- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
saolun güzel annelerim..
duygucum fx15 in sahtesimi gerçeğimi kullandığımız nedir bilmiyom ama ilk ikigün hüçbişi yedirmedi hakiketen bana..sonrasında içime kurt düştü..sabah akşam deil bi sabahları içmiştim oysa..yinede eczanede satılmıyo olması mide bulandırdı..plates felan başka şeylerle motive olmak tabiki daha hayırlı..ama hepimizin aynı imkanı olmuyo..ben ismeti haftada ikigün için kreşe vermiştim hem hastalandı hemde hepten yemez içmez oldu aldım kreşten..an oluyo oje sürmeye daha dogrusu bozulmadan sürmeye vaktim olmuyo oyüzden ben plates felan şimdilik yapamam..eh bakalım hepten havalar ısınınca neolucak:)geçen sene 55 lerdeydik şimdi 60lardan inemiyorum yuh diyorum kendime:)
hicrancım teşekkür ederim güzel arkadaşım..allah yardımcın olsun..işallah bişi çıkmasında bu anlar espriyle anımsansın..şu migreninde çaresi bulunamadı yaa..bi migren bi kanser bi aids bide obezite..bunlara bilerek çare bulmuyolar sanki...sanki birileri önce paramızla sağlığımızı çalıp sonra beşmisliyle bize sağlık satıyo...allah başka eza cefa vermesin ne diyeyim..
edacık şimdi 2011 annelerinede yazıyo:)hay allahım yaa...bende isterdim aslında...azdha genç olaydım..şanstopundan piyangodan 200milyar felan çıkaydı..evim kira olmayaydı...felan bu liste uzar
canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Umutcumm hoşgeldin canımm. teşekkür ederim güzel arkadaşım. bizim hepatit 2.aşımız martta sanırm.
Sehercimm inşllah dedigin gibi verebilirim kiloları.
Herkese iyi geceler..
Duygu,maurers i araştırdın dimi mutlaka yemek mi gerekiyormuş :44:
orası tamam canım halledez artık bi şekilde ne yapalım:89:
ama oturduğun yerde terletiyormuş,onu napcaz?ben zaten çok terlerim
ben bunu pek tutmadım.
Duygu,maurers i araştırdın dimi mutlaka yemek mi gerekiyormuş :44:
orası tamam canım halledez artık bi şekilde ne yapalım:89:
ama oturduğun yerde terletiyormuş,onu napcaz?ben zaten çok terlerim
ben bunu pek tutmadım.
Gülsüm çok haklısın aslında işte insanın içinden gelmeyince olmuyor sende ne güzel azim istek var.dediğin gibi otuz kiloyu verdim şimdi veremiyorum.hergün yeni fikirler üretiyorum ama uygulamada sınıfta kalıyorum.şimdide 2 öğün kflakes denicem dun aldım iki paket bakalım hevesim kac gun surcek...Günaydın kızlar nasılsınız...
bizim çocuklar çok hasta etşler içinde yatıyoruz üçümüz...hastalık ne zor yaa...
gül ve duygu kızlar sizin kilonuz 90-100 falan mı da ilaç almayı düşünüyosunuz... kaldı ki yeme düzeninizi değiştirmediğiniz sürece ilaçla şok diyetle verdiğiniz kiloları geri alacaksınız... yapmayın allah aşkına çeşitli zayıflama haplarından kaç kişi öldü... sağlıklı bi diyetle ve sporla gayetde güzel gidiyor kilolar... benim kullandığım o kadar ilaca benim şu an 80 falan olmam lazım ama ben aksine almadığım gibi verebiliyorum.. sizin sağlık sorunlarınız yoksa daha rahat verirsiniz...
dertsiz başınıza dert aramayın...
duygu sen zaten sağlıklı bi diyetle çok güzel kilo verdin yine verebilirsin biraz sabır ve azim sadece...
ben bu hafta 900 gr vermişim... benim çocuklar gece 12 den önce yatmaz... ama kaç olursa olsun yatmadan önce mutlaka sporumu yapıyorum...
diyetisyene gidiyorum akşamdan yemeklerimi de yapıyorum...
günde 4 saat uykum var... planlı programlı olduktan sonra hepsine vakit bulunuyor... içinde olacak insanın yoksa bahaneler uzarrrr giderrrr....kaldıki sizin evleriniz kaloriferli herşeyi daha rahat yaparsınız... gelin siz boşverin hapı kızlar..ben sizin iyiliğiniz için diyorum yanlış anlamayın lütfen...kaldırın potişleriii bakın nasıl gidiyor kilolar...
duygu akşama kadar ara ara 10 ar dakika oturduğun yerden potişini sıkıp bıraksan onun bile çok faydası oluyo...
Gülsüm çok haklısın aslında işte insanın içinden gelmeyince olmuyor sende ne güzel azim istek var.dediğin gibi otuz kiloyu verdim şimdi veremiyorum.hergün yeni fikirler üretiyorum ama uygulamada sınıfta kalıyorum.şimdide 2 öğün kflakes denicem dun aldım iki paket bakalım hevesim kac gun surcek...Günaydın kızlar nasılsınız...
bizim çocuklar çok hasta etşler içinde yatıyoruz üçümüz...hastalık ne zor yaa...
gül ve duygu kızlar sizin kilonuz 90-100 falan mı da ilaç almayı düşünüyosunuz... kaldı ki yeme düzeninizi değiştirmediğiniz sürece ilaçla şok diyetle verdiğiniz kiloları geri alacaksınız... yapmayın allah aşkına çeşitli zayıflama haplarından kaç kişi öldü... sağlıklı bi diyetle ve sporla gayetde güzel gidiyor kilolar... benim kullandığım o kadar ilaca benim şu an 80 falan olmam lazım ama ben aksine almadığım gibi verebiliyorum.. sizin sağlık sorunlarınız yoksa daha rahat verirsiniz...
duygu sen zaten sağlıklı bi diyetle çok güzel kilo verdin yine verebilirsin biraz sabır ve azim sadece...
ben bu hafta 900 gr vermişim... benim çocuklar gece 12 den önce yatmaz... ama kaç olursa olsun yatmadan önce mutlaka sporumu yapıyorum...
günde 4 saat uykum var... planlı programlı olduktan sonra hepsine vakit bulunuyor... içinde olacak insanın yoksa bahaneler uzarrrr giderrrr....kaldıki sizin evleriniz kaloriferli herşeyi daha rahat yaparsınız... gelin siz boşverin hapı kızlar..ben sizin iyiliğiniz için diyorum yanlış anlamayın lütfen...kaldırın potişleriii bakın nasıl gidiyor kilolar...
duygu akşama kadar ara ara 10 ar dakika oturduğun yerden potişini sıkıp bıraksan onun bile çok faydası oluyo...
Hicran kız hangi yarışmaya katıldın bize haber verir insan izlerdik:)))Anlatsana neler yaptın?
Günaydın kızlar nasılsınız...
Gülsüm çok haklısın aslında işte insanın içinden gelmeyince olmuyor sende ne güzel azim istek var.dediğin gibi otuz kiloyu verdim şimdi veremiyorum.hergün yeni fikirler üretiyorum ama uygulamada sınıfta kalıyorum.şimdide 2 öğün kflakes denicem dun aldım iki paket bakalım hevesim kac gun surcek...
HicrAN izleyelim bari seni canııımmm,meşhur oldunuz demek
Gülsüm ne güzel yazmışın canım sana gıpta ediyorum,herşeye zaman buluyorsuninan ben banyodan çıkıyorum ama hani 2 rekat secdeye duracak vakit bulamıyorum yok mu var aslında ama işte salakça bahaneler hep ertelediğim şeylerin önüne geçiyor.
evimin hemen yanında spor salonu var her alet var,üstelik bedava ama işte kim gidecek tek başına koşu bandında 5dk bile eziyet gibi yanımda siz olsanız muhabbetle 2 saat bile yürürüm bir de gelince hadiii duş,saç tara,kurut,falan sonrası da bir sürü iş amaaaan işte
bahaneleeerrrrrrrrr:95:
ii akşamlar kızlar nasılsınızzz
biz enfeksyon atlattık hem kayra hem deniz enfeskyon kapmışlar bogazlarından
antibiyortik kullandık
kızlar siz ebir sorum var çocukların dişleirnde sararma var
tam olarak diş fırçalamaya geçmedik henüz ondna olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?