Benim sıpada çok geç yatıyor ama öğle uykusu ii maşallah..
Gül dediğin gibi birincisiyle aynı olmuyor,haksızlık olmasın diye Boradaki yaptıklarımın aynısını yapmaya çalışıyorum hatta üçüncüyü yapmam diye fazlasıyla yapmaya çalışıyorum gözümde kalmasın bir şey diye...
ama tabi ilkteki gibi heyecan yok sadece merak var nasıl olacak ikisi diye..
Kilo ben fazla almıyorum ama almak için vitamin balık yağı kullanıyorum herkes gider mersine ben giderim tersine:)) Mesela bir 20 25 kilo almak isterim ..gerçi şu anda 9 kilo almışım yine ii ..
Ayrı oda yapamam çünkü fazla oda yok gerçi olsada ikisinin aynı odada olmasını isterim kaynaşsınlar diye..
Kokoş duyguuuuuu
face deki önceden eklediğin fotolarına baktım az önce anaaaammm her renge girmiş o saçlar
ama kızıl çoook güzelmiş,:82:
valla kıskandım kokoşluğunu şimdi kalkıp bi oşe sürecem en bordosundan
vey sütlü kahve modası çıkmış ondan süreyim dur...
Benim sıpada çok geç yatıyor ama öğle uykusu ii maşallah..
Gül dediğin gibi birincisiyle aynı olmuyor,haksızlık olmasın diye Boradaki yaptıklarımın aynısını yapmaya çalışıyorum hatta üçüncüyü yapmam diye fazlasıyla yapmaya çalışıyorum gözümde kalmasın bir şey diye...
ama tabi ilkteki gibi heyecan yok sadece merak var nasıl olacak ikisi diye..
Kilo ben fazla almıyorum ama almak için vitamin balık yağı kullanıyorum herkes gider mersine ben giderim tersine:)) Mesela bir 20 25 kilo almak isterim ..gerçi şu anda 9 kilo almışım yine ii ..
Ayrı oda yapamam çünkü fazla oda yok gerçi olsada ikisinin aynı odada olmasını isterim kaynaşsınlar diye..
Kızlar haftada kaç kere çamaşır bulaşık makinesini çalıştırıyorsunuz Allah aşkına??
Ben bıktım valla benim çamaşırda bulaşıkta hergün çalışıyorHayatım çamaşır odasıyla mutfakta geçiyor ya..Temizlik yapıcak zamanı bile zor yaratıyorum çoğu zaman..O kurutma askısında her daim çamaşır,ütü masasının üstünde her daim ütülencek çamaşır ve bulaşık makinem boşaltmaya hazır oluyor genelde...
Sizdede durumlar aynımı??
tatlılarım nasılsınız?artık burdan takip etmeye çalışıcam sizi.Ben iş değiştirdim Türk telekoma başladım.çok yeniyim alışmaya çalışıyorum face filan kilitli burdan devam edicem hepinizi öpüyorum.
Deryacım özledik valla,tekrardan hoş geldin bebişim
Gülsüm aslında o kadar kasacak kadar kilon yokmuş canımcım,62 normal bence yıpratma kendini
ama hırsını da takdir ediyorum azıcık bana da bulaşsa da boğazımı tutabilsem keşke...
Ben de aynen duygu gibi 18 kilo almıştım,yani vücut foldur foş vaziyette,fena haldeyim,popo resmen koyunlardaki kuyruk yağı gibi...
Kızlar haftada kaç kere çamaşır bulaşık makinesini çalıştırıyorsunuz Allah aşkına??
Ben bıktım valla benim çamaşırda bulaşıkta hergün çalışıyorHayatım çamaşır odasıyla mutfakta geçiyor ya..Temizlik yapıcak zamanı bile zor yaratıyorum çoğu zaman..O kurutma askısında her daim çamaşır,ütü masasının üstünde her daim ütülencek çamaşır ve bulaşık makinem boşaltmaya hazır oluyor genelde...
Sizdede durumlar aynımı??
duygucum haftada üç dört kere yıkıyorum ve yıkadığım gün en az üç makina çalıştırıyorum. utkunun çamaşırları,bizim açık renkllier ve koyu renkliler şeklinde.:92:
bulaşık makinasını dolunca çalıştırıyorum bazen bir günde bazen de iki günde doluyor.
bulaşık benimde öyle canım
hergün yada 2 günde 1
ama çamaşırı biriktiriyorum genelde çok fazla değilse
hepsini pazar günü yıkıyorum ama
sabahtan akşama kadar çalışıyo
beyazlar renkliler koyu renkliler yünlüler filan
4 5 kere çalıştırıyorum o gün
ütü ise allah var yapmıyorum hiç sevmiyorum ütüyü
Deryacım özledik valla,tekrardan hoş geldin bebişim
Duygu chanel rengini ben çok sevdim genelde bu kış hep kahve rengi giyindim tırnklar tam uyumlu oldu.
Gülsüm aslında o kadar kasacak kadar kilon yokmuş canımcım,62 normal bence yıpratma kendini
ama hırsını da takdir ediyorum azıcık bana da bulaşsa da boğazımı tutabilsem keşke...
Ben de aynen duygu gibi 18 kilo almıştım,yani vücut foldur foş vaziyette,fena haldeyim,popo resmen koyunlardaki kuyruk yağı gibi...
Edacım,ben de 2. düşünüyorum ama icraat yok sadece düşünüyorum korkuyorum kilo almaktan ve verememekten.Oda konusunu düşünüyorum biz lojmana zor sığarız yaa ev benim için ok önemli..
Duygu ben çamaşır yıkarım kuruduğu an toplarım gece 1lere kadar ütü yaparım,mutlaka ütülü olacak bir de ayrıca boş bir odam yok salonda kurutuyorum o yüzden kapıcı evi gibi çamaşırlık ortada nefret ederim...
bulaşık mak.hergün çalışıyor doldurması iyi de boşaltması offf offf,çok uyuz bişey sırf bu yüzden kadın tutasım var,ütüye değil ama bul mak.ına
tatlılarım nasılsınız?artık burdan takip etmeye çalışıcam sizi.Ben iş değiştirdim Türk telekoma başladım.çok yeniyim alışmaya çalışıyorum face filan kilitli burdan devam edicem hepinizi öpüyorum.
duygucum haftada üç dört kere yıkıyorum ve yıkadığım gün en az üç makina çalıştırıyorum. utkunun çamaşırları,bizim açık renkllier ve koyu renkliler şeklinde.:92:
bulaşık makinasını dolunca çalıştırıyorum bazen bir günde bazen de iki günde doluyor.
ben artık ayrı yıkamıyorum ya
bizimkilerle yıkayıveriyorum
Ütüyü bende sevmiyorum ama mecburen don atlet ne varsa ütülüyorum
Benim Allahtan bir odam boşta çamaşıra kapattım orayı ütü masası sabit açık birde çamaşır kurutmalık duruyor haftada 1 2 kere biriktirip toptan ütülüyorum herşeyi..Bende sevmiyorum bulaşık mak boşaltayım ama bekledikçe daha büyük azap oluyor mecburen yapıyorum...
Deryacım hoşgeldin yeni işin hayırlı olsun inşallah..
Demek herkes aynı çocuk olunca çamaşırda bulaşıkta bitmiyor
Bak sen Utkuya demek tek başına makine dolduruyor:)))
Yerim ben onu..
Egede çişe alışırken Allahım her dakika çişli çamaşır yıkıyordum şimdi çok şükür eskisi gibi değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?