2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Duygu ben hiç diyetisyene gitmedim,ama gitmek istiyorum çünkü benim gece kalkıp tatlı yeme alışkanlığım var yani gece bile kan şekerim düşüyor,şekerime baktırmak istiyorum.
700-800 ne beee çok beee,kızım o kadar verilir mi hiç
valla o kadar vereceğime benim gibi 0 irade bile kasarım kendimi,hedef koyar veririrm.

Gülsüm valla kız bak ilaç kullanmak istememin sebebi motive olmak yoksa ohh hem öküz gibi yiyim hem de kilo vereyim olayı değil yani,bu formula 7yi de Ender Saraç yapıyor hani adam itibarını zedeleyecek bişeyin tanıtımını yapmaz diye güvenerek seçtim,içeriği de doğalmış inceledim o açıdan
hem yarından itibaren sporumu da yapacam ilaç alıyorum ya etkisini hemen görmek istiyorum o bakımdan,Zaten Duyguyla da konuşuk kellogs k flakes aldım ben de aynen günde 2 öğün ondan şettirecem bakalım 3 koldan nasıl olacak..
:26:

O kadar vereceğime kasarım diyonda çocuklar geldi 2.5 yaşına hala kasıpta bir 59 60 olamadık bacım yaaa nasıl iş bu

Hadi bakalım yarın başlıyoruz Allahın izniyle 1 temmuzda kaynımın düğününde 59 kilo olmak istiyorummm sadece 7 kilocuk yaaaa

Slmm kızlar..
Oh ne güzel yazın zayıf zayıf ortalıklarda dolaşacaksınız bende şişko şişo gezeceğim:S
Gerçi ben kiloyu seviyorum ama doğum sonrası kilolar hiç güzel durmuyor,şiş bir karın en az altı ay şekle girmez..
Neyse elbiseler kapatırız bir şekilde de asıl iki çocukla dışarı çıkmak nasıl olacak ben onu düşünüyorum..

günaydınn hanımlarr. kilolardan bahsetmişsiniz sanırım ben 2 kg vermişim ve incelmişimm. kızlar eger çevrenizde varsa tavsiye ederim b-fit diye bir spor 30 dk sürüyor 10 alet var. her yarım dkda bir alet bir hareket ve birisinin eşliginde yapıyorsunuz. 30 dk ayırabilirseniz. kesinlikle incelme oluyor deneyin derim.
herkese güzel günler diliyorum.

slm kızlar.... nabersiniz..son sayfayı okudum sadece kilo konusu olmuş...ben iyice düştüm.10 ay içinde 7 kilo verdim..şuan 50 kiloyum..çok zyıfladım anlayacağınız..ben de istemiyorum.ama alamıyorum kilo..koşturmaktan, stresten yemek canım istemiyor hiiç..kıvanç saolsun bebek gibi yemek bile yedirmiyor..anne gel oynayalım ...büütün derdi ben..zaten 2,5 -3 yaş arası bir annecilik duyguları depreşirmiş..herhalde o..
biraz bakınayım geçmişe neler konuşmuşsunuz..öptüüm hepinizi..

selamlar kızlar kilo konuları konuşuluyor ben hiiiç karışmayayım muhabbete malum şişkonun tekiyim kiloda veremiyom vemeye çalışıyom ama bakalım nasıl olcek tutamıyom ağzımı yiyomda yiyom anasını satiiim yaww.gene her akşam bantta yürüyüş yapmaya başladım şuan kardeşimin oğlunada bakıyom 2 haftadır 2 hafta daha bakıcam sonra kreşe verecek oğlunu kardeşim akşama kadar yoruluyom valla spora mecalim kalmıyo ama zayıflama gibi bir sıkıntı olmadı hala :)))))))))))

Kiloyu mu seviyosun,verebilseydim sana keşkem
b fit benim kuzenim yapıyor,kilo vermedi o ama kesinlikle inceldi
canım 30dk ama işte gitmesi gelmesi,gene çok zamanımı alır
işte sana bahane
Canoş nerelerdesin kız?
amanın durduk yere kilo mu veriyon zaten,tığ gibiydin
ben de strese girince yiyesim geliyor
işte sorun orda ya zaten,ben de hep stresliyim:84:
formula 7 ye başladım pazartesiden beri hem dikkat ediyorum hem de ilaç kullanıyorum 1 kilo vermişim,bu arada GÜLSÜM spora da gittim,30dk tempolu yürüyüş ve powerplate yaptım
ama 1 haftada 1 kilo çok da hızlı vermiyorum yani ilaç kullanmasam da belki verirdim zaten ama işte ilaç alınca boğazımı tutuyorum.

İtiraf edeyim bugün kaçırdım sadece ama saat 6 da "büryan kebabı" -kocam yeni lezzetler deneme meraklısı olunca ben de onun ağzına bakmak istemedim-yedim ondan beri ağzıma bişey sürmedim aç yatacam bu gece.

İyi geceler...
Canan sen istemeden veriyon valla biz kendimizi paralıyoruz:)))
Gül nasıl formula 7 farkettimi iştahında?Ben sana bahsettiğim vitaminden alamadım o siteden krom almaya karar verdim vitamin en azından dedim tatlı isteğini dengeleyip kan şekerine dengede tutuyormuş falan..
Bende 1.2 vermişim ama pazt tam bir hafta olcak başlayalı bakalım..65 i gördük yine ama orası dönüm noktası zaten..

Bugün canım çok sıkkın sorunsa; Ege hep dışarı çıkmak arabaya binmek gezmek istiyor ama ondaki enerji bende yok yani onun temposuna ayak uyduramıyorum..Bugün bana seni sevmiyorum babayıda sevmiyorum amcayı seviyorum onunla gidicem diyorAmcasının arabası var onu gezdiriyor ediyor diye iki dakikada verdiğin bütün emekler boşa gidercesine seni istemiyorum ben diyorÇocuk dersin ama insan nasıl kırılıyor valla çok üzüldüm bugün..Bu sefer diyorum nerde yanlış yapıyorum fazla mı eksik mi yapıyorum?
Oraya gidiyor telefonla konuşuyoruz gelip alayımmı seni diyorum gelme alma istemiyorum diyor
Ben çocukken annemin mıçından ayrılmazdım nasıl çocuk bu anlamadım yaa çok üzgünüm çokkk

Sonra eve geliyoruz herşey düzeliyor yine annee ben seni çok seviyorum diyor öpüyor sizde yaşıyormusunuz bu tarz şeyler arkadaşlar ya valla anlatın da varsa yaşayan rahatlıyım bari??

Hepinize İyi Pazarlar Bayanlar...
Ben de uzun zamandır bişeyler yazamadım.Arada girip bakıyordum ama bi türlü yazamadım.
Herkeste rejim telaşı aynen ben de olduğu üzere.Tam diyetisyene gitmeye karar veriyorum sonra amaaa kendim veririm deyip vaz geçiyorum.Bu gelgitleri yaşarken de bir kilo dahi veremiyorum.Sizi de okuyup gaza gelirim inş.
Duygu Alya Menal'de özellikle O'na kızdığımda seninle konuşmuyorum ben seni sevmiyorum deyip baba diye ağlamaya başlıyor.Sonra odasına gidiyor kapıyı kapatıyor.Bayağı büyük insan gibi tafra yapıyor bana anlayacağın.Ama sakinleşince konuşuyoruz,öpüşüp koklaşıyoruz.
Ege de değişiklik istiyordur tabii amcası muhtemelen her dediğini yapıyordur gelmemek istememesi normal.Bizim yakınımızda akraba yok dolayısıyla güvenip bi yere veremiyoruz.Ama karşı komşumun kızıyla oynamaya bayılıyor.Oraya gidiyor oynamaya ben almaya gitmesem hiiç geleceği yok bıraksam yatıya da kalacak gibi....
Onlar için oyun arkadaşlarının anne-baba olması sıkıcı oluyor galiba:)

Son düzenleme:

Duygu formula iştahta belirgin azalma yaptı çok kriz olmuyorum artık
özellikle tatlı krizlerim tamamen geçti.
minicik bi parça çikolata veya bi kuru incir yetiyor şimdilik.Darısı hadi başına bakalım.

O seni sevmiyorumlar bizde her gün yaşanıyor güzelim hiç üzülme artık hatta oyuna çevirdi muzip muzip gülüp anneee ben heni heemiyom babamı heviyooom diyor ben de poposuna yapışıyorum.

Bizimki de babanne veya amcaya gidince gelmek istemiyor hatta onlarda kalıyor öylesine oturmaya gidince bile biliyorum kalmak isteyeceğini yedeklerini koyuyorum onlar da seviniyorlar tabi bizimkine de değişiklik oluyor.

Her gün her işini yapan,karnını doyuran,temizliğini,rahatını yapan sensin e dolayısıyla kızan da sensin,anneler yüz göz oluyor mecburen çocukla onlar daha bunları anlayacak yaşta değiller,hiç yedirmeyen,veya ellerini kıvıra kıvıra yıkamayanı,dişlerini fırçalamak için kızmayanı,safi kudurup oyun oynayanı tabi ki daha çok seviyorlar.O kimi,neyi sevdiğinin farkında mı allasen hiç güleceğim yoktu,ne gönül koyuyon ayol hap kadar çocuğa

Ay valla içimi rahatlattınız ya Allah razı olsun bende diyordum nerde yanlış yaptımda bu bana aniden böyle diyor:)
gÜL kız öyle deme ya yedir içir insanın gücüne gidiyor o hap kadar dediğin çocuğun bu kadar boyundan büyül laflar etmesi...
iştahının kesildiğine sevindim..
Ben tam 1 haftadır yarın 1 hafta olucak daha doğrusu tatlı hiç birşey yemedim kuru kayısı ve meyve dışında
Ama eskisi kadar hızlı kilo asla veremiyorum malesef.1 hafta olsu ama muhtemelen verdiğim kilo 1.2 kg civarında kalıcak..
Neyse devamı gelsinde önemli olan o:..
Semacım yaza zayıf girelim diye uğraşıyoruz ama ne kadar başarcaz bilmiyorum diyetisyen etkili bir çözüm tavsiye ederim eğer kendin veremiyorsan canım..

Seviyorum gül kiloyu,etine dolgun olmayı ama her yere eşit dağılacak:)
Duygucum bizim sıpa öyle seni sevmiyorum vs. demiyor ama çok çabuk alınıyor..Azıcık bağırdıığım zaman dudağını büzüyor sonra kendini kasıyor büyük adam gibi arkasındanda bir patlama..çok gururlu ve hassas bir yapıya sahip.inşallah ilerde böyle olmaz..
Dışarı konusuna gelince biz haftanın 5 günü dışardayız hemen hemen.alışveriş merkezlerinin oyun yerlerindeyiz.sürekli mignosss mignos deyip duruyor.O jeton paralarına acıyorum ama napimm

Haftanın 5 günü gitsek AVM ye Egede demezdi kesinDediğin gibi migros hastası hele o alışveriş arabasına binsin tamammm..Bende o enerji yok valla Edacım ya günde çıkarsak 1 saat çıkıyoruz ya parka ya arabasına biniyor halı sahada o da hergün değil yani:)
Eee gençsin tabi nerde sendeki enerji bende:))

selam kızlarrrr....nasılsınız..ben artık buraya kimse girmiyordu diyordum...şaşırdım :))hamileyken ne güzeldi iş güç özelikle son zamanlarda yok..bebek bakma derdi yok...sürekli burdydım..şimdi çalışıyorum evde çocuk ilgi istiyor,zaten bilgisayar başına geçmek ne mümkün duru geliyor hemen anne bana charliyi aç :)))
nasılsınız?özledim hepinizi...

herkes zayıflamalardan bahsetmiş ben,im de sıkıntım...ahh ahhh sizden de beter durumdayım 69-74 arasında bi aşağı bi yukarı gidiyorum şuan hafta sonu çok kaçırınca 72 olmuşum yine :) kavitasyona gitmeye başladım sözde 1 kez gidebildim daha 3 haftadır hastayım gidemiyorum...altınçilek hapı aldım içmeyi unutuyorum...ahhh ahhhh....

selam kızlar

bende altın çilek diye bişey duydum
onu araştırıcam bakalım bitkisel birşeymiş
şu anda 63 e düştüm ama bırakırsam hemen alıyorum ben
hedefim 55 :))
ben şundan çok fayda görüyorum. akşam 5 den sonra birşey yemezsem veriyorum.
çayı çok sevdiğimden akşam bol bol çay içip geçiştiriyorum.
birde protein diyeti çok verdiriyor
fakat çok uygulamamak lazım
diyete başlarken bi üç gün yapıcaksın moral oluyor
sonra normal diyete devam

Altın çilek bende çok duydum ama o kadar çok hapı varki ticarete dökülmüş durumda denersen haber ver bizede canım..
2günlük protein diyeti var 1 kilo çok net veriyorum ben ama işte sonrası önemli dediğin gibi...

1 haftadır açım valla duygu hesapladı
1,5 kilo gitmiş ama hafta sonu kaçırdım,bugün de öyle
grip oldum ilaç kullanıyorum ikisi bir arada olmaz diye bugün for 7 alamadım
akşam yemekte kızartma yedim pişmanım

altın çilek moda oldu yaa,bana eczacı önermedi,kullandım kilo verdim diye dönen olmadı henüz dedi:44:
hem bu altın çilek ilk çıktığında başbakan kullanmıştı ilk ya kilo verdiriyor diye çıkmadı ki sonradan kilo verdiriyor dediler sanki kadınlara da satmak için uydurulmuş bişey gibi geldi bana

kızlar altın çilek için
kullanıcı yorumlarında hep olumsuz yorumlar yapılmış
belki zararsızdır ama kilo vermek için faydası da yokmuş benden demesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…