- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Berrin pembe maske ile iyileşmemiş !
ben de bu gün ne kadar link ekledim..
sen bu haberi duymadın mı gül...
berrin kendi çıktı konuştu tv de...
forumda da başlık var şimdi gördüm bi inceleyeyim bakalım...
arkadaşının yüzü de berrininki gibi miydi...
yani belki sivilcesi az sa ondan da faydası olmuş olabilir...
Kızlar spiralle hamile kaldım tebrik edebilirsiniz beniyarin doktora gidicez. Bundan iki ay önce de hap ve prezervatifle kalıp düşük yaptım bu arada PKO hastasiymisimm çok canım sikkin
çok geçmiş olsun canım duymamıştım daha öncekini...Kızlar spiralle hamile kaldım tebrik edebilirsiniz beniyarin doktora gidicez. Bundan iki ay önce de hap ve prezervatifle kalıp düşük yaptım bu arada PKO hastasiymisimm çok canım sikkin
Aynen öyle gülcüm birde spirali cikartiralim doğsun bebek diyen bir kocam var ki hiç bir sekilde mümkün değil. Biz daha bu yaz sokaklara çıkmaya başladık iki kızla enerjim yok artık benim. Çıldırırım heralde düşünsene asosyallikten yeni çıkıyorum vede pko hastaları seker hastaları gibi tedavi ediliyormuş benim ihmalkarligim gitmedim endokrine seker ilacı kullanmam lazım hemen , saglık acısından da çok çok zor. Dua et yarın doktor igneyle Yada ilaçla düşük yaptırsın çünkü kürtajdan da korkuyorum. Allahimm 4 sene olucak evleneli ve toplamda 4. Kez hamileyim :S
Sende inşallah hamile kalırsın kısa zamanda canim
canım yaaa o iğnelerin ilaçların sana zararı olmasın sonra...
çok zor bi durum gerçekten...
rabbim yardımcın olsun sana yanlış kararlar aldırmasın inşallah...
Bu doğurganlıkla implantla bile kalır Müjde
Müjde zaten dr gidince direk alalım diyecektir spiralle hamileliklere son veriliyor hemen
dayım da bu konularda çok hassastır yengeme 4.yü doğurtacaktı o da spiralle kalmıştı dr çok riskli demiş aldırdılar.
Bi de daha kızlar da minikler daha sana yazık olur valla
tekrar geçmiş olsun canım.
Kızlar spiralle hamile kaldım tebrik edebilirsiniz beniyarin doktora gidicez. Bundan iki ay önce de hap ve prezervatifle kalıp düşük yaptım bu arada PKO hastasiymisimm çok canım sikkin
off kızlar başıma ne geldi güler misin ağlar mısın...
kıza tavuk çorbası yapmıştım binbir zahmetle...
kedi gelmiş tezgahın üzerindeki çorbayı yemiş...
daha da yeni yıkamıştım her yeri çamaşır suyuyla offf...
çamaşır suyuyla tekrar yıksama temizlenir mi acaba...
sürekli balkondalar zaten...
ama ilk defa çorbama kadar giriyolar...
offff sinirimden ölcem yaaa....
nasıl çıkıyolar 2. kata aklım almıyor...
betül iğneler iştah mı açıyor acaba...
bu arada ben implantı çıkarttırdım söylemişmiydim...
kistim varmış benim meğerse kanamam o yüzden durmuyormuş...
kürtajla aldılar o sırada imlantı da çıkarttırdım...
tedavi bitince yeniden taktırıcam...
evet canım hayırlısı olsun,biraz zor hamile kalıyorum pek ümitli değilim ama gene de saldım kendimi
ayyynen canım bu hamur işi ve hele de tatlı olayı beni çoook zorluyor
zaten bi kanıma baktıracam,bende gizli şeker mi var nedir,gece kalkıp tatlı yiyoruum
bu iştahı kesen bişiy olsa...
Bu arada Gülsüm spirulina kullanıyormusun hala?Ben geçen sene kullandım bir ara cildimde faydasını gördüm
sonra bıraktım geri,gene başlasam mı?takviye kullanıyor musunuz?
Kızlar bi de sizi yakalamışken sorayım
ben normalde bu kadar uzun süre int.başında oturamıyorum şimdi ayça annemlerin üstündeben de rahat rahat yayılıyorum vakit buluyorum
şu şehir fırsatları,indirimler felan çıkmış bir sürü site var,envayi çeşit şey indirimli satılıyor
onlara güvenip hiç kullandınız mı?bişey aldınız mı?sanki önce fiyatları bi güzel şişirip sonra da %90 falan indirim yaptıklarını idda etmişler
acaba gerçek fiyatı aslında o mu veya gerçekten indirimli de az para ödüyosun diye uyduruktan bişeyler mi satıyolar?:26:
mesela lazer epilasyon diyor tek bölge için 1 yıllık sınırsız seans 89TL demiş çok uygun fiyat ama işte ucuz olduğu için uyduruktan yapıp yolluyolar mı?
verim alınmıyor mu acaba?
Aynen öyle gülcüm birde spirali cikartiralim doğsun bebek diyen bir kocam var ki hiç bir sekilde mümkün değil. Biz daha bu yaz sokaklara çıkmaya başladık iki kızla enerjim yok artık benim. Çıldırırım heralde düşünsene asosyallikten yeni çıkıyorum vede pko hastaları seker hastaları gibi tedavi ediliyormuş benim ihmalkarligim gitmedim endokrine seker ilacı kullanmam lazım hemen , saglık acısından da çok çok zor. Dua et yarın doktor igneyle Yada ilaçla düşük yaptırsın çünkü kürtajdan da korkuyorum. Allahimm 4 sene olucak evleneli ve toplamda 4. Kez hamileyim :S
Teşekkürler canım ama yok yani doğurmam mümkün değil yeni kendime geliyorum
ben de onu deneyeyim sağol canım...yanında sabun falan kullanıyo musun...
dene duygu dene...
sonucu mutlaka yaz ama...
eşim bana kızıyo artık yakında micheal jackson gibi kalacak yüzün diye...
ama sivilceler çok aşırı rahatsız ediyo...
Kaç kere yazdım ya kuzu
60 tablet 1 ayda bitiyor 5 kilo diyor ama ben yediğim hiç bişeyden kısmadım 4 kilo verebildim
boğazı tutup spor da takviye etsen demek 7 kilo falan giderdi hani
Berrin pembe maske ile iyileşmemiş !
ben de bu gün ne kadar link ekledim..
sen bu haberi duymadın mı gül...
berrin kendi çıktı konuştu tv de...
forumda da başlık var şimdi gördüm bi inceleyeyim bakalım...
arkadaşının yüzü de berrininki gibi miydi...
yani belki sivilcesi az sa ondan da faydası olmuş olabilir...
Kızlar bi de sizi yakalamışken sorayım
ben normalde bu kadar uzun süre int.başında oturamıyorum şimdi ayça annemlerin üstündeben de rahat rahat yayılıyorum vakit buluyorum
şu şehir fırsatları,indirimler felan çıkmış bir sürü site var,envayi çeşit şey indirimli satılıyor
onlara güvenip hiç kullandınız mı?bişey aldınız mı?sanki önce fiyatları bi güzel şişirip sonra da %90 falan indirim yaptıklarını idda etmişler
acaba gerçek fiyatı aslında o mu veya gerçekten indirimli de az para ödüyosun diye uyduruktan bişeyler mi satıyolar?:26:
mesela lazer epilasyon diyor tek bölge için 1 yıllık sınırsız seans 89TL demiş çok uygun fiyat ama işte ucuz olduğu için uyduruktan yapıp yolluyolar mı?
verim alınmıyor mu acaba?
Betüül sorma kinder pingui ye taktım ben bi bana bi Ayçaya,çocuk yemese de bana verse diye gözüne bakıyorum resmen
Serap ben o alışveriş sitelerinden de almadım hiç ne bileyim mağaza mağaza gezip dokunarak deneyerek almak daha hoş bence
öyle evden oturarak alışveriş beni tatmin etmiyor,elimde torbalarla gelecem eve illa...
cnm ya bende duydum hatta filmde kızın yüzü çok dikkatimi çekiyordu sivilceler vss birden düzeldi gibi oldu bayaa etkiliymiş diye düşündüm ama son dönemde daha dikkatli bakınca yeniden sivilceli olarak göründü bide son bölümlerde dikkat ettinizmi bilemiyorum berrinin yüzüne fluulaştırıyolardı bariz belliydi yani sivilceler görünmesin diye sölemeden edemicem yanee ben inancımı kaybettim o pembe maske için .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?