Teşekkürler duygucum 3. Bebekle son sezeryan son dogum dedi doktor :) bir kaç sene sonra isterddim ama şimdi geldi minik.. Doğumdan sonra bol bol motive etmeni bekliyorum nasıl gidicem kilolar :) bı sefer diyetisyenle başladım ama kilo almak istemiyorum fazlaa
Günaydın kızlar
Eda ben mayısta doğum yaparsam,2 ay doğum sonrası iznim yaz tatiline kaynar ki çok zor durumda kalırım.olmas yani
Ben şubatta hamiş kalmam lazım en erken o zaman ekime geliyor,doğum öncesi de sonrası da kullanabilirim o zaman
hatta ve hatta mart,nisan daha uygun.ama allahtan hayırlısı
yarın Kıbrısa gidiyoruz,hafta sonunu geçiricez,pazartesi geliyorum.
Kocam beni hastaneden kaçırdı cmt , önlüğü fln giydim ama yapamadım . Acaip çılgınca gerçi ama kürtaj benim için öldürmek demek.. Beceremedim.. Zor olucak biliyorum ama korunmama rağmen bana gelmiş bebekten vazgeçemedim. Prs gunü Dr kontrolum var
Kızlar ben bu ay da tutturamadım bugün adet oldum
arttık bundan sonra 3 ay kalmamam lazım yoksa doğum iznim yaz tatiline kaynar yani en erken ocak şubat gibi kalsam iyi olur
o zaman ekim,kasım aylarına gelir hamileliğim.
zaten biraz kararsızdım,korkuyordum,yani keşke kazara süpriz olsa diyorum ama dediğim gibi benim pek kaza olacak gibi değil
zor kalıyorum ben.
evet resmen flu yapıyorlar benımde cok dıkkatımı cektı.. çok hoş yaa..
Kocam beni hastaneden kaçırdı cmt , önlüğü fln giydim ama yapamadım . Acaip çılgınca gerçi ama kürtaj benim için öldürmek demek.. Beceremedim.. Zor olucak biliyorum ama korunmama rağmen bana gelmiş bebekten vazgeçemedim. Prs gunü Dr kontrolum var
Günaydın kızlar
Eda ben mayısta doğum yaparsam,2 ay doğum sonrası iznim yaz tatiline kaynar ki çok zor durumda kalırım.olmas yani
Ben şubatta hamiş kalmam lazım en erken o zaman ekime geliyor,doğum öncesi de sonrası da kullanabilirim o zaman
hatta ve hatta mart,nisan daha uygun.ama allahtan hayırlısı
yarın Kıbrısa gidiyoruz,hafta sonunu geçiricez,pazartesi geliyorum.
slm kızlar cnm sıkkın ya bugün adetten somnraki 26. günüm benim adetler doğumdan önce değişmişti 28 gün hiç sekmezken 30-34 gün arası değişip duruyordu her ay yani düşünün bi ay 30 sa diğerinde 32 yada 33 olabiliyodu bu döngü.bu gün 26.günü ve adetime 4-6 gün var diye beklerken bu akşam saat 10 gibi kasık ağrısı ve bel ağrısı oldu wc de lekelenme gördüm.korkuyorum valla bu aya 1 defa korunmasız ilişki oldu inşallah tutmamıştır bişii ya geçen sene benzeri bi durum olmuştu 22. günümde leke gelmişti ve düşük yapıyordum .dua edin benim için olurmu inşallah bişii yokturda adet erken gelmiştir.sabah gidicem dr a bakalım ne çıkacak .offf yaa nezaman bi hata yapsam böle oluyor korunsana salakkk olmadı işte offf inşallah yoktur bişii yaaaaa lanet olsun
slm kızlar cnm sıkkın ya bugün adetten somnraki 26. günüm benim adetler doğumdan önce değişmişti 28 gün hiç sekmezken 30-34 gün arası değişip duruyordu her ay yani düşünün bi ay 30 sa diğerinde 32 yada 33 olabiliyodu bu döngü.bu gün 26.günü ve adetime 4-6 gün var diye beklerken bu akşam saat 10 gibi kasık ağrısı ve bel ağrısı oldu wc de lekelenme gördüm.korkuyorum valla bu aya 1 defa korunmasız ilişki oldu inşallah tutmamıştır bişii ya geçen sene benzeri bi durum olmuştu 22. günümde leke gelmişti ve düşük yapıyordum .dua edin benim için olurmu inşallah bişii yokturda adet erken gelmiştir.sabah gidicem dr a bakalım ne çıkacak .offf yaa nezaman bi hata yapsam böle oluyor korunsana salakkk olmadı işte offf inşallah yoktur bişii yaaaaa lanet olsun
slm kızlar ben geldim.çok şükür her şey yolunda korktuğum şey olmadı .erken regl olmuşum bişii yokmuş çok şükür accık enfeksiyon var ilaç aldık başka bişii yokmuş.ama yusuf yusfu oldum yaneee :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?