edacım bı sure sen bir sure esın gidip gelıcekmıssınız ne guzel dönusumlu olarak ınan gerçekten masrafa değmıyo sende idare edersın canım çok acil olan ihtıyaçları al çocuk için lazım olan seylerı evden götür götürebılırsen esın senın nerdeydı unuttum canım...
ama emın ol esın yanında olsun eksıklerı görmeyeceksın bıle önemli olan esınle çocugunla olmak...
yanı benim için öle...
eksıkler halloluyor bir sekılde.....
Eşimde senin gibi söylüyor,masrafı ne düşünüyorsun elzem şeyleri diyor ama ben düşünmezsem kim düşünecek.Hadi maddiyatı geçtim Havalimanında gider gelirken,çocukla zor..mikroptu soğuktu vs..2 haftada bir gelirimm dayanamam sıkılırım çünkü...
Eşim Urfalı,gezicek yerde yok fazla,akrabası,eşi dostu çok ama ben gidip gelmeyi çok seven biride değilim...En fazla hafta sonları G.Antepe gidersek gideriz,oda çocukla çok zor..
Valla ilk önceleri hiç düşünmüyordum ama bugün yarın bitecek diye diye çok ayrı zaman geçirdik,birde ilerde ben bu kadar sıkıntı çektim bir yanıma gelip destek olmadın demesin diye istiyorum..
Birde senin azmin biraz düşünmeme neden oldu,ş.dışı değil y.dışına çıktın kaç kere,hiç bilmediğin bir yer,bravo walla...
edacım bı konuda ayanlış anlamışsın benı ben maddıyatı dusunmedemıyorum canım zatenbız duşu0nmessek erkekler pek duşunmuyolar malesef..
4-5 ay değilmı idare edersın tam donanımlı bır ev kurmana gerk yok sadece ihtıyacın olanı alırsın onu demek istedım....
bide çocukla yuk git gel zor oluyo...
mesela bu gelışımde benım 50 kılo hakkım vardı benım valızler 55 kılo çıktı..
ve beım 19 kılo fazlam çıktı
gittim fazla kıloyu ödemeye 400 küsür dedıler 400 ü duyunca dedım hostese kalsın..
eşimı aradım ona anlatıyodum arkamdakı bey benı duymuş
dedı bende cezaire gidiyorum benım yukum yok tek el cantam verın valızlerınızı ben geçireyım dedı saolsun o sekılde hallettık para ödemeden...
oyuzden dedım eksıkler bisekılde hallolur inan eşinın yanında olmak gibisi yok..
sıkılmassın hem bebişin var al çıkar arda bi yerde bişey yıyın biçay için eşimle oranın keyfinı çıkarmaya bak demek ıstedım canım....
emın ol insanın kurulu düzenını hiç birsey tutmuyo bu defa ne kadar zor geldı banada gelmek ama eşimı de burda yanlız bırakmak istemedım kitledım kapıyı geldım senınki bı nevı daha kolay ıstediğinde gidersın evıne yıne eşin gelır arada....
1,5 sene yurtdışında kaldık biz de.ınsanın kurulu düzenini bozup gitmesi çok kolay olmuyor başta,şimdi hatırlıyorum da ailemden ayrılırken az ağlamıyordum.Ama herşeye rağmen insan eşinin yanında olmak istiyor.Ben Türkiye'de o orda öyle hiç dayanamazdım heralde.Ama tabi Allah zor da bırakmasın.
Mevlüde canım senin de eşinin yanında çok daha huzurlu olduğuna eminim.ınsanın düzeni bi müddet sonra oturuyor önemli olan birlikte huzurlu olmanız.
Edacım sen de istersen bi git oralara bi dene yapabilecek misin diye?Ayrı kalmak eşine daha da zor geliyordur hem senden hem de oğlundan ayrı kalıyor.Hakkınızda hayırlısı olsun inş.
betül 32 ye gelmişin başka yok diyon ne güzel palakaları yazıyodun...
aşk olsun yaniii... ıspartayı niye dışlıyon şimdi sen...
şaka bi yana az kaldı yaa...
hayırlısıyla bitiriyo inşallah...
allah kavuştursun canım...
benim kocişin arkadaşıda çukurcaya gitmiş...
o da evli... tek iyi tarafı bebişi yok henüz...
rabbim şu karışık zamanda bütün mehmetçiklerimizi korusun inşallah...
başka evlere kor düşmesin ...
edacım onu anladım:)
bir yeremi gidiyor eşin onu anlamadım?
salihayla telefonda görüşüyoruz canım
yaza gelirim anca oda belki..,
hayırlısı bakalım
belli olmaz ama,eşim iş için giderse bizde gelebiliriz
günaydın..hayırlı olsun yeni sayfamız..sayfa gibi yeni ve güzel bisürü paylaşım dileğiyle..
ebrucum tarif için teşekkür ederim..bugun denicem hemen:)tarsus ve mersini eşim anlatır..öğretmen kendisi..orada bi arkadaşı vasıtasıyla bulunmuş ama güzelliğini ve kültür zenginliğini anlata anlata bitiremez..yağışlı ve az topraklı karadeniz insanı olarak eşim oranın havasını,toprağının bolluğu ve bereketini pek sevmiş olucak..benim annem arnavut göçmeni babam sivaslı..ben istanbulda doğup büyüdüm..babam bile çok küçük yaşlarda istanbula gelmiş..annemde eski istanbullu sayılır..bizde klasik türk mutfağı hakim..hemen hiç yöresel yemek bilmem..eti severiz ailece..balığıda..evlendikten sonra yemek yapmayı öğrendim ve açıkçası elimin bi lezzeti oldugu söylensede pek hevesli ve becerikli deilim bu hususta:)
dün akşam sinan çetinin hayat sineması programında çocukları olmadıgı için yıpranmış ve boşanma noktasına gelmiş bir çift vardı..çok ağladım...yaşamıyan nekadar anlıyabilir..ama anne olmanın değerini hissettikten sonra olamamanın kederini azçok kavrayabiliyorum...allahım tüm isteyenlere versin..hemde ne nimet ebrucum...doğal, dürtüsel ve soyun devamı olan bi seleksiyon,insan olmayı bukadar nasıl anlamlaşıtarabilir..kadın oldugumu anladım..varoluşuma anlam yükleyebildim..sevgi ve emeğin nasıl bir zorunluluk ilişkisi içinde hayatımı deiştirebileceğini gördüm...evlenmeden ve bebek sahibi olmadan önceki hayatım sorumsuz ve bencildi..empatiden uzak,kendi heveslerin doğrultusunda şuursuz bir hayatım vardı...açıkçası kimi zaman derin melankoliye götüren yaşamı anlamsız bulma,hiçbirşeye değer verememe gibi duygusal yetersizliklerim çoktu..evliliğimde ani oldu,bebek kararımda..aslında korkak bir insandım ozamana kadar..sorumluluk taşımak,emek gerektiren yükümlülükler almak hiç bana göre deildi..ama içime düştüğü anda bişiler oldu bana..çok sevdim içimde varolan mucizeyi..hüzne boğulmuş duygularım yerini şevkat ve annelik hisleriyle başka bi şekle büründü..daha sabırlı olabilmeyi öğrendim..emek verebilmeyi..beklemeyi öğrendim..umud edebilmeyi...enteresandır ismimi hiç taşımamıştım ozaman kadar..umutsuzdum...yavrumla bende hayat buldum..umut oldum...seni tekrar tekrar tebrik ediyorum..cenabı mevlam yavrunla,sevdiklerinle ezasız cefasız sağlık ve huzurla uzun ömürler versin dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?