2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben onu görmemişim,onunki o kadar değildi aslında gözenekleri çok açık yağlı bir cildi var siyah noktaları falan da vardı
ama hani çopur çopur da değildi,gözenekleri sıkılaştı,ama etkisi ne kadar sürer bilmiyorum,sonuçta cilt yapısı öyle zamanla yenilemesi gerekir mutlaka.

Kızlar spiralle hamile kaldım tebrik edebilirsiniz beni yarin doktora gidicez. Bundan iki ay önce de hap ve prezervatifle kalıp düşük yaptım bu arada PKO hastasiymisimm çok canım sikkin

Kızlar spiralle hamile kaldım tebrik edebilirsiniz beni yarin doktora gidicez. Bundan iki ay önce de hap ve prezervatifle kalıp düşük yaptım bu arada PKO hastasiymisimm çok canım sikkin

Hadi canım maşallah diyelim Müjde yani baravo pek doğurganmışsın:44:

ben Ayçadan sonra doğru dürüst korunmuyorum hamile kalmak istiyorum ama tık yok bu ay da özellikle denedik bakalım hayırlısı

senin 3. ısrarla gelmek istiyor demekki ama spiralle kalınca bebek için tehlikeli olabiliyormuş,özellikle de bi de üstüne PKO hastasıymışsın
çok zor hamile kalıyolar bildiğim kadarıyla tekar geçmiş olsun diyeyim..

Aynen öyle gülcüm birde spirali cikartiralim doğsun bebek diyen bir kocam var ki hiç bir sekilde mümkün değil. Biz daha bu yaz sokaklara çıkmaya başladık iki kızla enerjim yok artık benim. Çıldırırım heralde düşünsene asosyallikten yeni çıkıyorum vede pko hastaları seker hastaları gibi tedavi ediliyormuş benim ihmalkarligim gitmedim endokrine seker ilacı kullanmam lazım hemen , saglık acısından da çok çok zor. Dua et yarın doktor igneyle Yada ilaçla düşük yaptırsın çünkü kürtajdan da korkuyorum. Allahimm 4 sene olucak evleneli ve toplamda 4. Kez hamileyim :S
Sende inşallah hamile kalırsın kısa zamanda canim

çok geçmiş olsun canım duymamıştım daha öncekini...
eee şimdi napacaksın... ne diyeceğimi bilemedim...
hayırlısı olsun..
implant taktır olmazsa... o en garantisi...

canım yaaa o iğnelerin ilaçların sana zararı olmasın sonra...
çok zor bi durum gerçekten...
rabbim yardımcın olsun sana yanlış kararlar aldırmasın inşallah...

Bu doğurganlıkla implantla bile kalır Müjde

Müjde zaten dr gidince direk alalım diyecektir spiralle hamileliklere son veriliyor hemen
dayım da bu konularda çok hassastır yengeme 4.yü doğurtacaktı o da spiralle kalmıştı dr çok riskli demiş aldırdılar.

Bi de daha kızlar da minikler daha sana yazık olur valla

tekrar geçmiş olsun canım.

canım yaaa o iğnelerin ilaçların sana zararı olmasın sonra...
çok zor bi durum gerçekten...
rabbim yardımcın olsun sana yanlış kararlar aldırmasın inşallah...

Teşekkürler canım ama yok yani doğurmam mümkün değil yeni kendime geliyorum

Yani bazı doktorlar isteyince spirali cikartiyolarmis flnama benzese riskli gerçi zaten düşünmüyorum. Gecen yaz bile sikintiliydi ayse beril küçüktü şimdi o da büyüdü iyiyiz yani.
Birde bı kaç gün önce kardesim dogum yaptı ay çok zor minik bebek.. Gaz fln bilmiyorum Allah isteyene nasip etsin hemen

Ah canım hayırlısı olsun ne diyeyim ama of yani 3 üncü ben 2 ciyi düşünemezken şimdi dediklerini düşündüm de her iki kararı vermekte cok zor.
en korktugum seylerden biridir süpriz bebek çünkü aldıramayacağımı biliyorum bir sorun olmadığı sürece. o arada kalmak o psikloloji çok zordur eminim...

hey maşallah.. bizimde yan komşunun 4 tane kedisi var bahçeye onca tel çektiler mapus gibi yaptılar yınede bızım bahceye gecıyorlar nerden gecıyorlar anlamıyorum b.k var sankı bızım bahcede.
Allahtan eve gırmıyolar valla bı kere gorsem şikayet ederim hayvanları severım ama temızlık yonunden eve gırmelerı fılan cok huylanırım yaa...

Valla olabilir ama istatistiklere göre yılda 2-3 kılo arasında aldırıyorlarmıs sanırım benım aldıgım kıloların yanında kıl tuy kalır..
gerçi iştah açmasını sağlıyorsa benım zaten iştahımın maşallahı var onlarda arka cıkıyor olabılırler.. ama hormonal tum koruma yontemlerının etkılerı aynı ıgne yapmasan hapta yapıyor farketmıyor.. yapacak bısey yok boğazına sahıp cıkmaktan baska..

Ya evet ama benimde ortam yok dıyette değilken anasını ağlatıyorum midemin ne varsa götürüyorum diyetteyken de hiç yemiyorum hamur işi pasta börek tamamen bıtıyor kafamda...
Bı akraba gununde ayıp olmasın dıye dıyete en uygun seylerden kucucuk alıyorum salata fılan yada zeytınyaglı o kadar. o da ayda bır olan bır durum. o gun baska bısey yemıyorum.
yanı su ıstıkrar normal zamanımda da surse hem formumu korurum ama ya hep ya hiç benim mantık elimde olmadan öyle işliyor yani..

hergün evde ya pasta, ya tatlı, ya börek, ya kurabiye, ya kek illaki olurdu illaki bende gıdıp gelıp yerdım bıtınce hemen yıne pesıne yenı bırsey yapardım. yap ye yap ye iyiki 90 100 olmamışım.. öf ne varsa şu boğazdan can boğazdan geliyormus ama can boğazdan da gidiyor yani.. :97:

canım ben o şehirfırsatlarından değilde
trendyol ve markafoniden aldım bir iki bişey
ayakkabı bluz filan
bir sorun yaşamadım

Teşekkürler canım ama yok yani doğurmam mümkün değil yeni kendime geliyorum

üzüldüm canım
zor bir durum gerçekten
allah hayırlısını versin inşallah senin için

yok canım sıcak su akarken hafif hafif çok bastırmadan sürüyorum.
hem ölü deriyi temizliyor hem kan dolaşımını arttırıyor.

Betüül sorma kinder pingui ye taktım ben bi bana bi Ayçaya,çocuk yemese de bana verse diye gözüne bakıyorum resmen

Serap ben o alışveriş sitelerinden de almadım hiç ne bileyim mağaza mağaza gezip dokunarak deneyerek almak daha hoş bence
öyle evden oturarak alışveriş beni tatmin etmiyor,elimde torbalarla gelecem eve illa...

cnm ya bende duydum hatta filmde kızın yüzü çok dikkatimi çekiyordu sivilceler vss birden düzeldi gibi oldu bayaa etkiliymiş diye düşündüm ama son dönemde daha dikkatli bakınca yeniden sivilceli olarak göründü bide son bölümlerde dikkat ettinizmi bilemiyorum berrinin yüzüne fluulaştırıyolardı bariz belliydi yani sivilceler görünmesin diye sölemeden edemicem yanee ben inancımı kaybettim o pembe maske için .

ya bende merak ediyorum hiç bişey satın almadım güvenemedim.yaii bende epilasyon ve bölgesel incelme saç bakım olaylarını sık sık görüyorum inceliyorum 2-3 siteyi ama denemedim henüz .

aa cnm yaa çok üzüldüm yaa.düşük yaptın demek hiç haberimiz yok valla. en azından benim yanii :)

eee spiralle hamile kaldı isen nolucak şimdi bebk nasıl .durumda yani.
pko tedavi ile kontrol altına alınabiliyo gerçi öle biliyorum net bi bilgim yok gerçi ama .dikkat et cnm mutlaka kontrolde ol .

aa cnm yaaa .hakkında hayırlısı olsun.zor bi durum ama bilemedim şimdi senin için iyi değil zor tabii.çocuğun sağlığı da iyi olmaz herhalde spiral alınırken sorun olur herhalde bebek için yani..ne diyelim .senin için iyi olan ne ise onu yap o halde .geçmiş olsun.

al bendende o kadarrr

evet resmen flu yapıyorlar benımde cok dıkkatımı cektı.. çok hoş yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…