2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ohh yaz tatiline başladın demek gez bacım gez sefan olsun tüm yılın yorgunluğu ancak geçer

İyi akşamlar kızlar:)
Hicran bende senin gibi zayıflama topiklerinde ter atıyorum
Çok güzel kilo vermişsin sende tebrik etmiştim zaten maşallahhhh
Gül valla niyeti bozdum en sonunda yaa çok şükür 2.5 senedir ha şimdi diye diye en sonunda oldu:)
Bir ara bende Adanaya geliyordum valla teyzemin kızına 3 5 gün gideyim dedim sonra Ege yle zor geldi...
Ama gelirsem ararım seni canımcım..
Hicran Ege epeydir bizimle yatıyor malesef bütün kış desem yeridir..1 yaşında yatağnı ayırdım ama 2 yaşında birleştik
Bizimkide korkuyla başladı vestelden arçelikten korkuyorum diyordu hani şu tv de çıkan robotlardan o gün bugündür beraberiz..Allahtan babasının tarafında yatıyor yoksa ben hayatta uyuyamam çok deli yatıyor benim oğlan..
Bu aralar çok huysuz geçimsiz herşeye hayır herşeye ağlamalar bağırmalar dediğim dedik çaldığım düdük havalarında bende onunla çocuk oluyorum sanki resmen kavga ediyoruz hiç başa çıkamıyorum artık şu yaz sıcakları geçsin kesin okula vericem artık ben yetemiyorum ona arkadaş istiyor resmen bunu belli ediyor

Hicran havai fişeklerden mi korkuyor?
yani patlamasa da veya sesi gelmesede korkuyor mu?
Çok ilginç durduk yere,yalnız falanken hadi neyse de yanınızdayken korkuyorum deyip de odaya götürmesi garip
ben de diyecektim yazmışsın zaten oku üfle bakalım...

Bizimki de sadece böcekten korkuyor onu da benden görüyor,başka bişeyden korkusu yok...

canım mutlaka korse tak işe yarıyo bir süre tak çok terletmeyecek şekilde malum havalar sıcak isilik olma bu defa da :82:

Canım 40 çıkacak bu cuma,zeytinyağının faydasını gördüm ama her gün zararlı diyorlar bağırsağın işlevinimi ne bozarmış..muskat cevizini çok duydum ama cesaret edemiyorum..
sap hiç işe yaramadı bizde çocuk ıkınmaktan yüzü sürekli kıpkırmızı..

Hicran canım korse takamıyorum yaa,karnım ağrıyor hemen Bizimkiside bazen bazı şeylere korktum korktm diyorr ben geçiştiriyorm.sizde konuyu değiştirin söylediğinde ,unutur zamanla..

Son düzenleme:

canım sağol vermeye çalışıyorum kiloları işte yürüyüşleri bırakıp yüzmeye başladım artık hergün 1 saat yüzücem sabahları kızkardeşimle aynı sitedeyiz 9 da havuzda olcaz 10 da kahvaltı edicez :)) sana gelince eminm sen rahat verirsin zaten fazla kilon yoktu denin değilmi kaç kilosun ki sen bacımmm :)

korku işiniz baya uzun sürmüş yaa ben kafayı yerim o kadar sürerse yanımda yatıyo ceylinde ama uyuduktan sonra yerine yatırıyom hanfendi uyanıp tekrar ağlıyo anne yatana gelcem diyo hep.ama gün içinde yapışık şekilde olmamız ve korkuyom diyip diyip ağlayıp sarılmaları bezdirdi resmen yanii

Son düzenleme:

havai fişekler 3 gün peşpeşe gösteri yapıldı bizim oturduğumuz sitede ve çevre sitelerde o günden beri hep korkuyo durup dururken yanii yatağında yatmaz odada yalnız kalmaz oldu her an yanında biri olsun istiyo ablası babası ben hep yapışığız resmen ama en fazla bana yapıyo ben yok bişii kızım bak evdeyiz vss teskin etmeye çalışınca babaya koşuyo evdeyse tabii eğer yoksa yandım ki ne yandım ağlama krizlerine giriyo sebebsiz.
dualara devam ediyoruz cnm bakalım inş.fayda eder bu gün havuzda da deli etti beni ağız tadı ile bi havuz keyfi yapamadım .yaww sudan bile tırsıyo çocuk havuzunda ortaya kadar zor gidiyo o kadar yanii gerçi alışır daha 2 gündür açıldı havuzumuz ama diğer konularda sıkıntı hep yanii.

Son düzenleme:

cnm zeytinyağını bizim dr da ceyline önermişti ama yarım çay kaşığı kadar bide göbeğini zeytinyağı ile ov poposunada krem yerine sür demişti ama içirme konusunda her gün dememişti 1 gün ver bir gün verme 1 hafta devam et demişti iyi geldi kabız konusunda da .muskat cevizinde sıkıntı olmaz ama gücenilir bir aktardan al ben büyük kızımda da kullanmıştım onu baya iyi gelmişti.

korse konusundada çok sıkı olmasın cnm ilkten hafif toplasın göbüşünü kafi gittikçe rahatlar sıkılaştırırsın zaman geçtikçe ağrında azalır böylece rahatlarsın göbüşte toparlanır ve sarkmaz .ben ceylinde ilk sezeryanımdı hep acıyo acıyo dedim 4.aydan sonra taktım korseyi ama sarkıklık oldu zor toparlandı halada az var yanii

Ne güzel sitede oturmanın faydaları havuzda çok güzel olur hergün 1 saat hem rahatlarsın hemde incelirsin..
Bende hergün yürüyüş yapıyorum ama havalar çok ısındı artık dayanılmaz oldu dün havuza gittik yakınımızda var bir havuz Ege domates gibi oldu sudan çıkmak istemiyor akşama kadar öğlen güneşinde zorla uyuttum kıyametler koptu baya yüzdüm ama düzenli olsa ne iyi olurdu...
Ben takvimde gördüğün üzere 60.7 idim geçtiğimiz cuma:)hedefim 58 artık çok ağır veriyorum ama 100 gram 200 gram haftada maksimum 700 gram veriyorum artık İlk zamanlar çok takıyordum neden bu kadar yavaş veriyorum diye ama şimdi alıştım artık kapasitem bu demekki

olu
r olur ben başında zabani gibi bekliyom...kaçmazsan hepsi olur...

bizimkide böcekten korkuyor... 1 haftadır eline sinekliği verdim gördüğü yerde vuruyor üzerine baya geçti korkuları...
tabi böcekler büyük değil büyüğünü görürse korkar herhalde...

ama havai fişekleri çok seviyo bi ses duyalım hmen dışardayz pat pat diye...
hatta bazen bilgisayardan açıp izliyoruz...

Ayça yazı başlattı,dün itibariyle havuza girdik bile,yüzmeyi unutmamış
hiç korkmadan büyük havuza atıyor kendini arkasını dönüp kenara doğru yüzüyor
Kızlar ilk size söylüyorum ben bu ay çalışmalara başladım,2.yi düşünüyorum
üstümde baskı çok herkes 2.yi soruyor,bakalım sonuç ne olacak benim başıma kaza falan gelmez ancak çok çalışıp da hamiş kalacam
akşamdan ilişkiden sonra bacaklarımı kaldırmam falan lazım,Ayça'ya da zor kalmıştım yumrtlatıcı hap kullanmıştım,şimdi de zor olacak gibi çünkü
daha önce doğru dürüst korunmadım yani ara ara kaçmıştı kaldım mı acaba diye heyecanlandım ama yok:44:
bakalım hayırlısı bu ay kalırsam çok mutlu olacam.Burda da annemlerdeyiz biraz zor oluyor yapması,ev kalabalık,artık olursa olur hayırlısı.:81:

selam kızlar

gülüm ikinciyi düşünüyormuşsun
hadi bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsin
ben ipek 6 - 7 yaşına gelince düşünüyorum :))

duygucum oo baya zayıflamışsın 65 in altına düşmüşün bravo
hicrancım sende öyle baya vermişsin kiloları
valla ben yaklaşık 1 senedir 68 ile 65 arası dolanıyorum (
birkere 63 ü görebildim o kadar
şu aralar yine diyetteyim dukan diyeti :))

hicrancım face dende yazdım ya o korkmalar bizdede oldu
bizim buradada havayi fişekler atıldı ondan sonra oldu
sonraki günler 2 kere bu ev yıkılacakmı filan dedi
demekki kendi aklınca öyle hayal etti düşündü sesleri
şimdi hafifledi
ama kaynağını anlayamadığı bir ses duyduğunda hemen soruyor
mesela yukarı komşulardan biraz fazla tıkırtı gelince
o ses nedir anne diyor:))
bence üstüne gitme
neden korkuyorsun ne oldu falan diye fazla sorma
hiç birşey yokmuş gibi davran
ben ilk başlarda ne oldu kızım neden korkuyorsun filan diye sorunca
çocuk daha çok tedirgin olmuştu
sonra anlmamazlığa verdim yavaş yavaş düzeldi

Sağol Serapcım
Egede aynı yukardan komşuların sesini duyunca ne oluyoo ölee der hemen:)
Bende çok umursamadım yukarda koşuyorlar komşular oynuyorlar falan diyorum geçiştiriyorum

aaa hayırlısı olsun inş.
Bende tatil istiyorummm ya ama zor bu göbekle ve biri gazlı biri yaramaz sıpalarla imkansızzzzzzzzzzzz.........

Kızlar birşey sorucam sizlere...
Ben gece Egeyi mutlaka çişe kaldırıyorum aksi takdirde yatağa işiyor kesinn...Nasıl yapıcaz bilmiyorum gece Allahtan geç vakte kadar oturuyoruz da kaldırıyoruz inanılmaz içecek içiyor ne bulursa önüne geçemiyorum sonrada kaldırmazsam yatak çarşaf hepsi batıyor
Siz nasıl yapıyorsunuz gece kaldırıyormusunuz çişe?

Son düzenleme:

canım bizimki uyuyunca kendi yatağında yatırıyorum
ama çoğu zaman sabah 5 gibi kalkıyor yanımıza gelmek istiyor
işte o zaman götürüyorum çişe
arada sırada sabaha kadar uyanmadığı oluyor o zaman kaldırmıyorum tuvalete

duygucum bizde aynı ege gibiyiz gece bez bağlıyorum ben hala bazen kuru kalktığı da oluyor ama genelde yapıyor 1 kez filan

bir kaç kere gece kaldırmayı denedim çok sinirleniyor uykum var diyor olan çişine yok yapmıcam diyor agresifleşiyor bende birkaç aydır kaldırmadım bez bağladım havalar biraz daha ısınsın tekrar kaldırmayı düşünüyorum bakalım

Serapcım şanslısın o zaman gece 5 e kadar Ege kendi çişinde boğulur herhalde
Ben gece 2 de falan yatıyorum yatana kadar 3 kere kaldırıyorum hepsindede yapıyor ya:)

Fatmacım bende bağlasam bağlarım yani gece ama artık İzmir baya ısındı iyice 1.5 aydır bağlamıyorum gece ama yok ya gün aşırı çarşaf değiştiriyoruz

ooo maşallah egeye
seninde dediğin gibi çok sıvı tüketiyor demekki
karpuz filanda yiyorsa çok tuvaletini getiriyordur.

ozaman canım sen çok yoruluyorsun beze devam et istersen geceleri
yada çarşafın üstüne hastabezi filanda kullanabilirsin büyük olanlardan
pislenirse alıp atıverirsin

Selamlar herkesee..
Halen gelen giden var mı bilmiyorum ama bir bakınayım dedim..

Kuzuların çoğu bezi bırakmıştır sanırım.. bizimkide hala alışma çabalarındayız.. aslında ben bugüne kadar bir girişimde bulunmadım hep engeller cıktı ılgılenemedım..
daha yenı yenı basladık.. kaka söylüyor bazen çiş söylüyor.. bazen de söylemiyor ben farkedıyorum hemen tuvalete götürüyorum.. gündüzleri bir halledelim geceleri için acele etmemek gerekiyormuş zaten, bir süre gece bezlenebilirmiş.. alıştırma kilodu almak istiyorum gündüzleri için...
bezi bırakırsan sana külot giydircem diyorum çişini kakanıda tuvalete yaparsan hem külot giyiceksin hemde artık okula gidiceksin, bezli çocukları okula almıyorlarmış sadece külotlu çocukları alıyorlarmış deyince çok seviniyor tamaaammm diyor alkış yaparak ama sonrasında bır kere soyluyor sonra yıne unutuyor bır ıkı bır ıkı oyle gıdıyoruz sımdılık...

3 yaşını doldursun bende okul bakıcam bır yandan uyguun fıyat ıyı bır yer... artık evde benımle vakıt gecırmesını ıstemıyorum sıkılıyor bılıyorum.. ne kadar oynasam evın ısı gucu bitmiyor..
e bızımde dınlenmeye ıhtıyacımız var artan zamanda... eşim zaten geç saatte işten geliyor aslan hemen babasını esir alıyor... zaten 2 saatlik ömrü oluyor en fazla onuda sonuna kadar aslan kullanıyor en sonunda babasını uyutuyor.. o da yorgun gelıyor bırde aslanın tempo yuksek... vallahı ıkı kelam etmeyı ozledim eşimle... gündüz telefonlarda fılan konusabılıyoruz artık... en azından okulda enerjısı atar uyku saatlerı duzene gırer.. bende kendıme vakıt ayırmak ıstıyorum bırseyler yapmam lazım boyle ev hanımlıgı nereye kadar....
yıllar geçiyor, geride birşey yok.. tabiki evlat var en değerlisi önemlisi ama kendim içinde birşeyler yapmam lazım...

Serapcım Ege çok su içiyor karpuzdan ziyade sürekli elinde bir şişe dikip dikip içiyor:)Gece bile çişe kalkınca su istiyor attıklarını geri alcak herhalde:)
Ben 2 yaşında gündüz bezinden kestim 10 aydır gündüz hiç bağlamadım ama kışın gece uyuyunca altına koyuyordum sabah kalkmadan alıyordum ki bez ağzına kadar dolu..1 ayı geçti havalar ısınınca onuda çıkarttık hatta evde kalan bezler vardı anlasın diye onları çöpe attırdım artık bez yok ben abi oldum gecede bağlamıcaz deyip duruyor..Onun için geriye dönmek istemiyorum..
aslında sıvı miktarını azaltınca hiç kalkmıyor gece normale dönüyor o zamanda ben üzülüyorum eşim verme su diyor bilerek yapıyorsun hoşuna gidiyor herhalde yatağa işemesi diyor hatta
Mesela bir kaç gece 7 den sonra su şişesini aldım elinden ogün sabaha kadar işemedi..
Ama bu sıcakta su içmeden nasıl durulur acaba vermesem mi 7 den sonra 1 2 yudum mu içirsem hep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…