2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gül dün doğum yapacaktı hayırlısıyla almıştır inşallah bebeğini kucağına.

bu okul işi benim de kafamı karıştırıyor daha öğretmenler bile neyin nasıl olacağını bilmiyoruz diyolar bu küçücük çocuklar napacak. daha dün ilkokul öğretmeni arkadaşla görüşük utku kendini çok iyi ifade edebiliyor endişe etmeyin dedi ama daha çok küçük oyun çocuğu bunlar. defter kitap hiç ilgisini çekmiyor bile araba yarıştırma peşinde

kızlar dün okula gittim direk müdüre çıktım ve bu okul konusunu enine boyuna konuştum. bu sene 2008 mart sonuna kadar doğanları anaokuluna alıyorlar bizimkileri almıyorlar kızlar. bizimkiler için seneye anaokulu birdahaki seneye 1e gidecekler. yeni sistem bizimkileri pek etkilemiyor kızlar.

kızlar benim gibi konuşan falan yokmu yada bilgi alan. eylül 2008 anneleri bu ara durgun sanırım.

Doğum yaptım sehercim
Mehmet Kağan 3250 gr 49 cm doğdu
şimdi evdeyiz ,göbeği düştü,emiyor,yani iyi durumdayız...

Defnem08 anaokuluna almıyorlar mı bizimkileri?ben bilmiyordum nasıl oluyor yaa,az daha kassak 1 e bile başlicaklar
anaokulu yaşları tutmuyormuymuş?O zaman özel kreşe mi yollicaz yine?:26:

canım ben anaokuluna yazdırdım 2013 eylüldede ilkokula başlatıcam.
2013 eylülde 60 aylık olduğu için zorunlu değil aslında istersek 1 sene daha bekletebiliriz.
ilkokul 66 ay zorunlu göndermek istemezsen rapor alıyorsun
60 - 66 ay arası ise anne baba isterse ilkokula yazılabilir.

gül güle güle büyüt aslan parçasını.

benimde o kadar kafam karışıkki dayanamayıp o yüzden okula gitmiştim. bu cevabı aldım işte. çünkü başka bi okulda birinden duymuştum. biri 60 aylık olan kızını götürmüş okula 1e yazdırmak için almamışlar. bizim okulun müdürüde benim akrabam olur. eğer bu sene anaokuluna gönderip seneye bire gönderirsen sınıfının en küçüğü bizimki olacak ezerler diyor gerçi bizimki ezdirmez çok fena.

selamm kızlar nasılsınızzz..doğumumua 2.5 ay kaldı ..kasımın 20 si gibi bekliyoruz..kimsecikler yok burda..gül anlatsana biraz ikinci bebiş neler hissettirdi sana..emzirmek dahamı kolay,acıyormu

canım gözün aydın sağlıcakla büyüt inşallah..

Kimseler uğramamış kızlar nerdesiniizz??
Benim kızlar okula gidiyolarrr sezonun ilk hastalığını geçirdik, emre de aldı nasibini bundan tabii .. Yapicak birsey yok tabi Allah daha büyüğünü vermesin hiçbirimize..

selam kızlar uzuuun zamandır gelmiyordum bakim size dedim.nabersiniz.
ben aynı işte..... çaılışıyorum 1 yıldır hafta sonuda ne yapacağımı şaşırıyorum malum kızlar yoruyor beni.face te takip ediyorum çoğunuzu herkes iyidir umarım ..

selam kızlar uzuuun zamandır gelmiyordum bakim size dedim.nabersiniz.
ben aynı işte..... çaılışıyorum 1 yıldır hafta sonuda ne yapacağımı şaşırıyorum malum kızlar yoruyor beni.face te takip ediyorum çoğunuzu herkes iyidir umarım ..

ben seneye anaokuluna vereceğim eylül doğumlu olmaları iyi bence erken erken okul hayatı bence iyi değil zaten kreşte bir yıl daha okul olmaması iyi bana göre .

aynen
umarım hayırlısı olur cnm.
selamm kızlar nasılsınızzz..doğumumua 2.5 ay kaldı ..kasımın 20 si gibi bekliyoruz..kimsecikler yok burda..gül anlatsana biraz ikinci bebiş neler hissettirdi sana..emzirmek dahamı kolay,acıyormu
sendemi kızzz ben gerçekten uzak kalmışım konulara emin oldum şimdi.hayırlısıyla sağlıcakla kucakla cnm az kalmış maşallah desene
geçmiş olsun cnm.acil şifalar
sayfamız ölüme terkedilmiş gelen giden yok nerelerdesiniz

hayırsız kızlar..

canım ya naptın. burası hep aklımda ama gel gör ki pcyi açmak şurda dursun yanından bile geçemiyorum çocuklar malum biri ilgi istiyor biri oyun. utkuyu kreşe verdim onu götür getir boyaması faaliyeti birinci sınıftan beter olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…