2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Yok anacım ilaç milaç hikaye bence herşey beyinde bitiyor ya azmedince herşey oluyor bizde irade sıfır..Ben 2 verdim ama dedim ya 600 gramını geri almışım bile yani anlıcağın işte 1.5 kg.
oda boğazını tutmazsan 3 günde geri alıncak bir kilo
Birde ben evde olmam lazım buna çok dikkat ettim dışarıda olunca çok yiyorum kendime hakim olamıyorum insanlar ne yerse bende uyuyorum onlara hayır demeyi bilmiyorum malesef

ayy neden beğenmesin bacım yaa beni aldığında 45 kiloydum ozaman beğendiğine göre şimdi de beğenir...:26:
hem hiç yüzüm çökmüyo ki nerde fazlam varsa ordan gidiyo...

Ayy ne bileyim Gülsümcüm 45 deyince heralde ben orta 1 den beri hiç 45 olmadım
fazlalıkların gidiyorsa iyi o zaman boyun kısaysa 45 kilo kaldırır ama uzunsa hoş durur mu ki?

Bugün sabah peynirli ve salamlı sandviç,öğlen bir kase nesfit,akşam 1 tabak makarna ve 1 kase yoğurt bu kadar,ara öğün kara öğün yok:80:
Duygu evde olunca böyle adam akıllı,insan gibi yiyorum ama dışardayken dediğin gibi

Ben bırak 45 i 55 i bile hatırlamıyorum 15 sene olmuştur herhalde
ben bugun sabah corn flakes kuru meyveli öğlen kuru fasülye akşamda tavuk göğüs yanında az pilav yedim ara öğün bir muz var

boyum 165 canım... işte ebru şallı gibiydim...

Bugün sabah 62,9 u gördüm
belki 5 yıldır ilk defa 62 oldum
hadi bakalım hayırlısı,açım şu anda...
bugün sabah k flakes,öğlen 1 peynirli,salamlı sand. akşam 1 tavuk but azcık bulgur pilavı,ara öğün 1 dilim kek kaçtı:78:ara öğüne bak,:83:

Hayırlı cumalar arkadaşlar...
Gül tebrik ederim arkadaşım ben iki ileri bir geri gidiyorum malesef senin kadar başarılı değilim
64 kiloyum hala 4 kilo alt tarafı denir ama yok ya irade sıfır değil sıfırında altında
Dün akşam 9 a geliyordu 1 kilo elma dilim patates kızarttık 3 e böldük sözde diet kolayla yedik
Diyete bak yaa hayranım kendime

canım evet ya utkuyu da götürdüm babam biz küçükken hacca gitmişti onun zorluğunu bildiğimden utkuyu bırakmayı hiç düşünmedim. rabbim inşallah isteyen herkese oraları nasip etsin.

Allah kabul etsin canım .darısı başımıza inşallah.demek utkucuk atapçaya merak saldı hee süppermişş :)

hicrancım sorma utku hala arapça konuşuyor gülmekten kırılıyoruz. amin canım bu yollara giden emek veren herkesin kabul olsun inşallah

duygucum çok sağol inşallah sizlere de nasip olur bizlere de tekrar nasip olur. hep derlerdi bi gittin mi gönlün orda olur diye hakikaten öyle oluyormuş

tamam canım uğrarım,çok mu yersin sen normalde,bünyen yakıyor demekki,ayy o yiyorum yiyorum kilo almıyorum sınıfından mısın kız?
Sinir oluyorum o tiplere benim kız kardeşlerimde tığ gibiler annem onları kilo aldırmaya çalışır hatta bi tanesi kilo aldırıcı mamalardan yer,ama nafile
sorsan onlara çok yiyorlar ama kuş kadar yerler ayy ben tıkandım abla sen ye derler bana eee günah israf olur mu Gül süpürür hele de dişime gör bişeyse affetmem
Canım hiç üzülme ben de yaptığım mandalıkları buraya yazmıyorum valla utanıyorum,
çok abarttığım oluyor mesela dün 2 öğün k flakes yedim akşam eltimgille dışarda buluştuk,bütün gün aç gezmişsin sabah 62 görmüşsün e işte sahip ol boğazına dimi,yooook diet kolalıwhopper menüüü hooooppppp 5dk

Kızlar yazları yüz için güneş kremleri kullanıyor musunuz?
ben bu seneye kadar kullanmıyordum ama güneşi çok çabuk alıyorum zaten esmerim kap kara oluveriyorum ilk yazdan daha:82:
clinique 50 faktörlü bi kremi var sadece yüz için onu alacam,önerdiğiniz başka marka var mı,kullandığınız?

Oh afiyet olsun arkadaşım yaa kayınvalidemin bir lafı var gençken yeme şişersin yaşlıyken yeme ölürsün ne zaman yicez yaa derValla hayatım boğazıma tutmaya çalışmakla geçiyor
Sen yine 62 leri görüp ödül vermişin kendine ben 64 te ne ödülü veriyorsam bilmiyorum...

Ben olay total effects serisini aldım Gül gece gündüz kremi birde göz altısını..Gündüz kreminde spf 15 koruma var yetiyor bana..Ama lazere giderken bana doktor Roc Minesol Anti-Brown SPF50+ Kahverengi Lekelere Karşı Yüksek Korumalı Yüz Kremini tavsiye etmişti..30 lu yaşlarda lekede oluşmasını engellemek için..Şimdi lazere gitmediğim için kullanmıyorum duruyor..

Gülsüm canımm merhaba nasılsınız. maşallah ne güzel kilo vermişsin canım formülünü bende istiyorumm.

Herkese iyi geceler...
Kızlar bende 47kgları bırakın 50 yi artık göremiyorumm dogum sonrası 5 kg geldi yapıştı sporla vücudumda incelme var ama göbekle basen gitmiyor. diyetisyene gitmek istiyorum disiplinli olayım biraz diye bakalım verebilecekmiyim.
Gülsümcüm vermişsin adresi hemen inceleyecegim.

ben de eskiden öyleydim işte yer yer kilo almazdım diyom ya doğumdan çıkınca 55 kiloydum...
ama sonra hastalandın hormon tedavisi kortizon şu bu derken artık zayıfladı metabolizma... şimdi eskisi gibi yesem fil gibi olurum herhalde...ama normal diyet yapan bi insana göre çok yiyorum...bi ara elma diyeti yaptım bi de moralim bozuktu 1 hafta bişey yemedim... o hafta iyi kilo verdim ben...

2 ileri bi geri öyle öyle gitti 11 kilo... hem de hep yağdan gitti hiç kas kaybım olmadı...tabi başlarda düzenli spor yaptım yoksa sporsuz olmuyo...şimdi boşladım ama şafak 30 oldu yeniden başlıcam..

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi haftalar kızlar
ben bu hafta yazılı yapıyorum okulda,pek yoğunum yani,off bi de okuması var
dağıtsam size 1er sınıf okusanız yaaa:89:

Duygu Clinique 50 faktörlü aldım canım,lekelere karşı bir de çabuk kapkara olmamak için
Adana ,Mersin güneşine 150 faktör olsa gene vız gelir ama önlem olsun işte.:82:

Çarşamba akşamı kızım geliyor,çok özledim köpüşümü

Gülsüm canımm merhaba nasılsınız. maşallah ne güzel kilo vermişsin canım formülünü bende istiyorumm.

ahh canım dün görmemişim mesajı iyiyiz allaha şükür siz nasılsınız...
ege bey nasıl neler yapıyosunuz... çok uzun zaman oldu ya konuşmayalı msn de laflayalım bi ara inşallah... ben 7/24 online ım ama hiç denk gelmedik senle...

selamkızlar nasılsınız ıyce elımı ayagımı çekdım pc den alpden de fırsatım olmuyor ben pc yı alınca onunda cizgi flimizleyesı gelıyor.
söle bi geçmişe bakdım bu ara herkesker dıyetde bende bu ara bıraz bogazımı tutayım dıyorum ama nafile hele bugun dıyee basladım dediğimde adı dıyet ta dahada yıyorum.şuan 55 oldum. hedefım 50 olmak dıyet artı yuruyus ve ıp atlama seklınde yapıyorum çunku basen ve göbek çıkmaya başladı bende bide çok şiyorum vucudumda çok ödem oluyor onu da halledersem işler yoluna girecek bende :))

ben hala alp ı bezden kurtaramadım pekde nıyetı yok biraz daha zamanı var sanırım. biberonuda bıkatıramadım arttık dişlerı kararmaya başladı yakında çütüyebilirler fırcalamakda fattde etmıyor malesef..
bide süt yataga falan damladıysa oooo çok köyu kokuyor artık nefret geldı sutden bana ama kuzum çok sevıyor bıraksam sabaha kadar içer sut yuzunden yemekde yemıyor bazen 3 bıberon içdiği oluyor oda çok fazla gelıyor bakalım bugun tekrar bırakmayı denıycez.
hepinizi öpdüm sekerler....

aynı dert bizde de var canım...süt yüzünden yemek yemiyor... oysaki babası gitmeden böyle değildi babasının yokluğunun etkisi de var sanırım... biz de bırakmadık henüz biberonu ama dişlerinde sorun yok çok şükür...1 haftadır bırakmaya çalışıyoruz ama yok başaramadık saah kalkar kalkmaz süt isterdi bütün çabalarıma rağmen kahvaltısını yemez süt içerdi 1 haftadır vermiyorum sabahları iyice acıkınca mecbur yiyor yumurtasını peynirini napayım başka türlü bırakmıcak...

şu çizgifilm olayı da aynı... sabah 6 da kalkıyo beyefendi 6 da kayuu açıyoruz daha önceden indirmiştim akşam 1 e kadar hiç kapanmıyo sabah yine kayu aç dedi... dedim Pc bozulmuş kayular silinmiş ben de yapamam babanı bekle... biraz ağladı ben de uğraştım uğraştım yapamadımo da inandı gibi şimdilik bakalım inşallah inanırda bırakır...içim dışım kayu oldu kel kafasına bi şaplatasım geliyo artık..

bu arada aylar var ağzıma tatlı sürmemitim sanırım... dün çok canım çekti un helvası yaptım dibini buldum resmen...
sabah tartıldım hemen allahtan aynı çıktım... bu gün bol bol spor başka türlü gitmez okadar tatlı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…