Yok tatlım abur cuburdan bahsetmiyorum onları geçtim zaten oyuncakmış arabaymış ıvır zıvır..3 gün önce uçan helikopter dün koluna saat aldık bugün ambulans meselaonlarıda geçtim birde deterjan alalım tomestos alalım diye tutturuyor evde var aldık ya diyorum yok yerlere atıyor kendını gereklı gereksız ne varsa toplayıp gelıyoruz:26:
Biz avm lere gıtmıyoruz cok uzun zamandır 2 aydıır havalar guzel gıdıyor İzmirde sahıle cıkıyoruz parka gıdıyoruz lunaparka ıste hayvanat bahcesıne vapura bınmeye bayılıyor arabasını sahile çıkarıyoruz orda biniyor falan filan..
Am diyorum ya ben cok yoruluyorum onun peşinde evıme yakın yani 200 300 mtre uzaklıkta 2 3 anaokulu var sabah 10.00 13.00 arası gonderme girişimlerine başladım yine baharda geldi en azından oynasın zıplasın bende biraz kendime zaman ayırmak ıstıyorum...
Dediğin gibi Eda ınsan kendıne alırken 1 saat dusunuyor ama onlara alırken fütursuz alıyoruz...
İsim erkek olarak hiç aklıma gelmiyor ama kızım olsa son zamanlarda neden bilmiyorum peri ya da suay isimlerinden bir tanesini koymayı çok isterdim
slm kızlar aranıza yeni katıldım sürekli takib edemiyorum siteyi ama çok güzel şeyler var bende ocak annesiyim bi oğlum var şimdi bide zeynebim oldu 3 aylık oğlum çok uslu ama çokta haraketli durdurmak imkansız bazen sabır taşım çatlıyo dayanamıyorum üstüne bide minnoş ağlayınca dokunmayın bana gözüm kararıyo desem yeridir azönce ikisinide yıkadım bebişi giydirirken oğlum suyla oynadı yapma halıya dökülücek dur yiğit dedim sonunda döküldü totoşuna bi tane patlattım ama çok üzüldüm çıplaktı parmaklarımın izi çıktı çok ağladı bende çok üzüldüm ama bazen kendime hakim olmıyorum. elimden geldiğince vurmamaya çalışıyorum ama nadirende olsa totoşa bi darbe geliyo siz napıyosunuz aynı yaşıt çocuklarınızla
Ben hiç bişeye değil de en çok emek emek yer diye,tereyağlı,tavuk sulu
organik domatesli çorbayı türlü şebekliklerle içirip son kaşıkta kusmasına illet oluyorum
az önce de yaptı bir yırtındım apt.inledi,vurdum da hem de komşunun kızı bizdeydi onun önünde çok bozuldu ama engel olamadım kendine,midede ne varsa boşalttı köpek
elim ayağım titredi,tansiyonum düştü yığılıp kaldım koltuğa resmen
allah sağlık versin,iyiliğini versin ne deyim köpek işte,hala sinirliyim.
komşunun kızı da o arada kapıyı açıp kaçmış evlerine,yavrucak hiç böyle bişey görmedi mi ne
Burda havalar hala soğuk biyere çıkamıyoruz zaten nerdeyse 1 aydır okula da gitmiyor iyice eve kapandı,arada 2 gün gitti bu defa da orta kulak iltihabı oldu...
Ege en azından özür dileyip öpüyormöuş benimki
cadııı,beni kovuyor evden,sen okula git,seni sevmiyorum diyor,ne özür dilemesi
bayan kapris :84:kendi benle küsüyor ben gönlünü alıncaya kadar
Bende çok dayak yedim valla hep ahdım vardı elimi sürmem diye ama popişine bir tane vuruyorum sonrada çok üzülüyorum ama yapmaktanda kendimi alıkoyamıyorum...ya her şeyi biliyoruz ama eyleme geçiremiyoruz,vurmanın,şımartmanın vs.. ne kadar zarar vereceğini artık dedelerimiz bile anladı ama teoriyle pratik bir olmuyor,bir kere yapmaya gör devamı geliyor.inşallah sağlıklı bireyler olurlar.
bende bazen vuruyorum sonra eşek gibi kendimi yiyorum.yani kendi kendimize yapıyoruz.
Annem kızıım sakın vurma devamı gelir elin alışırsa der.hakikatende öyle.o yüzden kasıyorm kendimi.bağırıyorum sonuna kadar artık.
Gül canım normalde neyse de, kusmuş yavrum nie kızıyon,bilerek yaparmı yavrucak midesi kalkmıştır.
Bu arada Bora tırnak yemeye başladı nedeni ya kardeş olayından yada babasının gidip gelmesinden mi çözemedik.acı oje aldık,geçmezse pedagoga gideceğiz.Sizinkilerde var mı böyle problem
canım bende tam tersi hiç dayak yemedim ama elim kalkıyor işte.annemde o yüzden kızıyor haliyle.nerden gördün diye.
amman ya çok zormuş çocuk büyütmek hem yemesi,hem üstü başı,hem psikolojisi..
bu arada saol yazı için basit gibi gözüken bir problem ama bak altında neler yatabiliyor...
benim aklıma babasının gidip gelmesi,kardeş lafının ortalıklarda dolaşması ve babasıyla ortak otorite kurmayışımız nedenleri geliy9r.babası daha yapma oğlum dememiştir.
en ii pedagogla görüşmek ama onada zaman lazım bu hafta gitsem doğumdan sonra ne zaman gidicem ....
edacığım anne olmuş ikinci kez..gözlerinden öpüyorum.. buralara ugrayamıyorum arkadaşlarım eskisi gibi..ismet henuz iyi konuşamıyo..vurma bağırma olayı bizdede mevcut.mumkun mertabe bende gayret edıyorum ama arada popoya atıyorum..hele hala tuvalet alışkanlıgımz yok ve bez takarken ıflahım kesılınce poposuna indrıyorum... dogum ve bebek fotoğrafcısı olmak istiyorum arkadaşlarım..fotografı cok sevıyorum hemde bır meslek sahıbı olmam gerek...yaş geldi geçti..bızlerın ıkıncılerıne yetişirde çekerim işallah:)
canım bende tam tersi hiç dayak yemedim ama elim kalkıyor işte.annemde o yüzden kızıyor haliyle.nerden gördün diye.
amman ya çok zormuş çocuk büyütmek hem yemesi,hem üstü başı,hem psikolojisi..
bu arada saol yazı için basit gibi gözüken bir problem ama bak altında neler yatabiliyor...
benim aklıma babasının gidip gelmesi,kardeş lafının ortalıklarda dolaşması ve babasıyla ortak otorite kurmayışımız nedenleri geliy9r.babası daha yapma oğlum dememiştir.
en ii pedagogla görüşmek ama onada zaman lazım bu hafta gitsem doğumdan sonra ne zaman gidicem ....
edacım snein face yokmuydu kızz eklesene benii
canım face yok bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?