- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Duygu ben hiç diyetisyene gitmedim,ama gitmek istiyorum çünkü benim gece kalkıp tatlı yeme alışkanlığım var yani gece bile kan şekerim düşüyor,şekerime baktırmak istiyorum.Bende 66 yım Gül ya soğuktanmıdır nedir bir tatlı yeme krizi anlatamam sana yüzümde sivilce çıkmazdı tatlıdan sivilceler bastı
Ben tekrar diyetisyene gitme kararı aldım en güzel yöntem o olcak..Parayı verince ve her hafta gidince utancından zayıflıyorsun en azından sağlıklı
tebrik ederim çok güzel bi karar...30 kilo veren 6-7 kilomu veremicek...
ben 61.7 oldum bu hafta çok veremedim sporu ihmal ettim...hastaydım bi de.. ama yine de verdim... darısı senin başına duygu...kipada stepper var 50 lira benimkine benziyo ama sadece önünde gidonu yok bi de ondan al... her gün en az 10 dk yap akşamları sonuç süper olacak..
sonra biz ikimiz yağlarımızı eritirken gül zayıflanma hapı kullandığı için kaslarından olucak... biz tiril tiril gezerken o büyük ihtimalle dr larda kaybettiği sağlığını arıyo olacak...
ama hala bi şansı var bize katılabilir...yaza 2 ay var 2 ayda gül isterse 57 olur çok rahat...
Duygu ben hiç diyetisyene gitmedim,ama gitmek istiyorum çünkü benim gece kalkıp tatlı yeme alışkanlığım var yani gece bile kan şekerim düşüyor,şekerime baktırmak istiyorum.
700-800 ne beee çok beee,kızım o kadar verilir mi hiç
valla o kadar vereceğime benim gibi 0 irade bile kasarım kendimi,hedef koyar veririrm.
Gülsüm valla kız bak ilaç kullanmak istememin sebebi motive olmak yoksa ohh hem öküz gibi yiyim hem de kilo vereyim olayı değil yani,bu formula 7yi de Ender Saraç yapıyor hani adam itibarını zedeleyecek bişeyin tanıtımını yapmaz diye güvenerek seçtim,içeriği de doğalmış inceledim o açıdan
hem yarından itibaren sporumu da yapacam ilaç alıyorum ya etkisini hemen görmek istiyorum o bakımdan,Zaten Duyguyla da konuşuk kellogs k flakes aldım ben de aynen günde 2 öğün ondan şettirecem bakalım 3 koldan nasıl olacak..:26:
Kiloyu mu seviyosun,verebilseydim sana keşkemSlmm kızlar..
Oh ne güzel yazın zayıf zayıf ortalıklarda dolaşacaksınız bende şişko şişo gezeceğim:S
Gerçi ben kiloyu seviyorum ama doğum sonrası kilolar hiç güzel durmuyor,şiş bir karın en az altı ay şekle girmez..
Neyse elbiseler kapatırız bir şekilde de asıl iki çocukla dışarı çıkmak nasıl olacak ben onu düşünüyorum..
b fit benim kuzenim yapıyor,kilo vermedi o ama kesinlikle inceldigünaydınn hanımlarr. kilolardan bahsetmişsiniz sanırım ben 2 kg vermişim ve incelmişimm. kızlar eger çevrenizde varsa tavsiye ederim b-fit diye bir spor 30 dk sürüyor 10 alet var. her yarım dkda bir alet bir hareket ve birisinin eşliginde yapıyorsunuz. 30 dk ayırabilirseniz. kesinlikle incelme oluyor deneyin derim.
herkese güzel günler diliyorum.
Canoş nerelerdesin kız?slm kızlar.... nabersiniz..son sayfayı okudum sadece kilo konusu olmuş...ben iyice düştüm.10 ay içinde 7 kilo verdim..şuan 50 kiloyum..çok zyıfladım anlayacağınız..ben de istemiyorum.ama alamıyorum kilo..koşturmaktan, stresten yemek canım istemiyor hiiç..kıvanç saolsun bebek gibi yemek bile yedirmiyor..anne gel oynayalım ...büütün derdi ben..zaten 2,5 -3 yaş arası bir annecilik duyguları depreşirmiş..herhalde o..
biraz bakınayım geçmişe neler konuşmuşsunuz..öptüüm hepinizi..
İyi geceler...
Canan sen istemeden veriyon valla biz kendimizi paralıyoruz:)))
Gül nasıl formula 7 farkettimi iştahında?Ben sana bahsettiğim vitaminden alamadım o siteden krom almaya karar verdim vitamin en azından dedim tatlı isteğini dengeleyip kan şekerine dengede tutuyormuş falan..
Bende 1.2 vermişim ama pazt tam bir hafta olcak başlayalı bakalım..65 i gördük yine ama orası dönüm noktası zaten..
Bugün canım çok sıkkın sorunsa; Ege hep dışarı çıkmak arabaya binmek gezmek istiyor ama ondaki enerji bende yok yani onun temposuna ayak uyduramıyorum..Bugün bana seni sevmiyorum babayıda sevmiyorum amcayı seviyorum onunla gidicem diyorAmcasının arabası var onu gezdiriyor ediyor diye iki dakikada verdiğin bütün emekler boşa gidercesine seni istemiyorum ben diyor Çocuk dersin ama insan nasıl kırılıyor valla çok üzüldüm bugün..Bu sefer diyorum nerde yanlış yapıyorum fazla mı eksik mi yapıyorum?
Oraya gidiyor telefonla konuşuyoruz gelip alayımmı seni diyorum gelme alma istemiyorum diyor
Ben çocukken annemin mıçından ayrılmazdım nasıl çocuk bu anlamadım yaa çok üzgünüm çokkk
Sonra eve geliyoruz herşey düzeliyor yine annee ben seni çok seviyorum diyor öpüyor sizde yaşıyormusunuz bu tarz şeyler arkadaşlar ya valla anlatın da varsa yaşayan rahatlıyım bari??
Hepinize İyi Pazarlar Bayanlar...
Ben de uzun zamandır bişeyler yazamadım.Arada girip bakıyordum ama bi türlü yazamadım.
Herkeste rejim telaşı aynen ben de olduğu üzere.Tam diyetisyene gitmeye karar veriyorum sonra amaaa kendim veririm deyip vaz geçiyorum.Bu gelgitleri yaşarken de bir kilo dahi veremiyorum.Sizi de okuyup gaza gelirim inş.
Duygu Alya Menal'de özellikle O'na kızdığımda seninle konuşmuyorum ben seni sevmiyorum deyip baba diye ağlamaya başlıyor.Sonra odasına gidiyor kapıyı kapatıyor.Bayağı büyük insan gibi tafra yapıyor bana anlayacağın.Ama sakinleşince konuşuyoruz,öpüşüp koklaşıyoruz.
Ege de değişiklik istiyordur tabii amcası muhtemelen her dediğini yapıyordur gelmemek istememesi normal.Bizim yakınımızda akraba yok dolayısıyla güvenip bi yere veremiyoruz.Ama karşı komşumun kızıyla oynamaya bayılıyor.Oraya gidiyor oynamaya ben almaya gitmesem hiiç geleceği yok bıraksam yatıya da kalacak gibi....
Onlar için oyun arkadaşlarının anne-baba olması sıkıcı oluyor galiba:)
Duygu formula iştahta belirgin azalma yaptı çok kriz olmuyorum artık
özellikle tatlı krizlerim tamamen geçti.
minicik bi parça çikolata veya bi kuru incir yetiyor şimdilik.Darısı hadi başına bakalım.
O seni sevmiyorumlar bizde her gün yaşanıyor güzelim hiç üzülme artık hatta oyuna çevirdi muzip muzip gülüp anneee ben heni heemiyom babamı heviyooom diyor ben de poposuna yapışıyorum.
Bizimki de babanne veya amcaya gidince gelmek istemiyor hatta onlarda kalıyor öylesine oturmaya gidince bile biliyorum kalmak isteyeceğini yedeklerini koyuyorum onlar da seviniyorlar tabi bizimkine de değişiklik oluyor.
Her gün her işini yapan,karnını doyuran,temizliğini,rahatını yapan sensin e dolayısıyla kızan da sensin,anneler yüz göz oluyor mecburen çocukla onlar daha bunları anlayacak yaşta değiller,hiç yedirmeyen,veya ellerini kıvıra kıvıra yıkamayanı,dişlerini fırçalamak için kızmayanı,safi kudurup oyun oynayanı tabi ki daha çok seviyorlar.O kimi,neyi sevdiğinin farkında mı allasen hiç güleceğim yoktu,ne gönül koyuyon ayol hap kadar çocuğa
Seviyorum gül kiloyu,etine dolgun olmayı ama her yere eşit dağılacak:)
Duygucum bizim sıpa öyle seni sevmiyorum vs. demiyor ama çok çabuk alınıyor..Azıcık bağırdıığım zaman dudağını büzüyor sonra kendini kasıyor büyük adam gibi arkasındanda bir patlama..çok gururlu ve hassas bir yapıya sahip.inşallah ilerde böyle olmaz..
Dışarı konusuna gelince biz haftanın 5 günü dışardayız hemen hemen.alışveriş merkezlerinin oyun yerlerindeyiz.sürekli mignosss mignos deyip duruyor.O jeton paralarına acıyorum ama napimm
selam kızlar
bende altın çilek diye bişey duydum
onu araştırıcam bakalım bitkisel birşeymiş
şu anda 63 e düştüm ama bırakırsam hemen alıyorum ben
hedefim 55 :))
ben şundan çok fayda görüyorum. akşam 5 den sonra birşey yemezsem veriyorum.
çayı çok sevdiğimden akşam bol bol çay içip geçiştiriyorum.
birde protein diyeti çok verdiriyor
fakat çok uygulamamak lazım
diyete başlarken bi üç gün yapıcaksın moral oluyor
sonra normal diyete devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?