2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Duygu,maurers i araştırdın dimi mutlaka yemek mi gerekiyormuş :44:
orası tamam canım halledez artık bi şekilde ne yapalım:89:

ama oturduğun yerde terletiyormuş,onu napcaz?ben zaten çok terlerim
ben bunu pek tutmadım.

selam millet ben geldim herkseler iyidir inşallah.bizde herşey aynı gez toz ev işi yemek yedir alt temizle vss .haa bir tek tv de bir yarışmaya katıldım ama çok salakçaydı eğlendik yedik içtik yarıştım 3 ün birini kazanıp eve geldik kızkardeşlerimle :))

kardeşimin sonuçları temiz çıktı çok şükür canım dün aldık sonuçları ve derin bir oh çektik kardeşimde her geçen gün normal hayatına dönüyor bugün yalnız bıraktım mecburen çünki evde değilim 1 haftadır evi mok götürüyo bugün temizlik vs çok işim var dağ gibi çamaşır ütü birikti resmen Allahım sana geliyorummmmmmmmmmmmmm

sağol canım çok şükür herşey yolunda artık Allah yardımcımız oldu korktuğumuz çıkmadı çok şükür

Son düzenleme:

Gül kullanan bir kadınla face ten yazıştık onda terleme olmamış mesela bünyeye göre değişiyor herhalde ama benim en büyük korkum çarpıntı ve uykusuzluk...Umut denicem diyordu bakalım o nasıl bulcak ona göre deneriz belki..

Gül kullanan bir kadınla face ten yazıştık onda terleme olmamış mesela bünyeye göre değişiyor herhalde ama benim en büyük korkum çarpıntı ve uykusuzluk...Umut denicem diyordu bakalım o nasıl bulcak ona göre deneriz belki..

Hicran kız hangi yarışmaya katıldın bize haber verir insan izlerdik:)))Anlatsana neler yaptın?

Günaydın kızlar nasılsınız...
bizim çocuklar çok hasta etşler içinde yatıyoruz üçümüz...hastalık ne zor yaa...

gül ve duygu kızlar sizin kilonuz 90-100 falan mı da ilaç almayı düşünüyosunuz... kaldı ki yeme düzeninizi değiştirmediğiniz sürece ilaçla şok diyetle verdiğiniz kiloları geri alacaksınız... yapmayın allah aşkına çeşitli zayıflama haplarından kaç kişi öldü... sağlıklı bi diyetle ve sporla gayetde güzel gidiyor kilolar... benim kullandığım o kadar ilaca benim şu an 80 falan olmam lazım ama ben aksine almadığım gibi verebiliyorum.. sizin sağlık sorunlarınız yoksa daha rahat verirsiniz...
dertsiz başınıza dert aramayın...
duygu sen zaten sağlıklı bi diyetle çok güzel kilo verdin yine verebilirsin biraz sabır ve azim sadece...
ben bu hafta 900 gr vermişim... benim çocuklar gece 12 den önce yatmaz... ama kaç olursa olsun yatmadan önce mutlaka sporumu yapıyorum...
diyetisyene gidiyorum akşamdan yemeklerimi de yapıyorum...
günde 4 saat uykum var... planlı programlı olduktan sonra hepsine vakit bulunuyor... içinde olacak insanın yoksa bahaneler uzarrrr giderrrr....kaldıki sizin evleriniz kaloriferli herşeyi daha rahat yaparsınız... gelin siz boşverin hapı kızlar..ben sizin iyiliğiniz için diyorum yanlış anlamayın lütfen... kaldırın potişleriii bakın nasıl gidiyor kilolar...

duygu akşama kadar ara ara 10 ar dakika oturduğun yerden potişini sıkıp bıraksan onun bile çok faydası oluyo...

Gülsüm çok haklısın aslında işte insanın içinden gelmeyince olmuyor sende ne güzel azim istek var.dediğin gibi otuz kiloyu verdim şimdi veremiyorum.hergün yeni fikirler üretiyorum ama uygulamada sınıfta kalıyorum.şimdide 2 öğün kflakes denicem dun aldım iki paket bakalım hevesim kac gun surcek...

Gülsüm çok haklısın aslında işte insanın içinden gelmeyince olmuyor sende ne güzel azim istek var.dediğin gibi otuz kiloyu verdim şimdi veremiyorum.hergün yeni fikirler üretiyorum ama uygulamada sınıfta kalıyorum.şimdide 2 öğün kflakes denicem dun aldım iki paket bakalım hevesim kac gun surcek...

herkese selamlar yoğun bir haftasonu ardından evime geldim gez göz arpacık meselesi yanee.
uykum var mayıştım uyuyacağım.sabah ta erken kalkmam gerekiyor küçük kızkardeşim bir işe girdi yarın başlıyor onun oğluna 1 ay kadar bakıcam ben hem ceylin hem yeğenim biraz yorulcam dha doğrusu bayaa yorulucam bizim sıpa zaten sabah 7 den 10 a kadar uyanık oluyor ceylin Allahtan erken kalkmıyoda aralarda es verebileceğim bakıcam işte hayırlısıyla Allah bana sabır versin.kardeşim işe başlar başlamaz hemen kreşe para ödemesin dedik 1 ay ben idare edicem 1 ayda anmemle kayınvaldesi sonra kreşe vericek işte hem soğuklarda geçer dedik ozamana kadar çocuk 1,5 yaşında hergün çıkar sokağa getir götür hasta olmasın dedik.

ee sizlerden naber dicem ama geçmişe bakamadım bakayım accık fazla değilse

Hicran kız hangi yarışmaya katıldın bize haber verir insan izlerdik:)))Anlatsana neler yaptın?

kız şu hayaım dizi yarışması varya gittik eğlendik geldik biraz salakçaydık bişii hatırlayamadık eee neişin var öle yarışmada işte dikkat hemde süper dikkat lazım şeytan dürttü başvurduk e çağırdılar bizde gittik işte işte ama günümüz süper geçti işte yedik içtik saç baş makyaj vss ilgi alaka gırlaydı yane .star tv de yayınlancak henüz yayınlanmadı ya bu hafta salı yada haftaya salı 23:00 da yayınlancak bizim yarıştığımız bölüm bakalım ne kadar rezil olduk bilemiyom :))

canım kilo verirsin azimli çalışıyon sen ben de irade yok hemde sağlık nedeni ile bazı sporları yapamıyom diet yasak vss sadece dikkat ediyom zati sık sık yemem gerekiyor ama ahhh o aburcubur yokmu ahhhhhh o beni mahvediyo ama sen verirsin eminim buna.
Allah kolaylık versin hem 2 çocukla sana zaten zor işin ama planlarsan hayatını işin üstesinden gelebiliyosun yeterki iste değilmi ?

hah işte o uygulamayı yapamıyoz bizler ama sen baya verdin anam ben öleyimmm yawwww doğumdan sonra sadece 13 kg vermişim şimdiye kadar o kaaaaa

anam hepsi bu kadarmı mesajların bende kimbilir kaç sayfa diyodum kimseler gelmemiş gene herkes iş güç altında kalmış

ii akşamlar kızlar nasılsınızzz
biz enfeksyon atlattık hem kayra hem deniz enfeskyon kapmışlar bogazlarından
antibiyortik kullandık

kızlar siz ebir sorum var çocukların dişleirnde sararma var
tam olarak diş fırçalamaya geçmedik henüz ondna olabilir mi?

HicrAN izleyelim bari seni canııımmm,meşhur oldunuz demek

Gülsüm ne güzel yazmışın canım sana gıpta ediyorum,herşeye zaman buluyorsuninan ben banyodan çıkıyorum ama hani 2 rekat secdeye duracak vakit bulamıyorum yok mu var aslında ama işte salakça bahaneler hep ertelediğim şeylerin önüne geçiyor.
evimin hemen yanında spor salonu var her alet var,üstelik bedava ama işte kim gidecek tek başına koşu bandında 5dk bile eziyet gibi yanımda siz olsanız muhabbetle 2 saat bile yürürüm bir de gelince hadiii duş,saç tara,kurut,falan sonrası da bir sürü iş amaaaan işte
bahaneleeerrrrrrrrr
:95:

evet işin banyo kısmına ben de çok üşeniyorum... bir de burda şohben falan da yok ya kendi evime gidiyorum ya da banyo sobası yakıyorum... ömrümde hiç sevmedim banyo yapmayı... kendimi ekmek teknesindeki kirli gibi hissediyorum...

bizimki diş fırçalamayı çok seviyor ama henüz macuna geçmedik o yüzden fırçaladığının faydası oluyor mu bilmiyorum... bu arada diş doktorumuz balık yağının dişlerde sararma yaptığını söyledi..siz de kullanıyorsanız ondan olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…