- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Egede öyle uyuyor çişini yaparken hatta başı düşüyor yana yaşlı dedeler gibi:=))
Valla Gül sen yaptır memnun kalırsan söyle bende yaptırayım dümdüz saçla gezmek güzel olur...
Bende saçlarımın rengini açtırmak istiyorum yine kumral tonlarında..Sende sarı balyajmı var şimdi?Bende kumral boyatıp ince gölgeler attırayım diyorum nasıl kullanışlımı balyaj falan?
evet 75 im.. bi de 75 değildim yani yeni oldum...
hayatımda tek doğuma giderken gördüğüm kiloyu gördüm çizelgemin başında yazan dilim varmayan rakamı yanii..
sonra son sürat rejim... aslında 70 leri de bir tek hamileliğimde görmüştüm kendimi bildim bileli 58-64 arası gezerdim hep..
insanın kilo çıtası yükseliyor hamilelikte bunuda öğrenmiş oldum... :96:
boy 1.70 bu arada..
Bende sarı balyaj var aynen çikolata kahve kumral arası bi renge boyatmıştım
kuaförüm biraz ton atalım yazın iyi gider dedi,fönlü hoş duruyor seviyorum ama
fönsüz tülerince hoş olmuyor tabiki,ben yaptırayım arkamdan gelirsiniz
boy varmış maşallah çok da abes olmuyodur o zaman 75 kilo
peki sen doğumdan sonra veremedinmi hiç?yani hep kaldımı o kadar kilo?yoksa ilaç falan mı kullandın da kilolandın?
Hayırlı kandiller güzeller
Betül niye alıp verdin ki öyle yani vermeyi anladım da nasıl aldın canım
ben 1 kilo bile artmış görünce hemen kontrole geçiyorum
Hepinize Hayırlı kandiller...
Gül çalışmalara başlamışsın hayırlısı olsun inşallh tez zamanda hamile kalırsın..
çok hoş bir soru.. yediğim için aldım tabi ki.. pis boğazıma sahip çıkamadığım için neden olacak...
işte ben 1 kilo almış görünce olsun veririm diyorum 2 oluyo veririm diyorum öyle derken bir bakıyorum birikmiş..
zaten son gördüğüm kilodan önce yediklerimi bir görseydin 100 kilo olsa yeri derdin.. pasta böreğe bir abandım kendimi alamadım..
yemekle aram yok zaten pasta börek abur cubur kurabiye çekirdeek..
kist değil pardon kitle...
ikisi aynı mı bilmiyorum gerçi...
Bende de biraz iştah azalması oldu ama sonra bünye alışınca geçti
başlayim diyorum ben de ama hamile kalırsam bi zararı var mıdır?
folic bile almıyorum şu anda,ne zaman kalırım belli olmaz diye.
Hilalin gözleri görmüyordu dimi?gelişme var mı?çok iyi bakıyorsun burdan anladığım kadarıyla
Kullandım canım formula 7 aldım
4 kilo gitti 66yla başladım 62 yi gördüm şimdi 63üm
elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum canım...
gözleri baya açıldı çok şükür... gözlerinde sorun yokmuş beyinle göz arasındaki sinirlerde sorun varmış görüyomuş ama algılamıyomuş..
çok şükür şimdi baya düzeldi... nesneleri görüp alabiliyor ama aynayı göremiyor mimikleri seçemiyor falan...
inşallah daha da düzelecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?