gül dün doğum yapacaktı hayırlısıyla almıştır inşallah bebeğini kucağına.
bu okul işi benim de kafamı karıştırıyor daha öğretmenler bile neyin nasıl olacağını bilmiyoruz diyolar bu küçücük çocuklar napacak. daha dün ilkokul öğretmeni arkadaşla görüşük utku kendini çok iyi ifade edebiliyor endişe etmeyin dedi ama daha çok küçük oyun çocuğu bunlar. defter kitap hiç ilgisini çekmiyor bile araba yarıştırma peşinde
Doğum yaptım sehercim
Mehmet Kağan 3250 gr 49 cm doğdu
şimdi evdeyiz ,göbeği düştü,emiyor,yani iyi durumdayız...
Defnem08 anaokuluna almıyorlar mı bizimkileri?ben bilmiyordum nasıl oluyor yaa,az daha kassak 1 e bile başlicaklar
anaokulu yaşları tutmuyormuymuş?O zaman özel kreşe mi yollicaz yine?:26:
Doğum yaptım sehercim
Defnem08 anaokuluna almıyorlar mı bizimkileri?ben bilmiyordum nasıl oluyor yaa,az daha kassak 1 e bile başlicaklar
Doğum yaptım sehercim
ben seneye anaokuluna vereceğim eylül doğumlu olmaları iyi bence erken erken okul hayatı bence iyi değil zaten kreşte bir yıl daha okul olmaması iyi bana göre .gül dün doğum yapacaktı hayırlısıyla almıştır inşallah bebeğini kucağına.
bu okul işi benim de kafamı karıştırıyor daha öğretmenler bile neyin nasıl olacağını bilmiyoruz diyolar bu küçücük çocuklar napacak. daha dün ilkokul öğretmeni arkadaşla görüşük utku kendini çok iyi ifade edebiliyor endişe etmeyin dedi ama daha çok küçük oyun çocuğu bunlar. defter kitap hiç ilgisini çekmiyor bile araba yarıştırma peşinde
kızlar dün okula gittim direk müdüre çıktım ve bu okul konusunu enine boyuna konuştum. bu sene 2008 mart sonuna kadar doğanları anaokuluna alıyorlar bizimkileri almıyorlar kızlar. bizimkiler için seneye anaokulu birdahaki seneye 1e gidecekler. yeni sistem bizimkileri pek etkilemiyor kızlar.
Doğum yaptım sehercim
tebriklerrrrmaşallah oğluşunu aldın kucağına demek ay ben nekadar gerilerde fransız kalmışım mevzulara yahuu
umarım hayırlısı olur cnm.canım ben anaokuluna yazdırdım 2013 eylüldede ilkokula başlatıcam.
2013 eylülde 60 aylık olduğu için zorunlu değil aslında istersek 1 sene daha bekletebiliriz.
ilkokul 66 ay zorunlu göndermek istemezsen rapor alıyorsun
60 - 66 ay arası ise anne baba isterse ilkokula yazılabilir.
selamm kızlar nasılsınızzz..doğumumua 2.5 ay kaldı ..kasımın 20 si gibi bekliyoruz..kimsecikler yok burda..gül anlatsana biraz ikinci bebiş neler hissettirdi sana..emzirmek dahamı kolay,acıyormu
geçmiş olsun cnm.acil şifalarKimseler uğramamış kızlar nerdesiniizz??
Benim kızlar okula gidiyolarrr sezonun ilk hastalığını geçirdik, emre de aldı nasibini bundan tabii .. Yapicak birsey yok tabi Allah daha büyüğünü vermesin hiçbirimize..
sayfamız ölüme terkedilmiş gelen giden yok nerelerdesiniz
geçmiş olsun müjde..nasılsınız kızlar?
Allah ailesine sabır versin
Bugün bebeğin cinsiyetini öğrendim bir oğlum daha olacak Allah izin verirse
hayırsız kızlar..
hayırsız kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?