2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Benim sıpada çok geç yatıyor ama öğle uykusu ii maşallah..
Gül dediğin gibi birincisiyle aynı olmuyor,haksızlık olmasın diye Boradaki yaptıklarımın aynısını yapmaya çalışıyorum hatta üçüncüyü yapmam diye fazlasıyla yapmaya çalışıyorum gözümde kalmasın bir şey diye...
ama tabi ilkteki gibi heyecan yok sadece merak var nasıl olacak ikisi diye..
Kilo ben fazla almıyorum ama almak için vitamin balık yağı kullanıyorum herkes gider mersine ben giderim tersine:)) Mesela bir 20 25 kilo almak isterim ..gerçi şu anda 9 kilo almışım yine ii ..
Ayrı oda yapamam çünkü fazla oda yok gerçi olsada ikisinin aynı odada olmasını isterim kaynaşsınlar diye..

canım ne yapacaksın kiloyu...boşver bak sonra vermeye çalışıyoruz....
benim hep çocuklar aldı kiloyu... mustafa 4 kilodan fazlaydı doğduğunda hilal 1800 dü ama haftasına göre çok iyiydi küvezde efe gibiydi diğerlerinin yanında...

:9:hiç farkında değilim sen söyleyince şöyle bir baktımda sarıdan kahveye kızıldan kestaneye her renge girmişimKızıl çok güzel duruyor bende ama çok zor bir saç Gül ondan uzun süredir kullanmıyorum daha doğrusu Ege ye hamile kaldığımdan beri...
Sütlü kahve flormar 413 (chanel rengi diye geçiyor)Golden rose 110 112 bu senenin moda renkleri hepsini aldım ama benim tenime hiç gitmedi...

Kızlar haftada kaç kere çamaşır bulaşık makinesini çalıştırıyorsunuz Allah aşkına??
Ben bıktım valla benim çamaşırda bulaşıkta hergün çalışıyorHayatım çamaşır odasıyla mutfakta geçiyor ya..Temizlik yapıcak zamanı bile zor yaratıyorum çoğu zaman..O kurutma askısında her daim çamaşır,ütü masasının üstünde her daim ütülencek çamaşır ve bulaşık makinem boşaltmaya hazır oluyor genelde...
Sizdede durumlar aynımı??

Ah Edacım ya özendiğin şeye bak biz aldıkta ne oldu?Verdik çok şükür ama vucut oldu pelte gibi..Beni estetik ameliyat dışında hiç bir şey kurtarmaz bence..
Karnım resmen içi boş bir deriye sahip bacaklarım desen löpür löpür..Ve hala 5 kilo fazlam var 65 kiloyumSakın sakın alma

Valla eşim 2.çocuğu istemese yarın gitcem bulcam kendime bir estetik cerrahı yatcam bıçak altınaAynaya bakmadan aldığım 26 kilo sayesinde şimdi vucudum löp löp oldu

bulaşık benimde öyle canım
hergün yada 2 günde 1
ama çamaşırı biriktiriyorum genelde çok fazla değilse
hepsini pazar günü yıkıyorum ama
sabahtan akşama kadar çalışıyo
beyazlar renkliler koyu renkliler yünlüler filan
4 5 kere çalıştırıyorum o gün
ütü ise allah var yapmıyorum hiç sevmiyorum ütüyü

tatlılarım nasılsınız?artık burdan takip etmeye çalışıcam sizi.Ben iş değiştirdim Türk telekoma başladım.çok yeniyim alışmaya çalışıyorum face filan kilitli burdan devam edicem hepinizi öpüyorum.

Deryacım özledik valla,tekrardan hoş geldin bebişim

Duygu chanel rengini ben çok sevdim genelde bu kış hep kahve rengi giyindim tırnklar tam uyumlu oldu.

Gülsüm aslında o kadar kasacak kadar kilon yokmuş canımcım,62 normal bence yıpratma kendini
ama hırsını da takdir ediyorum azıcık bana da bulaşsa da boğazımı tutabilsem keşke...
Ben de aynen duygu gibi 18 kilo almıştım,yani vücut foldur foş vaziyette,fena haldeyim,popo resmen koyunlardaki kuyruk yağı gibi...

Edacım,ben de 2. düşünüyorum ama icraat yok sadece düşünüyorum korkuyorum kilo almaktan ve verememekten.Oda konusunu düşünüyorum biz lojmana zor sığarız yaa ev benim için ok önemli..

Duygu ben çamaşır yıkarım kuruduğu an toplarım gece 1lere kadar ütü yaparım,mutlaka ütülü olacak bir de ayrıca boş bir odam yok salonda kurutuyorum o yüzden kapıcı evi gibi çamaşırlık ortada nefret ederim...
bulaşık mak.hergün çalışıyor doldurması iyi de boşaltması offf offf,çok uyuz bişey sırf bu yüzden kadın tutasım var,ütüye değil ama bul mak.ına

bende hepinizi çok özledim gülcüm...hiç buluşma yapmıyor musunuz artık ? kk ya yazmayalı uzun zaman olmuştu iyi geldi valla:):)ben çamaşırlarımı balkonda kurutuyorum ama çamaşır makinesi hiç boş durmuyor hemen hergün çalışıyor kurudukça yine asıyorum...ütüyü seviyor musun gül ya oyy ben nefret ediyorum ama mecburen yapıyorum...

hoşgeldin canım

ay yok artık sende
fotolardan görmesek
alemsin valla

benimde öyle bende çok kilo almıştım zayıfladım ama sıkı değilim
sporda yaptım spor salonuna filan gittim baya
yok düzeliyor biraz ama
eskisi gibi değil
çatlağımda çok benim deri genişlemiş bikere ne yaparsan yap (

duygucum haftada üç dört kere yıkıyorum ve yıkadığım gün en az üç makina çalıştırıyorum. utkunun çamaşırları,bizim açık renkllier ve koyu renkliler şeklinde.:92:
bulaşık makinasını dolunca çalıştırıyorum bazen bir günde bazen de iki günde doluyor.

ütüden nefret ediyorum ama herşeyi ütülüyorum. nevresimleri, çamaşırları örgüleri de buharla ütülüyorum. tüllerim perdelerim sarardı ütüden kendime sinir oluyorum ama yinede yapıyorum.

Son düzenleme:

ben artık ayrı yıkamıyorum ya
bizimkilerle yıkayıveriyorum

Ütüyü bende sevmiyorum ama mecburen don atlet ne varsa ütülüyorum

Benim Allahtan bir odam boşta çamaşıra kapattım orayı ütü masası sabit açık birde çamaşır kurutmalık duruyor haftada 1 2 kere biriktirip toptan ütülüyorum herşeyi..Bende sevmiyorum bulaşık mak boşaltayım ama bekledikçe daha büyük azap oluyor mecburen yapıyorum...

Deryacım hoşgeldin yeni işin hayırlı olsun inşallah..

Demek herkes aynı çocuk olunca çamaşırda bulaşıkta bitmiyor

Serapcım senin fotoğraflarından göründüğü kadarıyla göbek dümdüz olmuş maşallah..Ben kilo verdikten sonra alt karında resmen içi boş yumuşacık löp löp bir et kaldı:)))
O ne sporla ne başka şeyle gider ölmüş deri sanki orası tek çare ameliyat

bende çok uzun zamandır ayrı yıkamıyorum minik minik o çamaşırlar dolsun diye beklersem yandım:))
Hep beraber atıyorum..

Bak sen Utkuya demek tek başına makine dolduruyor:)))
Yerim ben onu..
Egede çişe alışırken Allahım her dakika çişli çamaşır yıkıyordum şimdi çok şükür eskisi gibi değil..

ooo sizin işiniz zor
ay beni ayıplamayın kızlar ama
hayatta iç amaşırı ütülemem
günlük kıyafet kot pantolon filan asla :))
nevresimleri filanda öyle ütülemem
okulda giyeceklerimi ütülüyorum sabah hangisini giyeceksem onu fazlası asla :))
eşimde kendi giyeceğini ütülüyor hallediyoruz

benim kilolar kalçada toplanıyor canım
karnım birden gidiveriyor ama kalçalar basenler öldür allah gitmiyor
birde yumuşacık sıkılaşmıyorda

Bak sen Utkuya demek tek başına makine dolduruyor:)))
Yerim ben onu..
Egede çişe alışırken Allahım her dakika çişli çamaşır yıkıyordum şimdi çok şükür eskisi gibi değil..

dolduruyo valla nerdeyse her yemekten sonra değişiyoruz. bazen üstüne işiyo hele akşamları mutfak tezgahında suyla oynuyo banyo yapıyo resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…