2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gülsüm bizimkide yeni uyudu
ben artık sabahları uyutmuyorum o zaman
nerdeyse 8 de uykusu geliyor 10 a doğru uyutuyorum
ama kayınvaldem bakıyor ben okuldaysam
o uyutuyor o zaman da uyumak bilmiyor bitürlü gece

o zaman 2008 modellerin hepsi geç yatıyor...
neyse kızlar ben kaçtım...
malum diyetteyim ya yatmadan jel sürüp kendimi poşetliyorum... baya sıkılaştırıyo...
gideyim de yine poşetliim...
şafak 89 benim
herkese hayırlı geceler

serapcım ipek gündüz uyumadan durabiliyor mu. ben de utkuyu bazen uyutmuyorum ama akşamın en olmadık saatinde bi köşede uyuyakalıyor

iyi geceler canım. ben de gideyim de şu utku uyumazını uyutayım bari.
herkese iyi geceler

xtrajel mi
işe yarıyormu canımm
girince bi ara yazıver
bende ebedi diyetteyim :))
iyi geceler

yok yok o değil
hot jel... acı meksika biberinden yapılmış.. bence işe yarıyor... bana da ayten tavsiye etmişti...
ben aynı zamanda diyet+leslie+stepper+callenetics yapıyorum kilom değişmiyo ama 12 cm inceldim 2 ayda...

serapcım ipek gündüz uyumadan durabiliyor mu. ben de utkuyu bazen uyutmuyorum ama akşamın en olmadık saatinde bi köşede uyuyakalıyor

dayanıyor canım
hatta gözünden uyku akıyor zorla yatırmasam
yatmak istemiyo
uyumıcam diyo :))
hatta kızdığım için filan uyutuyorum sanıyo herhalde
bida yapmıcam annee diyor :))
yatırdımmıda 1 dk kalalmadan uyuyuveriyo

tamam canım hatırladım şimdi
bende araştırayım bakalım

yok canım kullanmıyorum
dolap bekliyo :))
ilk başlarda kullandım etkili 15 dk da baya terletiyor
sonra sıkılıyorum ya

çok kilon yoksa ondan yapasın gelmiyodur...
yoksa benim gibi kocaman göbeğin olsa mecbur yapardın...
biz spor bölümünde kızlarla beraber yapıyoruz... sen de katıl istersen aramıza...beraber yapınca daha eğlenceli oluyor...

bu kez kesim kaçtım... hayırlı geceler...:80:

bende göbek yokda basen var bolca
spora gittim 2 ay
ara verdim başlıycam bakalım yine
iyi geceler canımm

Slm kızlar...
Haftada 1-2 kere yıkıyorum.Sıpaya kalsa her gün yapar ama ben çok zorlanıyorum çıkmak istemiyor mecburen kucağıma alıp çıkartıyorum bu koca göbeğimle,ahtopot gibi yapışıyor banyoya kapıya..
El yıkama olayıda bizdede mevcut bilerek ellerini kirletiyor yıkamak için.bazen yemek yesin diye leğene su doldurup oyun oynatıyorum her yer su tabi..
Birazdan karnımdaki sıpa için alışverişe çıkacağız dün bir kaç bir şey aldım bugün tamamlayayım istiyorum..
Ayy yaklaştıkça nasıl olacak diye merak ediyorum,Bora napıcak,ikisiyle nasıl baş edeceğiz,gaz sancısı olacak mı,boraya benzeyecek mi,Bora sıkıldım gitsin artık diyecek mi:)) Ben kafamda huniyle mi gezeceğim..İkisiyle nasıl dışarı çıkacağım oy oyyy

Öğle uykusunu mu kastediyorsun Serap?Gündüz uyumuyor mu?Ayça'yı uyutmasam çok perişan oluyor mümkün değil gece 10a kadar ben onun nazını,mız mızını çekemem,:83:hem niye vaz geçtin öğle uykusu çok faydalı mutlaka 1 saat bile olsa uyumaları lazım..
iyi geceler canım. ben de gideyim de şu utku uyumazını uyutayım bari.
herkese iyi geceler

Anacıım sizinkiler tam hacı yatmazmış ben Ayçaya derdim uyumaz diyee,benimki öğlen 2.30da bi yatıyor 5e kadar sonra da akşam en geç 11 de yataktayız.10da yatma hazırlıklarımız başlar yani.
Kreşe gitti gideli düzene girdi alışıyor hem de büyüme hormonları akşam saat 9 da devreye giriyormuş,bu anlrı kaçırmayalım

Edacım seni de alıntı yapacaktım ama Utku sıpasının hala uyumadığını görünce atladım cevap yazdım hemen.Kız göbüşün kocaman oldu bile mi?başkasına çabuk geçermiş hamilelik derler ya,maşallah,nasıl kilo durumun?DR kontrollerin insan 1.si kadar özenmiyor heralde dimi?Oda yapıyor musun ayrıca?Boraya anlatıyyor musun?Anlıyor mu?
Haydi bakalım cevapla

Gülsüm sen kaç kilosun kuzum?
Bu kadar şeye kilon değişmiyorsa pes artık,
2.den sonra çok kilo kalıyor mu yaa,valla en çok ondan korkumdan hamile kalmak istemiyorum
gene 85e vurmak istemiyoruuummmmmm
:84:

Kokoş duyguuuuuu
face deki önceden eklediğin fotolarına baktım az önce anaaaammm her renge girmiş o saçlar
ama kızıl çoook güzelmiş,:82:
valla kıskandım kokoşluğunu şimdi kalkıp bi oşe sürecem en
bordosundan
vey sütlü kahve modası çıkmış ondan süreyim dur...

Gülsüm sen kaç kilosun kuzum?
Bu kadar şeye kilon değişmiyorsa pes artık,
2.den sonra çok kilo kalıyor mu yaa,valla en çok ondan korkumdan hamile kalmak istemiyorum
gene 85e vurmak istemiyoruuummmmmm:84:

canım şu an 62 kiloyum... ama ben hamileliklerimde çok kilo almadım ki... mustafanın doğumundan sonra 55 kiloydum hilale 55 le hamile kaldım zaten 7 aylık doğunca doğumdan sonra 57 kiloydm...ben sonrasında adet düzensizliği yüzünden kullandığım doğum kontrol hormon ilaçları vs yüzünden kilo aldım...tam 10 kilo aldım halen ilaç kullandığım için de veremiyorum malesef...

Son düzenleyen: Moderatör:

valla ne bileyim gündüz uyuyunca gece uyumak istemiyor
12 ye kadar duruyor nerdeyse
hafta sonu ben evdeyken uyutmuyorum akşam erkenden uyuyor rahat ediyorum
ama hafta içi kayınvaldem gündüz uyutuyor
işte o zaman zor oluyor
kendide uyumuyor ki
odasında yatağına yatırıyorum ışığıda kapatıyorum
sandalyede oturup bekliyorum uyuyana kadar
bişeyler anlatıyor şarkılar türküler oraya dön buraya dön sonunda uyuyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…