- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Aynen Duygucum hatta hiç yemek de yemeyip içim kıyıla kıyıla tatlı yemek istyorumTünaydın kızlar:)
Valla Gülsüm tebrik ederim seni ben yemediğim günlerin listesini yapmam lazım herhalde hemen hergün mutlaka yerim..Tatlısız bir hayat düşünemiyorum..Öyle meyve falan asla kesmez beni..İllaki sütlü tatlı bisküvi ya da çikolata yicem..diyetisyene giderken bile kadın benim ekmeğimi kesip tatlı yazıyordu:)))
Hayatım boyunca ekmek yemeyim ama tatlı olsun
Ayça pek iştahsız akşama kadar bişe verme istemezEgeninde günü gününe uymuyor canım dediğin gibi program oluşturmak çok zor bu durumda..Mesela kuru meyve seviyor yaban mersini kuru üzüm kuru kayısı hemen hergün yiyor ama diğer meyveleri çok aramıyor ben verirsem yiyor..
sürekli birşey yemeye gelince annesi zaten sürekli birşeyler yediği için bizdede körle yatan şaşı kalkar misali garibim beni örnek alıyor
Hafta sonu bizim de düzenimiz öyle ama hafta içi,erken kalktığı için daha düzenli oluyoruz.mevlüdecim utku sabah 10-11 gibi kalkıyor 4 de gecikmiş öğle uykusunu uyuyor 5,30-6 gibi uyanıyor akşam da 12-12,30 gibi yatıyor.
gece uyurken bizim odamızda yatıyor beşiği baya büyük aradaki parmaklığı indirdim bizim yatağa dayadım orda yatıyor bazen babasıyla yanımıza almak istiyoruz ama beem yataam diye anında beşiğine atlar
Seren hoş geldin de gittin heralde geri
Kızlar Ayça öksürüyordu ne zamandır,pazartesi günü de gece ateşlendi
salı doktora götürdük,kan tahlili yaptı,zaten dr giderken ateşliydi ve boğulurcasına öksürüyordu
dr zatürre başlangıcı dedi şok olduk.2 türlü iğne verdi 3 tane akşamları 1 tane yaptırıyoruz karıştırıp da.Kuzucum eridi,kafası kocaman kaldı,iğnelerin şimdilik bi faydası yok hala her gün ateş+öksürük devam ediyor.Öğneler bitince antibiyotik uniklar diye bişey verdi ona başlicaz...
Bacakları delik deşik oldu bebeğimin,çok moralim bozuk.Bu akşam son iğnesini olacak canımdan can gidiyor ben hiç bakamıyorum,tutamıyorum,sesini duymaya bile tahammül edemiyorum Allah başa vermesin...
Kreşinde sınıfta 9 çocuk var 9u da hasta bugün hiç biri okula gitmemiş,okuldan bulaştı diyoruz,belki biraz üşütmüştü hani belki mikrop vardı okulda da iyice pekişti bencebütün velilerle konuşuyoruz herkes aynı şeyi söylüyor,9u da yani sizce de tesadüf mü?:26:
Seren hoş geldin de gittin heralde geri
Kızlar Ayça öksürüyordu ne zamandır,pazartesi günü de gece ateşlendi
salı doktora götürdük,kan tahlili yaptı,zaten dr giderken ateşliydi ve boğulurcasına öksürüyordu
dr zatürre başlangıcı dedi şok olduk.2 türlü iğne verdi 3 tane akşamları 1 tane yaptırıyoruz karıştırıp da.Kuzucum eridi,kafası kocaman kaldı,iğnelerin şimdilik bi faydası yok hala her gün ateş+öksürük devam ediyor.Öğneler bitince antibiyotik uniklar diye bişey verdi ona başlicaz...
Bacakları delik deşik oldu bebeğimin,çok moralim bozuk.Bu akşam son iğnesini olacak canımdan can gidiyor ben hiç bakamıyorum,tutamıyorum,sesini duymaya bile tahammül edemiyorum Allah başa vermesin...
Kreşinde sınıfta 9 çocuk var 9u da hasta bugün hiç biri okula gitmemiş,okuldan bulaştı diyoruz,belki biraz üşütmüştü hani belki mikrop vardı okulda da iyice pekişti bencebütün velilerle konuşuyoruz herkes aynı şeyi söylüyor,9u da yani sizce de tesadüf mü?:26:
slm kızlar
Gül geçmiş olsun canım , bizimki de bronşiolit oldu 2*4 gün iğne yedi kuzu.şimdi biraz daha ii,hava veriyoruz evde.ii geliyor.geçiş mevsimleri kar kıştan daha tehlikeli oluyor..vitamin başlat vücudu toparlansın,bol bolda yoğurt yedir.
ayın 15indede benim doğum var.inşallah sağlıklı bir şekilde alırım 2. sıpayı kucağıma korkular başladı.bilinçli olmak daha zormuş.
bizden bu kadar...
İyi akşamlar arkadaşlar..,
Edacım hadi Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:)Benim cesaretim son zamanlarda iyice kırıldı 2.çocuk konusundaİlerde Allah bilir bakalım...
Gül sizede geçmiş olsun iyileşmiş bıdık umarım bir daha olmaz..
Bizde bu aralar park bahçe günde 2 kere sokaktayız havalar çok iyi gidiyor gerçi yarın soğuyormuş yine..Valla bıktım parklardan içim daraldı evin 1 km yakın çevresindeki ne kadar park varsa geziyoruz
Dün yine hayvanat bahçesine gittik bu sefer daha bilinçli davrandı hoşuna gitti 12.30 da evden çıktık saat 17.30 du hala parklardaydık doymuyor çocuk sokağa:))Ay valla yoruldum yaa bu yaşta daha pilim bitti benim
edacım çok az kalmış doğuma dün de aklıma geldin
doğum sezaryendi demi. inşallah sağlıkla ve kolaylıkla alırsın bebeğini kucağına.
boraya da geçmiş olsun canım bizim de nisan ayı korkulu rüyamız istisnasız her nisanda bronşiyolit geçiriyor utku. dr allerji de diyemeyiz dedi çünkü bir yılda üç defa olursa allerjik oluyormuş utku bir defa oluyor
Sehe Eda
teşekkür ederiz atlattık sayılır,kreşe de başladık gene,
mecburen gidecek,allahtan 4 saat kalıyor günde akşama kadar değil yani napalım mecburen yoksa kayınvalidem gene bize gelip bende kalacak,
Eda canım,hadi hayırlısı,kaç kilo oldu bebeğin?hazırlıklarınız tamam mı?
heyecan var mı,ayyy,ben bile heyacanlandım burdan şimdi.
Duygucum bizimkide alışveriş merkezlerine doymuyor gece 12 de bile mignnoss deyip duruyor.gitmezsek krizlere giriyor,çok doyumsuz oldu..Parklara daha başlamadık havalar kötü diye ama yazın ii olur.gerçi benimki deli dana gibi nasıl zabdederim bilmiyorum.
Biliyosun benimki zorunlu olmasaydı,bende cesaret edemezdim,şimdi üçüncüyü soruyorlar bende olabilir diyorum,battı balık yan gider misaliHem bir kadına kız çocuk şart demi:şaka maka büyük konuşmak istemiyorum.
Seher canım benim sezaryandı buda öyle olacak.Bora brnşlt senede 2-3 oluyor,zaten alerjimiz kesin.
Sizede geçmiş olsun Allah bilir nasıl zorlanmışsındır oralarda.
Gül kreş olayı ilk bir sene çok zor oluyormuş,inşallah diğer seneler rahat edersin.
Hazırlıklar bitti sayılır nevresim takımı,bebek şekeri kaldı.kilosuda şimdilik 3 kilo gözüküyor,Boraya dr. 3.600 doğar dedi 3170 doğdu.
Heyecan yokta merak var.
Aman Allahım 2.ye hamileyken 3.soruyorlar demek
Ömürlü olsun Edacım inşallah..
İsim kesinleştimi ne düşündünüz canım?
Aman migros deme bana hergün düzenli tansaş migros kipa ya giriyoruz onları bulamazsak küçükleri ile yetiniyoruz diasa şok:)))Ama öyle ya da böyle mutlaka markete giriyoruz elimizde boş çıkmıyoruz:26:
Allah sağlık sıhat versin hepsine kuzuların benimde kızım olsun çok isterim ama bilmiyorum bende büyük konuşmak istemem..Nasip diyelim..
ya abur cubur olsa yine ii,oyun yerlerini istiyor.her gittiğimizde en az 20-30 harcıyoruz sırf jetona.haftadada 3-4 kerede gidiyoruz.kendim içinse 3-5in hesabını yapıyorum.
Babası baktı olmuyor,gitmiş play station almış evde dursun diye ama yine kar etmiyor.olan bana oldu bu sefer babasını kaybettim başından o kalkmıyor.
Dediğin gibi Allah olan çocuklarımıza sağlık sıhat versin,çocuk büyütmek çok zor.
slm kızlar aranıza yeni katıldım sürekli takib edemiyorum siteyi ama çok güzel şeyler var bende ocak annesiyim bi oğlum var şimdi bide zeynebim oldu 3 aylık oğlum çok uslu ama çokta haraketli durdurmak imkansız bazen sabır taşım çatlıyo dayanamıyorum üstüne bide minnoş ağlayınca dokunmayın bana gözüm kararıyo desem yeridir azönce ikisinide yıkadım bebişi giydirirken oğlum suyla oynadı yapma halıya dökülücek dur yiğit dedim sonunda döküldü totoşuna bi tane patlattım ama çok üzüldüm çıplaktı parmaklarımın izi çıktı çok ağladı bende çok üzüldüm ama bazen kendime hakim olmıyorum. elimden geldiğince vurmamaya çalışıyorum ama nadirende olsa totoşa bi darbe geliyo siz napıyosunuz aynı yaşıt çocuklarınızla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?