2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaa biz de geçmedik diş macununa. yani macun koysam yutacak daha diş fırçalarken tükürmeyi beceremiyor yutkunup duruyor.

canım size de geçmiş olsun. bu sararma yeni mi oldu yani bazı antibiyotikler böyle renk değişimi yapabiliyormuş

ooo hicran artiz mi oluyon kız
güzel bir gün geçirmişniz o havayı yaşamışsınız ne güzel. salı günleri mi oluyor bu program seyretmek istiyorum

geçmiş olsun canım acil şifalar.sararma konusunda bişii diyemeyeceğim ama fırçalamaya başla bence biz hemen hemen 6 aydır düzenli fırçalıyoruz bizde öle bir sorun yok ama diş için dr kontrolü gerek aslında göstericem bende ceylini bakalım ilk fırsatta .

izle canım izle hemde ne meşhur sormaa

spor konusunda bende aynı durumdayım tembelliğim üzerimde düzenli koşu bandında yürüyordum hergün 1 saat ama bıraktım onuda 10-15 gündür üzerine bile çıkmadım
spor salonuda var yazıldım ama 2 gün gittim zor geldi git gell vss tembellik işte ama gitmem lazım evde yapılmıyo valla şu ara da gidemem kardeşimin oğlunada bakıyorum bi süreliğine nisan gibi başlamayı düşünüyorum salona inşalah

Allah iyiliğini versin KİRLİ heee

macunu kullanıyoruz biz ama ceylin ahnım ha bire fıçaa fıçaa diye dolanıyo elime ayağıma bir ara dudaklarında kızarmalar kabarmalar oldu sık fırçaladık bir ara ondan dedi bize doktorumuz ama diş doktoruna götürmedim henüz yaww .balık yağı demek sararma yapıyormuş ölemi hiç duymamıştım peki yüzeydemi yoksa doğasındamı sararma yapıyormuş biz balık yağını bitirdik yenisini almadım daha ihmal ediyorum yaw nerdeyse 1 aydır vermiyorum denebilir çocuğa off alayım hatırlamışken bari yarın alışverişe çıkınca uğrayayım eczaneye ben

canım yaa biz de geçmedik diş macununa. yani macun koysam yutacak daha diş fırçalarken tükürmeyi beceremiyor yutkunup duruyor.

ceylinde yutuyor o nedenle bende sıkılıyorum bu konuya ama bir parmağımı ağzına koyup suyu elimle ağzına veriyorum yutulmaz karnın ağrır diyorum bazen yutuyor bazen tükürüyo alışacaklar ama .zaten çocuk macunları sık kullanmaz isen yuttuklarında zaarr vermiyormuş florür yok ya o nedenle ben 1 gün macunsuz bir gün macunla fırçalatıyorum hanfendiye

Son düzenleme:
ooo hicran artiz mi oluyon kız
güzel bir gün geçirmişniz o havayı yaşamışsınız ne güzel. salı günleri mi oluyor bu program seyretmek istiyorum

he bacım aynen öle ama aptal saptal davrandık kardeşlerimle beraber yarıştık 3 kişi ne bileyim heyecan yoktu aslında ama dumur olduk sanırım bide karşıdan biri habire alkışla gül sağa bak sola bak vss diye uyarıyordu saçmaladık accık sanırım ama genelde eğlendik güzel bir gündü değişik bir ambians işte hayatımızda bide bunu denedik diyecez artık yanee

salı günleri 23:00 te starda canım hayatım dizi yarışması bu akşam var mesela ama bu akşam bizim bölüm yayınlanırmı bilmem belki haftaya verirler bizim olduğumuz bölümü bakalım bellide olmaz bakarsın ilginç bir gurup diye verebilirlerr bu akşam bakıcam bende

her yerde kar var şuanda acayip yağıyor bugün böle devam ederse baya tutacak heryer yarın kartopu oynamaya çıkarıcam çocuklar belkide bu akşam çıkarız rüzgar çok olmazsa

Ay süper ya:)Denk gelirsem bende izliyorum o yarışmayı olsun eğlenip gelmişssiniz işte..Oranın ambiyansı farklıdır tabi heyecanda olmuştur...
Canım geçmiş olsun...Biz her akşam yatmadan fırçalamaya özen gösteriyoruz..Çocuk diş macununu azıcık değdiriyorum ama yutuyor onuda..Zararı yoktur sanırım...
Sararma ilaçların etkisiylede oluyor diye biliyorum..Bir doktora göster istersen canım...

Eşim dolgu yaptırıyor bu hafta sürekli dişçiye gidiyoruz Egeyide pazt randevu aldık..Bu aralar hep duyuyorum çocukların kanal tedavileri gördüğünü diş çürüklerini..Hemde 3 4 yaşında çocukların..
Bu arada belki duymuşsunuzdur.3 yaşında süt dişleri çok iyi durumda değilse sanırım florlama diye bir işlem yapılıyor ve dişleri kurtarıyorsunuz en azından dökülme dönemine kadar..Ege nin gerek olmadığına ya bugün ya pazt karar vericek doktor..

Sende kendimi görüyorum ya valla aynen beni anlatmışsın..Nedense böyle sürekli tembel teneke gibi geziyorum ortada..Sürekli ağzımdada ben artık 30 yaşındayım valla zor geliyor:)))))
Benim evimde o konuda çok konforlu 500 mt yürüyorum yaklaşık 3 4 km lik bir sahil yürüyüş parkuru var..İnan sabah sen de 100 kişi yürüyor ben diyim 200 kişi aynı anda o derece kalabalık geniş bir sahil...Bütün spor aletleri var..Ama bende oraya kadar yürücek hal yok kiDediğin gibi birisi olsa benimle hergün spor yapsa yürüse saatlerce ne iyi olurdu
Yok kızım birde nasıl bir bünyeyse 3 gün yemiyorum 64 oluyorum bir gün sağlam bir akşam yemeği birde geç ye tamam ertesi gün sıfıra sıfır...

Ay bende bayılırım..Saçım uzun olmasada herhalde günde 2 3 kere girerim

her yerde kar var şuanda acayip yağıyor bugün böle devam ederse baya tutacak heryer yarın kartopu oynamaya çıkarıcam çocuklar belkide bu akşam çıkarız rüzgar çok olmazsa

İzmirdede kar soğuğu az az atıyor ama yağmıyor yaaa

Duygu ben uzun zamandır tartılmaya korkuyodum bugün tartıldım 66 olmuşum
artık bi önlem almanın zamanı geldi formula 7ye başlicam kesin
bir de 90 60 90 LW diye bişey varmış,onu duydun mu?
şimdi Gülsüm fırçayı basacak bana gene:26::26:

Bende 66 yım Gül ya soğuktanmıdır nedir bir tatlı yeme krizi anlatamam sana yüzümde sivilce çıkmazdı tatlıdan sivilceler bastı
Ben tekrar diyetisyene gitme kararı aldım en güzel yöntem o olcak..Parayı verince ve her hafta gidince utancından zayıflıyorsun en azından sağlıklı

selam kızlar nasılsınız

bişey sorucam size Yumurcak tv de bi reklam çıkıyor OCTAMAR balık yağı ve vitamin diye sizce nasıldır bundan kullanan var mı aranızda ya da bu tarz bi vitamin kullanıyormusunuz ben bundan almayı düşünüyorum da

tebrik ederim çok güzel bi karar...30 kilo veren 6-7 kilomu veremicek...
ben 61.7 oldum bu hafta çok veremedim sporu ihmal ettim...hastaydım bi de.. ama yine de verdim... darısı senin başına duygu...kipada stepper var 50 lira benimkine benziyo ama sadece önünde gidonu yok bi de ondan al... her gün en az 10 dk yap akşamları sonuç süper olacak..
sonra biz ikimiz yağlarımızı eritirken gül zayıflanma hapı kullandığı için kaslarından olucak... biz tiril tiril gezerken o büyük ihtimalle dr larda kaybettiği sağlığını arıyo olacak...

ama hala bi şansı var bize katılabilir... yaza 2 ay var 2 ayda gül isterse 57 olur çok rahat...

ben onu görmedim ama bizimki hiç bi şekilde şurup içmiyo...zorla seven sea's balık yağını şırıngayla ağızlarına sıkıyorum... başka bi takviye kullanmıyoruz canım...

Gülsüm en güzeli diyetisyen ben daha öncede bir ara hormon bozukluğundan 71.5 olmuştum yani bekarken ve diyetisyen yardımı ile 59 a düştüm ve inanılmaz sağlıklı hissediyordum kendimi..
Aslında hala elimde aynı listeler duruyor birde kişinin yeme alışkanlıklarına özel listeler çıkardıkları için mesela ben hafta sonu için kahvaltı zengin öğle akşam zayıf menü istiyordum ona göre listeler çıkarmıştı şimdide istesem ondan faydalanıp yine yaparım ama irade yok şuan bende illaki bascam parayı rezil olmayım dıye her hafta kontrole gidicem diye vercem kiloları..
Burda diyetisyenler pahalı ondanda ilaca yöneldim yaklaşık 700 800 lira istiyorlar 2 ay kilo verme 2 ay kilo koruma programları için..
Eşimi ikna ettim ama bana dedi bak pazt günü bir hafta k flakes başlayalım 2 öğün yiyelim eğer başaramazsak o zaman git dedi..Şimdi pazt ikimizde 1 öğün güzel yiyip diğğer öğünler nesfit k flakes yicez..Napsın adamcağız tam lazer faslım bitti kurtuldum diyordu ki şimdide bu çıktı başıma diyor o da kendinden feragat edip zayıflıcak:)))
Sabah tartıldım 65.9:)100 gram vermişim
Bu arada stepper hangisiydi bir bakayım inceleyim fiyatıda uygunmuş hem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…