2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Adrianalar Limalar,hanım kızlar
naber??ben kıbrıs,girne,magosa gezdim geldim
karton karton sigarayla boll boool sevgi getirdim size...

Müjdeeeeeeee 3.yü bana ver,bana ver bana veerr

ohh sefan olsun gez bacım gez e bi kartonda bize ver baremmm

müjdeden isteyeceğine kendin yap bi zahmet tembel senüüüüüüüü :))))))

Son düzenleme:
Günaydınlar kızçeler....
Hicran hadi hayırlı uğurlu olsun canım sana yazıcaktım hadi dedim belki bebek vardır yazmıyım..
Geçen ay kilo vermeye başladığım ay benide şaşırttı 21 günde geldi reglim..Doğumdan beri 28 29 günde gelirdi 1 hafta önce şaşırtı beni..
Kilo vermekte etkiliyor bence..Sende vermeye başladın sonuçta...

Ohh gülüm gezdin gezdin geldin:)Tabi Ayça mı bıraktın gezersin demi
Bu sene eşimde Kıbrıs istiyor tabi Ege ile birlikte bizim şehri gezme şansımız yok bir otele gircez ordan çıkcaz..
Benim için anlamı kalmıyor o zaman
Hani öyle dağ tepe gezmek imkansız..
Kararsızım ben otele tıkıldıktan sonra ne anlamı var ki?
Gezilcek güzel yerler var mı Gül?

evet cnm ya bende dr onu dedim bide bitki çayları içip duruyom ya etkiledi tabii aman erken olsun napiim sorun çıkmasında :))

Hahahahaha ay gülcüm ok verimde minik bebek gaziydi aglamasiydi vallahi bunalirsin :) birde babası serra ya söylemiş sürekli eli karnımda bebeğin eli burda kafası burda diye konuşup duruyor.. Babam bilmiyo bu arada herald 4-5 aylık olunca öğrenir vede çok kızar ay ay ayyy gerçi benimde kızım böyle 3 tane ustuste yapsa bende kızarsın heralde..

Birde sigarasizlik insanı mahvediyooo sende karton karton sigaraları ver Dicem kötü anne olucam :s

Valla Duygucum face e bi kaç resim koydum,çok güzel yerler var,en çok da askeri personel olmayana yani
bizim deyimimizle sivillere yasak olan,kaldığımız bölge kapalı maraş çok enteresan bi yerdi,ayçayı götürürmüyüm ayol hiç,aynen otelden çıkamazdık valla
çocukluların hali perişandı.Gidip de tarihi yerleri çevreyi gezmedikten sonra sen İzmirdesin sahili olan bi otele git 2-3 gün kafanı dinle madem anlamı olmaz gerçekten de.
Kumarhaneye de gittik oynadık 3-5TL lik değişik bi tecrübe oldu o da,daha önce hiç gitmemiştim ben.Çocukla nereye gidiyooon saat 10da odadasın.:2:
ohh sefan olsun gez bacım gez e bi kartonda bize ver baremmm

müjdeden isteyeceğine kendin yap bi zahmet tembel senüüüüüüüü :))))))
Veriim canım aşkolsun,İstanbulda buyrun bana gelin EVE ikram edeyim size,ben onu çok seviyorum tam bayan sigarası,çiçekli çiçekli..
Birde sigarasizlik insanı mahvediyooo sende karton karton sigaraları ver Dicem kötü anne olucam :s
Bi karton sigaraya bi bebek
ayy ben gazına mazına razıyım Müjdecim,gene 85 kilo olmadan ohhh bebek hazır
hamilelik çok zor,doğunca büyüyor nasılsa.

Hicraan olmii benim
Müjdenin kaldığı tarihlerde ben de uğraştım aslında ama olmadı
mayıs,haziran gibi hamile kalsam çok iyi olacaktı 2. dönemi doğum izniyle kapatacaktım sonra da
1 dönem ücretsiz izin,ohhh ne ala,çıkaracaktım aradan
ondan diyorum,yoksa çok çalışıyom valla:87:

Hadi bakalım havamızıda atmışız siviller askerler falan
Ben bırakamam Egeyi kuzucum ya dayanamam yani..
Kayınvalidem kalsın gidin nereye isterseniz diyor ama ben çıldır turizm oluyorum bir gece kalınca ertesi gün sabah 7 de kalkıyorum uyansalarda alsam diyorum:))
Anca beraber kanca beraber biz aslında Üsküp turları var çok güzel 3 gece ama bakalım..
Kıbrısada gitsek Eguşla artık gece bir çıkar Girneyi merkezini falan gezer gelirim...Biz alıştık buna

Müjde nasıl gidiyor 3.hamişlik kız artık tecrübe konuşuyor sende bana 2.ye kalırsam artık anlatırsın ne etceğimi

Müjde nasıl gidiyor 3.hamişlik kız artık tecrübe konuşuyor sende bana 2.ye kalırsam artık anlatırsın ne etceğimi

:) kalp atışlarını duyunca kocamla ağladık bu sefer iki deli.. Kürtajdan dönünce vicdan yapıyor insan heralde.. Ama her bebek bir değişik ... Bu sabah testlerimi göstermeye gittik doktora dedimki heralde bebek yok çünkü hicbirsey hissetmiyorum.. Ne bulantı ne bisey uykum var sadece.. Sonra usg de pitpitlari duyunca fena olduk... Güzel bisey kızlar ya cesaret fln değil .. Cocuk hakikaten çok güzel bisey yada biz çok seviyoruz... Bir kaç aydır haftada iki gece yalnız çıkıyoruz kocamla o iyi oluyor ama onun dısında kızlarla ilgilenmek bir kardeşlerinin daha olacağını bilmek çok güzel.. Allah isteyen herkese nasip etsin benimkimize sağlıklı sihhatli bize bagislasin :) pek duygusalim bugün benn

ay canım benim yane mutlu size valla...
Kalabalık aile iyidir her zaman ben çok severim bakması olmasa
Ne güzel 5 kişi olcaksınız kuzenimin 3 oğlu var aynı senin gibi doğum yaptı o da ilk zaman çok kızıyorduk ona ama zaman su gibi geçti şimdi oldular kocaman bir geliyorlar 5 kişi kendi kendilerine yetiyorlar ya çok güzel bir aile oldular
Eminim sizde öyle olucaksınız birazda imkan meselesi dicem ama değil cesarette önemli kuzenim normal şartlarda yaptı 3 çocuk...
Kendi evleri işleri var birde arabaları o kadar yani ancak geçiniyorlar...
Ama gül gibi büyüdüler gittiler...
Allah veriyor sabrıda rızkıda kesin..

Aaa sana ne dicem bak tam sana göre koymuşum face te ki fotoyu:)))
Mutluluğun resmini hemen sana etiketliyorum müjde ve ailesi

Müjdecim 3 yıldır hamile dolaşıyosun neticede,valla tebrik ederim ama
Allah veriyor işte,sağlıkla kucağına al inşallah,kendinize vakit ayırıyomuşunuz ne güzel
işin bi de maddi boyutu var,durumun iyi olmasa,aslında çocukları bu kadar sevdiğini bile farketmezsin hayat çile olur gibi bence,
veya destek olan birileri yoksa ,anne,kayınvalide falan haftada 2 nereye çıkıyosuun,eve mahkum resmen,parayla ilgili veya değil işte imkan meselesi...

Herşey bi yana,Evin içinde civ civ gibi 3 tane kız ayy ne güzell,
biz de 3 kızız,aramız hep 4 yaş,şehzademiz yok

Duygu kızım rahat ol biraz yaa,deli sabah 7de kalkıp çocuğu almaya ne gidiyoon
romantik bi sabah geçir eşinle işte,daha ne:76:
çocuğuna da el bebek gül bebek bakılıyosa o da orda mutluysa,ne ala
kendini de onu da alıştır bence hafta sonu kaçamaklar yaparsınız valla
insana iyi geliyor ben abarttım artık taa İstanbuldan adanaya yolluyorum 1 ay biliyosunuz
burda bile özlüyorum çocuğumu,bana hiç kalmıyor,artık o da özlüyor ki teyze lütfen bugün annemle yatiim diyomuş,gece yanımdan uyuyunca alıyolar gene

Kızlar ne oldu biliyor musun?Hiç beklemediğim bişey geldi başıma.Uzuuun bir şok döneminden sonra neyse artık içime sindirip kabullenmiş durumdayım.Hamileyim.Kazayla çocuk nasıl oluyormuş ben de bunu görmüş oldum.İlk başta bayağı üzüldüm .Aslında 2. çocuk hep düşünüyordum ama işe girmiştim,belli bi düzen oturtmuştum bi dönem daha düşünmüyordum.Bi de benim hamileliğim çoook zor geçiyor.Aynen bunda da öyle oldu.20 günde bir serum yiyorum,bulantılar,kusmalar,öğürmeler hiiiç bitmiyor.Şimdi 3,5 aylık oldu.Tek istediğim şu bulantılardan kurtulmak.Kızım çok etkileniyordu benim halimden, ben de yaklaşık 1 aydır annemlerdeydim bi ara tatile gittik o çok iyi geldi.Şimdi yeniden İstabulda evimizdeyiz.
Hani derler ya kul plan yaparmış Allah bozarmış benimki aynen o hesap oldu.Ama şimdi kızım için iyi olacağını düşünüyorum kardeş kardeş büyürler inş.Herşeyin hayırlısı Allahtan.İşte benden haberler böyle

Canım benim annem yok kocamın annesiyle görüşmüyorum . Yardımcılar iyi masaallah yoksa olmazz :) küçüğümün cinsiyeti belli değil henüz.. Ama biz 5 kiziz iyiyizz gerçi gecen hafta bon jovi ye giderken yine ablamlara değil bakiciyla bıraktık kimseyede yük olmak istemiyorum.
Hem gecen yaz hamile değildim :) 4 sene olucak Aralık'ta evlenmemize iyiyiz böyle :) çevremden bı iki kisiden saçma sapan laflar duydum bu bebekle ilgili ama hiç takamıcam. Çok şükür kocam kazanıyor bizde geçiniyoruz sizin dışınızda herkes niye dogurucan dedi sanki kendileri dogurup bakıp para harcicaklar. Pek meraklı bı milletiz baskalarının hayatına..

Hayirlisiyla al kucağına inşallah canım. Benimde 3.minigin geliyo :)

Ohhh ne güzel,allah artırsın yok mu başka hamile,bana nispet yapar gibi,
Semacım hayırlısı olsun,ne güzel olmuş,ben de isteyip duruyorum ama korkuyorum da keşke bana da kazara olsa
plan yapmaktan çocuk yapamıyorum yoksa,doğum izniydi,tayindi,işti güçtü derken..:89:

Kime ne ayol,sen doğuracan sen bakacan,ister bakar ister baktırısın,hem sonra planlı bişey değilki
allah vermiş kim ne karışır,hayırlı,sağlıklı bi bebek olur inşallah.
ohh bak bişeyinden de kalmıyomuşsun 2 civcivli bi de hamile kaç kadın vardır bonjovi konserinde
Ben sanki belliymiş gibi kız dedim allah söyletti zaar,benimde 2. kız olsa çook sevinirm çok seviyorum kızları

Yaa bi de yük olmaktan çok çocuklarının mutluluğu önemli kardeşlerinin de çocukları varsa bırak aralarına yüzünü eline al
onlara da değişiklik olur niye yük olacaksın ki,sana bırakılsa yük mü olur ben öyle düşünürüm
kızlar da onların çocuklarıyla kudurur oynarlar,ne güzeeel kalabalık aile hepsi aynı şehirde ahhh ahhhh bi olamadık
Bi ben İstanbuldayım..

Müjde canım senin de hayırlı olsun.Eğer beklenmeyen bir hamilelikse insan ilk başta şok yaşıyor ama içimizdeki annelik duygusuyla kabullenmemiz uzun sürmüyor galiba.Rabbim sağlıklı evlat versin hepimize inş.
Gülcüm kızımda isteyerek hamile kalmıştım.İstedikten 4 ay sonra olmuştu.Her ay takip ediyordum ,bekliyordum.Bundaysa yüzde bir bie ihtimal vermiyordum çünkü aklımın ucundan geçen bişey değildi hamilelik.Demem o ki aklında yokken hamile kalmak daha kolay.Ben günümden 10 gün geçtim yok diyorum hamile değilimdir kanım düştü onun için uyku yapıyor ,sonra midem bulanmaya başlayınca yok dedim ben hamileyim kesin.Sen şimdi yaz izni güz izni düşünüyorsun ya bence hiiiç plan yapma Allah dilediği zaman sana gönderecek hediyesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…