Ay valla içimi rahatlattınız ya Allah razı olsun bende diyordum nerde yanlış yaptımda bu bana aniden böyle diyor:)
gÜL kız öyle deme ya yedir içir insanın gücüne gidiyor o hap kadar dediğin çocuğun bu kadar boyundan büyül laflar etmesi...
iştahının kesildiğine sevindim..
Ben tam 1 haftadır yarın 1 hafta olucak daha doğrusu tatlı hiç birşey yemedim kuru kayısı ve meyve dışında
Ama eskisi kadar hızlı kilo asla veremiyorum malesef.1 hafta olsu ama muhtemelen verdiğim kilo 1.2 kg civarında kalıcak..
Neyse devamı gelsinde önemli olan o:..
Semacım yaza zayıf girelim diye uğraşıyoruz ama ne kadar başarcaz bilmiyorum diyetisyen etkili bir çözüm tavsiye ederim eğer kendin veremiyorsan canım..
1 haftada 1,2 kilo süper duygu daha ne olsun...
yok yok yağdan gittiyse hemen geri alınmaz sporla bol yeşilçayla dengelersin gider yine yerleşmeden...İyi Gülsümde pazar günü kaçırınca 200 gramını geri aldım bilekaldı 1 kilo
Keşke hep devam etse iyide bakalım ne kadar sürcek
yok yok yağdan gittiyse hemen geri alınmaz sporla bol yeşilçayla dengelersin gider yine yerleşmeden...
sonuçta ömür boyu diyet yapamayız arada kaçırıcaz elbette sen biraz erken kaçırmışsın..
Yağdan gittiği kesin canım 3 ara öğün 3 ana öğnüm 2.5 3 litre suyum sebzem salatam 6 gün maşallah yedim ama 7.gün
Neyse yarın yine aynen devam kararlıyım...
Yürü bee koçum benim kim tutar seni
maşalllah maşallahhhhh
Duygu bugün çıktım 63,5 ama aç karnına okuldan gelinceKimse tutmadığı için zaten akşam milföy yedimKeşke biri tutsa yaa (((
star tv de yarışmaya katılmıştım ya kızlar az sonra başlıyor 2.yarışmacı gurubunda ben ve kardeşlerim varız izleyin bakalım penuuu :))))))
İyi geceler...
Canan sen istemeden veriyon valla biz kendimizi paralıyoruz:)))
Gül nasıl formula 7 farkettimi iştahında?Ben sana bahsettiğim vitaminden alamadım o siteden krom almaya karar verdim vitamin en azından dedim tatlı isteğini dengeleyip kan şekerine dengede tutuyormuş falan..
Bende 1.2 vermişim ama pazt tam bir hafta olcak başlayalı bakalım..65 i gördük yine ama orası dönüm noktası zaten..
Bugün canım çok sıkkın sorunsa; Ege hep dışarı çıkmak arabaya binmek gezmek istiyor ama ondaki enerji bende yok yani onun temposuna ayak uyduramıyorum..Bugün bana seni sevmiyorum babayıda sevmiyorum amcayı seviyorum onunla gidicem diyorAmcasının arabası var onu gezdiriyor ediyor diye iki dakikada verdiğin bütün emekler boşa gidercesine seni istemiyorum ben diyor Çocuk dersin ama insan nasıl kırılıyor valla çok üzüldüm bugün..Bu sefer diyorum nerde yanlış yapıyorum fazla mı eksik mi yapıyorum?
Oraya gidiyor telefonla konuşuyoruz gelip alayımmı seni diyorum gelme alma istemiyorum diyor
Ben çocukken annemin mıçından ayrılmazdım nasıl çocuk bu anlamadım yaa çok üzgünüm çokkk
Sonra eve geliyoruz herşey düzeliyor yine annee ben seni çok seviyorum diyor öpüyor sizde yaşıyormusunuz bu tarz şeyler arkadaşlar ya valla anlatın da varsa yaşayan rahatlıyım bari??
duygucum o da ne ki bizim ki eve gelmek istemiyor akşamları hep babannesinde kalacak varı yoğu babannesi sanki.umreye gitmişlerdi 1 ay boyunca kendi annem baktı benim evimde o zaman benden kıymetlisi yoktu babannesi geldi iki dakkaya sattı beni.ancak dediğin gibi akşam eve gelirse yapışıyo anne de anne diye ama istediklerini yapmazsam seni sevdim yok babanneme gitçem diyor...tunahan olumsuz cümlelerin sonuna yok kelimesi ekliyor nasıl düzeltizez bilmem mesela tunahan bu güsel mi desek e e o güsel yok yani güsel değil demek istiyor.yani duygucum ben alıştım sonuçta bunlar bizim çocuklarımız tek tesellim bu:):)
Amanın Hicranım çok değişik haberler veriyon bize
hayırdır nereye,niye,kime gidiyosun?güle güle git gel yeter bize kuzuum
ordan da bağlan bize canlı yayına
Kızlar selam,
for.7 2 hafta oldu bende 3 kilo gitti 63,3 üm gayet güzel işe yarıyor çünkü ben
hiç dikkat edemiyorum,normal sanki hiç rejimde değilmişim gibi semiriyorum..
Ancak benim gibi şeker krizine girip 1 kavanoz nutellanın dibini getiren biri için mucize bişey canım hiç tatlı istemiyor,tatlı isteğimi inanılmaz bi şekilde bastırıyor.Bol su içiyorum zaten mecburen hareketliyim gün içnde ayrıca spor yapamıyorum amma ve lakin Canan burayı iyi okusun:82:salı günü Ayça Adanaya gidiyor çarşamba deli gibi spora da başlıyorum 59,9 u görecem ahtım var.Çok az kaldı inşallah.
Ayça da yesin diye hep bizim evde kemik sulu,tere yağlı,kızartmalı,köfteli,pekmezli,tahinli falanlı filanlı yemekler pişiyor ben de e nefis bu oturup yiyorum:26: ama Ayça gitsin gelsin haşlamalar,salatalar etli
yemeğe paydos,detoks da yapacam.
İşte rejim olayı böyle
slm bacılar..
keşke birazcık benim ki de birazcık babacı babnneci falan olsa yaa..artık gınaaa geldi annen anne diye.bir dakka nefes alamıyorum..kırklık bebek sanki..yemek bile yedirmyor 2 dakk..kimse de doğru dürüst durmuyor.bazen nefes almak istiyorum..keşke birileriyle dursa da ben de kendime zaman ayırsam diye..3 yaşına kadar olması normalmiş..bekliyoruz bakalım...allh sağlık versin tek..
deryacım benim ki aynı olumsuz kullanmıyor..kelimenin sonuna ya yok ya da hayır kelimeleri getiryor..zaten doğru dürüst kelimeleri de çıkaramıyor.konuşsa şöle artık diyorum..
bazen beni o kadar şaşırtoyor ki bunu nasıl düşünmüş diye..artık bayağ akıllandılar veletler..
nisan sonu mayıs ayları buluşalım bacılar yaa...valla iyi olur...özledim..bizim veletler kaynaşsınlar..
hepinizi öptümmm....
gülüm okudum kırmızı alarm yazını...inşşş.. düşersin o kilollara..bakkk 1 ay sonra falan buluşalım..görelim bakalım düşmüşmüsün..hadi bakalım...ohh kızı göndr biraz kafanı dinle..ne güzel yaa..benimki 1 saatliğine bir yere gitse ohhh diyecem..
hicranım vallaha yuttum şakanı...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?