2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

Umutcumm hoşgeldin canımm. teşekkür ederim güzel arkadaşım. bizim hepatit 2.aşımız martta sanırm.
Sehercimm inşllah dedigin gibi verebilirim kiloları.
Herkese iyi geceler..

çevremde kullanan yok..ben netten baktığım forumlara satış yapılan yerlerin yorumlarına bakarak kendimce bi değerlendirmeye vardım..bana fx15 kadar şaibeli gelmedi..ben denicem açıkçası..bilgilendiririm..

Patik nice to see u here baby

şekerim ben fx15 kullandım,yarım kutuda 3 kilo da verdim
sonra korktum ileride çıkabilecek yan etkilerden falan allah korusun ben de bir daha fx15 almam,lida nın bir değişik versiyonu zaten bilerek kullanmıştım lida korkutuyor ama çok etkili,acaba herşey ticari mi bu kadar etkili olduğu için mi geçimini tombişlerden kazanan birileri altını kazıyor

Neyse bu maurersi de şimdi inceliyorum ben bunu duymamıştım hiç,bir de mulberry diye bişey var o da tamamen doğal,bir de bu formula7 hani eczanelerde bile satılıyor ender Saraç bangır bangır reklamını yapıyor bana ondan biraz güven verdi..

Umut bu maurers oturduğun yerde terletiyor diyor
ayy ben zaten koltuk altı terinden muzdaripim çok çirkin olur aşırı terleme
bence bi kere daa düşün kuzum.:26:

Fotoğraflarına bayıldım...Kurs fikri çok güzel zaten seversin böyle antrifiş işleri
hem de para kazanmış olursun bizim 2.leri de sen çekersin inşallahhhh
hatta bi yol buluşalım da kuzuların fotolarını çek,tanıtımına koyarsın,bize de anı olur

Çamaşır mak. boşalıyor,bulaşık mak.doluyor benim günlerim hatta gecelerim
banyo ve mutfak arasında geçiyor

Kız anaları
hergün bıddış yıkıyor musunuz?:82:
tuvalet sonrası tem.nasıl yapıyorsunuz?
ben bazen ıslak mendille siliyorum bazen tuv.kağıdıyla çişi kurulayıveriyorum her akşam da bel aşağısını yıkayıp kilodunu değişiyorum...
:103:

selam kızlar ...umutçum nasılsın sen neden kilo vermeye çalışıyorsun anlamadım zaten inceciktin.ismet bişey yemiyor mu hala tunahan da aynı haftalardır hiçbirşey yemiyor zaten süt içmiyor 1,5 yaşından beri arada ayran içiyo tost yaptırıyo patates kızartma bi de mantı onları da yerse ne ala.yumurtayı çok seven çocuk artık onu da yemiyor çorba hiç içmiyor.geceleri bazen zeytin ekmek yiyor dolabı açıp alıyo.nasıl büyüyecek bunlar aklım almıyor çok üzülüyorum ama ne yapayım bilmiyorum dr.a götürsem vitamin vercek başka ne der ne eder bilmem.şurubu ağzına koyabilene aşk olsun zatenooof ooffff

Derya Ayça da anlattığın gibi canım
bi çocuğun sevdiği bişey olmaz mı yaa şu anlattıklarını her çocuk sever ne bileyim pat.kız. mesela veya onu geçtim çikolata,
bunları bile yalvar yakar yiyor benimki...
Vitagil diye bir vitamin kullanıyoruz biz tadı çok güzel Ayça acıktı mı anne ilaç diyor ondan alabilirsin kesin tadını beğenir,kış ayları iştahsız çocukların bağışıklığı azalır mutlaka takviye etmek lazım.:94:

Seren bu sen misin kız?nerelerdesin napıyosun Naz mıydı kızının adı?İyice unutturdun kendini be güzelim,öyle selam atar kaçarsın şimdi dimi..:88:

eveeeeeeeeeeeettt güüllcümmm beniimm
ayy benim oğlum varrrr , ıkıncısı kızmı olcek ne allah soylettııı valla
egem var ya kız benım tabı byadır gırmeyınce unutuluyoruz ........
kendi işimi kurdum ben meslek grafık tasarım ya benım kendı yerımı kurdum patron oldummmmm
siz neler ypiniss bakemmm

Egede iştahla içiyor sadece özellikle şu olsun hergün yer diceğim hiç bir şey yok..
Ama meyve suyu,ayran,kola soda ver ne verirsen ver hiç farketmez yeterki içilsin 3 litre içer:)
ite kalka bütün yemekleri yiyor gerçi ama zevkle değil..
Biraz önce kısır yapmıştım mesela bol yeşilllik koydum ince ince koca bir tabak yedi ama yani off bayıldım bir tabak daha yiyim diceği hiç bir yemek yok..
Bizde geçen hafta hastayken nutrigen üzüm şurubunu aldık baya memnun kaldım bende iştahını açtı ve çabuk kaldırdı ayağa..Gerçi ilk olarak vitamin aldım ben diğerlerini bilmiyorum ama vitagilde iyi diye okumuştum forumlarda Gül'ün dediği gibi..

Seren hoşgeldin nerlerdesin yaa??Egecik napıyor iyimi?
Demek patron oldun darısı başımıza inşallah Allah bol kazançlar versin inşallah..

Seren hoşgeldin nerlerdesin yaa??Egecik napıyor iyimi?
Demek patron oldun darısı başımıza inşallah Allah bol kazançlar versin inşallah..

iidir duygucum egemde iyi büyüdü paşam:))
bezinden cıkartım dıyorum nasıl cıkacak bılmıyorum senın egecık bezdemı hala??
evet patron oldum :)) aynı zamandada işçi:))) hep yapıyorum hem yonetıyorum hhehe
amiiinn cumlemıze rabbım bol kazanç verısn ınsallah

canım biz kestik 2 yaşında ama çok zor oldu ben pişman oldum erken yaptığıma.. cunku erkek cocuklar kızlara gore daha gec tuvalet egıtımını tamamlıyormus..bir tek gece baglıyorum uyuduktan sonra hastayken falan kış kıyamette kaçırırda üşütür hasta olmasından daha ıyı dıye en guzelı bu kadar beklemısın 1 ay daha sabret nısanda bahar gelınce rahat rahat kesersın canım...

Demek sensin haaaa,dur ne zamandır yapmıyordum baya birikti
nerelerdesin lan sen,yıl oldu kızım yaa,insan bi selam çakmaz mı
Madem kendi kendinin patronu oldun o zaman hemen emir ver hergün KKya girilecek

bi de gel bizi face te bul canımcım fotoğraflarımız,videolarımız hep orda...
Sen nerdeydin hangi semtte hemen bir buluşma ayarlayıp geçen zamanı telafi ediyorsun çabbbuuukkkk

Erkek çocukların tuvalet eğitimi
Daha önce de belirttiğimiz gibi erkek çocuklar tuvalet eğitimine daha geç hazır oldukları gibi eğitimleri de daha uzun sürebilir. Örnek olarak babayı izlese bile yinede kızlardan biraz daha fazla zamana ihtiyaçları vardır. Çünkü onların eğitimi kızlardan farklı olarak iki adımlıdır. Önce tuvaletlerini oturarak yapmayı öğrenecek sonra da çişlerini ayakta yapmayı deneyeceklerdir. Eğer oğlunuz tuvalet eğitiminde kız arkadaşlarından daha uzun bir süreye ihtiyaç duyarsa onu zorlamayın, hazır olduğunu gösteren sinyalleri bekleyin.

Ayakta yapmaya geçiş
Oğlunuz tuvaletini oturarak yapmayı öğrendikten sonra bunu ayakta denemek isteyebilir. Bu aşamada onun babasını, amcasını ya da abisini tuvalette izlemesini sağlamasını sağlayın. Oğlunuz bunu nasıl yapılacağını anlamaya başladığı zaman, oturağını tuvaletin yanına götürerek orada ilk denemeyi yapmasına izin verin. Eğer ayakta yapmaya geçişte isteksizse kesinlikle baskı yapmayın. Ama tuvaletine küçük objeler koyarak eğlenceli “hedef denemeleri” yaptırabilirsiniz. Bu geçiş döneminde kesinlikle bir süre tuvalette temizlik yapmaya hazırlıklı olun ve şaşan hedefler için oğlunuza kızmayın.

• Eğitime çocuğunuz hazır değilken başlamak eğitim sürecini uzatacaktır.
• Eğitime başladığınızda çocuğunuzun günlük yaşamında önemli değişiklikler olmamasına dikkat edin. (yeni kardeş, yeni ev vs)
• Zorlamayın. Kendisini huzursuz hissederse, kakasını tutmaya başlayabilir ve buda kabızlık gibi problemlere yol açabilir.
• İki yaşına kadar tuvalet eğitimi hakkında çocuğunuza sinirlenmemek ve onu kesinlikle cezalandırmamak en iyisidir.
• Çocuğunuza bu yeni ve karmaşık işe adım adım alışması için zaman tanıyın. Onu, tuvalette eğlenceli öyküler anlatarak veya cesaretlendirici sözlerle harekete geçirebilirsiniz.

Duygu niye pişmansın bebişim yaa kestin gitti işte
örendi çocuk allaa allaaaa

geçen Ayça'da gece bi işemiiiiş yatak,döşek neyse geçtim,
nerdeyse boynuna kadar buzzz gibi olmuş kuzum yaaa,arada kaçıryor nadir de olsa

Bana bi rimel tavsiye etsene,şu maybeline takma kirpik etkisi nasıl acaba?
Ben şimdi clinique kullanıyorum yıkayınca,akmıyor gözünün altına parmakla çekip alınıyor çok kullanışlı ama bitmek üzere

dediğin dogru ben 1 ay daha beklım bu tuvalet egıtımınede bır goz atım bakım:))
ayyy noliiii böleee yawww gelme ustume gelmeeekıs habıre ev tasıyorum sonunda ev alacam ınsallah ( nerdeee)::=)) ay ev sahıplerı cıkartii beni kısmetlımı kısmetsızmıyım bılmıyorum gırdıgım ev satılii bi ben ev shabı olmadım yaww tmm bulusuruz şeker sen meraketme ben hemen gelırım:))
büyükçekmecvede sahıldeyım sekerım ben, hvalar duzelsın sız gelın butarafa olmaııı
facen ne sole bakem:))

Kuzucum ya çok çok içiyor ya benimki ilk zamanlar anam ağladı 1.5 2 ay sürdü alışması ya sidik sidik her yer..Halada gece tamamen bezden kesmedim valla 2 saatte bir kaldırıp tuvalete götürme işkencesinden nefret ediyorum(Ne yapcam bilmiyorum..Bir su şişesi var elinden düşmüyor atmıyorum günde en az 2 3 litre içecek içiyordur gece nasıl işemesin bu çocuk(

Rimel çok uzun zamandır L’Oreal Telescopic Explosion ve volume 4 var ya onları kullanıyorum canım maybeline de kuaförüm kullanıyor o da süpermiş gördüm gözlerinde çok hoş duruyor..

gülfidan sağlam canım ara beni boya beni:82:
ikinciye mi hamilesin kız yoksam?

eee patron da olmuşsun artık paraları kırarsın alırsın etilerde Bebek te bi villa canııım

Bu arada alnımda ilk çizgimi gördüm çok üzgünüm yaa

Canımcım benim de kaşlarımın ortasında baya derin bi tane var ona çare yok artık
botox olabilir sadece ama daha erken bişraz daha buruşim de sonra
ben vichy nemlendirici aldım
27 TLydi kampanyalı fiyatı fena değil,çok güzel kokuyor ve kalıcı nemlendiriyor fiyatı da uygun tav. ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…