2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım aynen öyleymiş bizede doktor söyledi çoğu çocukta hatta bronşite çevirmişşükredin ucuz atlatmışsınız dedi çok üzüldüm ya kıyamam ne zor onları böyle görmek Ege 2 gün hiç kalkmadan yattı ve hep uyudu

geçmiş olsun inşallah daha da iyi olur sabaha kuzucuk...

al bendende o kaaaa yanee el ayak sabah kşam yıkanıyo gerçi hanfendimiz de çok titiz ben unutsam o unutmuyo her daim banyoya doğru çekiştiriyo ellerii ovuşturup anneee ıkaa eyimii

kız odanın bir köşesine bi leğen biraz da su koy yıkasın hanfendi ellerini seni rahat bıraksın.

bizde iyiyiz sağolasın canım
okullar açııldı gidip geliyoruz
ara tatildede tuvalet işini hallettik şükür
öyle işte

kız odanın bir köşesine bi leğen biraz da su koy yıkasın hanfendi ellerini seni rahat bıraksın.

nerdeeeeeeee hanfendi beni rahat bıraksa babasına yapışıyor kimi bulsa ona yanee illaki küçük taburesinide kendi koyacak lavabonun yanına çıkacak üzerine musluğu da açacak sabunu ona sen uzatıcaksın kollarını bile kendi sıvıyor

bizimkide aynı sürekli elini yıkamak istiyor :))

artık ellerini mi yıkar yoksa odayı mı yıkar merak ediyorum...
öyle işte

aferin ipeğe
hadi gözünüz aydın bakalım...

ceyline de kocaman aferin... büyüdü bunlar...mustafa da öyle illa kendisi yapacak... bi yere gideriz 2 saat önceden hazırlanmaya başlarız... üstüne kıyafet beğenmesi yarım saat giymesi 1 saat sürüyo zaten

canım utku da öyle olmuştu günlerce oyun bile oynamadı o oyuncaklar hiç dağılmadan durmuştu oyuncaklara baktıkça moralim bozuluyordu. büyük adam gibi yataktan kalkmamıştı.

aman canım ya sorma o kıyafet meselesi bizde fırtınalar esiyor zaten soğuk pantolon giydireyim parka giderken diyorum illa elbis giyecek hanfendi bide yapışıyoki sorma o nedenle 2 kat çorap giydirmekte buluyorum çareyi ancak :)

ay maşallah serapcım geceyi ne yaptın hallettin mi ben hastayken hep bağladım mecburen yerinden kalkıcak hali yoktu:8Şimdi yine açtık tabi sapıtcak çocuk ya

öyle işte

ohhh maşallah ipek kızıma benim ahh ahh darısı bizim başımıza hanfendi çoook titiz ama ancak altını pisletince anne kaka gelll diye yatak odasına gidip hemen alt bezini seriyor bezini ıslak mendilini bezi koyduğumuz buzdolabı poşetlerini alıp yatıyor yerine ancak bunu öğrendi bizimkii hala tuvalete yaptırtamadım daha siftah yok valla netçem bilemiyom yawww

ege uyudu Gülsüm 22.30 23.00 arası yatıyor ama gece kalkar yine her hastalandığında deliksiz uykumuz bitiyor...

ohhh ipoş da kurtuldu bezden öylemi. maşallah.

sonunda canım sağolasın

titiz bunlar anacım maşallah titiz ama bu kadarıda fazla yenii

bunların heryeri titiz olsa ne olur
bebekliğini bilirim ben bu kuzuların :))

ay maşallah serapcım geceyi ne yaptın hallettin mi ben hastayken hep bağladım mecburen yerinden kalkıcak hali yoktu:8Şimdi yine açtık tabi sapıtcak çocuk ya

hallettik canım sonunda
8 de filan süt içiriyorum 10 a kadar 2 kere gidiyor tuvalete
anca ondan sonra uyutuyorum
alıştı bakalım

iyi yapmışsın canım hasta hasta zor olurdu yavruya
iyileşsinde akıllıdır boncuk bişey olmaz alışır yine

valla ilk gün hiç öğrenemeyecek sandım canım
ama işin sırrı pes etmemekmiş
bizimki onları filan yapmıyordu hiç canım rahatsız olduğu filan da yoktu çoğu zaman
ama 3 günde öğrendi
ceylin maşallah baksana rahatsız oluyor belli
öğrenir oda çabucak
sıkıntı yapma canım kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…