2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben buralardayim doguma 3 hafta kaldı Aycayla dört gözle bekliyoruz bebeğimizi

Ben buralardayim doguma 3 hafta kaldı Aycayla dört gözle bekliyoruz bebeğimizi

ayy gül ben de heyecanlandım şimdi...
rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım...
sezeryan mı olacak normal mi...

kızlar nerelerdesiniz...
benim kafama bişi takıldı... bizim kuzular 48 aylık oldu anasınıfına mı gidecekler...

off yok göndermek zorundaymışız bizim kuzular seneye okullu mu olacaklar...
çok küçük değiller mi kızlar yaa..
sabahtan beri strese girdim yaa sinirden çatlıcam...

off yok göndermek zorundaymışız bizim kuzular seneye okullu mu olacaklar...
çok küçük değiller mi kızlar yaa..
sabahtan beri strese girdim yaa sinirden çatlıcam...

Tatlım 66 ay olmadı mı en son başlama yası? Bizimkiler Eylül doğumlu olduğu için kurtarıyor diye biliyorum. Mesela benim yeğenim Mart 2008 li, gecen sene anaokuluna gitti, bu Eylül'de hazırlık a başlıyor.. Gideceği okulun hazırlık sınıfına yani. Ama tabi ki 7 yasından önce okula başlamaları gaddarliktan başka birsey degil

yok işte 1 ekim 2008 e kadar olanlar 2013 te başlıcakmış...

yok işte 1 ekim 2008 e kadar olanlar 2013 te başlıcakmış...

Canım 66 ay oldu ya o sınır şimdi. Serra anaokuluna gidicek bu sene, seneye hazırlık, 2014 te ilkokul okucak. Burdan
Bak yazıyor hepsi http://www.meb.gov.tr/duyurular/duyurular2012/12Yil_Soru_Cevaplar.pdf

bizimkiler üç aşşağı beş yukarı 60 ay civarında olacaklar 2013 eylülde dolayısıyla bizimkiler
anne baba isterse 1 sene daha bekleyip 72 aylıkken başlayabilir.

bizde bu sene anaokuluna yazdırdık ipeki
2013 eylülde de ilkokulu düşünüyorum ama emin de değilim.

müjde canım senin dediğin hazırlık ne
sen özel okulmu düşünüyorsun canım?

bi kaç kişiyle konuştum da 30 eylüle kadar olan çocuklar otomatik olarak kaydediliyomuş 30 eylülden sonrası isteğe bağlıymış...
o linktede öyle yazıyor eylül ayında 5 yaşını tamamlayan çocuklar kayıt edilecektir diyor...
bizim çocuklar seneye mecburen gidecek maalesef...

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet canım. Bu sene Amerikan anaokulu diye bir yere gidiyor, seneye gideceği ilkokulun hazırlığına gidicek. Düşündüğümüz okullarda öyle oluyor en azından. Yani 72 aylikken başlamış olucaklar sonuçta ilkokula . Kötünün iyisi gibi ama umarım degisir

merhaba kizlar

bu okul isi benide endiselendiriyor cok kucuk bunlar daha ya nasil olacak bilmiyorum.

2 eylulde turkiyeye geliyorum dogum icin bende o zaman okul isini konusucam burda krese yazdirmistim okul oncesine simdi turkiyede anasinifina mi gitmesi gerekiyor eger oleyse ben geri donemeyecegim esimin yanina

ayy gül ben de heyecanlandım şimdi...
rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım...
sezeryan mı olacak normal mi...

gul merhaba tatlim cok az kalmis hayirlisiyla ve sagliklica bebegini kucagina alirsin insallah canim...

Kızlar sağolun,31inde sezeryan olucam önümüzdeki cuma yanii,çok sıkıldım artık tıs tıs nefes alamayıyorum
canıma tak etti bu sıcaklarda karın burun olayıııı

Bu arada Ayça da bu sene ana okuluna gidicek seneye de ilkokul düşünüyorum ben
çünkü 2 sene kreş,1 sene anaokulu yeterli diyorum artık...

gül canım sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini...
biz bu gün mustiyi anaokuluna yazdıracağız... çok stresliyim yaa... çok korkuyorum inşallah sorun yaşamaz...

Slm kızlar ben düşünmüyorum gerekirse rapor vs.. her şey almaya çalışırım.. bizimkiler kobay olacaklar..
Bakanlığın yaptığı işe bak karar veriyorlar uygulamaya geçiyorlar ilk önce pilot sınıf yapmaları gerekir eğer verim alınıyorsa sisteme geçilir ...Okullar uygunmu çocuklara? lavobo olayı var en basit örnek ..kaldı ki bunların yaşı kaç..Bence göndermeyin rapor alma yoluna gidin tabi herkesin kendi kararı kobay olacaklar gibi geliyor..Geçmişte örnekleri çok kredili sistem vs...

ayy dün milli eğitim müdürlüğünü aradım kesin cevap aldım sonunda...
bizimkiler 2014 te gidecekmiş okula... vallahi rahatladım kaç gündür kafayı yedirdiler bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…