2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet resmen flu yapıyorlar benımde cok dıkkatımı cektı.. çok hoş yaa..

Ben dikkat etmemişim ona
ama aşkı memnuda firdevs hanımın kırışıkları belli olmasın diye flulaştırıyolardı
onu farketmiştim...

Kocamın bi pantalonunu tersten yıkamamışım harita gi,bi oldu,perte ayırdık resmen ilk yıkayışımdı tabiki söylemedim
ters yıkadım gene de böyle olmuş dedim:86:
şimdi sabri özele götürüp vericez bakalım merkeze göndereceklermiş,bakalım değiştirecekler mi.

buralar yine sessizleşmiş...

müjde naptın canım merak ediyorum seni.:44:

Müjde ben de merak ediyorum tatlıım

Ayşe biz aynı tas aynı hamam,yuvarlanıyoz işte şişko şişko

senden anber?kızçen nasıl?
2.ye mi hamileydin,neydin sankim???

Kızlar ben bu ay da tutturamadım bugün adet oldum
arttık bundan sonra 3 ay kalmamam lazım yoksa doğum iznim yaz tatiline kaynar yani en erken ocak şubat gibi kalsam iyi olur
o zaman ekim,kasım aylarına gelir hamileliğim.

zaten biraz kararsızdım,korkuyordum,yani keşke kazara süpriz olsa diyorum ama dediğim gibi benim pek kaza olacak gibi değil
zor kalıyorum ben.

kısmet canım ya üzülme
regl olduğun ilk günden sonraki 13. 14. 15. civarı günler en şanslı günler oluyor
allah en hayırlı zamanda versin inşallah

Müjde ben de merak ediyorum tatlıım

Ayşe biz aynı tas aynı hamam,yuvarlanıyoz işte şişko şişko

senden anber?kızçen nasıl?
2.ye mi hamileydin,neydin sankim???

Kocam beni hastaneden kaçırdı cmt , önlüğü fln giydim ama yapamadım . Acaip çılgınca gerçi ama kürtaj benim için öldürmek demek.. Beceremedim.. Zor olucak biliyorum ama korunmama rağmen bana gelmiş bebekten vazgeçemedim. Prs gunü Dr kontrolum var

Müjdecim hayırlısı olsun demiştik zaten en başından

senin için zor olacak bu muhakkak,göze alabiliyorsan ne ala,inancın daha ağır basmış
saygı duymak lazım,3.ye bakacak ekonomik durumun uygunsa neden olmasın,en azından işin maddi durumuyla ilgili sıkıntıya girmezsin...

bak ben de istiyorum olmuyor,:84:sen onu bana ver en iyisi,sen de rahat et ben de
valla Ayçam gibi bakarım

:)) bakarsın canım
Maddi acıdan sıkıntı değil yardımcım bide kızların bakıcısı var ben kilo veremedim duzgunce onu taktım çok
Ama cuma gunü diyetisyene gidicem minimum kiloyla kapaticam inşallah

Canım hayırlısı olsun senin için..Senin için tek problem kiloysa bu hiç sorun etme bence...
Mesela ben 36 bedenden şu an 44 bedene terfi ettim:) hem orantılı olsa yine iyi,göbek iki metre ilerde ama yinede amann boşver diyorum ,üç göbeğim olsun sağlığım yerinde olsun..
Bu arada sana bir şey soracaktımm,evde yabancılarla yaşamak nasıl? ben cesaret edemiyorum.ihtiyacımda çok var tanıdık olsa düşünmem aile dostumuz vardı bir ay çalıştı sonra kaldıramadı yoruldu..hem güvenemiyorum da evin içine sokuyorsun..

ahhh canım benim nasıl sevindim bilemezsin....
inan öyle çok korktum ki ya sana bişey olursa diye...
maddi durumunuzda iyiymiş çok şükür yardımcılarında varmış...
bak benim kimsem yok tek başıma hallediyorum herşeyi..
inan kaç gündür dua ediyorum allahım inşallah aldırmaz diye...ç
ok sevindim canım çok...
rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah...
yar ve yardımcınız olsun canım....

Kız demek senin duaların kabul oluyor
dua et de bana da 2.versin rabbim,adaletine kurban olduğum

İyi akşamlar kızlar...
İyi haftalar herkese...
Müjde hayırlı uğurlu olsun müjdelerle gelmişsin:)
Allah kucağına almayı nasip etsin..

Edacım sen neler yapıyorsun ne yapıyor 2 kuzucuk?

:))) teşekkürler canım dua et yinede saglikla gelsin bebek inşallah

İyi akşamlar kızlar...
İyi haftalar herkese...
Müjde hayırlı uğurlu olsun müjdelerle gelmişsin:)
Allah kucağına almayı nasip etsin..

Edacım sen neler yapıyorsun ne yapıyor 2 kuzucuk?

Teşekkürler duygucum 3. Bebekle son sezeryan son dogum dedi doktor :) bir kaç sene sonra isterddim ama şimdi geldi minik.. Doğumdan sonra bol bol motive etmeni bekliyorum nasıl gidicem kilolar :) bı sefer diyetisyenle başladım ama kilo almak istemiyorum fazlaa

Bazen çok bunalıyorum bende ama kızlara bakan kadın ben kucukken bana bakan kisi. Çok genc değil ama Allah bozmasın hem benim kaprisimi hem kızları çekiyor vede turk tabiki
5 gün ev I'sine gelen kadinda turk ben tc vatandaşı çalıştırıyorum artık. Oda hanım bir kadın yuzgoz olmuyorum.
Çok sikisirsam 15 de bir yemek yapmaya birini alıyorum iste o lackanin teki ama mecbur kalıyorum.
Neticede çalışmasam bile ben bunlara mecburum biterim yoksa. Sadece ilk defa evlendikten sonra dairede oturmaya başlayınca o kadar elemanı insan öldürmek istiyor. Ama Allah nasip ederse 3. Bebekle başka bir eve gecicez o zaman gözüme batmicak.
Al sende edacim ben iki bebek varken 1 ay iki yatiliyla takildimki lohusayken her kapıdan biri çıkıyor iğrenç bisey.
Tanıdıkla bulursan güvenilir olur Allah yardımcın olsun canım

İnsan mecbur kalınca katlanıyorsun,ben yatılı asla düşünemem hem kendim istemem hemde evim küçük ama en kısa sürede bir formül bulmam gerekiyor...müstakil eve geçersen çok rahatlarsın Allah yardımcın olsun
Bu arada benim dr.u tavsıye ederim tekrardan sana,çünkü senin arka arkaya sezeryan olduğu için biraz risk taşıyor inşallah bir şey olmaz ama tedbir işte..
Benimkide riskliydi o yüzden söylüyorum..Emirin eşi eski sezeryan yerime yapışma durumu vardı sende dikkat et bu duruma arka arkaya hamile kalanlarda görülüyormuşş..Birde benim tanıdığım spiralle hamile kaldı ver dünyalar güzeli bir çocuğa sahip oldu.aklına kötü getirme...

Duygucum Emir ele gelmeye başladı gaz olayı haricinde bir problem yok çok şükür..Ben hamileyken bir çocuk zor,iki çocuk kolay olur diyorlarlardı inanmıyordum ama şimdi inanmaya başladım:)) çünkü Borada yaptıklarımı yapamıyorum yetişemiyorum o zaman daha kolay oluyor..tabi arada cinlerim tepeme gelmiyor değil ama o Borada da oluyordu zaten..

Gül tatil olayını düşünüyorsan o ayrı tabi ama bence çalışmalara devam et..ilkbahar çocuğu kolay oluyormuş..Biz doğduğundan beri sokaklardayız..Çocuk görmeye gelmek isteyen komşular bile daha bir haftalıkken evde olduğunuz zamanı söyleyin gelelim diyorlardı:)

Günaydın kızlar

Eda ben mayısta doğum yaparsam,2 ay doğum sonrası iznim yaz tatiline kaynar ki çok zor durumda kalırım.olmas yani

Ben şubatta hamiş kalmam lazım en erken o zaman ekime geliyor,doğum öncesi de sonrası da kullanabilirim o zaman
hatta ve hatta mart,nisan daha uygun. ama allahtan hayırlısı

yarın Kıbrısa gidiyoruz,hafta sonunu geçiricez,pazartesi geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…