ve ahmet aslanın bir şiirinden ilk dizeler geldi aklıma..buarada biz ailece sazı sözü neyi meyi pek severiz:)gah giderim medreseye hu çekerim hak için gah giderim meyhaneye dem çekerim aşk için misali:))
yalnızca bir kırıntıydın içime ilk düştüğünde..vakitsiz anda.........bilmediğim birşeyler beni alıp götürdüğünde o yerlere..keder ve budalalıktan başka yaşamın anlamı varmıydı.......aradığım aşk ı bulduysam sendedir.ya bu benim içimde dolaşanda kimdir...ya bu benim içimde mekan tutanda kimdir...
eh sabah sabah anca bukadar geveze olunur yavv:))
günaydın herkese
ben de ümit yaşar aşığıyım
bütün şiirlerini ezbere bilirim hemen hemen...
necip fazıl, mehmet akif, orhan veli.yahya kemal, ahmet haşim, vb... neredeyse bütün şiirler ezberimde...
yanlış anlaşılmasın tavfik fikret, namık kemal de okurum... yeterki şiir şiir olsun...
hatta kocişimle yakarız mumlarımızı açarız kolalarımızı şiirler okuruz birbirimize...
ahh ahh bu günlere gelebilmek için nelerden vazgeçmedim ki...
neyse çok şükür artık herşey rayına oturdu sanırım...
vay vay vayyyy şiir güzelmişş annende şanslıymış şiir yazılacak kadar babanın aklını başından almış bir bayan mış deseneee:içelim:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Ebrucum benim ağzımda bir tane dolgu dışında ne çürük ne sarı dişim vardır diş yapım çok düzgündür ve 29 yaşına kadar dişçiyi dolgu dışında ziyaret etmedim..Hımm hamileyken kontrole gittim tabi ama ondan önce aklıma bile gelmezdi...
Gitmedim ama en sonunda tam gittim yani:)))
Dediğin gibi genetikte önemli sanırım.Rahmetli annem öldüğünde önde sadece 2 kaplama dişi dışında dolgusu bile yoktu..Oda düşüp kırıldığı için..Sanırım bende ona çekmişim ama emzirme dönemi benim saçlarımı ve dişlerimi gerçekten mahfetti..Allah beterinden saklasın inşallah...
herkese merhaba ben ilk defa giriyorum
Herkese Merhabalar...
Kızlar ne kadar çokyazmışsınız,sevinsen mi üzülsem mi bilemedim:))
Arda Serkanla ilgili yazılarınız için çook teşekkürler arkadaşlara.s.
Ebru, hoşgeldin aramıza,Ablamla adaşsınız ne güzel....
Edacığım,
Hoşbulduk! Aslında yeni katılmadım aranıza;ama genelde yazmayı değil de okumayı tercih ediyordum. Hamilelikten beri çoğu kişiyi tanıyorum;ama fazla yazmıyordum.Oğlum doğduktan sonra da 5-6 ay girmiş,ondan sonra çok girmemiştim foruma.
Aaa adaşız demek ki ablanla,o da '74 doğumlu mu? Genelde "Ebru" ismi '74 ve o civarda doğanlara çok fazla konurmuş."Ebru,Banu,Esra,..." gibi isimler çok modaymış o zamanlar annemin dediği kadarıyla. Ablanın da oğlu olmuş galiba,resimlerini görmüştüm.Çok tatlı maaşallah,Allah analı babalı büyütsün.İlk bebeği mi ablanın?
günaydın..hayırlı olsun yeni sayfamız..sayfa gibi yeni ve güzel bisürü paylaşım dileğiyle..
ebrucum tarif için teşekkür ederim..bugun denicem hemen:)tarsus ve mersini eşim anlatır..öğretmen kendisi..orada bi arkadaşı vasıtasıyla bulunmuş ama güzelliğini ve kültür zenginliğini anlata anlata bitiremez..yağışlı ve az topraklı karadeniz insanı olarak eşim oranın havasını,toprağının bolluğu ve bereketini pek sevmiş olucak..benim annem arnavut göçmeni babam sivaslı..ben istanbulda doğup büyüdüm..babam bile çok küçük yaşlarda istanbula gelmiş..annemde eski istanbullu sayılır..bizde klasik türk mutfağı hakim..hemen hiç yöresel yemek bilmem..eti severiz ailece..balığıda..evlendikten sonra yemek yapmayı öğrendim ve açıkçası elimin bi lezzeti oldugu söylensede pek hevesli ve becerikli deilim bu hususta:)
dün akşam sinan çetinin hayat sineması programında çocukları olmadıgı için yıpranmış ve boşanma noktasına gelmiş bir çift vardı..çok ağladım...yaşamıyan nekadar anlıyabilir..ama anne olmanın değerini hissettikten sonra olamamanın kederini azçok kavrayabiliyorum...allahım tüm isteyenlere versin..hemde ne nimet ebrucum...doğal, dürtüsel ve soyun devamı olan bi seleksiyon,insan olmayı bukadar nasıl anlamlaşıtarabilir..kadın oldugumu anladım..varoluşuma anlam yükleyebildim..sevgi ve emeğin nasıl bir zorunluluk ilişkisi içinde hayatımı deiştirebileceğini gördüm...evlenmeden ve bebek sahibi olmadan önceki hayatım sorumsuz ve bencildi..empatiden uzak,kendi heveslerin doğrultusunda şuursuz bir hayatım vardı...açıkçası kimi zaman derin melankoliye götüren yaşamı anlamsız bulma,hiçbirşeye değer verememe gibi duygusal yetersizliklerim çoktu..evliliğimde ani oldu,bebek kararımda..aslında korkak bir insandım ozamana kadar..sorumluluk taşımak,emek gerektiren yükümlülükler almak hiç bana göre deildi..ama içime düştüğü anda bişiler oldu bana..çok sevdim içimde varolan mucizeyi..hüzne boğulmuş duygularım yerini şevkat ve annelik hisleriyle başka bi şekle büründü..daha sabırlı olabilmeyi öğrendim..emek verebilmeyi..beklemeyi öğrendim..umud edebilmeyi...enteresandır ismimi hiç taşımamıştım ozaman kadar..umutsuzdum...yavrumla bende hayat buldum..umut oldum...seni tekrar tekrar tebrik ediyorum..cenabı mevlam yavrunla,sevdiklerinle ezasız cefasız sağlık ve huzurla uzun ömürler versin dilerim...
merhaba arkadaşlar
kaç gündür giremedim hastalıklar doğum günleri derken fırsatım olmadı. annemin beli tutuldu yatıyo kaç gündür. kardeşimin doğum gününü kutladık yeğenimin doğum gününü kutladık. ben de dün doktora gittim ve çooook büyük bi kstim olduğunu öğrendim moralim bozuldu. bugün itibarıyla ilaç başladım.
bu arada baya yenilikler olmuş sayfa yenilenmiş hayırlı olsun hepimize. yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz.
geçmişi okuyamadım baya yazılmış
hasta olan bebişler ve annişler varsa geçmiş olsun
selam kızlar nasılsınız bugün bakalım...
sema_ayla canım benım oğluşumda genellıkle günde 2 defa uyuyor. sabah 8yada 8:30 civarı uyanıyo ve en geç 11:30 -- 12:00 de uymuş oluyor aksamda saat 6-6:30 arası uyuyor aksam çok uyumamasına dıkat edıyorum yada geç olmuşsaa uyutmuyorum canım yoksa uykusunu alıyo gece uymuyo...
aksam 10 dk bıle uyusa ona yetıyo ama 1 saat uyuyo kuzum genelde.......
Canım ben de öğleden sonra 4 te yatırıyorum daha geç olunca gece yatması uzuyor.Çok şükür artık9-9:30 da yatıyor.
Bu arada arkadaşlar kan ilacı kullanananız var mı çocuğunuz için.Kızımın ki alt sınırda çıktı doktor çok sorun değil dedi ama kullanmalıyım diye düşünüyorum ben.
canım ben kullanıyorum. şu an bitti yenı alıcam çunku alpberk ın anemısı var...
sınırdaysa bence kullanmalısın.biraz depo yapsın çocuk...
normalde buyukler içinde geçerlı özelliklede bayanlar reglı oldukları için ara ara kan ilacı kullanmalılar dr larda aynı seyı söylüyolar zaten.....
yok be canım,kış günü çocukla kurulu düzenini bozma sabret birazcıkCanım benim eşimin işi ş.dışında 1-2 hafta burda,1-2 hafta orda..hatta bu son zamanlar çoğunlukla orda..ışlerini buraya almayı planlıyor ama davalık bir işi var,dava bitince tapular dağıtılıp gelecek ınşallah..
Bende işi bitene kadar ara ara onun yanına gitsem mi diyorum:)) onu konuşuyorduk...
evet,yeni arkadaşlarımız hoşgelmişa.s.merhaba arkadaşlar
kaç gündür giremedim hastalıklar doğum günleri derken fırsatım olmadı. annemin beli tutuldu yatıyo kaç gündür. kardeşimin doğum gününü kutladık yeğenimin doğum gününü kutladık. ben de dün doktora gittim ve çooook büyük bi kstim olduğunu öğrendim moralim bozuldu. bugün itibarıyla ilaç başladım.
bu arada baya yenilikler olmuş sayfa yenilenmiş hayırlı olsun hepimize. yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz.
geçmişi okuyamadım baya yazılmış
hasta olan bebişler ve annişler varsa geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?