canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.selam millet evdeyim bugün ceylinle ve kardeşimin 1,5 yaşındaki oğlu ile beraber bir gün geçiriyorum bi taraftan yemek hazırlıyorum .kızkardeşim bugün dilinde çıkan bir tümör nedeni ile ameliyat olucak az sonra ameliyata girecek tedirginim içim sıkılıyor Allah 'ın izni ile sağ salim ve başarılı bir ameliyat olur .dua edin benim için olurmu
selam cancoşşlarr..uzunca aradan sonra girebildim:)
edacım ikinciyi bekliyormuş rabbim tamamına erdirsin harika bi haber:)
gülcüm sen fx15 kullanmak istiyodun hiç kullandınmı..ben netten aldım bi kutu ama bikaçtane içip bıraktım güvenemıyorum artık bu ilaçlara pek ama bende istiyorum motive açısından işe yarıyo..bahar geliyo paçalar tutuştu tabi:)geçensene bu sıralar daha zayıftım valla:)maurers diye bi ilaç duydum bi bakın istersen:)
aslıcım işallah yeni evine geçer tamamen kendi düzenini kurarsın ama çok yaramış sana memleket havası..herşey dahada güzel olucak inanıyorum.
ben aynıyım..ismet hıyarına spraktin alerji şurubu verıyorum bi süredir..iştah açma yan etkisi varmış..bizde duble kudurma etkisinden başka bişi yapmadı bıraktım dün vermeyi..bugun sabahtan beri bi muz biraz yogurt felan onlarla duruyoruz..harbiden gıcık bi psikolojim var bu durumdan sıkıldım..dogum fotografcılıgı atölyesine gidiyorum nasip olursa dogum fotografcısı olup meslek sahiibi olcam para kazanıcam,bi kursla neçok iş yapıcam:))
hicrancım geçmiş olsun işllah bişi çıkmazda dediğin gibi bi oh çekersin..gene yine hep yoğunsun allah yardımcın olsun arkadaşım:)
çevremde kullanan yok..ben netten baktığım forumlara satış yapılan yerlerin yorumlarına bakarak kendimce bi değerlendirmeye vardım..bana fx15 kadar şaibeli gelmedi..ben denicem açıkçası..bilgilendiririm..
Derya Ayça da anlattığın gibi canım
bi çocuğun sevdiği bişey olmaz mı yaa şu anlattıklarını her çocuk sever ne bileyim pat.kız. mesela veya onu geçtim çikolata,
bunları bile yalvar yakar yiyor benimki...
Vitagil diye bir vitamin kullanıyoruz biz tadı çok güzel Ayça acıktı mı anne ilaç diyor ondan alabilirsin kesin tadını beğenir,kış ayları iştahsız çocukların bağışıklığı azalır mutlaka takviye etmek lazım.:94:
Seren bu sen misin kız?nerelerdesin napıyosun Naz mıydı kızının adı?İyice unutturdun kendini be güzelim,öyle selam atar kaçarsın şimdi dimi..:88:
Seren hoşgeldin nerlerdesin yaa??Egecik napıyor iyimi?
Demek patron oldun darısı başımıza inşallah Allah bol kazançlar versin inşallah..
iidir duygucum egemde iyi büyüdü paşam:))
bezinden cıkartım dıyorum nasıl cıkacak bılmıyorum senın egecık bezdemı hala??
evet patron oldum :)) aynı zamandada işçi:))) hep yapıyorum hem yonetıyorum hhehe
amiiinn cumlemıze rabbım bol kazanç verısn ınsallah
eveeeeeeeeeeeettt güüllcümmm beniimm
ayy benim oğlum varrrr , ıkıncısı kızmı olcek ne allah soylettııı valla
egem var ya kız benım tabı byadır gırmeyınce unutuluyoruz ........
kendi işimi kurdum ben meslek grafık tasarım ya benım kendı yerımı kurdum patron oldummmmm
siz neler ypiniss bakemmm
canım biz kestik 2 yaşında ama çok zor oldu ben pişman oldum erken yaptığıma.. cunku erkek cocuklar kızlara gore daha gec tuvalet egıtımını tamamlıyormus..bir tek gece baglıyorum uyuduktan sonra hastayken falan kış kıyamette kaçırırda üşütür hasta olmasından daha ıyı dıye en guzelı bu kadar beklemısın 1 ay daha sabret nısanda bahar gelınce rahat rahat kesersın canım...
ayyy noliiii böleee yawww gelme ustume gelmeeemomyy .!.:
]Demek sensin haaaa,dur ne zamandır yapmıyordum baya birikti
nerelerdesin lan sen,yıl oldu kızım yaa,insan bi selam çakmaz mı
Madem kendi kendinin patronu oldun o zaman hemen emir ver hergün KKya girilecek
bi de gel bizi face te bul canımcım fotoğraflarımız,videolarımız hep orda...
Sen nerdeydin hangi semtte hemen bir buluşma ayarlayıp geçen zamanı telafi ediyorsun çabbbuuukkkk
Duygu niye pişmansın bebişim yaa kestin gitti işte
örendi çocuk allaa allaaaa
geçen Ayça'da gece bi işemiiiiş yatak,döşek neyse geçtim,
nerdeyse boynuna kadar buzzz gibi olmuş kuzum yaaa,arada kaçıryor nadir de olsa
Bana bi rimel tavsiye etsene,şu maybeline takma kirpik etkisi nasıl acaba?
Ben şimdi clinique kullanıyorum yıkayınca,akmıyor gözünün altına parmakla çekip alınıyor çok kullanışlı ama bitmek üzere
gülfidan sağlam canım ara beni boya beni:82:
dediğin dogru ben 1 ay daha beklım bu tuvalet egıtımınede bır goz atım bakım:))
ayyy noliiii böleee yawww gelme ustume gelmeeekıs habıre ev tasıyorum sonunda ev alacam ınsallah ( nerdeee)::=)) ay ev sahıplerı cıkartii beni kısmetlımı kısmetsızmıyım bılmıyorum gırdıgım ev satılii bi ben ev shabı olmadım yaww tmm bulusuruz şeker sen meraketme ben hemen gelırım:))
büyükçekmecvede sahıldeyım sekerım ben, hvalar duzelsın sız gelın butarafa olmaııı
facen ne sole bakem:))
Bu arada alnımda ilk çizgimi gördüm çok üzgünüm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?