Özlem maşallahhhh ebn uzak kalmışım doğurmuşsun bile
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım
Kızlar valla büyük konuşmayim de bu son hamileliğim olacak dedim ya ilki gibi pek heves yok ama
kendi kendime heyecan yapmaya çalışıyorum insanın başına şu hayatta gelebilecek en güzel şey ve
ben 3.yü düşünmüyorum o yüzden nazımı da niyazımıda yapayım diyorum ama valla ne bulantıı,ne kusma ne bişey yok:44::44:
bu arada Kızlar saçımın önüne perçem kestirim dedim ben çok severim
anlattım da kuaföre uzun uzun
Gülben ergenin varya bu ara çok hoşuma gidiyodu
anacııım gitti bebek saçlarımı
bi kırptı sanki hiç bişey anlatmamışım ben
besleme kahkülü vardır ya aha öyle aptal bişey oldu üstelik kısa da kesti
şemsiye gibi alnımın üstünde havada yaniii,çok sinirlerim bozuk
Ayça desen hasta gene kuzum öksürük,balgam,akıntı,
bi de ateşi çıktı az önce uykusunda inliyor yavruumm
pek tadımız tuzumuz yok yani,sabahtan beri kusmuk,bok temizliyorum off offff[/B]
Merhaba kızlar..umarım siz ve bebekler iyisinizdir... Biz 6 buçukta hastanedeydik serra nin ateşi 41 dereceydi9 a kadar kaldık ve nihayet düşürdüler... Kuzum hep sayikladi.. Neler neler anlattı.. Hatırlamıyor dediklerini tabi..neyseki şimdi iyi,evimiZdeyiz ve iki kızımda uyuyor..
Benimse sancılarım arttı,yorgun düştüm sanırım..tansiyonum 8/4 ..bende yaticam biraz..
İyi bakın bebiklere,kuzulara ve kendinizeee
özlem allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
gülcüm geçmiş olsun ayçaya çabucak iyileşir inşallah
seher öyle deme canım ya üzülür bebişin :)))
seher kızmı erkekmi senin kuzucuk
serapcım bu bebişim kız olucak inşallah
günaydın şekerlerim...önce hasta olan bebişlerimize çok geçmiş olsun.inşallah iyileşmişlerdir.
sema doğum yapmış Allahın izniyle sağlıklı sıhhatli bebiş olur inşallahh...ay hepinizi çok özledim.yavaş yavaş ikinci bebişler gelmeye başlıyor,çook güzeelll:)
hayırlı haftalar olsun inşallah ben geceleri 3 kere filan wc ye kalktığım için ve sonradan uyumam da zor olduğu için çok uykusuz kalıyorum.en büyük problemmim bu şu anda
bu arada kızlar benim tunahan acayip bişi oldu hiç laf dinlemiyo ben ona laf dinletemedikçe kendi kendimi yiyorum paso ağlıyorum ya.kaka sorununu hala çözemedik beze yapıyor bezlemezsem bir hafta yapmıyor.
ooofff ooff napıcamı şaşırdım.
Kızlar gunaydinnn
Serrayi bir kez daha götürdük
Doktora dün
Beta olmuş kuzum, ama küçük
Olduğu için ağır geçiriyor. 3 günlük iğne verdidaha kötüsü mü desem bilmiyorum ama masmavi gözlerine nazar değdi kızımın, konjonktivit oldu.. Nazar diye ben diyorum tabii..klasik anne lafı..
Dua edin kalpten nolursunuz iyi olsun kızım hemen
müjde göziltihabı bizdede oldu. damla vermişti doktor.
ama nerdeyse 3. kez damlatmaya kalmadı geçti. çabuk geçiyor üzülme.
geçmiş olsun tekrar canım.
Güzel Arkadaşlarım...
Emir Nidal'li hayatımız başlayalı 3 gün oldu.
Cumartesi sabah kontrole gittim akşamı oğlumu kucağıma verdiler.
Doğum sancısından kurtulmak yeniden dünyaya gelmek gibi bişey.
Rabbime hamdolsun geçti o zor süreç.
Hamile arkadaşlarım Müjde,Seher,Derya,Gül inanın sancı çekerken hepiniz için ayrı ayrı dua ettim.Rabbim bir avazda kurtarsın hepinizi.
İnsanın geride bıraktığı bir çocuğu varken doğuma girmesi gerçekten çok zor oluyormuş.Ben bayağı ağladım,insan gerçekten çok duygusallaşıyor aklım hep kızımdaydı.Neyseki geldi geçti darısı başınıza inşallah.
Şimdi 4 kişilik bir hayata başladık çok şükür.Kızım da kardeşine çok iyi davranıyor en azından şimdilik öyle.Anne çok heyecanlıyım diyor sürekli.Ama arada mahsunlaştığını da hissediyoruz.
Şuan tek sorunum göğüs ucum yara oldu,emzirirken bayağı zor oluyor, lansinoh kullanıyorum geçer inş en yakın zamanda.
Şimdilik bizde durumlar böyle.
Bu arada Müjde ve Gül çok geçmiş olsun.Çocukta ateş olayı beni en çok strese sokan şey.Rabbim şifalar versin.
Hepinizi çok öpüyorum.Allaha emanet olun...
Özlemim hayırlı olsun,Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin...
Sema içinde hayırlı olsun,tümm bebişlerimiz sağlıklı mutlu huzurlu bir hayata sahip olsunlar inşallahh....
Müjde çok geçmiş olsun bir de hamilesin ya(
benim 2. numarada bir hafta önce 3 gün yüksek ateş çekti sonra döküntü sonrada ishal o kadar solduki yavrm yeni yeni toparlıyor şimdide abimiz hasta inşallah kardeşine bulaştırmadan atlatırız..
Allah hepimize sağlık ,sabır versin...
Özlemim hayırlı olsun,Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin...
Sema içinde hayırlı olsun,tümm bebişlerimiz sağlıklı mutlu huzurlu bir hayata sahip olsunlar inşallahh....
Müjde çok geçmiş olsun bir de hamilesin ya(
benim 2. numarada bir hafta önce 3 gün yüksek ateş çekti sonra döküntü sonrada ishal o kadar solduki yavrm yeni yeni toparlıyor şimdide abimiz hasta inşallah kardeşine bulaştırmadan atlatırız..
Allah hepimize sağlık ,sabır versin...
Seher akşam akşma güldürdün beni,demek yalnız kalmıyor hııı, arkadaşlarının yanına gidiyorDDDD
Bizde farklı değildik ilk zamanlar el sallayıp duruyorduk güle gülee deyip ama sizinki daha güzelmiş..
Kızlar gunaydinnn
Serrayi bir kez daha götürdük
Doktora dün
Beta olmuş kuzum, ama küçük
Olduğu için ağır geçiriyor. 3 günlük iğne verdidaha kötüsü mü desem bilmiyorum ama masmavi gözlerine nazar değdi kızımın, konjonktivit oldu.. Nazar diye ben diyorum tabii..klasik anne lafı..
Dua edin kalpten nolursunuz iyi olsun kızım hemen
semacım güle güle büyüt minik oğluşunu da. inşallah uslu bir bebek olur da seni hiç üzmeden büyür gider.Güzel Arkadaşlarım...
Emir Nidal'li hayatımız başlayalı 3 gün oldu.
Cumartesi sabah kontrole gittim akşamı oğlumu kucağıma verdiler.
Doğum sancısından kurtulmak yeniden dünyaya gelmek gibi bişey.
Rabbime hamdolsun geçti o zor süreç.
Hamile arkadaşlarım Müjde,Seher,Derya,Gül inanın sancı çekerken hepiniz için ayrı ayrı dua ettim.Rabbim bir avazda kurtarsın hepinizi.
İnsanın geride bıraktığı bir çocuğu varken doğuma girmesi gerçekten çok zor oluyormuş.Ben bayağı ağladım,insan gerçekten çok duygusallaşıyor aklım hep kızımdaydı.Neyseki geldi geçti darısı başınıza inşallah.
Şimdi 4 kişilik bir hayata başladık çok şükür.Kızım da kardeşine çok iyi davranıyor en azından şimdilik öyle.Anne çok heyecanlıyım diyor sürekli.Ama arada mahsunlaştığını da hissediyoruz.
Şuan tek sorunum göğüs ucum yara oldu,emzirirken bayağı zor oluyor, lansinoh kullanıyorum geçer inş en yakın zamanda.
Şimdilik bizde durumlar böyle.
Bu arada Müjde ve Gül çok geçmiş olsun.Çocukta ateş olayı beni en çok strese sokan şey.Rabbim şifalar versin.
Hepinizi çok öpüyorum.Allaha emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?