2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

normalde 1 yaşta göz diş kontrolü yapılması gerekliymiş ama bizimki gözlerini kısmaya başlamıştı sık sık yakalıyordum o nedenle götürdüm geç bile kalmıştım yanii 1 yaşta götürecektim ihmal ettim bizde göz bozukluğu genetik anamda babamda abimde bende büyük kızımda 4 gözüzz :)))

ceylinde öle olacak sanırsammm yeni jenerasyon zaten tv pc derken gözleri iyice yoruyor normalede erken bozulur bunların gözleri

hem şüphelendim hem kontrole götürcektim zaten canım bende dünya göze götürdüm doktorlar çok önemli ben büyük kızımı götürüyorum 6 ayda bir onun göz yapısında sıkıntı var 6 ay ara ile göz bozukluğu ilerliyor malesef şuan 3,5 numara takıyor 21. yaşına kadar lazer ameliyatı da olamıyor onu götürürken pediatri uzmanı dediler çozuk için özelmiş ssk ile 50 tl alıyorlar ama komple tansiyon vss herşeye bakılıyor yanii

canım ALLAH acil şifalar versin böbrek tek te olsa sorun olmuyor neticede Allah beterinden saklasın üzüldüm valla ama bilgim yok pek haber edersen burdan sevinirim merakta bırakma olurmu

Slmlar...
Duygu canım gçmiş olsun,soğuk algınlığı için peditus veriliyor ama bazı dr.lar verdirmiyor.öksürüğü kesip bronşite çevirdiği için sanırım.ben bazen bir iki kaşık veriyorum,burnu akarsa hissederse üşüttüğünü

Bu arada hicrancım benim face yok canım,veremiyorum oy,kusura bakma..

Biz hemen hemen bir aydır yatarken şarkı söylüyoruz,kutu kutu pense,kırmızı balık,hop hop deve:)) faydasını çok oldu,sizlerede tavsiye ederim hem konuşmasında hemde ezber açısından..Bazen ben unutuyorum kendisi hatırlatıyor kudu kudu belss die başlıyor sıpa..

geçenlerde dileğe verdiğim zaman sürpriz hediye kazandınız demişti... sonra orkide ve beyaz güllerden oluşan aranjman mı ne deniyo öyle bişey gönermişler süperdi yaa çok hoşuma gitmişti...

benim de face yok ama daha önce dileğe vermek için açmıştım... sana da gitti bir oy hadi bakalım bol şanslar...:teytey::hooray:

ayyy hicran ben seni serpla karıştırdım... seraba verdim... şimdi baktım da seni bulamıyorum... yukarda verdiğin linkten de giremiyorum... tekrar güncellesene linki sana da vereyim...

ayyy hicran ben seni serpla karıştırdım... seraba verdim... şimdi baktım da seni bulamıyorum... yukarda verdiğin linkten de giremiyorum... tekrar güncellesene linki sana da vereyim...

sağol canım ama sanırım kazanmak çok güç çünki şuan birinciden 100 oy kadar gerideyim :))))))))))))))))))))))))))))9ohaoldumsmile

sen linki gönder canım...akşam ben sana bulurum baya oy...5 oyum var şimdi... son anda bi atak yapmaya çalışırız... olmazsa da olmaz...sıkma canını...
o hergün kampanyayla özlem kalın bayadır uğraşıyoda hep biz kaptık...

kızlar selamlar,çok özledim muhabbeti valla
ben 10 gün falan oluyor İst.geleli,koşturuyorum habire,ders programım çok kötü,en berbat sınıfları vermişler.Ben rapor alıp seminer dön. gidemediğimden herkes düdüğünü öttürmüş bana da felaket felaket sınıflar ve program kalmış.lmaz:
Ayçayı kreşe verdik benim program çok fena olduğundan Ayçanın da okulda düzeni olmuyor çocuğu bi sabah götürüyorum bir öğlen,b
u sene ne sabahçıyım ne öğlencikafamçokkarıştı
Ama müdür yard.rica ettim,bu haftadan sonra düzene koyacak inşallah.Kreşten öğretmenler de böyle yapmayın hep aynı saatte gelsin aynı saatte öıksın dediler haklılarda..Ayy ama süper bişey hergün elinde bir faaliyetle geliyor çok hoşuma gidiyor buz dolabında sergiliyoruz uyduruk şeyleri:lepi:
minnacık bebeğim okullu oldu.Öğretmeni de çok ilgili tatlı bi kız,yani şu aralara sabah mızıklanması dışında okulla bi sorunumuz yok.yerimsenibenDaha 2. haftadayız bıraktıktan sonra biraz mızıklanıp susuyrmuş bu da çok iyi dedi öğrt.sakın vaz geçmeyin dedi zaten elimiz mahkum öyle bir lüksümüz yok

Bu arada cuma günü kokacım geldi ayça çoook özlemiş bana hiç pas vermiyor varsa yoksa babatım babatim,e ben de özlemişim,Allah başımızdan eksik etmesin,evin işi hiç bitmiyor geldi geleli,yemek derdim de yoktu ne güzel ama olsun,aşkım evde olsun,ben çeşit çeşit yemek yaparım.Dile kolay 3 ay ayrılık zor valla allah bi daha yaşatmasın diyecem ama kesin yaşatacak buna da şükür.:asigim:

Ne oyu kızlar?
ben Hicranın koyduğu yeri açtım ama bi yaprak döndü durdu bir de salak müzik
başka bişey açılmadı o ne ki?:sm_confused:

herkese iyi akşamlar

ben de siteye girmeyeli baya olmuştu özlemişim buraları. eşim internetin hızını yükselttirmiş eee bizim altyapı kaldırır mı hızlı girelim derken hepten netsiz kaldık :bbo: neyse artık düzeldi de rahatladım

bebişlerimizin doğumgünleri geçti hepsinin de yeni yaşları hayırlı olsun. nice 2 yaşlarını görürüz inşallah.

biz utkunun doğumgününde evde aile arasında ufak bir kutlama yaptık. 4 tane de stüdyo fotoğrafı çektirdik bunu bir gelenek gibi her yaşgününde yapmayı istiyorum. geçen yılki fotoğraflarına bakıyorum da ne kadar büyümüş

hicran ben de baktım ama bişey anlamadım zaten sayfayı da tam açmadı. valla bir oy da ben vereyim dedim ama beceremedim. :içelim:

selam millet gene kimseler yok bi türlü karşılaşamıyoruz yaww başımda çok ağrıyor alışverişe gittim bugün dolaşınca migrenim tutuyor gene off yatıyorum ALLAH RAHATLIK VERSİN HEPİNİZE

Hivrann 5 saat kaldı birinci arayı çok açmış.. neyse bu gün o kazansında yarın yeniden katıl bastırırız kız.. benim eşim izin vermiyor... verse ben de katılcam da... burdan kızlarda destekler.... hiç olmazsa hep berber denemiş oluruz... tek başına kazanması zor çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…