2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benimde mide bölgesi sorunlu her yediğim oraya toplanıveriyo

ay ne ayıplıcaz canım ya en akıllıcasını yapıyorsun
Kayınvalıdem bana hep der kızım utuleme sana madalyamı vercek zannedıyorsun ev ısı nankor kımse kıymet bılmez kendıne yapıyorsun dıye bence cok haklı yapıyorsunda ne oluyor ama ıste ne bıleyım ben yapıyorum yınede..

arkadaşlar yaaa ülseri olan var mı bende çıktı da geberiyorum ilaçlardan bunun kolay bi tedavisi yok mu şöyle bitkisel filan. sabah dozunun etkisi geçmeden öğle dozunu alıyorum sürekli bulantı kötüyüm yani.

evet canım huy işte
titizsin sen demek
bende biraz üşengecim kolayına kaçıveriyorum
çoğu zaman

geçmiş olsun canım
benim bilgim yok ülserle ilgili
aktara sorsaydın bi

serapçım hiç ayıplamam canım gerçekten en doğrusunu yapıyosun. bendeki durum hastalık derecesindeydi bu düzelmiş halim. eskiden her gün cam halı siliyordum ama her yer pismiş gibi geliyordu. uzun süre çocuk sahibi olamayınca temizliğe vermiştim kendimi. şimdi sadece çamaşır ütü konusunda böyleyim evi saldım çayıra mevlam kayıra

oh oh en iyisi
hele camları hiç sorma benim
neyse bu konuyu kapatayım iyice pasaklı çıkıcam :))
benim felsefe şöyle olduğu gerektiği kadar yap yeter
fazlasına ayıracağın vakitle ye iç yat oku gez vs:)))

Son düzenleme:

ooo benimde tozu bi görseniz dünür geldik biz bu evin kızına yazı yazdık aynasının tozuna halindeyiz

Canım geçmiş olsun bende hepsi var valla saymayayım şimdi,bir hafta öncede mide kanaması oldu Allahtan durdu çok şükür..Bitkisel tedaviyi bilmiyorum ama lansor lanzaprol çok ii geliyor..Birde diyet tabi ama imkansız görünce dayanamıyorsun bir kaşık alsanda o seni mahvediyor..

Hilal kaçıncı haftada doğmuştu eğer 7 aylık doğduysa kilosu çok ii doğmuş hakikaten..Maşallah ikisine..

Duygucum ben hemen heme her gün bulaşık mak. çalıştırıyorum.Birde benim makine ii yıkamadığından iyice yıkayıp koyuyorum yani makineye koymasamm daha kolay olacak ama o zamandatezgahın üstünde yığılmasını sevmiyorum..
Çamaşır desen çamaşırlığım hiç boş kalmaz..Bu arada konu açılmışken yumuşatıcıyı çok kullanmayın arkadaşlar.Ben boranın çamaşırlarına bir yemek kaşığı koyuyorum ve tekrar durulamaya alıyorum..

Doğru diyorsun ama ne bilimm balık eti olmak hoşuma gidiyor bu sıralar yani evlendiğimden beri,tabi sarkık pörsük olmayacak:)) sıkı bir vücut oda imkansız anca sporla oda belki(

Valla eşim 2.çocuğu istemese yarın gitcem bulcam kendime bir estetik cerrahı yatcam bıçak altınaAynaya bakmadan aldığım 26 kilo sayesinde şimdi vucudum löp löp oldu

Ayy Duygu sen izledinmi hiç estetik videolarını izlesen bedava yapsalar istemezsin bence..Karın germeyi izlemiştim bir kere kadının komple derisini kaldırıyorlar..Sanki koltuk döşemesi değiştiriyorlar yaa...

Hakkınızıa hayırlısı ne ise o olsun.İkinci çocuk olayı çok zor yani daha doğmadan telaşı hazırlığı düşüncesi bile insanı yoruyor yaşlandırıyor:)
Eğer tek sorun sen için kiloysa bu dert değil.sen hazırsın o zaman:))

Son düzenleme:
Bu arada bende ütü olayını hiç sevmiyorum..yapmamda öyle kot,nevresim,iç çamaşırı..Yapanlara da Alah kolaylık versin..Ben yapmaya kalksam 2 günde zor bitiririm herhalde..
Allahtan eşimde öyle ütü gerektirecek bir şey giymez..

Canım ben de sevmiyorum ütüyü ama yapmadan duramıyorum,ütüsüz nevresimde yatamam sanki kendimi,hani saçımı,başımı falan da boşvermişim gibi hissederim
üzülürüm be,kocamın da donlarına kadar ütülerim sadece çorap ütülenmez bizde.
çamaşır sepetini aldığım gibi ütü masasının üstüne koyarım hiç katlamam yani direk ütü...
Kilolar bende de göbüş yok ama basen ve kalça sorma gitsin,arkadan merdaneli çam.mak. gibi lömbür lömbür ayy ayyyyy

dolduruyo valla nerdeyse her yemekten sonra değişiyoruz. bazen üstüne işiyo hele akşamları mutfak tezgahında suyla oynuyo banyo yapıyo resmen.
Ne yüreklisin canım yaa,Ayça da bayılıyor suyla oynamaya da off kim çekecek sonra oraları topla,sil valla takdir ettim seni...Eda da leğenle oynatıyormuş kış günü çok batar yaa kanıma girmeyiin ben yaptırmam:96:
Canım benim değil de anamın var lansor,lansopral hiç eksik etmez leblebi gibi artık atıyor geçmiş olsun fena bir ağrı mide ağrısı sırtına vuruyordur..strese girme,rahat olmaya çalış sinirden çok fena azıyor.:94:
Camlar benim de uçmuş her hafta silen var benimkiler 3 ayda bir ancak
o da benim başım döner eşime sildiriyorum valla:98:
o da öyle bir siliyor ki utana sıkıla,aşşağıdan asker geçiyor selam veriyorlar,çok bozuluyor bizimki,karizmaya sı...tık diyor,kışlada bağıran çağıran ortalığı yıkan adam evde kuzu olmuş cam siliyor:90:

Gömlekleri,chino pantolonlar falan?eşofmanlar?anacım hep ütü istiyor...

oyyy maşallah sana valla
sen söylerken ben yoruldum

hahaha çok hoş ya :))
tebrik ediyorum eşini

merhabalarr güzel hanımlarr ve minik kuzularrr. Güll canım benim ozan ege gelemedi ben geldim:))
sizleri çok özledim gündüzleri ogluşumdan pc başına geçemiyorum akşamlarıda onu uyuturken erkenden uyuyup kalıyorum. sizler hep aklımdasınız her akşam gireyim diyorum ama olmuyor. gerçi ne yapıyorum hiçbirşey yapmıyorum tamamen tembellik yapıyorum rahata çok alıştım hiçbir iş yapasım gelmiyor. kızlar sizin minik kuşlar çişe alıştılarmı benimki söylemiyor. ama gizli gizli yapmaya yeni başladı bazen söylüyor yapıyoruz tam anlamıyla havalar ısınsın ugraşırız diyorum. eee sizlerden ne var ne yok.

Aslı bebeeem hoşgeldin
valla ne yapalım artık face den selam yolluyoruz Oziyle
sen orda çalışmıyon mu kuzum?nası tembellik o öyle?

Bizimki çiş,kaka,pırt gibi şeyleri yazdan söylemeye başladı zaten şekercim
sen de alıştır artık askere gidecek çocuk yakında ayol

duygu senin sorduğun şeyi kullananı duymadım daha canım
yani nasıl etkili mi bilmiyorum..
Ben de formula 7 mi alsam diyorum hem sağlıklı bişeye benziyor drlar diyetisyenler tavsiye ediyormuş var mı deneyen acaba=?40 günde kilonuzun %10 kadar zayıflama garanti diyor...
Bİlginiz var mı??

Bu arada benim bir arkadaşım çok kilolu değil yani bizler gibi doğum sonrası kiloları var,diyetisyene gitti,ona bir diyet verdi kadın ve hastalığı olmadığı halde yani değerleri normal olduğu halde şeker ilacı verdi,kan şekerini düzenleyip gereksiz şeker tüketimini önlüyormuş,alınan şekeri nötralize ediyormuş.
Dİyetine takviye olarak vermiş valla babasında şeker var onla aynı ilacı kullanıyor.Duydunuz mu böyle bişiy?
:26:

canım çalışıyorum evt sadece işe,spora ve gezmeye gidip geliyorum şekerim.
ooo maşallah kuzuma yazdan beri ne güzel kurtulmuşsunuz bez derdinden benimki tembel anacıgım alıştırmaya çalışıyorum dedigin gibi kocaman oldu ama nerdee inat tuvalete yapmayacagım diyor. zaten zar zor alıyorum altını alışsa çok iyi olacak.

aslım hoşgeldin canım nasılsın ıyımısın konusamadık uzun zamandır..
Ay dur zaten yarın bır tarıfeye gecıyorum telefonda sabıt hat vadofone sınırsız dıger yonlerde oyle bırseyler hepıcıgınızı ararım artık bol bol:)
Ozan ege nasıl ıyımı kusum?
Gül formula 7 yı kımısı cok ıyı dıyor kımısı hıc bırsey yaramıyor dıyor bunyeye gore degısıyor
ay ben asla kullanmazdım oyle bır hap valla..
hıc mantıklı gelmedı bana
ben 65 kıloda takıldım kaldım cacık olmaz benden
Sen kac kılosun Gul verdın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…