Canım çok sevindim... hadi geçmiş olsun, korktuğun olmadı..
Adrianalar Limalar,hanım kızlar
naber??ben kıbrıs,girne,magosa gezdim geldim
karton karton sigarayla boll boool sevgi getirdim size...
Müjdeeeeeeee 3.yü bana ver,bana ver bana veerr
Günaydınlar kızçeler....
Hicran hadi hayırlı uğurlu olsun canım sana yazıcaktım hadi dedim belki bebek vardır yazmıyım..
Geçen ay kilo vermeye başladığım ay benide şaşırttı 21 günde geldi reglim..Doğumdan beri 28 29 günde gelirdi 1 hafta önce şaşırtı beni..
Kilo vermekte etkiliyor bence..Sende vermeye başladın sonuçta...
Hahahahaha ay gülcüm ok verimde minik bebek gaziydi aglamasiydi vallahi bunalirsin :) birde babası serra ya söylemiş sürekli eli karnımda bebeğin eli burda kafası burda diye konuşup duruyor.. Babam bilmiyo bu arada herald 4-5 aylık olunca öğrenir vede çok kızar ay ay ayyy gerçi benimde kızım böyle 3 tane ustuste yapsa bende kızarsın heralde..Adrianalar Limalar,hanım kızlar
Birde sigarasizlik insanı mahvediyooo sende karton karton sigaraları ver Dicem kötü anne olucam :sAdrianalar Limalar,hanım kızlar
Valla Duygucum face e bi kaç resim koydum,çok güzel yerler var,en çok da askeri personel olmayana yaniOhh gülüm gezdin gezdin geldin:)Tabi Ayça mı bıraktın gezersin demi
Bu sene eşimde Kıbrıs istiyor tabi Ege ile birlikte bizim şehri gezme şansımız yok bir otele gircez ordan çıkcaz..
Benim için anlamı kalmıyor o zaman
Hani öyle dağ tepe gezmek imkansız..
Kararsızım ben otele tıkıldıktan sonra ne anlamı var ki?
Gezilcek güzel yerler var mı Gül?
Veriim canım aşkolsun,İstanbulda buyrun bana gelin EVE ikram edeyim size,ben onu çok seviyorum tam bayan sigarası,çiçekli çiçekli..ohh sefan olsun gez bacım gez e bi kartonda bize ver baremmm
müjdeden isteyeceğine kendin yap bi zahmet tembel senüüüüüüüü :))))))
Bi karton sigaraya bi bebekBirde sigarasizlik insanı mahvediyooo sende karton karton sigaraları ver Dicem kötü anne olucam :s
Valla Duygucum face e bi kaç resim koydum,çok güzel yerler var,en çok da askeri personel olmayana yani
bizim deyimimizle sivillere yasak olan,kaldığımız bölge kapalı maraş çok enteresan bi yerdi,ayçayı götürürmüyüm ayol hiç,aynen otelden çıkamazdık valla
çocukluların hali perişandı.Gidip de tarihi yerleri çevreyi gezmedikten sonra sen İzmirdesin sahili olan bi otele git 2-3 gün kafanı dinle madem anlamı olmaz gerçekten de.
Kumarhaneye de gittik oynadık 3-5TL lik değişik bi tecrübe oldu o da,daha önce hiç gitmemiştim ben.Çocukla nereye gidiyooon saat 10da odadasın.:2:
Veriim canım aşkolsun,İstanbulda buyrun bana gelin EVE ikram edeyim size,ben onu çok seviyorum tam bayan sigarası,çiçekli çiçekli..
Bi karton sigaraya bi bebek
ayy ben gazına mazına razıyım Müjdecim,gene 85 kilo olmadan ohhh bebek hazır
hamilelik çok zor,doğunca büyüyor nasılsa.
Müjde nasıl gidiyor 3.hamişlik kız artık tecrübe konuşuyor sende bana 2.ye kalırsam artık anlatırsın ne etceğimi
:) kalp atışlarını duyunca kocamla ağladık bu sefer iki deli.. Kürtajdan dönünce vicdan yapıyor insan heralde.. Ama her bebek bir değişik ... Bu sabah testlerimi göstermeye gittik doktora dedimki heralde bebek yok çünkü hicbirsey hissetmiyorum.. Ne bulantı ne bisey uykum var sadece.. Sonra usg de pitpitlari duyunca fena olduk... Güzel bisey kızlar ya cesaret fln değil .. Cocuk hakikaten çok güzel bisey yada biz çok seviyoruz... Bir kaç aydır haftada iki gece yalnız çıkıyoruz kocamla o iyi oluyor ama onun dısında kızlarla ilgilenmek bir kardeşlerinin daha olacağını bilmek çok güzel.. Allah isteyen herkese nasip etsin benimkimize sağlıklı sihhatli bize bagislasin :) pek duygusalim bugün benn
Müjdecim 3 yıldır hamile dolaşıyosun neticede,valla tebrik ederim ama
Allah veriyor işte,sağlıkla kucağına al inşallah,kendinize vakit ayırıyomuşunuz ne güzel
işin bi de maddi boyutu var,durumun iyi olmasa,aslında çocukları bu kadar sevdiğini bile farketmezsin hayat çile olur gibi bence,
veya destek olan birileri yoksa ,anne,kayınvalide falan haftada 2 nereye çıkıyosuun,eve mahkum resmen,parayla ilgili veya değil işte imkan meselesi...
Herşey bi yana,Evin içinde civ civ gibi 3 tane kız ayy ne güzell,
biz de 3 kızız,aramız hep 4 yaş,şehzademiz yok
Hayirlisiyla al kucağına inşallah canım. Benimde 3.minigin geliyo :)Kızlar ne oldu biliyor musun?Hiç beklemediğim bişey geldi başıma.Uzuuun bir şok döneminden sonra neyse artık içime sindirip kabullenmiş durumdayım.Hamileyim.Kazayla çocuk nasıl oluyormuş ben de bunu görmüş oldum.İlk başta bayağı üzüldüm .Aslında 2. çocuk hep düşünüyordum ama işe girmiştim,belli bi düzen oturtmuştum bi dönem daha düşünmüyordum.Bi de benim hamileliğim çoook zor geçiyor.Aynen bunda da öyle oldu.20 günde bir serum yiyorum,bulantılar,kusmalar,öğürmeler hiiiç bitmiyor.Şimdi 3,5 aylık oldu.Tek istediğim şu bulantılardan kurtulmak.Kızım çok etkileniyordu benim halimden, ben de yaklaşık 1 aydır annemlerdeydim bi ara tatile gittik o çok iyi geldi.Şimdi yeniden İstabulda evimizdeyiz.
Hani derler ya kul plan yaparmış Allah bozarmış benimki aynen o hesap oldu.Ama şimdi kızım için iyi olacağını düşünüyorum kardeş kardeş büyürler inş.Herşeyin hayırlısı Allahtan.İşte benden haberler böyle
Ohhh ne güzel,allah artırsın yok mu başka hamile,bana nispet yapar gibi,Kızlar ne oldu biliyor musun?Hiç beklemediğim bişey geldi başıma.Uzuuun bir şok döneminden sonra neyse artık içime sindirip kabullenmiş durumdayım.Hamileyim.Kazayla çocuk nasıl oluyormuş ben de bunu görmüş oldum.İlk başta bayağı üzüldüm .Aslında 2. çocuk hep düşünüyordum ama işe girmiştim,belli bi düzen oturtmuştum bi dönem daha düşünmüyordum.Bi de benim hamileliğim çoook zor geçiyor.Aynen bunda da öyle oldu.20 günde bir serum yiyorum,bulantılar,kusmalar,öğürmeler hiiiç bitmiyor.Şimdi 3,5 aylık oldu.Tek istediğim şu bulantılardan kurtulmak.Kızım çok etkileniyordu benim halimden, ben de yaklaşık 1 aydır annemlerdeydim bi ara tatile gittik o çok iyi geldi.Şimdi yeniden İstabulda evimizdeyiz.
Hani derler ya kul plan yaparmış Allah bozarmış benimki aynen o hesap oldu.Ama şimdi kızım için iyi olacağını düşünüyorum kardeş kardeş büyürler inş.Herşeyin hayırlısı Allahtan.İşte benden haberler böyle
Canım benim annem yok kocamın annesiyle görüşmüyorum . Yardımcılar iyi masaallah yoksa olmazz :) küçüğümün cinsiyeti belli değil henüz.. Ama biz 5 kiziz iyiyizz gerçi gecen hafta bon jovi ye giderken yine ablamlara değil bakiciyla bıraktık kimseyede yük olmak istemiyorum.
Hem gecen yaz hamile değildim :) 4 sene olucak Aralık'ta evlenmemize iyiyiz böyle :) çevremden bı iki kisiden saçma sapan laflar duydum bu bebekle ilgili ama hiç takamıcam. Çok şükür kocam kazanıyor bizde geçiniyoruz sizin dışınızda herkes niye dogurucan dedi sanki kendileri dogurup bakıp para harcicaklar. Pek meraklı bı milletiz baskalarının hayatına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?