Canım az önce kontrolden geldim grip salgın gözlemlediğim kadarıyla, hastandede bir çocuk gördüm onunda gözlerine vurmuş gözler kıpkırmızı,görsen öyle maznum oluyorlar ki...
Antibiyotiğe başlamkla ii etmişsiniz, tabi ki hemen her şeyde antbyk vermek ii değil ama ateş olunca antibiyotiğe hemen başlamak gerekiyor diye biliyorum..
Damlalar çok işe yarıyor faydasını görürsünüz inşallah hemen..
sehercim sağol bugün daha iyi gözündeki kanlanma kısmen azaldı damlayı elini kolunu tutup atıyoruz..Ateş kesildi çok şükür antibiyotik sayesinde...
Allah evlatlarımıza sağlık versin çok zor gerçekten..
Gül ben 2 günde bir yıkıyorum mecburen çünkü ege yemeğini kendisi yiyor bazen eliyle alıp kafasına sürüyor benim yedirmemi reddediyor okulda öyle alışmış.Mecburen sık sık yıkıyorum...
al bendende o kaaaa yaneeel ayak sabah kşam yıkanıyo gerçi hanfendimiz de çok titiz ben unutsam o unutmuyo her daim banyoya doğru çekiştiriyo ellerii ovuşturup anneee ıkaa eyimii
geçmiş olsun inşallah daha da iyi olur sabaha kuzucuk...
kız odanın bir köşesine bi leğen biraz da su koy yıkasın hanfendi ellerini seni rahat bıraksın.
nerdeeeeeeee hanfendi beni rahat bıraksa babasına yapışıyor kimi bulsa ona yanee illaki küçük taburesinide kendi koyacak lavabonun yanına çıkacak üzerine musluğu da açacak sabunu ona sen uzatıcaksın kollarını bile kendi sıvıyor
kız odanın bir köşesine bi leğen biraz da su koy yıkasın hanfendi ellerini seni rahat bıraksın.
bizde iyiyiz sağolasın canım
okullar açııldı gidip geliyoruz
ara tatildede tuvalet işini hallettik şükür
öyle işte
nerdeeeeeeee hanfendi beni rahat bıraksa babasına yapışıyor kimi bulsa ona yanee illaki küçük taburesinide kendi koyacak lavabonun yanına çıkacak üzerine musluğu da açacak sabunu ona sen uzatıcaksın kollarını bile kendi sıvıyor
evet canım aynen öyleymiş bizede doktor söyledi çoğu çocukta hatta bronşite çevirmişşükredin ucuz atlatmışsınız dedi çok üzüldüm ya kıyamam ne zor onları böyle görmek Ege 2 gün hiç kalkmadan yattı ve hep uyudu
öyle işte
bizimkide aynı sürekli elini yıkamak istiyor :))
artık ellerini mi yıkar yoksa odayı mı yıkar merak ediyorum...
aferin ipeğe
hadi gözünüz aydın bakalım...
ceyline de kocaman aferin... büyüdü bunlar...mustafa da öyle illa kendisi yapacak... bi yere gideriz 2 saat önceden hazırlanmaya başlarız... üstüne kıyafet beğenmesi yarım saat giymesi 1 saat sürüyo zaten
öyle işte
ohhh ipoş da kurtuldu bezden öylemi. maşallah.
titiz bunlar anacım maşallah titiz ama bu kadarıda fazla yenii
ay maşallah serapcım geceyi ne yaptın hallettin mi ben hastayken hep bağladım mecburen yerinden kalkıcak hali yoktu:8Şimdi yine açtık tabi sapıtcak çocuk ya
ohhh maşallah ipek kızıma benim ahh ahh darısı bizim başımıza hanfendi çoook titiz ama ancak altını pisletince anne kaka gelll diye yatak odasına gidip hemen alt bezini seriyor bezini ıslak mendilini bezi koyduğumuz buzdolabı poşetlerini alıp yatıyor yerineancak bunu öğrendi bizimkii hala tuvalete yaptırtamadım daha siftah yok valla netçem bilemiyom yawww
sizinkiler uyudu mu kızlar...
mustafa hala uyumadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?