Selam güzeller
Kızlar benim tatilim başladı Adanaya geldik birazdan sağlık raporu alıp okuluma yollicam
şakadan çok hasta oldum.:82:Kardeşimin düğünü oldu cuma günü,onu da atlattık çok şükür.
Bi de düğünden önce gelinliği yakmasamher şey kusursuz olacaktı ama olsun,atlattık ya:81:
Duygucum niyeti bozmuşuz hadi hayırlısı canım
Edacım biz Ayça'da nurse harvey diye bi ilaç kullanmıştık gaza birebir hem de doğal
zor bulunuyormuş bu aralar bulabilirsen kaçırma..
canım mutlaka korse tak işe yarıyo bir süre tak çok terletmeyecek şekilde malum havalar sıcak isilik olma bu defa da :82:
selam kızlar .
bişii sorucam size yaa benim kız fena oldu bu korku meselemiz vardı ya kk ya yazmıştım seçimden sonra havai fişekler 3-4 gün peşpeşe akşam saatleri atıldı çevremizde ceylin çok korktu odur budur yatağında yatmak istemiyo herdaim yapışık ikiz gibiyiz .yatağa yatınca yorganı tepesine çekiyo anne korkuyom babaa korkuyom diye kan ter içinde kalıyo .babası az önce geldi yemek yedik güldü eğlendi tv açtık film izliyoz durup dururken başladı korkuyom aldı bizi yatak odasına götürdü illa bizim yatağa yatıcak korkuyom diyo gene napıyoz kalkmıyo gitmemizi de istemiyo .aldı babası dondurma vss bahçeye çıkardı parka gidicez deyince accık düzeldi gibi gittiler şimdi parka napıcam bilemiyom yaaa.
kaç gündr babası bi yandan ben bi yandan okuyoruz hep çocuğu ne kadar nazar duası vs varsa felak nas vss ama çocuk hep aynı yaa sizde böle şeyler oldumu acaba dikkat çekmekmi istiyo diyorum ama gece ağlayıp uyanıyo bide öle sıkıntımız var bi taraftan .psikoloğa vs mi götürsem çocuğu acaba yaa şaşırdım kaldım valla
eda ne kadarlık oldu kuzu... 2 aylık olduysa muskat cevizi çok iyi geliyo gaza...
ama tabi bilinçli kullanmak lazım...
onu rendele mercimek tanesi kadar göğsünün ucuna sür emzirirken emerken alttan pırt pırt çıkarır...
ama sabah akşam yap her emzirdiğinde yapma...
sab simplexle desteklediğin zaman baya faydası oluyo...
ben hilalde çok çektim...
2 yaşına girecek daha kendi çıkaramaz gazını bazen...
kakasını falan ailecek yaptırtırız...
İyi akşamlar kızlar:)
Hicran bende senin gibi zayıflama topiklerinde ter atıyorum
Çok güzel kilo vermişsin sende tebrik etmiştim zaten maşallahhhh
Gül valla niyeti bozdum en sonunda yaa çok şükür 2.5 senedir ha şimdi diye diye en sonunda oldu:)
Bir ara bende Adanaya geliyordum valla teyzemin kızına 3 5 gün gideyim dedim sonra Ege yle zor geldi...
Ama gelirsem ararım seni canımcım..
Hicran Ege epeydir bizimle yatıyor malesef bütün kış desem yeridir..1 yaşında yatağnı ayırdım ama 2 yaşında birleştik
Bizimkide korkuyla başladı vestelden arçelikten korkuyorum diyordu hani şu tv de çıkan robotlardan o gün bugündür beraberiz..Allahtan babasının tarafında yatıyor yoksa ben hayatta uyuyamam çok deli yatıyor benim oğlan..
Bu aralar çok huysuz geçimsiz herşeye hayır herşeye ağlamalar bağırmalar dediğim dedik çaldığım düdük havalarında bende onunla çocuk oluyorum sanki resmen kavga ediyoruz hiç başa çıkamıyorum artık şu yaz sıcakları geçsin kesin okula vericem artık ben yetemiyorum ona arkadaş istiyor resmen bunu belli ediyor
Hicran havai fişeklerden mi korkuyor?
yani patlamasa da veya sesi gelmesede korkuyor mu?
Çok ilginç durduk yere,yalnız falanken hadi neyse de yanınızdayken korkuyorum deyip de odaya götürmesi garip
ben de diyecektim yazmışsın zaten oku üfle bakalım...
Bizimki de sadece böcekten korkuyor onu da benden görüyor,başka bişeyden korkusu yok...
Canım 40 çıkacak bu cuma,zeytinyağının faydasını gördüm ama her gün zararlı diyorlar bağırsağın işlevinimi ne bozarmış..muskat cevizini çok duydum ama cesaret edemiyorum..
sap hiç işe yaramadı bizde çocuk ıkınmaktan yüzü sürekli kıpkırmızı..
Hicran canım korse takamıyorum yaa,karnım ağrıyor hemenBizimkiside bazen bazı şeylere korktum korktm diyorr ben geçiştiriyorm.sizde konuyu değiştirin söylediğinde ,unutur zamanla..
canım sağol vermeye çalışıyorum kiloları işte yürüyüşleri bırakıp yüzmeye başladım artık hergün 1 saat yüzücem sabahları kızkardeşimle aynı sitedeyiz 9 da havuzda olcaz 10 da kahvaltı edicez :)) sana gelince eminm sen rahat verirsin zaten fazla kilon yoktu denin değilmi kaç kilosun ki sen bacımmm :)
korku işiniz baya uzun sürmüş yaa ben kafayı yerim o kadar sürerse yanımda yatıyo ceylinde ama uyuduktan sonra yerine yatırıyom hanfendi uyanıp tekrar ağlıyo anne yatana gelcem diyo hep.ama gün içinde yapışık şekilde olmamız ve korkuyom diyip diyip ağlayıp sarılmaları bezdirdi resmen yanii
oluevet cnm son hız diet ve spor yapıyorum devam devam devamm yanii atıcam şu fazlalıkları artık kararlıyım.eski halime dönmeye niyetliyim ama bakalım ancak 60 a inerim herhalde artık yaş ta 36 ya zor gidiyo kilolar .:76:
Hicran havai fişeklerden mi korkuyor?
yani patlamasa da veya sesi gelmesede korkuyor mu?
Çok ilginç durduk yere,yalnız falanken hadi neyse de yanınızdayken korkuyorum deyip de odaya götürmesi garip
ben de diyecektim yazmışsın zaten oku üfle bakalım...
Bizimki de sadece böcekten korkuyor onu da benden görüyor,başka bişeyden korkusu yok...
selam kızlar
gülüm ikinciyi düşünüyormuşsun
hadi bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsin
ben ipek 6 - 7 yaşına gelince düşünüyorum :))
duygucum oo baya zayıflamışsın 65 in altına düşmüşün bravo
hicrancım sende öyle baya vermişsin kiloları
valla ben yaklaşık 1 senedir 68 ile 65 arası dolanıyorum(
birkere 63 ü görebildim o kadar
şu aralar yine diyetteyim dukan diyeti :))
hicrancım face dende yazdım ya o korkmalar bizdede oldu
bizim buradada havayi fişekler atıldı ondan sonra oldu
sonraki günler 2 kere bu ev yıkılacakmı filan dedi
demekki kendi aklınca öyle hayal etti düşündü sesleri
şimdi hafifledi
ama kaynağını anlayamadığı bir ses duyduğunda hemen soruyor
mesela yukarı komşulardan biraz fazla tıkırtı gelince
o ses nedir anne diyor:))
bence üstüne gitme
neden korkuyorsun ne oldu falan diye fazla sorma
hiç birşey yokmuş gibi davran
ben ilk başlarda ne oldu kızım neden korkuyorsun filan diye sorunca
çocuk daha çok tedirgin olmuştu
sonra anlmamazlığa verdim yavaş yavaş düzeldi
Ayça yazı başlattı,dün itibariyle havuza girdik bile,yüzmeyi unutmamış
hiç korkmadan büyük havuza atıyor kendini arkasını dönüp kenara doğru yüzüyor
Kızlar ilk size söylüyorum ben bu ay çalışmalara başladım,2.yi düşünüyorum
üstümde baskı çok herkes 2.yi soruyor,bakalım sonuç ne olacak benim başıma kaza falan gelmez ancak çok çalışıp da hamiş kalacam
akşamdan ilişkiden sonra bacaklarımı kaldırmam falan lazım,Ayça'ya da zor kalmıştım yumrtlatıcı hap kullanmıştım,şimdi de zor olacak gibi çünkü
daha önce doğru dürüst korunmadım yani ara ara kaçmıştı kaldım mı acaba diye heyecanlandım ama yok:44:
bakalım hayırlısı bu ay kalırsam çok mutlu olacam.Burda da annemlerdeyiz biraz zor oluyor yapması,ev kalabalık,artık olursa olur hayırlısı.:81:
Kızlar birşey sorucam sizlere...
Ben gece Egeyi mutlaka çişe kaldırıyorum aksi takdirde yatağa işiyor kesinn...Nasıl yapıcaz bilmiyorum gece Allahtan geç vakte kadar oturuyoruz da kaldırıyoruz inanılmaz içecek içiyor ne bulursa önüne geçemiyorum sonrada kaldırmazsam yatak çarşaf hepsi batıyor
Siz nasıl yapıyorsunuz gece kaldırıyormusunuz çişe?
Kızlar birşey sorucam sizlere...
Ben gece Egeyi mutlaka çişe kaldırıyorum aksi takdirde yatağa işiyor kesinn...Nasıl yapıcaz bilmiyorum gece Allahtan geç vakte kadar oturuyoruz da kaldırıyoruz inanılmaz içecek içiyor ne bulursa önüne geçemiyorum sonrada kaldırmazsam yatak çarşaf hepsi batıyor
Siz nasıl yapıyorsunuz gece kaldırıyormusunuz çişe?
Serapcım şanslısın o zaman gece 5 e kadar Ege kendi çişinde boğulur herhalde
Ben gece 2 de falan yatıyorum yatana kadar 3 kere kaldırıyorum hepsindede yapıyor ya:)
Fatmacım bende bağlasam bağlarım yani gece ama artık İzmir baya ısındı iyice 1.5 aydır bağlamıyorum gece ama yok ya gün aşırı çarşaf değiştiriyoruz
ooo maşallah egeye
seninde dediğin gibi çok sıvı tüketiyor demekki
karpuz filanda yiyorsa çok tuvaletini getiriyordur.
ozaman canım sen çok yoruluyorsun beze devam et istersen geceleri
yada çarşafın üstüne hastabezi filanda kullanabilirsin büyük olanlardan
pislenirse alıp atıverirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?