Selamlar herkesee..
Halen gelen giden var mı bilmiyorum ama bir bakınayım dedim..
Kuzuların çoğu bezi bırakmıştır sanırım.. bizimkide hala alışma çabalarındayız.. aslında ben bugüne kadar bir girişimde bulunmadım hep engeller cıktı ılgılenemedım..
daha yenı yenı basladık.. kaka söylüyor bazen çiş söylüyor.. bazen de söylemiyor ben farkedıyorum hemen tuvalete götürüyorum.. gündüzleri bir halledelim geceleri için acele etmemek gerekiyormuş zaten, bir süre gece bezlenebilirmiş.. alıştırma kilodu almak istiyorum gündüzleri için...
bezi bırakırsan sana külot giydircem diyorum çişini kakanıda tuvalete yaparsan hem külot giyiceksin hemde artık okula gidiceksin, bezli çocukları okula almıyorlarmış sadece külotlu çocukları alıyorlarmış deyince çok seviniyor tamaaammm diyor alkış yaparak ama sonrasında bır kere soyluyor sonra yıne unutuyor bır ıkı bır ıkı oyle gıdıyoruz sımdılık...
3 yaşını doldursun bende okul bakıcam bır yandan uyguun fıyat ıyı bır yer... artık evde benımle vakıt gecırmesını ıstemıyorum sıkılıyor bılıyorum.. ne kadar oynasam evın ısı gucu bitmiyor..
e bızımde dınlenmeye ıhtıyacımız var artan zamanda... eşim zaten geç saatte işten geliyor aslan hemen babasını esir alıyor... zaten 2 saatlik ömrü oluyor en fazla onuda sonuna kadar aslan kullanıyor en sonunda babasını uyutuyor..o da yorgun gelıyor bırde aslanın tempo yuksek... vallahı ıkı kelam etmeyı ozledim eşimle... gündüz telefonlarda fılan konusabılıyoruz artık... en azından okulda enerjısı atar uyku saatlerı duzene gırer.. bende kendıme vakıt ayırmak ıstıyorum bırseyler yapmam lazım boyle ev hanımlıgı nereye kadar....
yıllar geçiyor, geride birşey yok.. tabiki evlat var en değerlisi önemlisi ama kendim içinde birşeyler yapmam lazım...
Evet çok yapıyor ortalama günde 2 litre su,yarım litre süt ve 1 2 bardak meyve suyu içiyor hergün..Ben vermezsem buzdolabını açıp kendi alıyor..Komposto yapıyorum mesela en az 2 kase içer..e bunun yanında yediği meyveler cabası...Sadece sıvı alsa neden yemek yemiyoruz demiyecek bir çocuk..duygu mustafa da hilal de akşam yattığı gibi sabah kalkar... sabah da yarım saat sonra falan yaparlar...
ege çok yapıyomuş yaa:..
mesela günler uzadığından beri mustafa 9:30 gibi uyuyo
sabah 6:30 gibi kalkıyo... 7 gibi tuvalete gidiyo...
ama mustafanın kafası aşırı derecede terliyo sanırsın su dökülmüş... belki terle attığı için de olabilir...
selam kızlar
gülüm ikinciyi düşünüyormuşsun
hadi bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsin
ben ipek 6 - 7 yaşına gelince düşünüyorum :))
duygucum oo baya zayıflamışsın 65 in altına düşmüşün bravo
hicrancım sende öyle baya vermişsin kiloları
valla ben yaklaşık 1 senedir 68 ile 65 arası dolanıyorum(
birkere 63 ü görebildim o kadar
şu aralar yine diyetteyim dukan diyeti :))
hicrancım face dende yazdım ya o korkmalar bizdede oldu
bizim buradada havayi fişekler atıldı ondan sonra oldu
sonraki günler 2 kere bu ev yıkılacakmı filan dedi
demekki kendi aklınca öyle hayal etti düşündü sesleri
şimdi hafifledi
ama kaynağını anlayamadığı bir ses duyduğunda hemen soruyor
mesela yukarı komşulardan biraz fazla tıkırtı gelince
o ses nedir anne diyor:))
bence üstüne gitme
neden korkuyorsun ne oldu falan diye fazla sorma
hiç birşey yokmuş gibi davran
ben ilk başlarda ne oldu kızım neden korkuyorsun filan diye sorunca
çocuk daha çok tedirgin olmuştu
sonra anlmamazlığa verdim yavaş yavaş düzeldi
mustafa da çok fazla enerjik yaa... bazen yetişemiyoruum ama mustafanın şöyle bi artısı var sabah kalktıktan sonra akşama kadar kesinlikle uyumaz...
yani çok nadir yarım saat belki... gündüz uykusu olmayınca saat 9:30 gibi uyuyup kalıyo ...
tabi biz de bi de hilal var...
o 1 den önce yatmaz..gündüz çok uyuyor çünkü o...
oh oh 1 çok ya... valla bı ara aslanında uyku duzenı cok bozulmustu.. ama benımle bırlıkte.. bende gec kalkıp gec yatmıstım bı ara.. 4 e kadar fılan oturuyordum fılm ızlıyordum vs. o da benımle bırlıkte film izliyordu düşün...baba uyuyor ana oğul takılıyorduk.. sonra duzeldık. ama bazen yıne aslan akşam üstü uyuduğu oluyor o zamanda haliyle beklesen 2 de filan uyur ama ben onu beklemıyorum tabı uykum gelince mecbur benimle geliyor yatağa yine uyuyor.. hayatta bekleyemem cocuğun uykusunun gelmesini onu beklersek ohoo...
birde şu yatak ayırma meselesi var yanii.. aslında hiç benim yapmamam gereken birşeydi ama babası saolsun.. olsun bisey olmaz olsun bişey olmaz diye diye çocuk bize yapıştı hep ortamızda.. valla nasıl ayırıcaz ne zaman ayırıcaz bılmıyorum buyudukce daha da zor oluyor bu işler... aman birinin dediğinin öbürü tersini derse böyle oluyor işte...
o eşler arası ters durum bizdede var ben hayır dedimmi kız koşup hemen babasına sölüyor istediğini oda ok diyo hemen yada ben kızınca gidip babaya şikayet oda salak salak gelip annesiii kızıma neden kızdııın demezmi gözüm dönüyo valla hep bu nedenle tartışıyoruz ama değişen bişii yok şimdilerde eşimde bunaldı artık kızın huyundan ama beyfendide hareket yok aynı tas aynı hamam bazen söz birliği ediyo benle ama arada işte o kadar.yanımızda yatma olayı bizde 15 gündür var işte korku meselesi nedeni ile.önceden yattığı yoktu yanımızda istemezdi hanfendi yalvar yakar 5 dk cık ancak tutabilirdim yanımda hemen tatağımmm diye ağlardı kendi yatağına koşar çıkar yatardı ahhh ahh o günleri özlüyorum ulen
Kızlar selam,
valla ben de Serap gibi 63-65 aralığında takıldım kaldım ne diyet ne bişey,yazlıkta daha da çok yeniyor
akşam üstleri yürüyüşe gidiyorum
aşşağıda havuz var ayçayı her gün indiriyorum ama bana girmek ölüm gibi geliyor çok üşeniyorum gir,çık duş al kurulan,taran off off ne eziyet
olmasa kesin gözüm düşerdi bi havuz olsa diye.:82:
Ayça zaten bir yıldır bezi bırakmıştıdaha bezi bırakmadan kuru kalkıyordu geceleri,yani biz önce gece bezlenmeyi bıraktık.
Duygu yatmadan önce karpuz,meyve suyu,süt,su kesmezsen gece kesin kaldırman lazım.Ayça bi tek süt içer 11'de yatar sabah 8 gibi uyanır çişini yapar
hasta falan değilse gece kaçırmaz,şu iştahsızlığı da olmasa çok kolay bir çocuk allaha şükür
Kızlar bu ay denedik bakalım hamile miyim,7 sinde adet olmam lazım,hayırlısı olsun ama dediğim gibi çalışmalar pek verimli geçmedi
Bişey daha soracam size,Duygu özellikle sana brezilya fönü yaptırdın mı,niyetin var mı İzmir de kaç lira?
,ben bu ara ona taktım çok araştırma fırsatım olmadığı için İstanbulda yaptırmadım aslında grupanya falan fırsatlarda 99TLydi şimdi burda yaptırmak istiyorum
250TL diyolar,yaptıran var mı,nasıl sizce?Benim saçlarım kalın telli,yer yer kıvırcık,dalgalı garip bir halde,ama kıvırcık hiç kullanmıyorum sevmiyorum hep fönlüdür veya maşalı
şimdi brezilya yaptırıp rahat edim diyorum.
bizim de babamızla hayalimiz betül... ortamızda yatırsak çocuğu...
mustafa hayatta yatmaz bizim yatağa illa kendi yatağı olacak...
benimle de yatmaz...
babasıyla beni de yatırmaz... yan yana falan otursak çekill der babasına...
akşamları film izleriz babasıyla biraz oturur bizim yanımızda anne ben uyucam der ışığı aç der ışığı açarım gider kendi uyur...
hilali yatırırız bizde yanımıza o da kpır kıpır sığamaz hiç...bi beni iter bi babasını yatmaz yanımızda...
o da uykusu geldi mi parmağını alır ağzına nerde olursa uyur kalır..
ama hilali beklemen lazım gece bile saat başı kalkar kontrol ederim ben onu...
allah korusun kafasını ufacık bi yere çarpsa herşey biter...
ya da bi nöbet geçirse sıfıra döneriz...
hilal gibi bi bebeğin olsa mecbur beklicen yapacak başka bişeyin yok...
bu arada sana bu zayıflama gurupları yaradı baya betül...
in-ce-li-yo-sun
Kızlar selam,
valla ben de Serap gibi 63-65 aralığında takıldım kaldım ne diyet ne bişey,yazlıkta daha da çok yeniyor
akşam üstleri yürüyüşe gidiyorum
aşşağıda havuz var ayçayı her gün indiriyorum ama bana girmek ölüm gibi geliyor çok üşeniyorum gir,çık duş al kurulan,taran off off ne eziyet
olmasa kesin gözüm düşerdi bi havuz olsa diye.:82:
Ayça zaten bir yıldır bezi bırakmıştıdaha bezi bırakmadan kuru kalkıyordu geceleri,yani biz önce gece bezlenmeyi bıraktık.
Duygu yatmadan önce karpuz,meyve suyu,süt,su kesmezsen gece kesin kaldırman lazım.Ayça bi tek süt içer 11'de yatar sabah 8 gibi uyanır çişini yapar
hasta falan değilse gece kaçırmaz,şu iştahsızlığı da olmasa çok kolay bir çocuk allaha şükür
Kızlar bu ay denedik bakalım hamile miyim,7 sinde adet olmam lazım,hayırlısı olsun ama dediğim gibi çalışmalar pek verimli geçmedi
Bişey daha soracam size,Duygu özellikle sana brezilya fönü yaptırdın mı,niyetin var mı İzmir de kaç lira?
,ben bu ara ona taktım çok araştırma fırsatım olmadığı için İstanbulda yaptırmadım aslında grupanya falan fırsatlarda 99TLydi şimdi burda yaptırmak istiyorum
250TL diyolar,yaptıran var mı,nasıl sizce?Benim saçlarım kalın telli,yer yer kıvırcık,dalgalı garip bir halde,ama kıvırcık hiç kullanmıyorum sevmiyorum hep fönlüdür veya maşalı
şimdi brezilya yaptırıp rahat edim diyorum.
Gül evet yemeyi içmeyi kesmek lazım ama bir çocuğa yeme içme demek çok korkunç yaa..Her yemeğin yanında mutlaka içecek olucak mesela biraz önce 3 köfte yanında salata yoğurt ekmek yedi 1 koca bardak meyve suyu içti sofradan kalkar kalmazda 1 bardak su
Salatanın suyuna kadar içen bir çocuk..Gece çişe kalktığı zaman bile su içmeden yatmaz..Mesele çilek hastası akşam saat 10 da 15 20 tane çilek yiyor..Onların hepsi su sonuçta yani içeriğinde su var ...2 gündür gece biz yatmadan 3 kere çişe kaldırıyorum çok şükür sabaha kadar çişi gelmiyor ama zaten gelicek çiş kalmıyor:)))
Ne yapalım hepsi bir değişik bu kuzuların...
Benim kuaförümde 210 lira istemişti canım ama ben cesaret edemedim çünkü bir arkadaşım yağlı bir görünüm oluyor demişti o korkuttu beni parlak görünümle yağlı görünüm arasında bir şey dedi bende hiç kalkışmadım...Yaptıran varsa çevrende gör ondan sonra yaptır bence sonra pişman olmayasın...
ohh ne güzel alıştırmışsın sen ben inatçı kızımı napıcam bilmiyom yaa
demek 2.ye çalışmalar başladı hayırlısı olsun cnm inşallah herşey gönlünce olur
cnm yaa o brezilya fönü bende şehir fırsatında gördüm 99 tl ye ama iyi değil diyolar kimyevş maddeler yüzünden o nedenle bende vazgeçtim .benim saçlar baya dalgalı kıvırcıkla dalgalı arası bişii bide fön çekmekten artık koyun yünü gibi oldu boya röfle vss valla korkmasam bende yaptırıcaktım.bizim burdada iyi bi kuaför var oda kampanya yapmış 300 yl diyo
Kızlar ben kafama koydum yaptıracam,bazıları memnun kalmamış bazıları memnun,Hicran benim saçım da seninki gibi balyajlı,nasıl imreniyorum uçuş uçuş düz saçlara
hep fönlü geziyorum,iyi bi yer bulursan bence yaptır sen de.Sonuçta içinde formaldehit var diyorlar,saç boyalarında ve bir çok deterjanda da var her gün maruz kalıyoruz sonuçta,
dedim ya araştırıyorum bugün şehir fırsatında gene gördüm 54 TL yazıyor peki asıl kuaföre gidince neden fiyatlar 200-300
arası acaba? Gerçek fiyatı bu da bizi brezilya fönü diye kandırıyorlar mı?yani dandik bişeyler yapıp yolluyolar mı acaba siz de o fiyatları deyince aklım karıştı şimdi gidip 54 TL ye yaptırmaya korkarım
doğrusu şimdi burdaki 250 diyor ama garanti veriyor,link eklemek yasak mı ya?bi de siz inceleyip yorum yapsanız,adamlar int.sitesi hazırlamışlar.Brezilya Fönü Mersinde en iyi Kim Yapıyor?
Duygu ben de Ayça çişini yapmadan yatmışsa gece kalkıyorum onu hiç uyandırmadan kilodunu indirip tuvalete oturtuyorum uyuya uyuya yapıyor:76:
Betül sen 75 misin cnmgerçekten?resimlerde hiç belli olmuyor gayet hoş görünüyorsun,boyun kaç?sormuşmuydum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?