2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam millet evdeyim bugün ceylinle ve kardeşimin 1,5 yaşındaki oğlu ile beraber bir gün geçiriyorum bi taraftan yemek hazırlıyorum .kızkardeşim bugün dilinde çıkan bir tümör nedeni ile ameliyat olucak az sonra ameliyata girecek tedirginim içim sıkılıyor Allah 'ın izni ile sağ salim ve başarılı bir ameliyat olur .dua edin benim için olurmu

Hicrancım büyük geçmiş olsun Rabbim şifa versin sağsalim atlatın inşallah...

edacım endoskopi yapıldı zaten onda belli oldu yoksa hiç midemden şikayetim yoktu yutkunma problemi diye gitmiştim.geçen gün dr gittim kontrole iyimisin diye sordu ben de zaten iyiydim iyileştiğimi nasıl anlayacam dedim

aslıcım teşekkür ederim. sana da geçmiş olsun stres falan yaptıysan ondan olmuştur. çok şükür utku da iyi canım.
aslıcım ne güzel spora da gidiyormuşsun verirsin kiloları.

hicrancım geçmiş olsun kardeşine inşallah bir an önce düzelir.

sehercim ben atladım galiba geçmiş olsun canım ülsermi var sende mide rahatsızlığı sanırım hiç bilgim yok benimde inşallah en kısa zamanda Rabbim şifa versin canım..

duygucum teşekkür ederim.evet canım ülser mide ve barsak rahatsızlığıymış yani oralarda oluşan yaralarmış

Duyguş yaaa,ben bu formula 7 ye taktım kafayı
sana for.7 mi mantıklı gelmedi?şeker ilacı mı?
ya şimdi hevesimi kırdın,ben başlamak istiyorum,for.7ye başlarsam ilaç alıyorum deyip biraz boğazımı tutarım hatta işe yaradığını bir an önce görmek için spora da giderim belki yani aslında bu gibi ilaçlar benim için motivasyon oluyor...
allah bilanı....
Kız sen onu yazın da dediydin ben bakmıştım bale gibi uyuz uyuz hareketleri var pek sıkıcı bişeye benziyor,valla bravo azimle devam ediyosun peki platesten daha mı iyi,bu kadar plates yapan var niye buna devam ediyorsun?:26:
duygucum teşekkür ederim.evet canım ülser mide ve barsak rahatsızlığıymış yani oralarda oluşan yaralarmış

Hicran geçmiş olsun inşalah canım...
Seher lansopral,lansor gibi bişeyler kullanırdı benim annemde de var ülser..Sinirlenmeye gelmez hiç

canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin inşallah...

canım bunu da yapan çok fazla... evet çok sıkıcı ama platesin 2 ayda vediği sonucu bu 21 günde veriyo... benartık hareketleri ezberledim hiç zorlanmadan yapıyorum... dedim ya ozaman cup kısmım bile küçüldü...B den A ya geçtim A az bol gelmeye başladı...
göbeğim 95 ten 80 e indi... 60 a kadar devam edicem...
ama kilo veremiyorum işte... 15 günde 500 gr yağ vermişim...ilaçları bırakmadan da veremicem sanırım...

merhaba canım.. biz iyiyiz işte allaha şükür bildiğin gibi işte... iki sıpanın arasında geçiyo ömrüm...
siz nasılsınız cnım... uzun zaman oldu görüşemedik... neden uğramadın yanlız kalma gel herzaman buraya tatlım...

ARKADAŞLAR GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM .kardeşim eve geldi çıkardı dr gerek yok kalmasına diye dilinin ucundan bir parça kesilmiş büyükçe bir parça misket kadar bir tümör alınmış pataloji sonucu 10 gün sonra inşallah oda temiz çıkarda derin bir oh çekeriz .şimdilik kardeşim ağrı çekiyor tabii e yemek te yiyemiyo konuşamıyorda 1 hafta kadar sıkıntı yaşarmış öle demiş dr Allah ın izni ile çarçabuk iyileşir inşallah.bende oğluna bakıcam bu ara onda kalırım gündüzleri bakalım artık accık yorulcam ama kardeşim iyi olsunda herşeye katlanırım.

selam cancoşşlarr..uzunca aradan sonra girebildim:)

edacım ikinciyi bekliyormuş rabbim tamamına erdirsin harika bi haber:)

gülcüm sen fx15 kullanmak istiyodun hiç kullandınmı..ben netten aldım bi kutu ama bikaçtane içip bıraktım güvenemıyorum artık bu ilaçlara pek ama bende istiyorum motive açısından işe yarıyo..bahar geliyo paçalar tutuştu tabi:)geçensene bu sıralar daha zayıftım valla:)maurers diye bi ilaç duydum bi bakın istersen:)

aslıcım işallah yeni evine geçer tamamen kendi düzenini kurarsın ama çok yaramış sana memleket havası..herşey dahada güzel olucak inanıyorum.

ben aynıyım..ismet hıyarına spraktin alerji şurubu verıyorum bi süredir..iştah açma yan etkisi varmış..bizde duble kudurma etkisinden başka bişi yapmadı bıraktım dün vermeyi..bugun sabahtan beri bi muz biraz yogurt felan onlarla duruyoruz..harbiden gıcık bi psikolojim var bu durumdan sıkıldım..dogum fotografcılıgı atölyesine gidiyorum nasip olursa dogum fotografcısı olup meslek sahiibi olcam para kazanıcam,bi kursla neçok iş yapıcam:))

hicrancım geçmiş olsun işllah bişi çıkmazda dediğin gibi bi oh çekersin..gene yine hep yoğunsun allah yardımcın olsun arkadaşım:)

he buarada hepatit a aşısını henuz yaptırmadım bişi olurmu yaptırdırdınızmı?bizimkilere 2 doz kızamık vuruldu dimi sağlık ocaklarında kafamı karıstırıyo bu kızamık felan riiskli guruptayım bende aşı olsammı dıyom..bide ismet hala bezli oturağı oturmak için kullanıyo..cırcıbıl gezdirıyorum edıyorum etrafa yapıyo yınede yapmıyo oturaga burdada çokmu geç kaldık geçmişe hiç bakamadım henuz

hicrancım gecmiş olsun cok sevindim iyî olmasına kardesinin..umut o ilacı kullanan varmı cevrende?ben fx15 kullandım 1 hafta dayanamadım oluyorum sandım ya

selam kızlar ben geldim ama feci yorgunum benden hasta bakıcı vss olmaz valla kardeşim zaten bişii yemiyo meyve suyu süt vs sıvı gıdalar alıyo oda fazla değil o çok hizmet istemiyo anlayacağınız ama çocuklar beni mahvetti bide şansıma sabah kalktığımda baş ağrısı ile uyanmıştım zatii bide migren tuttumu al sana hasta evi işte saat 5 civarı annem geldi sen git dinlen diye ama ben devrildim bir kanepeye inanın 1,5 saat uyumuşum ama öncesinde migren mideme vurmuştu 3 defa istifrar ettim içim dışıma çıktı resmen başım da feciydi kriz ilacını aldım ama 10 dk sonra çıkardım güvenip ilacıda tekrar alamadım soğuk kompres yaptım başıma enseme öle dalmışım bi uyandım eşim damat büyük kızım hepsi gelmiş noluyo hastaya sen bakacaktın diye dalga geçiyolar benle :)))

kardeşim tümgün sızladı ağrısı var ilaçlarda pek etkili olmuyo içim burkuldu resmen üzülüncede migren iyice azdı yemek te yiyemedim onun yanında canı çekmesin diye halim bu yanii ama yook yarın annemde var zatii sabah sıkı kahvaltı edicem ordada gidince mutfağa kaçıp yicem kardeşim görmeden aç kalmıyım bari yorgunluk üzüntü bide açlık fena çarpıldım

sağol canım inşallah sonuçlar temiz çıkarda dediğin gibi deriiiiiin bir oh çekeriz.
birde kardeşimde eşşşk şansı var valla iş arıyordu kaç aydır şimdi ameliyat oldu ya 2 yerden iş teklifi geldi 1 i bekleyemeyiz dedi bugün de diğeri akrabanın firması inşallah bekler düşünelim demiş .kızcaz bide buna üzüldü

bizimki martta canım bekliyoz aşı kartımızda öle yazıyodu ama özelde yapılıcak diye biliyom öle demişti sağlık ocağında pnömokok yaptırırken bana

saolun güzel annelerim..

duygucum fx15 in sahtesimi gerçeğimi kullandığımız nedir bilmiyom ama ilk ikigün hüçbişi yedirmedi hakiketen bana..sonrasında içime kurt düştü..sabah akşam deil bi sabahları içmiştim oysa..yinede eczanede satılmıyo olması mide bulandırdı..plates felan başka şeylerle motive olmak tabiki daha hayırlı..ama hepimizin aynı imkanı olmuyo..ben ismeti haftada ikigün için kreşe vermiştim hem hastalandı hemde hepten yemez içmez oldu aldım kreşten..an oluyo oje sürmeye daha dogrusu bozulmadan sürmeye vaktim olmuyo oyüzden ben plates felan şimdilik yapamam..eh bakalım hepten havalar ısınınca neolucak:)geçen sene 55 lerdeydik şimdi 60lardan inemiyorum yuh diyorum kendime:)

hicrancım teşekkür ederim güzel arkadaşım..allah yardımcın olsun..işallah bişi çıkmasında bu anlar espriyle anımsansın..şu migreninde çaresi bulunamadı yaa..bi migren bi kanser bi aids bide obezite..bunlara bilerek çare bulmuyolar sanki...sanki birileri önce paramızla sağlığımızı çalıp sonra beşmisliyle bize sağlık satıyo...allah başka eza cefa vermesin ne diyeyim..

edacık şimdi 2011 annelerinede yazıyo:)hay allahım yaa...bende isterdim aslında...azdha genç olaydım..şanstopundan piyangodan 200milyar felan çıkaydı..evim kira olmayaydı...felan bu liste uzar

çevremde kullanan yok..ben netten baktığım forumlara satış yapılan yerlerin yorumlarına bakarak kendimce bi değerlendirmeye vardım..bana fx15 kadar şaibeli gelmedi..ben denicem açıkçası..bilgilendiririm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…