Günaydın iyi hafta sonları herkese:)
Hicran güzel şaka olmuş bende inandım valla:)ben 1 nisanı bile unutmuşum hayatımız şaka zaten.
Kızının durumunda olan iki kuzenim var inan hepsi bu yaşlarda duvara atılan top gibi ne yapsan geri dönüyor biraz anlayışlı olman gereken bir dönem bence..Ne boş bırakmak lazım ne de çok sıkmak.Aynı dönemlerden bizde geçtik o zamanlar anneyi babayı beğenmiyorsun onların her söylediği sanki senin kötülüğüne söylenmiş gibi batıyor ama zamanla karşılıklı olarak çözeceğinize eminim..
Hicran aynı benim öğrencilerimi anlatmışsın
çok fena durumdalar e aileler de sizin gibi değil,nerdeee dr arayacak,çocukla ilgilenecek resmen saldım çayıra mevlam kayıra
okul onlar için çocuktan kurtulma,bedava bakıcı hizmeti demek...
Ayça'yı İstanbul'da büyütmeyeceğim için çok mutluyum bu şehirden bu anlamda çok korkuyorum
küçük yerlerler çok daha iyi,kontrolü daha kolay,insanlar daha naif,daha saygılı,daha insaflı bence.
Allah yardımcın olsun çok zor bir dönemden geçiyor bence bağırıp çağırma seni düşman görür güzel güzel damardan gir konuş hatta karşısında ağla seni üzmekten korksun yani sinirlendirmekten değil.
Serap nerelerde ola veya Canan
Sevgili hocaanımlar
liseye tayin istemeyi düşünüyorum nacizane tavsiyeleriniz?İlköğretimde mi kalsam kararsızım:44:
Duygu hadi bakalım bravo sana,azimle devamHayırlı Cumalar herkesee...
Gül hadi Allah kavuştursun gez bakalım ciciler al kendine yazda geldi e zayıflıyoruz da:)
Bir bahar miskinliğidir üstümde evde oturursam uykum geliyor Egeyle bütün gün parkta sahilde geziyoruz..Hem yürüyüş yapıyoruz hem temiz hava alıyoruz..
Bu arada rejime devam her gece yatağa yatınca 50 lili kiloları görmenin hayalini kuruyorum ahdım var kendime beyaz kot alıcam:)))
Maşallah sehercim yaa Utkuyu da mı götürdüüün,iyi geceler arkadaşlar çoktandır giremedim ama unuttum sanmayın uzun yollara gittik de geldik 15 gündür umredeydik dün gece geldik. utku türkçeden önce arapçayı söktü kendince arapça konuşuyor çok komik oluyor
geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir kuzuları da çok öptüm
iyi geceler arkadaşlar çoktandır giremedim ama unuttum sanmayın uzun yollara gittik de geldik 15 gündür umredeydik dün gece geldik. utku türkçeden önce arapçayı söktü kendince arapça konuşuyor çok komik oluyor
geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir kuzuları da çok öptüm
Hayırlı Cumalar herkesee...
Gül hadi Allah kavuştursun gez bakalım ciciler al kendine yazda geldi e zayıflıyoruz da:)
Bir bahar miskinliğidir üstümde evde oturursam uykum geliyor Egeyle bütün gün parkta sahilde geziyoruz..Hem yürüyüş yapıyoruz hem temiz hava alıyoruz..
Bu arada rejime devam her gece yatağa yatınca 50 lili kiloları görmenin hayalini kuruyorum ahdım var kendime beyaz kot alıcam:)))
sorma Duygucum yaa,demek tek ben değilim hafta sonları sapıtanİyi haftalar arkadaşlar
Sehercim ne mutlu size Allah kabul etsin bizlerede nasip etsin inşallah....
Gül bende bozdum hafta sonu merak etme adana dürüm yedim elde açma börek yedim:))
Yok kardeş dışarı çıkınca ben irademe hakim olamıyorum..Cumartesi ailecek kebapçıya gittik ben salatamı yicektim nerde bende o irade.Pazar günüde eşimin amcasına gittik yengesi elde açma ıspanaklı peynirli börek yapmış ayıptır söylemesi iki dilimde ondan yedim akşam yemek yemedim ama bugün sabah bir tartıldım tam 2 kilo vermiştim 600 gramını geri almışım bugün yine aynen kaldığım yerden devam ediyorum
Hicran ne oldu sana kapsama alanı dışında diyor Allah Allah dur bakayım bir merak ettim şimdi:26:
slm herkese
hicran gerçekten noldu sana... çok şaşırdım bak inşallah çabuk gelirsin...
gül ben geçen cuma 57.2 idim...
diyete başladığımdan bu yana toplamda 11 kilo verdim...
şimdilik hedefim 55... sonra bi süre dinlenip 49 a inmeyi düşünüyorum bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?