2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Deryacım çok geçmiş olsun.Allah korumuş .O an yaşadığınız korkuyu düşünemiyorum.Benim de çocukta en çok korktuğum şeylerin başında geliyor ateş ve havale.Allah sağlık sıhhat versin hepimiz evladına inş.
Bu arada Müjdecim kendine dikkat et,hamileliğin son zamanları zor geçiyor.Benim özellikle 2. de çok zor olmuştu.Ama neyse ki gelip geçen bişey.Ben son günleri geçirmekte çok zorluk çekiyordum.Hiç geçmiycekmiş gibi geliyordu ama şimdi minik kuzu 16 günlük oldu:)Sağlıcakla siz de kucağınıza alırsınız inşallah.

günaydın...
semacım gerçekten hayatımda hiç o kadar korktuğumu hatırlamıyorum.Allah tekrar yaşatmasın.
müjdecim kargon gelmiş dün canım benim çok sağol nasıl güzel kokuyor.Allah razı olsun.kayınvalideme de verdim biraz bayıldılar kokusuna:):)

Rica ederim canım az mı gönderdim diye düşündüm sonradan... Eğer istersen yollarım daha afiyet olsun deryacim

deryacım çok geçmiş olsun yaşadığınız paniği düşünemiyorum bile allah bir daha yaşatmasın

Rica ederim canım az mı gönderdim diye düşündüm sonradan... Eğer istersen yollarım daha afiyet olsun deryacim
az olur mu hiç canım benim çok çok sağol:):)
deryacım çok geçmiş olsun yaşadığınız paniği düşünemiyorum bile allah bir daha yaşatmasın

canım sağol Allah yaşatmasın kimseye...

kızlar hiç yıkanabilir bebek bezi kullandınız mı?ya da kullanmayı düşündünüz mü?baya iyi gözüküyorlar ben tunahana alıştırma külodu aldım.kakasını wc ye yapsın diye sihirli don bu dedim bunu giyince kakalar tuvalete yapılıyor çişimizide hiç kaçırmıyoruz dedim.dün işe yaradı ve tuvaletini wc.ye yaptı Allahıma şükürler olsun.eve hiç bez sokmak istemiyorum artık.bakalım.baby-neo yu araştırsanıza.

Hani yıkama makinasi fln var degilmi?
Yaniii ugrasicak vaktin varsa al tabi neticede kullandığımız bez ve pedler kanserojen
Bir ara prima premium care kullandık mesela düşünsene sıvı kakayı bile cekiyodu icine çok tehlikeli
Eski usul yikanabilir bezlerin update versiyonu iyi olabilir :)
Birde kaka olayını biz bay kaka diye bir kitabimiz vardı ise yaramıştı :)

Son düzenleme:
Senin dogum ne zaman deryacim? Benim küçükte istiyor çok ugrasiyorda ama yaza kalması daha iyi... Tunahanda büyük degilki bence bırak havalar ısınsın o zaman ogret ferah ferah

Son düzenleme:
ybende onu düşünüyordum kim uğraşcak onları yıkamakla her seferinde onun için makine mi açıcam ne bileyim çamaşır makinesinde 60 derecede yıkanıyormuş ama bir bir de atılmaz ki.
Senin dogum ne zaman deryacim? Benim küçükte istiyor çok ugrasiyorda ama yaza kalması daha iyi... Tunahanda büyük degilki bence bırak havalar ısınsın o zaman ogret ferah ferah

benim doğum 20 haziran da alırız dedi dr.sezeryan olucam ben.dün dr.gittim göremedi gene cinsiyetini geçen sefer büyük ihtimalle erkek demişti ama bana işte bu testisleri filan dememişti.bu kez hiç açmadı bacakları hayırlısı olsun inşallah ama en başından beri hep kız geçiyor içimden bakalım:)

Koca gobikimle alırım kızlarımı gider kardanadam yaparım :)
Gunaydiiiinnnnn :))

günaydınnn canım:)oh sefanız olsun bizim yerimizi de yapın eğlenin müjücüm birazcık dikkatli ol ama öpüyorum.ben hastayım ama işe geldim biraz zor oldu.öksürükten ölüyorum.dün akşam tansiyonum feci düşmüştü.şimdi pişman oldum keşke bugün gelmeseydim işeşimdi dönemem de.

Sende dikkat et deryacim ama çok da endiselenme , benim tansiyon hep 8/4 hep düşüklerde seyrediyor bünye alışında birsey olmuyor malum yükseği tehlikeli... Yinede kendini en iyi sen bilirsin tabiki canım
İyi hissetmiyosan eve git bence

müjdecim valla ben o kaca göbikimle her gün utkuyu indiriyorum kardanadam da yapıyoruz kartopu da oynunuyoruz komşular gülüyor halimize ikisinide mi indirdin diye.

Hola kizlarrrr
Topicimiz yavastan hareketleniyor sanki pek mutluyum :)

Hola kizlarrrr
Topicimiz yavastan hareketleniyor sanki pek mutluyum :)

biz bu gayretle öldürmeyiz topicimizi.
müjdecim bende bir haftadır uykusuzluk başgösterdi sende de var mı böyle bişey. uyuyamadıkça sinir oluyorum sinirlendikçe uyuyamıyorum

biz bu gayretle öldürmeyiz topicimizi.
müjdecim bende bir haftadır uykusuzluk başgösterdi sende de var mı böyle bişey. uyuyamadıkça sinir oluyorum sinirlendikçe uyuyamıyorum

Eveettt
Hatta dün kızlarla öğle uykusuna yatım dedim ama serra civitti uyumadı, bende zaten deli sancılar...çıldırdım resmen,esip gurleyen deli kadın modundaydim.zavallı kocam sakinleştirmeye çalıştı ama yok,olmuyor.çok gergin oluyorum uyuyamiyinca.
Dün birde her zaman 8/4 olan tansiyonum 13/8 olunca fittirdim resmen..Osman limonata fln yaptı içirdi bilmiyorum etkisi varmi ama düzeldim biraz
Çok yok aramızda canım senle,dinlenmeye bakicaksin,elden birsey gelmiyor.. Ama benim gibi sancilaniyosan Allah kolaylık versin ne diyeyim.. Gununu aldinmi dogum için? Yoksa normal mı doguracaktin cnm sen?

Mevludecim babana ayıp olmamıştır inşallah canım, bakamadık biz şekere fln... Ablamda uğraşma hiç hallederiz deyince bende aramadım bile..kusura bakma canim

Ya kızlar yine hasta olduk biz!! Ben var ya hayatımda hiç bu kadar mizmiz aksi olmamıştım, şimdi sürekli şikayet eder oldum :/
Doğumuma 14 gün var ve boğazım sis yine ve oksuruyorum dua edin nolursunuz, iyi olayım çocuklarımda iyi olsun...

Günaydın herkese...
Annem ve babamı yolcu ettim iki gün önce.Doğumdan sonra iki çocukla yaşam yeni başladı benim için anlayacağınız.Şimdilik iyi gidiyor çok şükür.Koşturmacanın temposu artı tabi.
Müjde ve Seher.Çocuk varken hamilelik daha zor oluyormuş kesinlikle.Benim son günlerim de çok stresli geçiyordu.Hatta eşim 9 ayı geçirdin,1,2 hafta daha kolay geçer diye ikna etmeye çalışıyordu beni.Oysa bana son zamanlar hiç geçmiycekmiş gibi geliyordu.Son derece stresli ve gergindim.Ama geçiyor gördüğünüz gibi arkadaşlar.Bizdeki stres kendimiz de dahil olmak üzere evdeki herkesi olumsuz etkiliyor.Az kaldı sizin için de, minik bebeklerinizi kucağınıza alın da hayırlısıyla kurtulacaksınız inş bu sendromlardan.Ama tabi çoklu yaşama alışmaya alışmakta bir müddetimizi alıcak gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…