Biz mustafayı hiç kontrole götüremedik daha... göze falan bütün bebeklerimi götürmek gerekiyor ceyline bişeyden şüphelenildi de ondan mı gittiniz...evet o damla yakıyo ve ateş yapıyo benim kızda.. bizde iki ayda bi sürekli göz kontrolüe gidiyoruz... her seferinde damlatıp bakıyolar... ama hala bişey bulamadılar...
dişçiye götürmek istiyorum aslında... ama durmaz kıyameti koparır diye düşünüyorum.. bizim daha bi de sünnet var artık yaptıralım diyorum...
göz muayenesinden falan bahsetmişiniz.
Hicrancım selam, ceylinde bişey mi vardı , doktora götürdün, kontrol olsun diye mi?
Duruda da birazcık kayma var diyolar. REsimlerde bazen kayıyo gibi denebilir. İki kişi söyledi bunu. 8 aylıkken bi götürmüştüm ama o zaman damla falan damlatmadan sadece ufak bi lambayı sağa sola çekip baktırmaya çalıştı bi doktor. Göz aralığı geniş öyle gibi geliyor size , büyüdükçe burun yapısı oturacak falan dedi. Japonların da öyle genişmiş falan. Ne bileyim o zaman rahatlamıştım . Geçende biri daha deyince yine pimpiriklendim, damla damlatılarak istiyorum götürmek bakalım. Dünya göze mi götürsem, herhangi bi özelde de damla ile bakarlar mı , daha bi karar veremedim bende. Eşimde bu aralar cumartesi- pazar da ve haftaiçi de 9-10 a kadar çalışıyo. Anca ben götürecem heralde...
herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..
haydiin kızlar şu eti browniye bende salladım banada oy verin bakemmm :)))))))))99
ETİ Browni burdan face üzerinden oylar bana hadiiiiopuyorumnanaktan
ETİ Browni burdan face üzerinden oylar bana hadiiiiopuyorumnanaktan
benim de face yok ama daha önce dileğe vermek için açmıştım... sana da gitti bir oy hadi bakalım bol şanslar...:teytey::hooray:
ayyy hicran ben seni serpla karıştırdım... seraba verdim... şimdi baktım da seni bulamıyorum... yukarda verdiğin linkten de giremiyorum... tekrar güncellesene linki sana da vereyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?