2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Duygum evt canım uzun zamandır konuşamadık iyiyim canım. Ozan Egede iyi nasıl olsun büyümeye çalışıyor işte canım siz nasıl oldunuz inşllah iyisinizdir.Egemiz iyileşmiştir inşllah.

SERAPÇIM YA tam da beni anlattın aynen ben zaten sevmiyorumm ütü yapmayı.asslıcım nasılsın?hepinizi çok özlemişim valla yaa...tuniş artık çişini söylüyor ama kakasını hala beze yapmak istiyor neden bilmiyorum.

kakasını koruma altına alıyormuş...mustafa da öyleydi 20 aylıkken falan dr a sordum öyle dedi...
biz de lazımlığa alıştırdık... kakasını normal bir bireyi uğurlar gibi arkasından bay bay yaparak öpücükler atarak tuvalete yolladık...9 ay oldu hala öpücükler atarız arkasından..

kendi evimdeyken hergün iki kez çalıştırırdım çamaşır makinesini ama şimdi çalıştıramıyorum malesef bişey dicekler diye...bulaşık makinesi de hergün çalışırdı kendi evimde burda makine yok malesef her öğünden sonra yıkıyorum mecburen

yeni işin hayırlı olsun canım... hayılı bol kazançlar dilerim...

canım ben kendimi bildim bileli hep 49 kiloydum... yakıştıramıyorum kendime bu kiloları... hırs da iki gün var 1 gün gidiyo sonra tekrar başlıyorum falan öyle işte... ama cuma takımlarından birindeyim çok faydası oluyo motivasyon için tavsiye ederim...yarın diyetisyen kontrolüm var bakalım ne kadar vermişim... inşallah 60 ı görürüm...

canım istedikten sonra olmayacak yok... ben geçen yaz sabah akşam hergün kahve limon karışımını uyguladım çok iyi geldi...o koca koca çizgiler incecik oldu inceler tamamen kayboldu... burda banyo sobalı olunca devam edemiyorum kendi evime geçince devam edicem tamamen kaybolacaklar.. ama devamlılık şart 5 ayda falan gitti benimkiler...genelde sabah akşam yaptım ama günde 1 kez bile yapabilsen süper olur...

canım artık call reklamı yapıyomuşum gibi oluyo ama callenetics gerçekten mükemmel... bence 1 ay denemeye çalış.. benim dikişimin üzerinde sallanan kısım baya kayboldu... 3 aydır yapıyorum ben... vücudum sımsıkı oldu.. tabi stepperda kullanıyorum yanında...

ben de iç çamaşırı ütülemem... diğerlerini giyeceğimiz gün erkenden ütülerim öyle toplayıp bi günde hepsini ütüleyip yerleştirmem...

kalçalar içinde stepperını kullansana şekerim... bence mücize gibi süper bi alet ben zaten senin sayende almıştım sana hergün dua ediyorum...sen de kullan...

geçmiş olsun canım...bi bilgim yok ama bitkisele yöneleceksen bi de aytene sor bakalım... onun eşi aktar ya daha çok yardımcı olur sanırım...

ooo benimde tozu bi görseniz dünür geldik biz bu evin kızına yazı yazdık aynasının tozuna halindeyiz

süpermiş...

canım bence hiç ilaç işine girme... sonuçta ömür boyu ilaç kullanamayacağına göre ilacı bırakınca alacaksın yine... diyetisyen 100 kilodan fazla olanlara veriyodur eğer gerçekse... çünkü benimki kesinlikle tavsiye etmiyo...kaldı ki yağ yaktırmıyo o ilaçlar sudan gidiyo öyle olunca verdiğinin kat kat fazlasını alıyosun...
şeker ilacı da insülin direnci için vermiştir canım... şeker normal olsa bile bazen insülin direnci yüzünden kilo alabiliyosun ve onu tedavi ettirmeden de kilo veremezsin..

ama sen baya kilo verdin duygu duraklama dönemine girmişsindir.. boyun kaçtı senin..

callenetics nedir Gülsüm sporla uzak olduğum için haberim yok valla anlatsana biraz?
Ben çok kilo verdim evet 96 kilo doğuma girdim şimdi 65 ,im ama 1.5 2 senedir 65 im yani ege dogduktabn 6 8 ay sonra ben 65 olmuştuım zaten..
60 olmak istiyorum diyetisyenin dediğine göre 58 60 en sağlıklı kilommuş

callanetics çok eski bi spor duygu... plates tarzında ama platesten daha zor hareketleri... vücudu şekillendiriyo... internette videolar var... çok sıkıcı bi video ama sonuçlar mükemmel olunca yapası geliyo insanın...
callenetics before after yaz google da öncesi ve sonrası resimleri var vücudu çok güzel şekillendiriyo...

canım yaa sende büyüttüm maşallah karnındakini hee az kaldı az daha dayan merak etme tecrübelisin artık daha kolay olur sanırsam Allah kolaylığını verir ama bora kıskanır kesin ondan yana sıkıntın olacaktır kesin ama alışır yaa oda çözüm sizin yaklaşımızda neticede .halledersin sen .cicili bicili şeyler almaya başladın demek resim koyda bizde görelim nostalji yaparızz :)

bende aynıyım canım valla bulaşık makinesi günde 2 defa oluyor bazen çamaşır o gün dışarıda olmaz isem mutlaka çalışıyor haftada 2 defa ceyline çalışıyor zati 1 makinede çarşaftı yayıktı örtüydü derken 3 ediyo zaten e geriside bizim kıyafetler işte valla bende anlamıyom bazen ne kadar kirletiyoruz böle yaww

sehercim geçmiş olsun canım o dertten ben accayip muzdariptim en kötüsünden döndüm anla yani Allah korusun bizde bide genetik meret var o nedenle ihmalsiz tedavimi yaptırdım doktorumda çok iyiydi 10 yıl oldu iyileşeli ama yakanı bırakmıyor dikkat etmez isen yer ediyor o derece yani devamlı arada yokluyor .ben ilaçlarımı kullanmaktan başka kudret narı var onu kullandım baya faydasını gördüm halis zeytinyağında 1 yıl mı ne bekletilmiş olucak eskiler yapıyor biliyorlar annemin bir arkadaşı yapıyordu kendi bahçesinden toplayıp ben ondan almıştım araştır bulursun biyerlerden canım.halis balda kullandım ben 1 ay devam ettim 1 ayda kudret narı aç karnına mideye e ilaçlarda tabii bi yandan ne ülser ne bişii kaldı ama dikkat etmeyince yineliyor işte benimki

aslıııııı nerelerdesin canım yaa özledim valla hee hakettin bunu sennn

nasılsın neler yapıyorsun bakemm sennn

arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler
aslıcım hoşgeldin canım ozan egemiz nasıl.
hicrancım bende hiç mide ağrısı olmadı yutkunma zorluğu şikayetiyle gitmiştim ülser çıktı yani çok şaşırdım dr söyleyince. şimdi de ilaçlar yüzünden rahatsızım sürekli mide bulantısı var penisilin allerjim yüzünden farklı bir antibiyotik verdi o da çok ağır geliyor ama dr başka yolu yok dedi. Allahtan 15 gün kullanacam bir haftası gitti kaldı bir hafta.

gülsümcüm valla tebrik ediyorum seni hem iki çocukla uğraşıyosun hem de sporunu yapıyosun helal sana:13:

Ben hepsine fransızım artık aniden soğudum ben spordan yoksa prof.spor geçmişim var yıllarca kısa mesafe koştum,tenis oynadım,paten kaydım en sonda dalgıç oldum balık adam:))Ondan sonra ne olduysa spordan soğudum...şimdi hiç ama hiç yapasım yok..Ne dvd ler aldım indirdim 1 hafta maksimum sonrası yok...
Ne mutlu sana Gülsüm ben yapamıyorum valla..

sehercim ben atladım galiba geçmiş olsun canım ülsermi var sende mide rahatsızlığı sanırım hiç bilgim yok benimde inşallah en kısa zamanda Rabbim şifa versin canım..

Serapcım hoşbuldum canım. ohh ne güzel valla inşllah bizde kurtuluruz bez olayından.

kurtulursunuz canım dert etme

bizimkide tuvaleti öğrenirken ilk 3 gün kakasını yapmadı
tuttu herhalde
sonra en son yaparken biraz zorlandı
ağlayarak korkarak yaptı
elini tuttum bende yok bişey kızım kaka yapıyoruz filan dedim
kakasını gördüğündede ürktü şaşırdı :))
bende aa kaka yapmış kızım aferim filan dedim
neyse pes etmedim bidahakinde daha az korktu
şimdi yapıyor pes etme bence en çok 3. de alışıyorlar

ya ben düzenli bişey yapamıyorum
bikere biyoder almıştım hergün yapılması gerekiyordu 2 3 kere yaptıktan sonra bıraktım
selülit kremi almıştım onuda öyle 1 2 kere anca
doktor ilaç verir unuturum içmem saatlerine uyamam
yani 5 ay bu formülü yapabilirmiyim bilemiyorum :))

stepperda öyle sıkıldım yapmıyorum
belki başlarım bi ara

bende indirmiştim videosunu
15 gün kadar yaptım bıraktım
vücudu toparlıyor ama gerçekten

Sehercim endoskopi yapmadan mı teşhisi koydu? Ülser zor bir hastalık ama diyet ve ilaçla tedavisi olan bir hastalık..O yüzden sıkıntı yapma kendine Allah beterinden saklasın canım..
Duygu ne güzel sporla haşır neşirmişsin,aslında sporcular soğumaz kolay kolay ama sende olmuş...Ne kadar bırakmış olsanda geçmişteki yaptığın sporların faydasını görürsün...

Hicran asıl iş doğumdan sonra olacak herhalde,karında büyüyor bir şekilde..
Kıskanma olayınında hepimiz merak ediyoruz ne yapacak diye..Elimizden geldiğince çalışacağız kıskanmaması için ama olacak elbet..
Alışveriş olayı yarıladım,güzel güzel ciciler aldım:))
Resim koy demişsin ya valla hiç heves yok ilkteki gibi Borada aldıklarım sürekli elimde olurdu şimdi atıyorum dolaba yıkanmayı bekliyorlar:)
Bakıyorum mayıs annelerine nasıl heyecanlılar ee ilk tabi..İkinci olunca alışverişi haksızlık olmasın diye yapıyorsun..Biraz kendimi gaza getirmek için çekeyim hakikaten resimlerini:)

Deryacım bende uzun bir aradan sonra burdayım bende sizleri çok özledim. iyi olmaya çalışıyoruzgüzelim sizler nasılsınız iyisinizdir inşllah.
aslıııııı nerelerdesin canım yaa özledim valla hee hakettin bunu sennn

nasılsın neler yapıyorsun bakemm sennn
Hicranımmm bende sizi özledimm canımm. iyiyizz canım ne yapayım okul ev gidip geliyorum annemlerleyim ama kendi düzenimi kurma istegim var şu günlerde.Ozan Egemle yogrulup gidiyoruz işte. siz nasılsınız neler yapıyorsunuz.
Sehercim canım çok geçmiş olsun. benimde 3-4 gündür midem agrımvardı dün resmen yatırdı üstüne birde grip oldum okula gidemedim resmen. mide agrım halen geçmiş degil ne içtiysem hiç fayda etmiyor ne yapacagımı şaşırdım.Utkumuz nasıl canım inşllah iyidir.

Gülsümcümm senin minik kuzular nasıllar inşllah iyilerdir.
Spordan bahsetmişsiniz bende hangi akla hizmetse 12 aylık bi-fit spora üye oldum 2 ay oldu ilk ay düzenli gittim incelmeyen olmuyormuş evt ilk ay inceldim bütün vücuttan 16 cm. ve yarım kgverdim ikinci ay hastalıktı 15 tatildi düzenli gidemedim ve 2 kg aldım incelmemde olmadı ama geçen haftadan itibaren düzenli gitmeye çalışıyorum hergün var yarım saat toplam yarım dk alet yarım dk hareket çok güzel ve kolay 6 gün gitme şansım var tabi gidebilene.inşllah verebilirim iyicede incelirim diye ümit ediyorum.
Edacım nasılsın canımm nasıl gidiyor hamilelikk.Boramızda iyidir inşllah.
Herkese iyi gecelerr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…