2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar çok sınırlıyım çokkk
haftanınilk gunumalum benımde bir sürü işim var ama alp sağolsun bırakmıyorkı yapayım..
oyuncakları bile toplatmıyor..
neyse ben bir saaat uğrastım uyuttumişe koyuldum aradan 20 dk geçti alt kat komşu birbirinı öldürüyor sankı bağırma gürültu kapılar çarpılıyor falan uyandı çocuk tekrar salladım falan uyumadı salıncaktan daınmıyor bir yandansallıyorumbir yandan yazıyorum..

boşuna demıyolar ev alma komşu al dıye gerçekten çok doğru..
ne biçim insanlar ya hıç saygıları yokkımseye..
işin kötü kısmı burda kıralar 1 yıllık peşinalınıyo değiştirmekde zor yanı imsaknsız
az para değil bir yıllık kıra 12 bin bıkerede atılmaz ama yettı bu alt attakıler..
sözde mıllet vekılının eşimiş dıye kımse birsey demıyor yeter artık amm ya çekılecek dert değil inanın öylede kötü bir koku gelıyorkı o kattan balkon kapısını dahıl açmıyorum ya..
aslında bulunduğumuz site güzel ama bunlardaortak alana saygı diye birsey hiç yok apartmanın içi çok kırlı duvarlarda bir karış toz..
birde bu alt kattakıler benı çileden çıkartıyor
eşim gelsın gidecem kapılarına bune ya
çocuk uyumadı da gerı barı yemek
yedireyım kızlar sakınleşince görüşürüz..

betülcüm çok geçmiş olsun
kızlar bende uzun zamandır okuyorum ama yazamıyorum umarım herkes iyidir bütün bebişleri öpüyorum

Mevludecim cok sukur ece geldikten beri baya iyiyiz masallah, yemegini filanda yedi guzelce, kusmadi cok sukur..
Uyuyor simdi. Kasintisi cok kotuydu hastanede surup verdiler onun icin baya rahatladik kasimiyor onun sayesinde..

Fatma canim cok saol, sende onurcukta iysinizdir umarim..

Fatmacım hoşgeldin msn den yazmışın yetişemedim kusura bakma yemek yapıyordum canım burdaysan tekrar yaz:)Aaa ama beni avutmak için yazma tamammı bak poh pohlamana gerek yok beni:)))
Mevlüdecim edepsiz terbiyesiz insanla uğraşmak zordur laf anlatsan anlamaz zaten benimde öyle bir komşum var ama anlamıyor malesef kapasitesi yetmiyor işte.Ne kapasitesi yeter beni anlamaya ne de kalitesi..Allah kurtarsın ne diyim umarım konuşunca anlar yüzsüz,çirkef insanlar değildir bazı insanlar gibi..

Son düzenleme:
Betül geçmiş olsun umarım sorunsuz halledersiniz Aslancık sağlığına kavuşur bir an önce..Demek su çiçeği o kadar önemliymiş öğrenmiş olduk ben bilmiyordum

emlcimm daha öncede yazdım.bana uygun.gelmek isterseniz beklerim.candan kardeşim de olacak.2-3 de uygun.zaten evdeyim.15 tatildeyiz...gelbilenler yazrsa sevinirim.ona göre ben de hazırlanayım)))))..pis evimi düzenleyeyimde arkdaşlarım görmesinler pis evimi..aslında pisliktençok dağnık demek daha doğru olur..

duygu daha önce okumuşsundur ama cevap yazmadın..beni faceden silmişsin.sebbini sordum.cevaplarsan sevinirim..

Canan yeni okudum hayır daha önce görmemiştim gerekli açıklamayı sana yaptım ben özelden okursun...

betül yaa çok geçmiş olsun..aslancık nasıl serumu durdurmu kolunda...yazık bebeğime..allhım acil şifa versin...öp benim yerime ...

Canan madem beni seviyon seni facebookaaa ekliyom o zaman:)))))Şaka arkadaşım kusura bakma bir yanlış anlaşılma olduğu için özür dilerimopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Canan madem beni seviyon seni facebookaaa ekliyom o zaman:)))))Şaka arkadaşım kusura bakma bir yanlış anlaşılma olduğu için özür dilerimopuyorumnanaktan

ben mevlanının şu sözünü çok sevdim.. ' Yaradılanı sevdim,Yaradan'dan ötürü..' özellkile aşkı okuduktan sonra insanları olduğu gibi kabul edip sevmeyi başarmak istiyorum.zaten benim yaşam felsesem genel olarak böyledi.şimdi daha da güçlendi...hepinizi seviyorum.tabi sevgimin dereceleri farkılı mesala en çok kendimi...naniknaniknaniknanik:roflol:

Sinsileri, arkadan atan ufuren pisiriklari, bos islerle ugrasan mechul kisileri, kompleksli sahsiyetleri egitirim ulen varmi !
imza; "egitimci betul:)" hahaha hadi gulelim.. zavalli ezik kisilige selam....
betüüül var ulen var mı? betülülm bu yazıları nerey yazıyorsunuz.ben de yazmak istiyorum bir özlü söz de ben yazayım..

O işin şakasıydı zaten Canan aslında kimse kimseyi sevmek zorunda değilde en azından saygı duyması yeterli..Ben seni yanlış anlamışım ondan silmiştim facebooktan..Onun içinde kusura bakma dedim.Burdada açıklıyım dedim yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermiyim.Bir kahvenin kırk yıl hatırı varmış..Benim kimseyle sorunum yok kimseninde benimle olmasın mümkünse..

İyi geceler...
İnt.e daha yeni girebildim...
Geçmişe göz attımm..
Aslan Emreye geçmiş olsun..Bizimde su çiçeği geçirme ihtimalimiz vardı bir ara, o zamanlar çok araştırmıştım,okuduklarım yüzündende çok tedirgin olmuştum...
Aşısını kaçırdınız herhalde...
Buluşma varmış, ben bir kaç işimi halledip tekrar eşimin yanına gitmeyi düşünüyorum ama eğer olursa bir iki gün erteleyebilirim..
Benimde evim müsait her zaman,bende de buluşabiliriz..

duygucum mesajını anlayamadım ne oldu da avutacaktım bilmiyorum geçmişe pek bakmamıştım inş önemli bişy yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…