2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

1 haftada 1,2 kilo süper duygu daha ne olsun...

İyi Gülsümde pazar günü kaçırınca 200 gramını geri aldım bilekaldı 1 kilo
Keşke hep devam etse iyide bakalım ne kadar sürcek
yok yok yağdan gittiyse hemen geri alınmaz sporla bol yeşilçayla dengelersin gider yine yerleşmeden...
sonuçta ömür boyu diyet yapamayız arada kaçırıcaz elbette sen biraz erken kaçırmışsın..

yok yok yağdan gittiyse hemen geri alınmaz sporla bol yeşilçayla dengelersin gider yine yerleşmeden...
sonuçta ömür boyu diyet yapamayız arada kaçırıcaz elbette sen biraz erken kaçırmışsın..

Yağdan gittiği kesin canım 3 ara öğün 3 ana öğnüm 2.5 3 litre suyum sebzem salatam 6 gün maşallah yedim ama 7.gün
Neyse yarın yine aynen devam kararlıyım...

Yağdan gittiği kesin canım 3 ara öğün 3 ana öğnüm 2.5 3 litre suyum sebzem salatam 6 gün maşallah yedim ama 7.gün
Neyse yarın yine aynen devam kararlıyım...

Yürü bee koçum benim kim tutar seni

maşalllah maşallahhhhh

star tv de yarışmaya katılmıştım ya kızlar az sonra başlıyor 2.yarışmacı gurubunda ben ve kardeşlerim varız izleyin bakalım penuuu :))))))

Kimse tutmadığı için zaten akşam milföy yedimKeşke biri tutsa yaa(((
Duygu bugün çıktım 63,5 ama aç karnına okuldan gelince
sonra semirdim gene.Akçam 2 cızbız köfte 1 enginar dolması yedim yuttum
buraya kadar iyi gene dolapta muzlu rulo var vallahi Ayça ya yaptım yaaa:104::111:
star tv de yarışmaya katılmıştım ya kızlar az sonra başlıyor 2.yarışmacı gurubunda ben ve kardeşlerim varız izleyin bakalım penuuu :))))))

Canım sen katıldım dediğinden beri ben o yarışmayı seyrediyordum ama salı günleriydi
ben öyle hatırlıyorum,dün olduğunu bilemedim....
internetten nerden seyredebilürüz merak ettim:86:

Son düzenleme:

duygucum o da ne ki bizim ki eve gelmek istemiyor akşamları hep babannesinde kalacak varı yoğu babannesi sanki.umreye gitmişlerdi 1 ay boyunca kendi annem baktı benim evimde o zaman benden kıymetlisi yoktu babannesi geldi iki dakkaya sattı beni.ancak dediğin gibi akşam eve gelirse yapışıyo anne de anne diye ama istediklerini yapmazsam seni sevdim yok babanneme gitçem diyor...tunahan olumsuz cümlelerin sonuna yok kelimesi ekliyor nasıl düzeltizez bilmem mesela tunahan bu güsel mi desek e e o güsel yok yani güsel değil demek istiyor.yani duygucum ben alıştım sonuçta bunlar bizim çocuklarımız tek tesellim bu:):)

slm bacılar..
keşke birazcık benim ki de birazcık babacı babnneci falan olsa yaa..artık gınaaa geldi annen anne diye.bir dakka nefes alamıyorum..kırklık bebek sanki..yemek bile yedirmyor 2 dakk..kimse de doğru dürüst durmuyor.bazen nefes almak istiyorum..keşke birileriyle dursa da ben de kendime zaman ayırsam diye..3 yaşına kadar olması normalmiş..bekliyoruz bakalım...allh sağlık versin tek..
deryacım benim ki aynı olumsuz kullanmıyor..kelimenin sonuna ya yok ya da hayır kelimeleri getiryor..zaten doğru dürüst kelimeleri de çıkaramıyor.konuşsa şöle artık diyorum..
bazen beni o kadar şaşırtoyor ki bunu nasıl düşünmüş diye..artık bayağ akıllandılar veletler..
nisan sonu mayıs ayları buluşalım bacılar yaa...valla iyi olur...özledim..bizim veletler kaynaşsınlar..
hepinizi öptümmm....

Deryacım sen çalışıyorsun sonuçta kayınvaliden bakıyordu değil mi Tunişe?Ege 15 günde bir en fazla haftada bir olsun görüyor..Bence bizden sıkılıyor ara sıra değişiklik arıyor kuzucuklar...
Ege birde inanamazsın anne seni sevmiyorum ben babanneyi seviyorum amcayı seviyorum sen evine git hadi iyi geceler yarın görüşürüz kendine iyi bak diye saydırıyor aynen böyle

Kızlar selam,
for.7 2 hafta oldu bende 3 kilo gitti 63,3 üm gayet güzel işe yarıyor çünkü ben
hiç dikkat edemiyorum,normal sanki hiç rejimde değilmişim gibi semiriyorum..
Ancak benim gibi şeker krizine girip 1 kavanoz nutellanın dibini getiren biri için mucize bişey canım hiç tatlı istemiyor,tatlı isteğimi inanılmaz bi şekilde bastırıyor.Bol su içiyorum zaten mecburen hareketliyim gün içnde ayrıca spor yapamıyorum amma ve lakin Canan burayı iyi okusun:82:salı günü Ayça Adanaya gidiyor çarşamba deli gibi spora da başlıyorum 59,9 u görecem ahtım var.Çok az kaldı inşallah.

Ayça da yesin diye hep bizim evde kemik sulu,tere yağlı,kızartmalı,köfteli,pekmezli,tahinli falanlı filanlı yemekler pişiyor ben de e nefis bu oturup yiyorum:26: ama Ayça gitsin gelsin haşlamalar,salatalar etli
yemeğe paydos,detoks da yapacam.

İşte rejim olayı böyle

Amanın Hicranım çok değişik haberler veriyon bize
hayırdır nereye,niye,kime gidiyosun?güle güle git gel yeter bize kuzuum
ordan da bağlan bize canlı yayına

Amanın Hicranım çok değişik haberler veriyon bize
hayırdır nereye,niye,kime gidiyosun?güle güle git gel yeter bize kuzuum
ordan da bağlan bize canlı yayına

ulen nisan 1 yapam dedim ama giren çıkan okki sayfaya bi tek sen yorum yapmışın şaka kaka oldu gittiiiii

nerde ben amerikaya nası gidem anam bi gün giderim belki istiyom ama amerika en son gideceğim yerlerden olur ben genelde uzak doğuyu istiyorum bir de italya fransa vss gibi yerler kısmet olursa gideceğim bir gün

Son düzenleme:

anaaam genemi gidiyor kız ayça ohh sende kafayı dinlersin accık dietinede başlarsın güzel güzel ama hasrette kötü be yawww Allah kavuştursun diyelim şimdiden size o zaman

gülüm okudum kırmızı alarm yazını...inşşş.. düşersin o kilollara..bakkk 1 ay sonra falan buluşalım..görelim bakalım düşmüşmüsün..hadi bakalım...ohh kızı göndr biraz kafanı dinle..ne güzel yaa..benimki 1 saatliğine bir yere gitse ohhh diyecem..
hicranım vallaha yuttum şakanı...:))

erkek çocuklar daha çok anneci oluyo senin şansına işte benim ceylin babaya daha düşkün tabii anne hep dibinde ben ancak işim vvss olunca 2-3 saat evden ayrılınca yapışıyo bana anne anne diyee sarılıyor bizdede böle yanii
baba nerde ceylin ordaaa bende keyifteeeee ama arada sinir olmuyo değilim tabiii

hadi yaa yuttun gerçektennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…