2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bende akika kurbanı kesmenin yeterli olduğunu düşünüyorum. Kurbanın kemiklerini çok kirdirin tarzında bir hadis vardı kız cocukları için, yumuşak huylu olmaları için.. Sanırım benim kızların kurbanları sadece kesildi o kadar :)
Mevlüt yaptirmicam ama
Tüm okunması gerekenleri zaten okuyacak çok insan var cevrede basta babası.. Ben zaten misafir kabulüne Bebek 4 aylık olduktan sonra başladım i̇kisindede... Hiç lohusayken sokamam Eve kimseyi dogrusu, sevmiyorum.
Zor zamanları atlatip kendimi toparladiktan sonra misafir bana kolay geliyor

Çok dikkat edin semacim geçmesin minike... Alya kuzusuna da çok gecmis olsun

SEMAcim benim bir arkadasım ilaç firmasında çalışıyor, lansinoh krem iceriginden dolayı zararlı bir kremmis.. Ben serrada doktorumun tavsiyesi üzerine anestol kullanmıştım. Ayşe'de sorun olmadı umarım Bundada olmaz

Ben yarın ariyim canım, çok teşekkür ederim...
Emire yazık degilmi kaç kere antibiyotik kullanmış canım benim yaaaa
Kaç aylık oldu?? Bora okula gitmiyor degilmi? Ay vallahi hastalık diye brsey olmasa keske ...

Edacim bana fotolarını gonderebilirmisin zahmet olmazsa şekerlerin ? Mail adresim mujdec@ msn.com
Ayrı yazdım adresi sorun olmasın topicte diye

İlahi Müjdecim bu mantıkla benim kızımında kurbanı sadece kesildi:)
Biz de mevlüt okutmuyoruz.Valla bebek görmeye 3 günlükten itibaren başladılar gelmeye.Yakın arkadaşlarım ben yok desem de geliyorlar.Bi de hep evde olmaktan sıkılıyorum ben arada yakın arkadaşlarımın gelmesi benim için de iyi oluyor açıkçası.

Hadi ya Müjdecim.Benim eniştem eczacı o da bir çok kişi de hep lansinohu tavsiye etmişti bana.Bi de içeriğinde yazmaz mı zararsızdır diye.Ben zaten artık marketteki şeylerden tutta bi çok şeyin içeriğinde yazılanlara inanmıyorum.Katkısız yazıyorlar ama katkı maddesi dolu falan.
Ben kullanmış bulundum Müjdecim ama faydasını da gördüm.Arada hakiki zeytinyağı da sürmüştüm o da etkili olmuştur belki.İnşallah bunda da yaşamazsın sorun.Valla ben daha yeni toparlandım,bayağı zor oluyordu emzirmek.Neyseki geçti.

AMa bak araştır oyleymis yani benim çevremde herkes öyle diyor ama dediğim gibi galiba serra ve ayseninkini kocam sadece kestirdi heralde :)
Sezeryan ya benim toparlanması zor oluyor kafamı dinliyorum bende zaten kalabiligiz :)

Canım Bora gitmiyor okula,çok istedim ama ç.doktoru izin vermedi astımı olduğu için...Abimiz sürekli hasta olduğu için Emirede bulaştırıyor maaleseff..
Kilolarıda veremedim maaleseff kol bacak yine iyide şu göbek öldürüyor beni,mekik vss. yapamıyorum fıtık olduğu için...Bugün yarın diye de rejimi atlatıyorum,baharda gelmeye başladı bir an önce başlamam lazımm...
Lohusalık döneminde nasıl diyorsun ki gelmeyin diye alınmıyorlar mı? Mevlüt şart değil tabi ki amaç okunması zaten ama gelenek işte,hevesleniyorda insan ben seviyorumm..

Ya ben genel olarak micmic biri değilim birde bekarligimdan beri hep küçük bebeklere dokunulmaz fln diye konuşurdum belki ondan :)
Birde bende anne yok kayınvalide yok ben yardimcilarla takılan biriyim hiç cekemem o yüzden baskalarını
Alınmıyorlar çünkü iki tane yengem birde gelinleri var akraba olarak o kadar
Geriside zaten mesafeli olduklarım..

Bende uyuss olurum düşüncesiz insanlara,küçücük bebeği kucağa almaya çalışmaları yüzünü ellemeleri,gerçi beni az çok tanıyor eş dost o yüzden kasıyorlar kendilerini saolsunlarr

merhaba kizlar ne zamandir yokdum internetimde ve kendimde biraz sikintilarim vardi neyseki halletdik hepsinide...
bu arada 2008 eylul anisleri 2. bebeislerini dogurdu allah ananali babali buyutsun, derya ve mujde sagliklica kucaginiza alirsiniz ins. ve bilmedigim diger hamis arkadaslarim sizin icinde gecerli....
hasta olan annislere ve kuzucuklara gecmis olsun..

geleleim bana fransizca dersine devam ediyorum. oglusum kirese gidiyor. oda fransizca ve arapcaya alisdi ilk baslarda zor oldu dil bilmedigi icin ama simdi gidiyor cok sukur. esim ikinci bebegi istiyor bese buna pek hazir degilmisim geliyor ama basta 2 ay kadar direndim ama esim ertelersem sonra cok zor olacagini dusunuyor bu ay reglim yeni bitdi ilacda almadim ve endiseliyim acikcasi yurtdisinda olmanin verdigi zorluk icimdeki calisma istegi ve alp in ilk okul doneminin basliycak olmasi turkiye donmemiz bunlari dusundukce vazgecesim geliyor esimide ikna edemedim cok hevesli kirmak istemiyorm bilmiyorum kizlarr ole isdee...

semacım bizimde öyle valla hastaneden çıktıktan sonra gelmeye başlamışlardı bir de utkunun doğumunun bir kaç gün sonrası bayramdı onun için baya yoğun olmuştu. zaten ben de çok sıkılırım evde olmaktan daha kırkımız çıkmadan gezmeye başlamıştık şimdi ne yaparız bilmiyorum

Güzel anneler
Müjde çok geçmiş olsun canım şu domuz gribinin tam günlerinde aynen senin gibi 8 aylık bi arkadaşım olmuştu
bebeğe falan geçmedi,serumla falan atlatmıştı aynen,bişey olmaz inşallahhhh
Senin doğum ne zaman canım tarih belli mi?hastanede ziyaretine gelmek isterim
bana da msj yolla olur mu?tabi senin için sakıncası yoksa.

Semacıım arkadaşım bebğin hayırlı olsun canım,allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla inşallah
nerde yaptın doğumunu?
öpüyorum bebeğini de seni de kıvırcık kuzu alyayı da

AMa bak araştır oyleymis yani benim çevremde herkes öyle diyor ama dediğim gibi galiba serra ve ayseninkini kocam sadece kestirdi heralde :)
Sezeryan ya benim toparlanması zor oluyor kafamı dinliyorum bende zaten kalabiligiz :)
Araştırıcam inş:)
Sezeryan olunca durum daha farklı olabilir.Bi de insanın ruh haliyle alakalı Müjdecim.Herkes nasıl istiyorsa öyle olması en makulu.Hayırlısıyla küçük paşayı kucağına al da:)

Sehercim kış olunca dışarı çıkması daha zor oluyor.O nedenle gelenleri ağırlıyoruz biz de:)Ama çok caım sıkıldığında, bebeği emziriyorum ve hop yarım saat bi saatliğine dışarı çıkıyorum.Fatih'in caddelerinde sözde işim varmışcasına dolanıyorum (şimdilik annem ve babam yanımda ama haftaya gidecekler,ben de iki çocuklu hayat nasıl oluyormuş o zaman anlıycam tam olarak).

Çok sağol Gülcüm.Darısı başına inşallah.
Ben Özel Fatih Hastanesi'nde yaptım.Hastaneden ziyade doktorumdan çok memnundum.Kızımın doğumunu da aynı doktor yapmıştı.Bunda da çok şükür rahat bir doğum oldu.Sen normal doğum mu yapmıştın Gül?
Onlar da seni öpüyor teyzesi:)

Hoşgeldin canım.Biz de bi dönem yurtdışında kalmıştık.Aileden ayrı olmak bana da çok zor gelmişti başlarda ,sonra biraz daha alışmıştım.Ama oğlun için çok güzel bir fırsat ne güzel iki dil birden öğreniyor.İnşallah iyice pekiştirir.
Canım benim ikinci çocuk tamamen plansız oldu.İlk başlarda da bayağı sorun yaşamıştım.Şimdi 13 günlük oldu ve ben iyiki olmuş demeye başladım bile:)Hani tecrübeli anneler derler ya ne güzel ikisi,üçü peşpeşe büyüyecek sonra da rahatlıycaksın diye.Şimdi ben de kendimi öyle motive ediyorum.Kızım için de ileride çok iyi olacak inş.Güzel bişey tavsiye ediyorum:)her ne kadar uykusuzluklar başlamış olsa da yine de çok güzel:)

Canım 12.02 dogum tarihim pazar gunu oluyor. Kadıköy şifa da dogum yapicam ins... Gel tabii ki ne mutlu olurum :) telim vardı sende,arasiriz...
Sen naptin? Gittinmi fasulyeyi görmeye? Sende dikkat et bu kadar erken donemde mikrop alma sakinn

müjdecim çok az kalmış yaa hayırlısıyla kolay doğumlar nasip olsun inşallah.
mevlüde sen şimdi gene yurtdışında mısın?semacım sizde beykozdan taşındınız galiba?hızınıza yetişemiyorum:)bende boyna taşınıyorum ama henüz beykoz sınırları dışına çıkmış değiliz:)

Cicik zahteri hazırladım duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…