aslım hoşgeldin canım nasılsın ıyımısın konusamadık uzun zamandır..
Ay dur zaten yarın bır tarıfeye gecıyorum telefonda sabıt hat vadofone sınırsız dıger yonlerde oyle bırseyler hepıcıgınızı ararım artık bol bol:)
Ozan ege nasıl ıyımı kusum?
Gül formula 7 yı kımısı cok ıyı dıyor kımısı hıc bırsey yaramıyor dıyor bunyeye gore degısıyor
ay ben asla kullanmazdım oyle bır hap valla..
hıc mantıklı gelmedı bana
ben 65 kıloda takıldım kaldım cacık olmaz benden
Sen kac kılosun Gul verdın mı?
Serapcım hoşbuldum canım. ohh ne güzel valla inşllah bizde kurtuluruz bez olayından.aslı hoşgeldin canım
bizde yarıyıl tatilinde hallettik tuvalet işini
SERAPÇIM YA tam da beni anlattın aynen ben zaten sevmiyorumm ütü yapmayı.asslıcım nasılsın?hepinizi çok özlemişim valla yaa...tuniş artık çişini söylüyor ama kakasını hala beze yapmak istiyor neden bilmiyorum.
Kızlar haftada kaç kere çamaşır bulaşık makinesini çalıştırıyorsunuz Allah aşkına??
Ben bıktım valla benim çamaşırda bulaşıkta hergün çalışıyorHayatım çamaşır odasıyla mutfakta geçiyor ya..Temizlik yapıcak zamanı bile zor yaratıyorum çoğu zaman..O kurutma askısında her daim çamaşır,ütü masasının üstünde her daim ütülencek çamaşır ve bulaşık makinem boşaltmaya hazır oluyor genelde...
Sizdede durumlar aynımı??
tatlılarım nasılsınız?artık burdan takip etmeye çalışıcam sizi.Ben iş değiştirdim Türk telekoma başladım.çok yeniyim alışmaya çalışıyorum face filan kilitli burdan devam edicem hepinizi öpüyorum.
canım ben kendimi bildim bileli hep 49 kiloydum... yakıştıramıyorum kendime bu kiloları... hırs da iki gün var 1 gün gidiyo sonra tekrar başlıyorum falan öyle işte... ama cuma takımlarından birindeyim çok faydası oluyo motivasyon için tavsiye ederim...yarın diyetisyen kontrolüm var bakalım ne kadar vermişim... inşallah 60 ı görürüm...Gülsüm aslında o kadar kasacak kadar kilon yokmuş canımcım,62 normal bence yıpratma kendini
ama hırsını da takdir ediyorum azıcık bana da bulaşsa da boğazımı tutabilsem keşke...
Ben de aynen duygu gibi 18 kilo almıştım,yani vücut foldur foş vaziyette,fena haldeyim,popo resmen koyunlardaki kuyruk yağı gibi...
hoşgeldin canım
ay yok artık sende
fotolardan görmesek
alemsin valla
benimde öyle bende çok kilo almıştım zayıfladım ama sıkı değilim
sporda yaptım spor salonuna filan gittim baya
yok düzeliyor biraz ama
eskisi gibi değil
çatlağımda çok benim deri genişlemiş bikere ne yaparsan yap(
canım artık call reklamı yapıyomuşum gibi oluyo ama callenetics gerçekten mükemmel... bence 1 ay denemeye çalış.. benim dikişimin üzerinde sallanan kısım baya kayboldu... 3 aydır yapıyorum ben... vücudum sımsıkı oldu.. tabi stepperda kullanıyorum yanında...Serapcım senin fotoğraflarından göründüğü kadarıyla göbek dümdüz olmuş maşallah..Ben kilo verdikten sonra alt karında resmen içi boş yumuşacık löp löp bir et kaldı:)))
O ne sporla ne başka şeyle gider ölmüş deri sanki orası tek çare ameliyat
ooo sizin işiniz zor
ay beni ayıplamayın kızlar ama
hayatta iç amaşırı ütülemem
günlük kıyafet kot pantolon filan asla :))
nevresimleri filanda öyle ütülemem
okulda giyeceklerimi ütülüyorum sabah hangisini giyeceksem onu fazlası asla :))
eşimde kendi giyeceğini ütülüyor hallediyoruz
benim kilolar kalçada toplanıyor canım
karnım birden gidiveriyor ama kalçalar basenler öldür allah gitmiyor
birde yumuşacık sıkılaşmıyorda
arkadaşlar yaaa ülseri olan var mı bende çıktı da geberiyorum ilaçlardan bunun kolay bi tedavisi yok mu şöyle bitkisel filan. sabah dozunun etkisi geçmeden öğle dozunu alıyorum sürekli bulantı kötüyüm yani.
ooo benimde tozu bi görseniz dünür geldik biz bu evin kızına yazı yazdık aynasının tozuna halindeyiz
duygu senin sorduğun şeyi kullananı duymadım daha canım
yani nasıl etkili mi bilmiyorum..
Ben de formula 7 mi alsam diyorum hem sağlıklı bişeye benziyor drlar diyetisyenler tavsiye ediyormuş var mı deneyen acaba=?40 günde kilonuzun %10 kadar zayıflama garanti diyor...
Bİlginiz var mı??
Bu arada benim bir arkadaşım çok kilolu değil yani bizler gibi doğum sonrası kiloları var,diyetisyene gitti,ona bir diyet verdi kadın ve hastalığı olmadığı halde yani değerleri normal olduğu halde şeker ilacı verdi,kan şekerini düzenleyip gereksiz şeker tüketimini önlüyormuş,alınan şekeri nötralize ediyormuş.
Dİyetine takviye olarak vermiş valla babasında şeker var onla aynı ilacı kullanıyor.Duydunuz mu böyle bişiy?:26:
aslım hoşgeldin canım nasılsın ıyımısın konusamadık uzun zamandır..
Ay dur zaten yarın bır tarıfeye gecıyorum telefonda sabıt hat vadofone sınırsız dıger yonlerde oyle bırseyler hepıcıgınızı ararım artık bol bol:)
Ozan ege nasıl ıyımı kusum?
Gül formula 7 yı kımısı cok ıyı dıyor kımısı hıc bırsey yaramıyor dıyor bunyeye gore degısıyor
ay ben asla kullanmazdım oyle bır hap valla..
hıc mantıklı gelmedı bana
ben 65 kıloda takıldım kaldım cacık olmaz benden
Sen kac kılosun Gul verdın mı?
Hilal kaçıncı haftada doğmuştu eğer 7 aylık doğduysa kilosu çok ii doğmuş hakikaten..Maşallah ikisine..
kakasını koruma altına alıyormuş...mustafa da öyleydi 20 aylıkken falan dr a sordum öyle dedi...
biz de lazımlığa alıştırdık... kakasını normal bir bireyi uğurlar gibi arkasından bay bay yaparak öpücükler atarak tuvalete yolladık...9 ay oldu hala öpücükler atarız arkasından..
Slm kızlar...
Haftada 1-2 kere yıkıyorum.Sıpaya kalsa her gün yapar ama ben çok zorlanıyorum çıkmak istemiyor mecburen kucağıma alıp çıkartıyorum bu koca göbeğimle,ahtopot gibi yapışıyor banyoya kapıya..
El yıkama olayıda bizdede mevcut bilerek ellerini kirletiyor yıkamak için.bazen yemek yesin diye leğene su doldurup oyun oynatıyorum her yer su tabi..
Birazdan karnımdaki sıpa için alışverişe çıkacağız dün bir kaç bir şey aldım bugün tamamlayayım istiyorum..
Ayy yaklaştıkça nasıl olacak diye merak ediyorum,Bora napıcak,ikisiyle nasıl baş edeceğiz,gaz sancısı olacak mı,boraya benzeyecek mi,Bora sıkıldım gitsin artık diyecek mi:)) Ben kafamda huniyle mi gezeceğim..İkisiyle nasıl dışarı çıkacağım oy oyyy
Kızlar haftada kaç kere çamaşır bulaşık makinesini çalıştırıyorsunuz Allah aşkına??
Ben bıktım valla benim çamaşırda bulaşıkta hergün çalışıyorHayatım çamaşır odasıyla mutfakta geçiyor ya..Temizlik yapıcak zamanı bile zor yaratıyorum çoğu zaman..O kurutma askısında her daim çamaşır,ütü masasının üstünde her daim ütülencek çamaşır ve bulaşık makinem boşaltmaya hazır oluyor genelde...
Sizdede durumlar aynımı??
arkadaşlar yaaa ülseri olan var mı bende çıktı da geberiyorum ilaçlardan bunun kolay bi tedavisi yok mu şöyle bitkisel filan. sabah dozunun etkisi geçmeden öğle dozunu alıyorum sürekli bulantı kötüyüm yani.
merhabalarr güzel hanımlarr ve minik kuzularrr. Güll canım benim ozan ege gelemedi ben geldim:))
sizleri çok özledim gündüzleri ogluşumdan pc başına geçemiyorum akşamlarıda onu uyuturken erkenden uyuyup kalıyorum. sizler hep aklımdasınız her akşam gireyim diyorum ama olmuyor. gerçi ne yapıyorum hiçbirşey yapmıyorum tamamen tembellik yapıyorum rahata çok alıştım hiçbir iş yapasım gelmiyor. kızlar sizin minik kuşlar çişe alıştılarmı benimki söylemiyor. ama gizli gizli yapmaya yeni başladı bazen söylüyor yapıyoruz tam anlamıyla havalar ısınsın ugraşırız diyorum. eee sizlerden ne var ne yok.
callanetics çok eski bi spor duygu... plates tarzında ama platesten daha zor hareketleri... vücudu şekillendiriyo... internette videolar var... çok sıkıcı bi video ama sonuçlar mükemmel olunca yapası geliyo insanın...
callenetics before after yaz google da öncesi ve sonrası resimleri var vücudu çok güzel şekillendiriyo...
callanetics çok eski bi spor duygu... plates tarzında ama platesten daha zor hareketleri... vücudu şekillendiriyo... internette videolar var... çok sıkıcı bi video ama sonuçlar mükemmel olunca yapası geliyo insanın...
callenetics before after yaz google da öncesi ve sonrası resimleri var vücudu çok güzel şekillendiriyo...
Serapcım hoşbuldum canım. ohh ne güzel valla inşllah bizde kurtuluruz bez olayından.
SERAPÇIM YA tam da beni anlattın aynen ben zaten sevmiyorumm ütü yapmayı.asslıcım nasılsın?hepinizi çok özlemişim valla yaa...tuniş artık çişini söylüyor ama kakasını hala beze yapmak istiyor neden bilmiyorum.
canım istedikten sonra olmayacak yok... ben geçen yaz sabah akşam hergün kahve limon karışımını uyguladım çok iyi geldi...o koca koca çizgiler incecik oldu inceler tamamen kayboldu... burda banyo sobalı olunca devam edemiyorum kendi evime geçince devam edicem tamamen kaybolacaklar.. ama devamlılık şart 5 ayda falan gitti benimkiler...genelde sabah akşam yaptım ama günde 1 kez bile yapabilsen süper olur...
kalçalar içinde stepperını kullansana şekerim... bence mücize gibi süper bi alet ben zaten senin sayende almıştım sana hergün dua ediyorum...sen de kullan...
..
arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler
aslıcım hoşgeldin canım ozan egemiz nasıl.
hicrancım bende hiç mide ağrısı olmadı yutkunma zorluğu şikayetiyle gitmiştim ülser çıktı yani çok şaşırdım dr söyleyince. şimdi de ilaçlar yüzünden rahatsızım sürekli mide bulantısı var penisilin allerjim yüzünden farklı bir antibiyotik verdi o da çok ağır geliyor ama dr başka yolu yok dedi. Allahtan 15 gün kullanacam bir haftası gitti kaldı bir hafta.
Ben hepsine fransızım artık aniden soğudum ben spordan yoksa prof.spor geçmişim var yıllarca kısa mesafe koştum,tenis oynadım,paten kaydım en sonda dalgıç oldum balık adam:))Ondan sonra ne olduysa spordan soğudum...şimdi hiç ama hiç yapasım yok..Ne dvd ler aldım indirdim 1 hafta maksimum sonrası yok...
Ne mutlu sana Gülsüm ben yapamıyorum valla..
canım yaa sende büyüttüm maşallah karnındakini hee az kaldı az daha dayan merak etme tecrübelisin artık daha kolay olur sanırsam Allah kolaylığını verir ama bora kıskanır kesin ondan yana sıkıntın olacaktır kesin ama alışır yaa oda çözüm sizin yaklaşımızda neticede .halledersin sen .cicili bicili şeyler almaya başladın demek resim koyda bizde görelim nostalji yaparızz :)
Deryacım bende uzun bir aradan sonra burdayım bende sizleri çok özledim. iyi olmaya çalışıyoruzgüzelim sizler nasılsınız iyisinizdir inşllah.SERAPÇIM YA tam da beni anlattın aynen ben zaten sevmiyorumm ütü yapmayı.asslıcım nasılsın?hepinizi çok özlemişim valla yaa...tuniş artık çişini söylüyor ama kakasını hala beze yapmak istiyor neden bilmiyorum.
Hicranımmm bende sizi özledimm canımm. iyiyizz canım ne yapayım okul ev gidip geliyorum annemlerleyim ama kendi düzenimi kurma istegim var şu günlerde.Ozan Egemle yogrulup gidiyoruz işte. siz nasılsınız neler yapıyorsunuz.aslıııııı nerelerdesin canım yaa özledim valla heehakettin bunu sennn
nasılsın neler yapıyorsun bakemm sennn
Sehercim canım çok geçmiş olsun. benimde 3-4 gündür midem agrımvardı dün resmen yatırdı üstüne birde grip oldum okula gidemedim resmen. mide agrım halen geçmiş degil ne içtiysem hiç fayda etmiyor ne yapacagımı şaşırdım.Utkumuz nasıl canım inşllah iyidir.arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler
aslıcım hoşgeldin canım ozan egemiz nasıl.
hicrancım bende hiç mide ağrısı olmadı yutkunma zorluğu şikayetiyle gitmiştim ülser çıktı yani çok şaşırdım dr söyleyince. şimdi de ilaçlar yüzünden rahatsızım sürekli mide bulantısı var penisilin allerjim yüzünden farklı bir antibiyotik verdi o da çok ağır geliyor ama dr başka yolu yok dedi. Allahtan 15 gün kullanacam bir haftası gitti kaldı bir hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?