tünaydınlardan bir buket...
dün gece okul müdiremiz evde mahsur kalmış 20haftalık gebe..eşi denızci..evde yalnız ve evı eşekbayıltan bi yokuş üzeri..eşim gitti aldı..bizde kaldı..amanın yaa mısafır ne zor bebekleyken..hicrancım allah yardımcın olsun vallahi..şöyle 3 4 yaşında olsalar neysede,biyandan hasta ismet aşırı mızmız,biyandan kadın hamile özenim bol çeşit bişiler koyim istedim işallah becerebilmişimdir..
huyunamı hastalıgınamı yanayım demişler ya..ismet mızımmızım oldu..öksürüğümüzde kesikti şimdi köhümköhüm ifrazata döndü..popomuz yara derecesınden pişik olmuş drumu aradım içinin ateşi veya peditus yapmış olabılır dedi..pedıtusu kestık calpol ve perebrona devam..iki üç gün sonra haberleşicez bakalım ne alemdeyiz...arada ateşi çıkar gibi oluyo ama calpolden sanırım atamıyoda..zaten işteh diye bişi kalmadı..bide boğazı tıkanıyo gibi oluyo ıkı lokma yıyınce ifrazatı cok yutamıyo..diloydiloy yaylalar yanii....
mevlüdecim çok haklısın..benım komşularım çok iyidir ama cocuklu bina bizddede gürültü patırtı bitmıyo..allahtan ismet odasında süpürge çalışsa uyanmıyo:)..ama koku olayı kötü..eger temızlık yeterlı deilse böcek fare herşey olabılır ve sızede etkısı olur..gürültüden once koku için bişi yapılabılse veya sen evının girişlerine tabletler koysan..
betülcüm generalim kızmış ama ben anlamadım..ama eğitir hakketen ona şüphem yok:)ben ona betüş apla diyom zaten:)aslan paşası daha iyiceymiş şükür..serumla oyalamak cook zor..ben cepten goruntulu melodıler dınletmiştim..bunada şükür tekrar geçmiş olsun..
canancım edacım..benım ıcın farketmez...siz karar verin..ben gelicem işsallah..