2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim neden hayirsiz olalım askolsun
Kimse girmiyor, bende bakıyorum arada ama ne yazayım ki :)
Senin çok az kaldı doguma heyecanlisindir :) normal mi, sezeryan mı olucak?

müjdecim seni tebrik ediyorum üç çocukla iyi başediyorsun valla ben iki tanesine yetişemiyorum betül mina büyüdükçe işler kolaylaşır diyordum daha zorlaştı

baya dertlenmişim biraz yazayım da rahatlıyayım. kabus gibi bir hafta geçirdik utku bi ateşlendi dört gün hiç düşüremedik tahlillerde de bir şey çıkmadı geniz akıntısı hafif de kulak enfeksiyonu başlangıcı dedi dr. neyse onunla uğraşırken betül mina hastalandı bronşiyolit olmuş üç gün hastanede kaldık bu arada utku da bronşiyolit oldu allahtan onun hastanede yatması gerekmedi evde ventolin verdik şükür şimdi ikisi de iyi gibi inşallah tekrarlamaz.
bizden haberler bu kadar

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM BENİM Allah kolaylık versin

Arkadaslar buraya hic ugrayan olmamis arada gelin accik yazisalim.
Utku okula gidiyo biz de betusle evde pinekliyoruz sizler neler yapiyorsunuz

Arkadaslar buraya hic ugrayan olmamis arada gelin accik yazisalim.
Utku okula gidiyo biz de betusle evde pinekliyoruz sizler neler yapiyorsunuz

Sehercim telefonunda whatsapp varsa numaranı msg at bana , grup kurduk bir kac kişi ordan yazisiyoruz arada. Daha kolay oluyor canım. Hoş orda bile bir kac kişi yazıyor ya neyse :)

Sehercim telefonunda whatsapp varsa numaranı msg at bana , grup kurduk bir kac kişi ordan yazisiyoruz arada. Daha kolay oluyor canım. Hoş orda bile bir kac kişi yazıyor ya neyse :)

Müjdecim mesajına cevap için baya geç kaldım kusura bakma canım tatile çıkmıştık sonra annanemin hastalığı vefatı derken baya bı annemlerde kaldık hiç nete giremedim whatsappım yok canım

Içim bi tuhaf oldu bi bakayım dedim kk ya .ne günler geçirdik burada değilmi kızlar yaa

Hicrancım ben de nete girince buraya bı bakarım ne güzel paylaşımlarımız olurdu heyy gidi günler diyorum burdaki paylaşımların tadını başka yerlerde bulamıyorum
Bu arada betül mina da nihayet yürüdü utku okula gitmemek için babanesine kaçıp kaçıp gidiyor getiremiyorum bizde durumlar böyle

Son düzenleme:
Merhaba eski arkadaşlar ve yeni arkadaşlar....
Nasılsınız, umarım herkes iyidir.
Ben çooookkk uzun zamandan beri yazamadım, evde bilgisayar yoktu, sonra işe başladım , evde ,işte koşturmaca falan....
Aklıma geldiniz hala devam ediyor mudur diye... Maaşallah size....
Umut,duygu,meral vardı.... Ne güzel hala yazışıyorsunuz.
Çoğu 2.leri de almış maaşallah.....
Burası çok güzel bir paylaşım sitesi, özellikle benim için 2008 anneleri çok farklı.
O kadar çok şey paylaştım,dertleştim ki burada.
Herkesten Allah razı olsun.
Lohusalıklarımız olsun,çocuklarımızı hastalıkları olsun, ilaç isimleri olsun....

Benim DURU kızım da eşekk kadar oldu, çok uzun boylu yaşıtlarına göre maaşallah.
Geçen sene baleye gönderdim, bu sene de hem anaokulu hem bale devam ediyor.
İşten çıkıp onu baleye koşturmak bayağı yoruyor ama olsun.
Biryerde planlamada çalışıp çıkmıştım, biraz evde durdum, o sırada ahşap boyama yaptım.
Sonra tekrar işe başladım, bayağı yoğun bir şekilde 2 seneye yakındır devam ediyor.
Sizler neler yaptınız.
Çocuklar nasıl...

selam canlar bende hepinizi çok özledim.keşke yeniden burda yazışsak aynen mektuplaşmak gibi oluyor.şimdilerde artık o da yok hep mail hep mail.onlarda silinip gidiyor zamanla.arada bir dönüp bakıyorum buralara genelde kimsecikler yazı yazmamış oluyor.watsappları bırakın buraya gelin haydi...

minik bebeklerimiz nasılda büyüdüler.ikinciyi yapmayanlara şiddetle tavsiye ediyorum çok tatlı oluyor

minik bebeklerimiz nasılda büyüdüler.ikinciyi yapmayanlara şiddetle tavsiye ediyorum çok tatlı oluyor

Ben de katılıyorum emelcim kavgaları bile tatlı geliyo şimdilik bana. Valla utku akşam okuldan gelinceye kadar betül mina bana kök söktürüyo ama abisi gelince yüzüme bile bakmıyor hep onun peşinde dolanıyor bir de üçüncü olsa nasıl olurdu diye de düşünmüyor değilim hani

Maşallah duruya demek bir balerin olmuş maşallah ne kadar da büyümüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…