2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar kızlar Kandiliniz mübarek olsun herşey gönlünüzce olsun..

Kumralın üstüne istiyorum bende ama kahve değil yakışır mı bilmiyorum...
Gül koymuşsun kafaya hamişliği hadi bakalım hayırlısı benim hiç cesaretim yok her geçe günde dahada vazgeçiyorum ama bakalım yine nasip diyelim..

cnm inşallah istediğin gibi hamiş kalırsın ama folik hapını bence al dr gitmedinmi sen bi kontrolden geçseydin testleri vss yaptırsaydın hamilelikten en az 3 ay önce veriyodu benim dr ne kadar erken başlarsan o kadar iyi oluyormuş bebek için

canım yaa inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur ilgi alaka bu tarz sıkıntılarda çok önemli gerçekten .neler duyuyoruz dr olmaz diyoda anneler sayesinde yapılan eğitimler çalışmalar alıştırmalar çocukları nereye taşıyor .inşallah sendede öyle olur rabbim mübarek günde duysun sesimiz tüm hasta çocuklara şifa versin inşallah

aynını bende yaptım.
ya kızlar bu formula 7 nekadar kullandınız ne işe yaradı tam olarak kaç kg verdiniz eşliğinde diet ve spor yaptınızmı söleyin bakem hemencecik

Son düzenleme:
Kaç kere yazdım ya kuzu
60 tablet 1 ayda bitiyor 5 kilo diyor ama ben yediğim hiç bişeyden kısmadım 4 kilo verebildim
boğazı tutup spor da takviye etsen demek 7 kilo falan giderdi hani

Günaydın arkadaşlar...
Gülsüm Hilal'in iyi olmasına sevindim umarım tamamen iyileşir kuzucuk...
Allah yardımcınız olsun sana çok iş düşüyor bu durumda...

Birde Spirulina konusu geçen senede konuşulmuştu bende alıcaktım ama bir doktor bana o zaman senin için gerekli değil iştah için krom al demişti tam hatırlamıyorum ne doktoru söyledi bunu..
Bu sene deniyeceğim ama ne gibi faydaları var mesela cilde iyi geliyor derken selülitlere de iyi geliyor mu:)))

yok canım yaa o illet selülitlere
fayda etmiyor sadece cildi daha bi parlak,canlı yapıyor
bir de başka vitemanin ve mineralerde içeriyor yani destek olarak baya faydalı bişey bi araştırırsan anlarsın faydalarını
Spirulina Faydaları

• Vücudu iyi beslediği için vücut direncini artırır ve enerji seviyesini olumlu etkiler.
  • Düzenli kullanımlarda vücut genel dayanıklılığını ve bağışıklık sistemini güçlendir.
  • Spirulina hücre yenilenmesi ve çoğalma sürecini destekleyicidir.
  • Çeşitli hastalıkların tedavisinde destekleyici olarak kullanılabilir. ( Şeker, tansiyon, kolesterol, sindirim, kansızlık, gastrit, ülser, kemik erimesi, cilt güzelliği, kilo problemi)
  • Antioksidan özelliği sayesinde vücutta biriken toksinlerin (serbest radika denen zararlı maddeler) atılmasına yardımcıdır.
  • İştahsızlık çeken çocukların iştahını düzenlemeye yardımcı olur ve gelişim sürecini destekler.
  • Sporcuların vücutlarını kısa sürede toparlamasına yardımcıdır. Kas gelişimi destekler. Bir çok olimpiyat ve dünya şampiyonun spirulina kullandığı bilinmektedir.
  • Saç dökülmesi yaşayanlar için oldukça faydalıdır. Saç için hayati değerde besinler içerir.
  • Cilt güzelliği için faydaları oldukça fazladır ve sivilce, aknelerin giderilmesine yardımcıdır.
  • Yaraların hızlı bir şekilde kapanmasını destekleyicidir.
  • Dengesi beslenme kaynaklı rahatsızlıkların önlenmesine, iyileşmesine yardımcıdır.
  • Sürekli hastalananlar için oldukça faydalıdır. Düzenli kullanmaları önerilir.
  • Stres, sigara, alkol, hava kirliliği gibi vücudumuzu olumsuz etkileyen dış etkenlerden vücudu korumaya ve temizlemeye yardımcıdır.
  • İçerisinde en yoğun protein bulunan ve en az yağ içeren bitki olduğu için kilo kontrollerinde faydalı bir yardımcıdır.
  • Bilimsel araştırmalar da sindirim sistemini desteklediği ve bağırsakların çalışmasını hızlandırdığı gözlemlenmiştir.
  • Japonya’da 50 yaş üzeri bireylerin %73’ünün düzenli spirulina tükettiği tespit edilmiştir.
  • Çin’li bilim adamları kemik iliği hücrelerini yenilediğini ve desteklediğini kabul etmektedirler.
  • Japon bilim adamları ağır ŞEKER hastalarını 8 haftada hafif şeker hastaları seviyesine getirdiğini iddia etmektedirler.
  • Vejeteryanlar için oldukça önemli olan B12 vitamini bakımından zengin bir kaynaktır.
  • Karoten madde tüketimiyle (beta-karoten) kanser oluşumu arasında negatif bir ilişki olduğu, doğal karotenler sentetik olanlara nazaran daha kolay metobolize edildiği ve vücutta birikerek toksik etkiye sebep olmaz.
  • Spirulina içerdiği organik demir ve kalsiyum sayesinde sağlıklı kemik,sinir,kan ve kas dokusuna etkili bir destektir.
  • Vücuda tokluk hissi veren fenilalalin amino asidi içerdiği, kolesterol içermediği ve düşük miktarda doymamış yağ içerdiği için kilo vermek için kullanılır, zayıflamaya yardımcı olur.
  • Doğada nadiren buluna yağ asidi GLA; artrit ve kalp hastalıklarının önlenmesinde önemli olup yüksek tansiyon ve kolesterolün düşürülmesindede etkili olduğu bilinmektedir.
  • En kuvvetli detoksifiye edici ürünlerden biridir ki yüksek miktarda klorofil içermesinden kaynaklanmaktadır.
  • Spirulina her hangi bir rahatsızlığın tedavisinde direk kullanılan bir ilaç değildir. Vücudu iyi besleyen, vücuda faydaları oldukça fazla olan bir gıda takviyesidir.

Sağlıklı nesiller için bolca tüketin…

duygu alırsan özellikle solgarınkini al...diğerlerinin pek faydası olmuyo...
ben bi de yosun yağı aldım hergün yüzüme sürüyorum uykusuzluktan oluşan gözaltı morluklarına birebir...
kendimi yosunlara adadım resmen..

Gülsüm
pembe maskeyi denedin mi?deneyen var mı?
benim bi arkadaşım yapmış 5 günlük kür,cildi pırıl pırıl

yok denemedim gül ... ozon aktif serum aldım...o da baya parlatmıştı... sivilce lekelerimi falan baya geçirdi...
şimdi yosun yağı sürüyorum...
daha doğrusu gül köpüğüyle temizliyorum sonra yosun yağı sürüyorum...
bi de pembe maske mi alsam... yüzüme sürmediğim kalmadı her duyduğumu sürüyorum...
senin sivilce vs sorunun yoksa patatesi dene...haftada bir de patates yapıyorumm yüzüme...
hatta burda duymuştum istersen linki vereyim...

Benim sivilcem sorunum yok yalnız gözeneklerim açık ve güneş lekelerim var belli belirsiz...
Onlara iyi gelir mi acaba?
Bugün konuştum kuaförümle Gül açık kumrala balyaj atalım altın tonlarında dedi hemen karar verirsem yaptırırım yoksa her an vazgeçebilirim ne dersiniz?

teşekkürlerr canım
patatesi bende deneyeyim kolay bişeymiş

ben birde her banyoda bastırmadan hafif hafif keseliyorum yüzümü oda çok güzel yapıyor iyi geliyor

ben de onu deneyeyim sağol canım...yanında sabun falan kullanıyo musun...

Patates kürü denemekten ne çıkar dediğin gibi sağol Gülsüm:)

dene duygu dene...
sonucu mutlaka yaz ama...
eşim bana kızıyo artık yakında micheal jackson gibi kalacak yüzün diye...
ama sivilceler çok aşırı rahatsız ediyo...

Canım sivilce lekeleri varsa pembe maske iyi geliyormuş zaten şu öyle bir zamanki deki berrin varya onu reklam olarak kullanıyolar
bi de şu gamze özçelik i o da kullanmış,özellikle de sivilceli ciltlere iyi geliyormuş yani.Benim arkadaşım da sivilceliydi iyi oldu o internetten almış
evde kendi uygulamış

hemen yaptır be ne olacak,bronz tenle hoş duruyor balyaj
ben de brezilya yaptırayım daha da açtıracam rengini,ben seviyorum..

canım pembe maske de çeşit çeşit sanırım bişey çıkıyor daha biz anlamadan,tanımadan cılkını çıkarıyolar internette
arkadaşımınki yüzüne sürüyosun bekleyip sonra aynen plastik maske gibi sıyırarak çıkarıyosun,öyle bişeydi.

Berrin pembe maske ile iyileşmemiş !
ben de bu gün ne kadar link ekledim..
sen bu haberi duymadın mı gül...
berrin kendi çıktı konuştu tv de...
forumda da başlık var şimdi gördüm bi inceleyeyim bakalım...
arkadaşının yüzü de berrininki gibi miydi...
yani belki sivilcesi az sa ondan da faydası olmuş olabilir...

Kızlar bi de sizi yakalamışken sorayım
ben normalde bu kadar uzun süre int.başında oturamıyorum şimdi ayça annemlerin üstünde ben de rahat rahat yayılıyorum vakit buluyorum
şu şehir fırsatları,indirimler felan çıkmış bir sürü site var,envayi çeşit şey indirimli satılıyor
onlara güvenip hiç kullandınız mı?bişey aldınız mı?sanki önce fiyatları bi güzel şişirip sonra da %90 falan indirim yaptıklarını idda etmişler
acaba gerçek fiyatı aslında o mu veya gerçekten indirimli de az para ödüyosun diye uyduruktan bişeyler mi satıyolar?:26:

mesela lazer epilasyon diyor tek bölge için 1 yıllık sınırsız seans 89TL demiş çok uygun fiyat ama işte ucuz olduğu için uyduruktan yapıp yolluyolar mı?
verim alınmıyor mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…