Sehercim endoskopi yapmadan mı teşhisi koydu? Ülser zor bir hastalık ama diyet ve ilaçla tedavisi olan bir hastalık..O yüzden sıkıntı yapma kendine Allah beterinden saklasın canım..
Duygu ne güzel sporla haşır neşirmişsin,aslında sporcular soğumaz kolay kolay ama sende olmuş...Ne kadar bırakmış olsanda geçmişteki yaptığın sporların faydasını görürsün...
Hicran asıl iş doğumdan sonra olacak herhalde,karında büyüyor bir şekilde..
Kıskanma olayınında hepimiz merak ediyoruz ne yapacak diye..Elimizden geldiğince çalışacağız kıskanmaması için ama olacak elbet..
Alışveriş olayı yarıladım,güzel güzel ciciler aldım:))
Resim koy demişsin ya valla hiç heves yok ilkteki gibi Borada aldıklarım sürekli elimde olurdu şimdi atıyorum dolaba yıkanmayı bekliyorlar:)
Bakıyorum mayıs annelerine nasıl heyecanlılar ee ilk tabi..İkinci olunca alışverişi haksızlık olmasın diye yapıyorsun..Biraz kendimi gaza getirmek için çekeyim hakikaten resimlerini:)
Deryacım bende uzun bir aradan sonra burdayım bende sizleri çok özledim. iyi olmaya çalışıyoruzgüzelim sizler nasılsınız iyisinizdir inşllah.
Hicranımmm bende sizi özledimm canımm. iyiyizz canım ne yapayım okul ev gidip geliyorum annemlerleyim ama kendi düzenimi kurma istegim var şu günlerde.Ozan Egemle yogrulup gidiyoruz işte. siz nasılsınız neler yapıyorsunuz.
Sehercim canım çok geçmiş olsun. benimde 3-4 gündür midem agrımvardı dün resmen yatırdı üstüne birde grip oldum okula gidemedim resmen. mide agrım halen geçmiş degil ne içtiysem hiç fayda etmiyor ne yapacagımı şaşırdım.Utkumuz nasıl canım inşllah iyidir.
Gülsümcümm senin minik kuzular nasıllar inşllah iyilerdir.
Spordan bahsetmişsiniz bende hangi akla hizmetse 12 aylık bi-fit spora üye oldum 2 ay oldu ilk ay düzenli gittim incelmeyen olmuyormuş evt ilk ay inceldim bütün vücuttan 16 cm. ve yarım kgverdim ikinci ay hastalıktı 15 tatildi düzenli gidemedim ve 2 kg aldım incelmemde olmadı ama geçen haftadan itibaren düzenli gitmeye çalışıyorum hergün var yarım saat toplam yarım dk alet yarım dk hareket çok güzel ve kolay 6 gün gitme şansım var tabi gidebilene.inşllah verebilirim iyicede incelirim diye ümit ediyorum.
Edacım nasılsın canımm nasıl gidiyor hamilelikk.Boramızda iyidir inşllah.
Herkese iyi gecelerr.
selam millet evdeyim bugün ceylinle ve kardeşimin 1,5 yaşındaki oğlu ile beraber bir gün geçiriyorum bi taraftan yemek hazırlıyorum .kızkardeşim bugün dilinde çıkan bir tümör nedeni ile ameliyat olucak az sonra ameliyata girecek tedirginim içim sıkılıyor Allah 'ın izni ile sağ salim ve başarılı bir ameliyat olur .dua edin benim için olurmu
Canım geçmiş olsun bende hepsi var valla saymayayım şimdi,bir hafta öncede mide kanaması oldu Allahtan durdu çok şükür..Bitkisel tedaviyi bilmiyorum ama lansor lanzaprol çok ii geliyor..Birde diyet tabi ama imkansız görünce dayanamıyorsun bir kaşık alsanda o seni mahvediyor..
edacım sana da geçmiş olsun mide kanaması kendiliğinden mi durdu. hamileyken de zor canım ilaç falan da pek vermiyolar dikkat et kendine canım
sehercim ben atladım galiba geçmiş olsun canım ülsermi var sende mide rahatsızlığı sanırım hiç bilgim yok benimde inşallah en kısa zamanda Rabbim şifa versin canım..
Duyguş yaaa,ben bu formula 7 ye taktım kafayıaslım hoşgeldin canım nasılsın ıyımısın konusamadık uzun zamandır..
Ay dur zaten yarın bır tarıfeye gecıyorum telefonda sabıt hat vadofone sınırsız dıger yonlerde oyle bırseyler hepıcıgınızı ararım artık bol bol:)
Ozan ege nasıl ıyımı kusum?
Gül formula 7 yı kımısı cok ıyı dıyor kımısı hıc bırsey yaramıyor dıyor bunyeye gore degısıyor
ay ben asla kullanmazdım oyle bır hap valla..
hıc mantıklı gelmedı bana
ben 65 kıloda takıldım kaldım cacık olmaz benden
Sen kac kılosun Gul verdın mı?
allah bilanı....kakasını koruma altına alıyormuş...mustafa da öyleydi 20 aylıkken falan dr a sordum öyle dedi...
biz de lazımlığa alıştırdık... kakasını normal bir bireyi uğurlar gibi arkasından bay bay yaparak öpücükler atarak tuvalete yolladık...9 ay oldu hala öpücükler atarız arkasından..
Kız sen onu yazın da dediydin ben bakmıştım bale gibi uyuz uyuz hareketleri var pek sıkıcı bişeye benziyor,valla bravo azimle devam ediyosun peki platesten daha mı iyi,bu kadar plates yapan var niye buna devam ediyorsun?:26:callanetics çok eski bi spor duygu... plates tarzında ama platesten daha zor hareketleri... vücudu şekillendiriyo... internette videolar var... çok sıkıcı bi video ama sonuçlar mükemmel olunca yapası geliyo insanın...
callenetics before after yaz google da öncesi ve sonrası resimleri var vücudu çok güzel şekillendiriyo...
duygucum teşekkür ederim.evet canım ülser mide ve barsak rahatsızlığıymış yani oralarda oluşan yaralarmış
selam millet evdeyim bugün ceylinle ve kardeşimin 1,5 yaşındaki oğlu ile beraber bir gün geçiriyorum bi taraftan yemek hazırlıyorum .kızkardeşim bugün dilinde çıkan bir tümör nedeni ile ameliyat olucak az sonra ameliyata girecek tedirginim içim sıkılıyor Allah 'ın izni ile sağ salim ve başarılı bir ameliyat olur .dua edin benim için olurmu
Duyguş yaaa,ben bu formula 7 ye taktım kafayı
sana for.7 mi mantıklı gelmedi?şeker ilacı mı?
ya şimdi hevesimi kırdın,ben başlamak istiyorum,for.7ye başlarsam ilaç alıyorum deyip biraz boğazımı tutarım hatta işe yaradığını bir an önce görmek için spora da giderim belki yani aslında bu gibi ilaçlar benim için motivasyon oluyor...
allah bilanı....
Kız sen onu yazın da dediydin ben bakmıştım bale gibi uyuz uyuz hareketleri var pek sıkıcı bişeye benziyor,valla bravo azimle devam ediyosun peki platesten daha mı iyi,bu kadar plates yapan var niye buna devam ediyorsun?:26:
Hicran geçmiş olsun inşalah canım...
Seher lansopral,lansor gibi bişeyler kullanırdı benim annemde de var ülser..Sinirlenmeye gelmez hiç
Deryacım bende uzun bir aradan sonra burdayım bende sizleri çok özledim. iyi olmaya çalışıyoruzgüzelim sizler nasılsınız iyisinizdir inşllah.
Hicranımmm bende sizi özledimm canımm. iyiyizz canım ne yapayım okul ev gidip geliyorum annemlerleyim ama kendi düzenimi kurma istegim var şu günlerde.Ozan Egemle yogrulup gidiyoruz işte. siz nasılsınız neler yapıyorsunuz.
Sehercim canım çok geçmiş olsun. benimde 3-4 gündür midem agrımvardı dün resmen yatırdı üstüne birde grip oldum okula gidemedim resmen. mide agrım halen geçmiş degil ne içtiysem hiç fayda etmiyor ne yapacagımı şaşırdım.Utkumuz nasıl canım inşllah iyidir.
Gülsümcümm senin minik kuzular nasıllar inşllah iyilerdir.
Spordan bahsetmişsiniz bende hangi akla hizmetse 12 aylık bi-fit spora üye oldum 2 ay oldu ilk ay düzenli gittim incelmeyen olmuyormuş evt ilk ay inceldim bütün vücuttan 16 cm. ve yarım kgverdim ikinci ay hastalıktı 15 tatildi düzenli gidemedim ve 2 kg aldım incelmemde olmadı ama geçen haftadan itibaren düzenli gitmeye çalışıyorum hergün var yarım saat toplam yarım dk alet yarım dk hareket çok güzel ve kolay 6 gün gitme şansım var tabi gidebilene.inşllah verebilirim iyicede incelirim diye ümit ediyorum.
Edacım nasılsın canımm nasıl gidiyor hamilelikk.Boramızda iyidir inşllah.
Herkese iyi gecelerr.
selam cancoşşlarr..uzunca aradan sonra girebildim:)
edacım ikinciyi bekliyormuş rabbim tamamına erdirsin harika bi haber:)
gülcüm sen fx15 kullanmak istiyodun hiç kullandınmı..ben netten aldım bi kutu ama bikaçtane içip bıraktım güvenemıyorum artık bu ilaçlara pek ama bende istiyorum motive açısından işe yarıyo..bahar geliyo paçalar tutuştu tabi:)geçensene bu sıralar daha zayıftım valla:)maurers diye bi ilaç duydum bi bakın istersen:)
aslıcım işallah yeni evine geçer tamamen kendi düzenini kurarsın ama çok yaramış sana memleket havası..herşey dahada güzel olucak inanıyorum.
ben aynıyım..ismet hıyarına spraktin alerji şurubu verıyorum bi süredir..iştah açma yan etkisi varmış..bizde duble kudurma etkisinden başka bişi yapmadı bıraktım dün vermeyi..bugun sabahtan beri bi muz biraz yogurt felan onlarla duruyoruz..harbiden gıcık bi psikolojim var bu durumdan sıkıldım..dogum fotografcılıgı atölyesine gidiyorum nasip olursa dogum fotografcısı olup meslek sahiibi olcam para kazanıcam,bi kursla neçok iş yapıcam:))
hicrancım geçmiş olsun işllah bişi çıkmazda dediğin gibi bi oh çekersin..gene yine hep yoğunsun allah yardımcın olsun arkadaşım:)
he buarada hepatit a aşısını henuz yaptırmadım bişi olurmu yaptırdırdınızmı?bizimkilere 2 doz kızamık vuruldu dimi sağlık ocaklarında kafamı karıstırıyo bu kızamık felan riiskli guruptayım bende aşı olsammı dıyom..bide ismet hala bezli oturağı oturmak için kullanıyo..cırcıbıl gezdirıyorum edıyorum etrafa yapıyo yınede yapmıyo oturaga burdada çokmu geç kaldık geçmişe hiç bakamadım henuz
hicrancım gecmiş olsun cok sevindim iyî olmasına kardesinin..umut o ilacı kullanan varmı cevrende?ben fx15 kullandım 1 hafta dayanamadım oluyorum sandım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?