merhaba güzel annelerr
kaç gündür misafirlerim vardı yazamadım
bide şu farmvilleye takıldım,giremedim..
ayın 30'unda Allah kısmet ederse istanbula geliyorum
ayın 2 si yada 3 ünde buluşma ayarlarsak çok iyi olur,kardeşim 2sinde yada 3 ünde izinli.onunla gelicem kabul ederseniz,yol tarifinde eşime yardımcı olur.
istanbullularr kımler gelıyor buluşmaya nerde buluşuyoruzzzz
Canan madem beni seviyon seni facebookaaa ekliyom o zaman:)))))Şaka arkadaşım kusura bakma bir yanlış anlaşılma olduğu için özür dilerimopuyorumnanaktan
ben mevlanının şu sözünü çok sevdim.. ' Yaradılanı sevdim,Yaradan'dan ötürü..' özellkile aşkı okuduktan sonra insanları olduğu gibi kabul edip sevmeyi başarmak istiyorum.zaten benim yaşam felsesem genel olarak böyledi.şimdi daha da güçlendi...hepinizi seviyorum.tabi sevgimin dereceleri farkılı mesala en çok kendimi...naniknaniknaniknanik:roflol:
Fatmacım hoşgeldin msn den yazmışın yetişemedim kusura bakma yemek yapıyordum canım burdaysan tekrar yaz:)Aaa ama beni avutmak için yazma tamammı bak poh pohlamana gerek yok beni:)))Mevlüdecim edepsiz terbiyesiz insanla uğraşmak zordur laf anlatsan anlamaz zaten benimde öyle bir komşum var ama anlamıyor malesef kapasitesi yetmiyor işte.Ne kapasitesi yeter beni anlamaya ne de kalitesi..Allah kurtarsın ne diyim umarım konuşunca anlar yüzsüz,çirkef insanlar değildir bazı insanlar gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?