibiotik yazar diye istemiyorum gerçi bizim doktor hemen yazmıyor ama ne bilim yaa...müjdecim resimleri görelim ben de koyacaktım ama foto mak.nin şarjı bitmiş yükleyemedim
Duygucum ben yoğurt çorbası ve yayla çorbası karışımı yapıyorum
İçine ilaveten şeyler koyuyorum.Bu yaptığım çorbada hem pirinç,hem nohut var:)
canımbenim deneyeyim hemen tarçınlı elmayı bugun eksikolma..ne iyi etmişsiniz..temız dag havası bıle yarar kuzuya..
duygucum calpol olabilir tabi..bunlar açık tenli..zaten henuz cok ufaklar..ateşi çok çıkmadıkça vermeyeyim en iyisi...benim pişiğe takıntım var..ıslak mendıl bıle kullanmıyorum ismetin cildide cok hassas..sabun ve suyla yıkıyorum..malesef uzadı evetnazar oluyo işte malesef..nekadar pozitif olsamda engelleyemıyorum..
deryacım tuniş balımada cok geçmiş olsun..zencefıl bendede var kuru toz deilde meyvemsı haliyle..oda olur sanırım..ıhlamurunun içine azcık birazda bal tarçın ve elma kabuğu..bende bugun aradım sordum druma uzun sürdü antıbıyotıge başlıyalımmı dıye hayır dedi..kendi bağışıklığıyla yenecek bikaç gün daha bekleyelım bakalım dedi..inadına boyle havaalarda olur bazen aksilikler hastalıkla..eh bunada şükür..tez iyileşelim cümleten işallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?