2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Müjdecim verirsin hiçç merak etme bak 96 kilodan nereye geldim ben:)
Hayatımda görmediğim bir kiloyu hamileliğimde gördüm..9 rakamları ve 8 rakamları ama 6 ay sonra eski halime dönmüştüm..
Sen doğur hele orası kolay:)

Eda oh ne güzel demek bol bol geziyorsunuz:))Bora ya arkadaş oldu bebiş ya biraz büyünce herşey daha güzel olucak sizin için...

Bu arada herkese Günaydın...
Gül sanada iyi eğlenceler hadi sefan olsun bacım

allah iyiliğini verdin gül... sanki bakkaldan sipariş veriyo...

herkese günaydınnnn

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım benim çok sevindim gerçekten..
Aynı zamanda da takdir ettim inanki... Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
Sert bir virajdan dönmüşsün.. Aynen dediğin gibi korunmana rağmen verilmiş olan bir bebek bu..
Herkesin kendi tercihi tabi ama bu kararı vermene çok sevindim.. umarım çok sağlıklı, çok uslu, akıllı bir bebek olur da annesini hiç üzmez...

olur cnm olur kendi haline bırak takma kafaya fazla .inşallah süpriz olur da çabucak gelir bebişş

canım çok sevindim bende bu duruma gerçekten :)

inşallah rahat bir hamilelik olur kilo da almazsın umarım amaaan alsanda verirsin cnm sağlıkla gelsin bebişte gerisi kendiliinden gelir inşallah.

Son düzenleme:

inşallah istediğin gibi olur cnm.bu arada sefanız olsun iyi eğlenceler iyi gezmeler size

slm kızlar cnm sıkkın ya bugün adetten somnraki 26. günüm benim adetler doğumdan önce değişmişti 28 gün hiç sekmezken 30-34 gün arası değişip duruyordu her ay yani düşünün bi ay 30 sa diğerinde 32 yada 33 olabiliyodu bu döngü.bu gün 26.günü ve adetime 4-6 gün var diye beklerken bu akşam saat 10 gibi kasık ağrısı ve bel ağrısı oldu wc de lekelenme gördüm.korkuyorum valla bu aya 1 defa korunmasız ilişki oldu inşallah tutmamıştır bişii ya geçen sene benzeri bi durum olmuştu 22. günümde leke gelmişti ve düşük yapıyordum .dua edin benim için olurmu inşallah bişii yokturda adet erken gelmiştir.sabah gidicem dr a bakalım ne çıkacak .offf yaa nezaman bi hata yapsam böle oluyor korunsana salakkk olmadı işte offf inşallah yoktur bişii yaaaaa lanet olsun

Doktordan sonra yaz yine.. sıkma canını hayırlısıyla birşey yoktur inşallah canım..

Hayırlı haberlerle gel Hicran...Üzme kendini....

[QUOTE=DuyguEge;19989501]Eda oh ne güzel demek bol bol geziyorsunuz:))Bora ya arkadaş oldu bebiş ya biraz büyünce herşey daha güzel olucak sizin için...[/QUOTE]

İnşallah canım yaa büyüsünde birbirlerine arkadaş olsunlar..

Hicran canım inşallah bir şey yoktur varsada hayırlısı ne ise o olsun...

Kızlar güneş kremleriyle ilgili haberler çıktı duymuşsunuzdur..Siz çocuklara kullanmaya devam ediyormusunuz?

slm kızlar ben geldim.çok şükür her şey yolunda korktuğum şey olmadı .erken regl olmuşum bişii yokmuş çok şükür accık enfeksiyon var ilaç aldık başka bişii yokmuş.ama yusuf yusfu oldum yaneee :)))))))

Son düzenleme:

Canım çok sevindim... hadi geçmiş olsun, korktuğun olmadı..

müjdecim 3. bebiş geliyor anladığım kadarıyla hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah.

Adrianalar Limalar,hanım kızlar
naber??ben kıbrıs,girne,magosa gezdim geldim
karton karton sigarayla boll boool sevgi getirdim size...

Müjdeeeeeeee 3.yü bana ver,bana ver bana veerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…