sorma Duygucum yaa,demek tek ben değilim hafta sonları sapıtan
2 kilo gitmiş ha süpersin hadi bakalım,ben de bugün saat 4 te koca bi dilim limonlu cheese kek :125:ve 1 börek yedim ama yiyiş o yeyiş bana ceza:95: bugün aç yatacam az önce 1-2 marul yaprağı kemirdim o kadar,ayy yerken de aklıma geliyor KK da yazacam şimdi ohaa derler bana diyorum ama,tatlıya karşı çok savunmasızım yaa:26:
in bacım in,inebildiğin kadar in:83:
kocan da gelince,beğenmezse görürsün o zaman:123:
sorma Duygucum yaa,demek tek ben değilim hafta sonları sapıtan
2 kilo gitmiş ha süpersin hadi bakalım,ben de bugün saat 4 te koca bi dilim limonlu cheese kek :125:ve 1 börek yedim ama yiyiş o yeyiş bana ceza:95: bugün aç yatacam az önce 1-2 marul yaprağı kemirdim o kadar,ayy yerken de aklıma geliyor KK da yazacam şimdi ohaa derler bana diyorum ama,tatlıya karşı çok savunmasızım yaa:26:
in bacım in,inebildiğin kadar in:83:
kocan da gelince,beğenmezse görürsün o zaman:123:
Ayy ne bileyim Gülsümcüm 45 deyince heralde ben orta 1 den beri hiç 45 olmadım
fazlalıkların gidiyorsa iyi o zaman boyun kısaysa 45 kilo kaldırır ama uzunsa hoş durur mu ki?
Bugün sabah peynirli ve salamlı sandviç,öğlen bir kase nesfit,akşam 1 tabak makarna ve 1 kase yoğurt bu kadar,ara öğün kara öğün yok:80:
Duygu evde olunca böyle adam akıllı,insan gibi yiyorum ama dışardayken dediğin gibi
Ayy ne bileyim Gülsümcüm 45 deyince heralde ben orta 1 den beri hiç 45 olmadım
fazlalıkların gidiyorsa iyi o zaman boyun kısaysa 45 kilo kaldırır ama uzunsa hoş durur mu ki?
Bugün sabah peynirli ve salamlı sandviç,öğlen bir kase nesfit,akşam 1 tabak makarna ve 1 kase yoğurt bu kadar,ara öğün kara öğün yok:80:
Duygu evde olunca böyle adam akıllı,insan gibi yiyorum ama dışardayken dediğin gibi
Duygu hadi bakalım bravo sana,azimle devam
seni gaza getiriyorum ama ben suçluyum ondan hafta sonları benim çok fena ucu kaçıyor dün bigmac menü yedim:78:
bugün akşam yemeğimiz vardı valla ayva tatlısına kadar önüme ne geldiyse silip süpürdüm güya eve bişey almıyorum ama dışarıda görünce ipin ucu kaçıyor kayış kopuyor
yarın gene başlıyorum bakalım kaldığım yerden söz.
yiteceğimi bildiğim günler for.7yi almıyorum bari boşa harcamayim diyorum güya
ilaç aldım boğazımı tutayım diyeceğim yere
Maşallah sehercim yaa Utkuyu da mı götürdüüün,allah bize de nasip etsin
Allah kabul etsin canım..
Allah kabul etsin canım .darısı başımıza inşallah.demek utkucuk atapçaya merak saldı hee süppermişş :)
İyi haftalar arkadaşlar
Sehercim ne mutlu size Allah kabul etsin bizlerede nasip etsin inşallah....
Gül bende bozdum hafta sonu merak etme adana dürüm yedim elde açma börek yedim:))
Yok kardeş dışarı çıkınca ben irademe hakim olamıyorum..Cumartesi ailecek kebapçıya gittik ben salatamı yicektim nerde bende o irade.Pazar günüde eşimin amcasına gittik yengesi elde açma ıspanaklı peynirli börek yapmış ayıptır söylemesi iki dilimde ondan yedim akşam yemek yemedim ama bugün sabah bir tartıldım tam 2 kilo vermiştim 600 gramını geri almışım bugün yine aynen kaldığım yerden devam ediyorum
Hicran ne oldu sana kapsama alanı dışında diyor Allah Allah dur bakayım bir merak ettim şimdi:26:
tamam canım uğrarım,çok mu yersin sen normalde,bünyen yakıyor demekki,ayy o yiyorum yiyorum kilo almıyorum sınıfından mısın kız?burası diyet topiğine döndü...
gül sen benim yediklerimi bi görsen iki ileri bi geri oluyo ama sonunda bu iş... beni sorsan hayatta kilo veremez derler... gerçekten yediklerime içtiklerime bakarsan çok yiyorum aslında ben...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-seruveni-basliyorrr-33.html#post18700160
burda yazıyorum hergün... sen de uğra bi ara...
Canım hiç üzülme ben de yaptığım mandalıkları buraya yazmıyorum valla utanıyorum,Hayırlı cumalar arkadaşlar...
Gül tebrik ederim arkadaşım ben iki ileri bir geri gidiyorum malesef senin kadar başarılı değilim
64 kiloyum hala 4 kilo alt tarafı denir ama yok ya irade sıfır değil sıfırında altında
Dün akşam 9 a geliyordu 1 kilo elma dilim patates kızarttık 3 e böldük sözde diet kolayla yedik
Diyete bak yaa hayranım kendime
tamam canım uğrarım,çok mu yersin sen normalde,bünyen yakıyor demekki,ayy o yiyorum yiyorum kilo almıyorum sınıfından mısın kız?
Sinir oluyorum o tiplere benim kız kardeşlerimde tığ gibiler annem onları kilo aldırmaya çalışır hatta bi tanesi kilo aldırıcı mamalardan yer,ama nafile
sorsan onlara çok yiyorlar ama kuş kadar yerler ayy ben tıkandım abla sen ye derler bana eee günah israf olur mu Gül süpürür hele de dişime gör bişeyse affetmem
Canım hiç üzülme ben de yaptığım mandalıkları buraya yazmıyorum valla utanıyorum,
çok abarttığım oluyor mesela dün 2 öğün k flakes yedim akşam eltimgille dışarda buluştuk,bütün gün aç gezmişsin sabah 62 görmüşsün e işte sahip ol boğazına dimi,yooook diet kolalıwhopper menüüü hooooppppp 5dk
Kızlar yazları yüz için güneş kremleri kullanıyor musunuz?
ben bu seneye kadar kullanmıyordum ama güneşi çok çabuk alıyorum zaten esmerim kap kara oluveriyorum ilk yazdan daha:82:
clinique 50 faktörlü bi kremi var sadece yüz için onu alacam,önerdiğiniz başka marka var mı,kullandığınız?
slm herkese
hicran gerçekten noldu sana... çok şaşırdım bak inşallah çabuk gelirsin...
gül ben geçen cuma 57.2 idim...
diyete başladığımdan bu yana toplamda 11 kilo verdim...
şimdilik hedefim 55... sonra bi süre dinlenip 49 a inmeyi düşünüyorum bakalım...
tamam canım uğrarım,çok mu yersin sen normalde,bünyen yakıyor demekki,ayy o yiyorum yiyorum kilo almıyorum sınıfından mısın kız?
Sinir oluyorum o tiplere benim kız kardeşlerimde tığ gibiler annem onları kilo aldırmaya çalışır hatta bi tanesi kilo aldırıcı mamalardan yer,ama nafile
sorsan onlara çok yiyorlar ama kuş kadar yerler ayy ben tıkandım abla sen ye derler bana eee günah israf olur mu Gül süpürür hele de dişime gör bişeyse affetmem
Canım hiç üzülme ben de yaptığım mandalıkları buraya yazmıyorum valla utanıyorum,
çok abarttığım oluyor mesela dün 2 öğün k flakes yedim akşam eltimgille dışarda buluştuk,bütün gün aç gezmişsin sabah 62 görmüşsün e işte sahip ol boğazına dimi,yooook diet kolalıwhopper menüüü hooooppppp 5dk
Gülsüm canımm merhaba nasılsınız. maşallah ne güzel kilo vermişsin canım formülünü bende istiyorumm.
selamkızlar nasılsınız ıyce elımı ayagımı çekdım pc den alpden de fırsatım olmuyor ben pc yı alınca onunda cizgi flimizleyesı gelıyor.
söle bi geçmişe bakdım bu ara herkesker dıyetde bende bu ara bıraz bogazımı tutayım dıyorum ama nafile hele bugun dıyee basladım dediğimde adı dıyet ta dahada yıyorum.şuan 55 oldum. hedefım 50 olmak dıyet artı yuruyus ve ıp atlama seklınde yapıyorum çunku basen ve göbek çıkmaya başladı bende bide çok şiyorum vucudumda çok ödem oluyor onu da halledersem işler yoluna girecek bende :))
ben hala alp ı bezden kurtaramadım pekde nıyetı yok biraz daha zamanı var sanırım. biberonuda bıkatıramadım arttık dişlerı kararmaya başladı yakında çütüyebilirler fırcalamakda fattde etmıyor malesef..
bide süt yataga falan damladıysa oooo çok köyu kokuyor artık nefret geldı sutden bana ama kuzum çok sevıyor bıraksam sabaha kadar içer sut yuzunden yemekde yemıyor bazen 3 bıberon içdiği oluyor oda çok fazla gelıyor bakalım bugun tekrar bırakmayı denıycez.
hepinizi öpdüm sekerler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?