bizimki diş fırçalamayı çok seviyor ama henüz macuna geçmedik o yüzden fırçaladığının faydası oluyor mu bilmiyorum... bu arada diş doktorumuz balık yağının dişlerde sararma yaptığını söyledi..siz de kullanıyorsanız ondan olabilir...
ii akşamlar kızlar nasılsınızzz
biz enfeksyon atlattık hem kayra hem deniz enfeskyon kapmışlar bogazlarından
antibiyortik kullandık
kızlar siz ebir sorum var çocukların dişleirnde sararma var
tam olarak diş fırçalamaya geçmedik henüz ondna olabilir mi?
kız şu hayaım dizi yarışması varya gittik eğlendik geldik biraz salakçaydık bişii hatırlayamadık eee neişin var öle yarışmada işte dikkat hemde süper dikkat lazım şeytan dürttü başvurduk e çağırdılar bizde gittik işte işte ama günümüz süper geçti işte yedik içtik saç baş makyaj vss ilgi alaka gırlaydı yane .star tv de yayınlancak henüz yayınlanmadı ya bu hafta salı yada haftaya salı 23:00 da yayınlancak bizim yarıştığımız bölüm bakalım ne kadar rezil olduk bilemiyom :))
ii akşamlar kızlar nasılsınızzz
antibiyortik kullandık
HicrAN izleyelim bari seni canııımmm,meşhur oldunuz demek
Gülsüm ne güzel yazmışın canım sana gıpta ediyorum,herşeye zaman buluyorsuninan ben banyodan çıkıyorum ama hani 2 rekat secdeye duracak vakit bulamıyorum yok mu var aslında ama işte salakça bahaneler hep ertelediğim şeylerin önüne geçiyor.
evimin hemen yanında spor salonu var her alet var,üstelik bedava ama işte kim gidecek tek başına koşu bandında 5dk bile eziyet gibi yanımda siz olsanız muhabbetle 2 saat bile yürürüm bir de gelince hadiii duş,saç tara,kurut,falan sonrası da bir sürü iş amaaaan işte
bahaneleeerrrrrrrrr:95:
evet işin banyo kısmına ben de çok üşeniyorum... bir de burda şohben falan da yok ya kendi evime gidiyorum ya da banyo sobası yakıyorum... ömrümde hiç sevmedim banyo yapmayı... kendimi ekmek teknesindeki kirli gibi hissediyorum...
bizimki diş fırçalamayı çok seviyor ama henüz macuna geçmedik o yüzden fırçaladığının faydası oluyor mu bilmiyorum... bu arada diş doktorumuz balık yağının dişlerde sararma yaptığını söyledi..siz de kullanıyorsanız ondan olabilir...
selam bende 11092008de doğum yaptım yenı katıldım sıteye
canım yaa biz de geçmedik diş macununa. yani macun koysam yutacak daha diş fırçalarken tükürmeyi beceremiyor yutkunup duruyor.
ooo hicran artiz mi oluyon kız
güzel bir gün geçirmişniz o havayı yaşamışsınız ne güzel. salı günleri mi oluyor bu program seyretmek istiyorum
kız şu hayaım dizi yarışması varya gittik eğlendik geldik biraz salakçaydık bişii hatırlayamadık eee neişin var öle yarışmada işte dikkat hemde süper dikkat lazım şeytan dürttü başvurduk e çağırdılar bizde gittik işte işte ama günümüz süper geçti işte yedik içtik saç baş makyaj vss ilgi alaka gırlaydı yane .star tv de yayınlancak henüz yayınlanmadı ya bu hafta salı yada haftaya salı 23:00 da yayınlancak bizim yarıştığımız bölüm bakalım ne kadar rezil olduk bilemiyom :))
Canım geçmiş olsun...Biz her akşam yatmadan fırçalamaya özen gösteriyoruz..Çocuk diş macununu azıcık değdiriyorum ama yutuyor onuda..Zararı yoktur sanırım...ii akşamlar kızlar nasılsınızzz
antibiyortik kullandık
HicrAN izleyelim bari seni canııımmm,meşhur oldunuz demek
Gülsüm ne güzel yazmışın canım sana gıpta ediyorum,herşeye zaman buluyorsuninan ben banyodan çıkıyorum ama hani 2 rekat secdeye duracak vakit bulamıyorum yok mu var aslında ama işte salakça bahaneler hep ertelediğim şeylerin önüne geçiyor.
evimin hemen yanında spor salonu var her alet var,üstelik bedava ama işte kim gidecek tek başına koşu bandında 5dk bile eziyet gibi yanımda siz olsanız muhabbetle 2 saat bile yürürüm bir de gelince hadiii duş,saç tara,kurut,falan sonrası da bir sürü iş amaaaan işte
bahaneleeerrrrrrrrr:95:
evet işin banyo kısmına ben de çok üşeniyorum... bir de burda şohben falan da yok ya kendi evime gidiyorum ya da banyo sobası yakıyorum... ömrümde hiç sevmedim banyo yapmayı... kendimi ekmek teknesindeki kirli gibi hissediyorum...
her yerde kar var şuanda acayip yağıyor bugün böle devam ederse baya tutacak heryer yarın kartopu oynamaya çıkarıcam çocuklar belkide bu akşam çıkarız rüzgar çok olmazsa
Duygu ben uzun zamandır tartılmaya korkuyodum bugün tartıldım 66 olmuşum
artık bi önlem almanın zamanı geldi formula 7ye başlicam kesin
bir de 90 60 90 LW diye bişey varmış,onu duydun mu?
şimdi Gülsüm fırçayı basacak bana gene:26::26:
Duygu ben uzun zamandır tartılmaya korkuyodum bugün tartıldım 66 olmuşum
artık bi önlem almanın zamanı geldi formula 7ye başlicam kesin
bir de 90 60 90 LW diye bişey varmış,onu duydun mu?
şimdi Gülsüm fırçayı basacak bana gene:26::26:
Bende 66 yım Gül ya soğuktanmıdır nedir bir tatlı yeme krizi anlatamam sana yüzümde sivilce çıkmazdı tatlıdan sivilceler bastı
Ben tekrar diyetisyene gitme kararı aldım en güzel yöntem o olcak..Parayı verince ve her hafta gidince utancından zayıflıyorsun en azından sağlıklı
selam kızlar nasılsınız
bişey sorucam size Yumurcak tv de bi reklam çıkıyor OCTAMAR balık yağı ve vitamin diye sizce nasıldır bundan kullanan var mı aranızda ya da bu tarz bi vitamin kullanıyormusunuz ben bundan almayı düşünüyorum da
selam kızlar nasılsınız
bişey sorucam size Yumurcak tv de bi reklam çıkıyor OCTAMAR balık yağı ve vitamin diye sizce nasıldır bundan kullanan var mı aranızda ya da bu tarz bi vitamin kullanıyormusunuz ben bundan almayı düşünüyorum da
Fatmacım ben Ege 15 gün önce hasta olduğu dönemde hiçbirşey yemiyordu nutrigen in üzüm şurubunu aldım onun dışında daha önce hiç vitamin kullanmadığım için bilgim yok.Ama nutrigenin üzüm şurubu gerçekten iştahını açtı maşallah eski haline geri döndÜ.Çünkü hastayken 1 kiloya yakın kilo kaybı olmuştu
tebrik ederim çok güzel bi karar...30 kilo veren 6-7 kilomu veremicek...
ben 61.7 oldum bu hafta çok veremedim sporu ihmal ettim...hastaydım bi de.. ama yine de verdim... darısı senin başına duygu...kipada stepper var 50 lira benimkine benziyo ama sadece önünde gidonu yok bi de ondan al... her gün en az 10 dk yap akşamları sonuç süper olacak..
sonra biz ikimiz yağlarımızı eritirken gül zayıflanma hapı kullandığı için kaslarından olucak... biz tiril tiril gezerken o büyük ihtimalle dr larda kaybettiği sağlığını arıyo olacak...
ama hala bi şansı var bize katılabilir...yaza 2 ay var 2 ayda gül isterse 57 olur çok rahat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?