ooo sizin işiniz zor
ay beni ayıplamayın kızlar ama
hayatta iç amaşırı ütülemem
günlük kıyafet kot pantolon filan asla :))
nevresimleri filanda öyle ütülemem
okulda giyeceklerimi ütülüyorum sabah hangisini giyeceksem onu fazlası asla :))
eşimde kendi giyeceğini ütülüyor hallediyoruz
benim kilolar kalçada toplanıyor canım
karnım birden gidiveriyor ama kalçalar basenler öldür allah gitmiyor
birde yumuşacık sıkılaşmıyorda
ooo sizin işiniz zor
ay ne ayıplıcaz canım ya en akıllıcasını yapıyorsun
Kayınvalıdem bana hep der kızım utuleme sana madalyamı vercek zannedıyorsun ev ısı nankor kımse kıymet bılmez kendıne yapıyorsun dıye bence cok haklı yapıyorsunda ne oluyor ama ıste ne bıleyım ben yapıyorum yınede..
arkadaşlar yaaa ülseri olan var mı bende çıktı da geberiyorum ilaçlardan bunun kolay bi tedavisi yok mu şöyle bitkisel filan. sabah dozunun etkisi geçmeden öğle dozunu alıyorum sürekli bulantı kötüyüm yani.
serapçım hiç ayıplamam canım gerçekten en doğrusunu yapıyosun. bendeki durum hastalık derecesindeydi bu düzelmiş halim. eskiden her gün cam halı siliyordum ama her yer pismiş gibi geliyordu. uzun süre çocuk sahibi olamayınca temizliğe vermiştim kendimi. şimdi sadece çamaşır ütü konusunda böyleyim evi saldım çayıra mevlam kayıra
geçmiş olsun canım
benim bilgim yok ülserle ilgili
aktara sorsaydın bi
oh oh en iyisi
hele camları hiç sorma benim
neyse bu konuyu kapatayım iyice pasaklı çıkıcam :))
benim felsefe şöyle olduğu gerektiği kadar yap yeter
fazlasına ayıracağın vakitle ye iç yat oku gez vs:)))
ooo benimde tozu bi görseniz dünür geldik biz bu evin kızına yazı yazdık aynasının tozuna halindeyiz
arkadaşlar yaaa ülseri olan var mı bende çıktı da geberiyorum ilaçlardan bunun kolay bi tedavisi yok mu şöyle bitkisel filan. sabah dozunun etkisi geçmeden öğle dozunu alıyorum sürekli bulantı kötüyüm yani.
canım ne yapacaksın kiloyu...boşver bak sonra vermeye çalışıyoruz....
benim hep çocuklar aldı kiloyu... mustafa 4 kilodan fazlaydı doğduğunda hilal 1800 dü ama haftasına göre çok iyiydi küvezde efe gibiydi diğerlerinin yanında...
Duygucum ben hemen heme her gün bulaşık mak. çalıştırıyorum.Birde benim makine ii yıkamadığından iyice yıkayıp koyuyorum yani makineye koymasamm daha kolay olacak ama o zamandatezgahın üstünde yığılmasını sevmiyorum..Kızlar haftada kaç kere çamaşır bulaşık makinesini çalıştırıyorsunuz Allah aşkına??
Ben bıktım valla benim çamaşırda bulaşıkta hergün çalışıyorHayatım çamaşır odasıyla mutfakta geçiyor ya..Temizlik yapıcak zamanı bile zor yaratıyorum çoğu zaman..O kurutma askısında her daim çamaşır,ütü masasının üstünde her daim ütülencek çamaşır ve bulaşık makinem boşaltmaya hazır oluyor genelde...
Sizdede durumlar aynımı??
Ah Edacım ya özendiğin şeye bak biz aldıkta ne oldu?Verdik çok şükür ama vucut oldu pelte gibi..Beni estetik ameliyat dışında hiç bir şey kurtarmaz bence..
Karnım resmen içi boş bir deriye sahip bacaklarım desen löpür löpür..Ve hala 5 kilo fazlam var 65 kiloyumSakın sakın alma
Valla eşim 2.çocuğu istemese yarın gitcem bulcam kendime bir estetik cerrahı yatcam bıçak altınaAynaya bakmadan aldığım 26 kilo sayesinde şimdi vucudum löp löp oldu
Deryacım özledik valla,tekrardan hoş geldin bebişim
Duygu chanel rengini ben çok sevdim genelde bu kış hep kahve rengi giyindim tırnklar tam uyumlu oldu.
Gülsüm aslında o kadar kasacak kadar kilon yokmuş canımcım,62 normal bence yıpratma kendini
ama hırsını da takdir ediyorum azıcık bana da bulaşsa da boğazımı tutabilsem keşke...
Ben de aynen duygu gibi 18 kilo almıştım,yani vücut foldur foş vaziyette,fena haldeyim,popo resmen koyunlardaki kuyruk yağı gibi...
Edacım,ben de 2. düşünüyorum ama icraat yok sadece düşünüyorum korkuyorum kilo almaktan ve verememekten.Oda konusunu düşünüyorum biz lojmana zor sığarız yaa ev benim için ok önemli..
Duygu ben çamaşır yıkarım kuruduğu an toplarım gece 1lere kadar ütü yaparım,mutlaka ütülü olacak bir de ayrıca boş bir odam yok salonda kurutuyorum o yüzden kapıcı evi gibi çamaşırlık ortada nefret ederim...
bulaşık mak.hergün çalışıyor doldurması iyi de boşaltması offf offf,çok uyuz bişey sırf bu yüzden kadın tutasım var,ütüye değil ama bul mak.ına
Canım ben de sevmiyorum ütüyü ama yapmadan duramıyorum,ütüsüz nevresimde yatamam sanki kendimi,hani saçımı,başımı falan da boşvermişim gibi hissederimooo sizin işiniz zor
Ne yüreklisin canım yaa,Ayça da bayılıyor suyla oynamaya da off kim çekecek sonra oraları topla,sil valla takdir ettim seni...Eda da leğenle oynatıyormuş kış günü çok batar yaa kanıma girmeyiin ben yaptırmam:96:dolduruyo valla nerdeyse her yemekten sonra değişiyoruz. bazen üstüne işiyo hele akşamları mutfak tezgahında suyla oynuyo banyo yapıyo resmen.
Canım benim değil de anamın var lansor,lansopral hiç eksik etmez leblebi gibi artık atıyor geçmiş olsun fena bir ağrı mide ağrısı sırtına vuruyordur..strese girme,rahat olmaya çalış sinirden çok fena azıyor.:94:arkadaşlar yaaa ülseri olan var mı bende çıktı da geberiyorum ilaçlardan bunun kolay bi tedavisi yok mu şöyle bitkisel filan. sabah dozunun etkisi geçmeden öğle dozunu alıyorum sürekli bulantı kötüyüm yani.
Camlar benim de uçmuş her hafta silen var benimkiler 3 ayda bir ancakoh oh en iyisi
hele camları hiç sorma benim
neyse bu konuyu kapatayım iyice pasaklı çıkıcam :))
benim felsefe şöyle olduğu gerektiği kadar yap yeter
fazlasına ayıracağın vakitle ye iç yat oku gez vs:)))
Bu arada bende ütü olayını hiç sevmiyorum..yapmamda öyle kot,nevresim,iç çamaşırı..Yapanlara da Alah kolaylık versin..Ben yapmaya kalksam 2 günde zor bitiririm herhalde..
Allahtan eşimde öyle ütü gerektirecek bir şey giymez..
Canım ben de sevmiyorum ütüyü ama yapmadan duramıyorum,ütüsüz nevresimde yatamam sanki kendimi,hani saçımı,başımı falan da boşvermişim gibi hissederim
üzülürüm be,kocamın da donlarına kadar ütülerim sadece çorap ütülenmez bizde.
çamaşır sepetini aldığım gibi ütü masasının üstüne koyarım hiç katlamam yani direk ütü...
Kilolar bende de göbüş yok ama basen ve kalça sorma gitsin,arkadan merdaneli çam.mak. gibi lömbür lömbür ayy ayyyyy
Camlar benim de uçmuş her hafta silen var benimkiler 3 ayda bir ancak
o da benim başım döner eşime sildiriyorum valla:98:
o da öyle bir siliyor ki utana sıkıla,aşşağıdan asker geçiyor selam veriyorlar,çok bozuluyor bizimki,karizmaya sı...tık diyor,kışlada bağıran çağıran ortalığı yıkan adam evde kuzu olmuş cam siliyor:90:
Aslı bebeeem hoşgeldin
valla ne yapalım artık face den selam yolluyoruz Oziyle
sen orda çalışmıyon mu kuzum?nası tembellik o öyle?
Bizimki çiş,kaka,pırt gibi şeyleri yazdan söylemeye başladı zaten şekercim
sen de alıştır artık askere gidecek çocuk yakında ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?