Bu arada alnımda ilk çizgimi gördüm çok üzgünüm yaa
gülfidan sağlam canım ara beni boya beni:82:
ikinciye mi hamilesin kız yoksam?
eee patron da olmuşsun artık paraları kırarsın alırsın etilerde Bebek te bi villa canııım
Canımcım benim de kaşlarımın ortasında baya derin bi tane var ona çare yok artık
botox olabilir sadece ama daha erken bişraz daha buruşim de sonra
ben vichy nemlendirici aldım
27 TLydi kampanyalı fiyatı fena değil,çok güzel kokuyor ve kalıcı nemlendiriyor fiyatı da uygun tav. ederim.
yok gulüm benim Seren diye bir arkadaşım yok nasıl ekledin ki sen beni
dürt beni dürt ordan
Kızlar çok utanıyorum yaaa
annem biraz densizdirde Ayça'ya a...cık lafını öğretmiş
yani eğitimli anne babalarız ama işte off offf
az önce gene babasına söyledi nasıl unutturucaz bilmiyorum kimle paylaşacağımı da bilmiyorum
Eşim küplere biniyor engel olmasam annemi arayıp paylicak
hiç yakışmıyor minicik kızın ağzına
yani aptal,manyak diyeceği yerde gibi biraz kızınca ağzını doldura doldura söylüyor off
hosbulduk şekerimmm, teşkur ettim işim için:)))Oooo kızlarrr bugün muhabbet iyiymişş.
Serencimm şekerimm hoşgeldinn. kendi işin yeni işin patronlugun hayırlı olsun canım benim.
Gülcümm canım gerçekten zor bir durum.bizimkisi kardeşimin oglu var o gelince ögreniyor bazı şeyler ama sonradan kullanan olmayınca evde Allahtan unutuyor.
Serencim bende tuvalet egitimine başlamadım çünkü çocugun kendini hazır hissetmesi gerekiyormuş sonrasındanda psikolojik bir takım sorunlar oluşabiliyormuş zaten ben bazı durumlardan dolayı çocugun psikolojisi bozulmasın diye ne yapacagımı şaşırmış durumdayım.bahar gelsin Duyguşumunda dedigi gibi bir ay sonra falan başlayacagım artık.
Kızlarr aslında o kadar çok dertliyim ki ne yapacagımı ne anlatacagımı bilmiyorum. Ozan Egeyle ilgili bizimkisi çok agresif gerçi herşeyi beni gördügünde bana yapıyor druma sordum terapistime herşey normal diyor herşey size baglı diyor o herşeyi hissediyor siz nasılsanız ona yansır dedi.rahat olun yaptıklarını görmeyin duymayın konuşmayın dedi 3 maymunu oynayın dedi.bu yaşlarda normal 2 yaş sendromu dedi ne bileyim bizim ayrılık durumlarından dolayı ben hassas oldugum için aklım hep onda dr siz rahat olun desede olamıyorum oglumun saglıgından psikolojisinden önemli birşey yok.acaba benmi abartıyorum diyorum. sizinkiler nasıl ne yapıyorlar.agresiflik varmı.yani her zamanda degil ama normalde ozan ege çok uyumlu sakin bir çocuk ama bazı akşamlar geldigimde huysuzluk yapabiliyor bana karşı. bazı geceler uykusundan uyandıktan sonra uyumuyor normalmi lütfen söyleyinn.
Herkese iyi geceler...
ilahii Gülll kız güldürdün beni gece geceKız Seren hani öyle böyle laf da değil ben de açtııık demiyordum ama amcasını çok sever hemen amcacııık,Demetciik,Ayçacıık falan diye saydırıyorum
bir de tekerleme var ya Ayşecik, Fatmacık sen bu oyundan çık onu söyletiyorum senin yöntemin bi benzeri yani:81:
bakalım inşallah unutur ayıp,kötü,günah anlayacak yaşta değil zaten..
Aslıcım siz babayla nasıl görüşemiyor musunuz?Ozi görüşüyor mu aslında Dr ne diyordur bilmiyorum ama önünde bir rol modele ihtiyacı olabilir yani erkek olarak örnek alacağı birisi,belki biraz bu sebeple hırçındır.Bir akraba,abi,dayı gibi birisiyle haşır neşir olsun boğuşsun falan hani enerjisini atar belki,belki çocuk patlamak istiyodur çevresindeki anne veya kadınlar hep yumuşak,sakin falan ya kendini bastırmaktan,engellemekten hırçınlaşıyodur.Güzelim o minik de olsa bir erkek onun içindeki ayıyı dışarı çıkarı çıkarmasına izin ver diyom yanii
Kocam akşam nöb. kızlar bana gelin de muhabbet edenk:89:
muzlu rulo yapıcam yerink:82:
Kız anaları
hergün bıddış yıkıyor musunuz?:82:
tuvalet sonrası tem.nasıl yapıyorsunuz?
ben bazen ıslak mendille siliyorum bazen tuv.kağıdıyla çişi kurulayıveriyorum her akşam da bel aşağısını yıkayıp kilodunu değişiyorum...:103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?