2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Umutcuğum,

Genelde şairleri tanırım;ama Ahmet Aslan'ı pek tanımıyorum. Cehaletime ver artık..Çok güzelmiş şiir,bana biraz Ömer Hayyam'ın ve Neyzen Tevfik'in şiirlerini anımsattı.

Bizim aileyle benziyormuşsunuz.Biz de sazı,sözü,eğlenmeyi,oynamayı çok severiz."Mey"i çok sevmeyiz;ama babam önemli günlerde alır biraz.Zaten genelde Çukurova insanı da yemeyi,içmeyi çok sever.

Estağfurullah,ne gevezeliği? Gerçi ben bu mesajı senin yazdığın sabah değil de ancak ertesi gün geceyarısından sonra okuyorum...Malum,oğluştan pek fırsat olmuyor...Bugün de yatmak bilmedi kerata...Sürekli ağlayıp durdu,bende de eşimde de kafa beyin kalmadı.

Sizi romantikler sizi!!! :) "Bu günlere gelebilmek için nelerden vazgeçmedim ki" derken neyi kastettin arkadaşım? Biraz açar mısın?

vay vay vayyyy şiir güzelmişş annende şanslıymış şiir yazılacak kadar babanın aklını başından almış bir bayan mış deseneee:içelim:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Evet,annem çok güzel bir kadınmış. Şimdi de güzel;ama babam bayağı yıprattı onu.Önceleri şiirler mektuplar yazmış;ama sonra acısını çıkardı...Neyse,deşmeyeyim şimdi yaramı...

Duygucuğum,

Maaşallah canım! Benim en çok imrendiğim beyaz ve düzgün dişlerdir. O kadar özen gösteririm dişlerime;ama maalesef bir türlü bembeyaz olmazlar.Fazla eğri olduğu söylenemez dişlerimin;ama ben çok daha düzgün olmasını isterdim.Ortaokuldayken tel taktırmak için doktora da gitmiştim;ama doktor önermemişti. Bazen keşke o doktoru dinlemeyip başka doktora gitseydim diyorum.Gerçi artık tıp gelişti,diş hekimi bir arkadaşım neredeyse 40'ına yakın kişilere bile tel taktıklarını ve istersem bana da takabilceklerini söylemişti;ama ben de bu yaştan sonra öyle telli telli gezmek istemedim. Ayy,"telli telli" deyince aklıma Yeni Türkü'nün "Telli Telli" şarkısı geldi.Pek bir severim ben de bu grubu...Bu,biraz konuyla alakasız oldu;ama neyse artık.....

çok güzel dile getirmisşisnn duygularını aslında duygularının çoğu hepimizin duygularıı ağlattın beni sabah sabahhh... ağzına sağlıkk senağlama

Günaydın Arkadaşlar...
Hepiniz iyisinizdir inş?Kızım bugün erkenciydi yemeğini yedi beraber oynadık ve şimdi yeniden uyudu.Sabahları erken kalkınca bi bu saatler de bi de 3-4 gibi tekrar uyuyor benim için de çok iyi oluyor
Sizinkiler günde kaç kere uyuyor?

merhaba arkadaşlar

kaç gündür giremedim hastalıklar doğum günleri derken fırsatım olmadı. annemin beli tutuldu yatıyo kaç gündür. kardeşimin doğum gününü kutladık yeğenimin doğum gününü kutladık. ben de dün doktora gittim ve çooook büyük bi kstim olduğunu öğrendim moralim bozuldu. bugün itibarıyla ilaç başladım.

bu arada baya yenilikler olmuş sayfa yenilenmiş hayırlı olsun hepimize. yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz.

geçmişi okuyamadım baya yazılmış

hasta olan bebişler ve annişler varsa geçmiş olsun

Umutcum yazını okudum ne kadar da güzel anlatmışsın hislerini. senin bu anlatımına bayılıyorum zaten

Geçmiş olsun canım inş ilaç tedavisiyle geçer.

selam kızlar nasılsınız bugün bakalım...
sema_ayla canım benım oğluşumda genellıkle günde 2 defa uyuyor. sabah 8yada 8:30 civarı uyanıyo ve en geç 11:30 -- 12:00 de uymuş oluyor aksamda saat 6-6:30 arası uyuyor aksam çok uyumamasına dıkat edıyorum yada geç olmuşsaa uyutmuyorum canım yoksa uykusunu alıyo gece uymuyo...
aksam 10 dk bıle uyusa ona yetıyo ama 1 saat uyuyo kuzum genelde.......

sehercim çok geçmiş olsun anneciğine de sana da canım kist için ilaç tedavisi mi verdiler umarım kötü bir durum yoktur

sehercım geçmiş olsun kaç cm miş 6cm den kuçuk olanlar için sorunyok 6cm den sonrası alınması gerekıyodıye bılıyorum ben çalışıyoken öyleydı tabı tıp çok hızlı gelişiyo...
derya uykutulumunu yıkadınmı sen hiç ben 2 mi oldu 3 mu hatırlamıyorum yıkadım sankı bıraz çekmiş sıcakda yıkamadım ama bide 2 yaş almıştım kısıçıkarsa iyiderim ben bu çocuklar çok hızlı buyuyolar ya maşallah....

Canım ben de öğleden sonra 4 te yatırıyorum daha geç olunca gece yatması uzuyor.Çok şükür artık9-9:30 da yatıyor.
Bu arada arkadaşlar kan ilacı kullanananız var mı çocuğunuz için.Kızımın ki alt sınırda çıktı doktor çok sorun değil dedi ama kullanmalıyım diye düşünüyorum ben.

canım ben kullanıyorum. şu an bitti yenı alıcam çunku alpberk ın anemısı var...
sınırdaysa bence kullanmalısın.biraz depo yapsın çocuk...
normalde buyukler içinde geçerlı özelliklede bayanlar reglı oldukları için ara ara kan ilacı kullanmalılar dr larda aynı seyı söylüyolar zaten.....

Çok sağol canım benim de sınırda deyince içim hiç rahat etmedi.Son zamanlarda çok fazla süt tüketiyordu ondan olabilir.Sen ne kullanıyorsun peki?

yok be canım,kış günü çocukla kurulu düzenini bozma sabret birazcık

evet,yeni arkadaşlarımız hoşgelmişa.s.
geçmiş olsun,ne kisti canım
benimdde fibroadenom kontrolüm var,daha önce 2 kez aldırdım,6 cm olduysa tekrar aldırmam gerekecek,ama ben doktora gitmeye korkuyorum

selamlar..
canım ebrucum teşekkür ederim..yapar yapmaz söylicem:)..eksik olma..işallah bigün bizde tanışabiliriz bende çok isterim.
dün apartman günümüz vardı..komşunun oglu ismete vurdu dıye annesıde onu dövdü(dövünce bu sefer ismete diş biledi..burnumdan getirdi saolsun..başımı çevirmemle ismeti paket gibi sarsaklamaktan yoruldu..oda henuz 3,5 yaşında belki ama valla bu çocuk terbiyesi vermek aslan terbiye etmekten zor bi konu sanırım..ve işin içinde kalıtımda var..ruh yapısıda var..ismet kesinlikle çok güleç ve sıcak bir bebek..agresif hiçbi eğilimi yok..inatçı bazen..sarıdamarı var..bide çok menfaatçi:)anasınin cözii yanii:)uyumlu ve sosyal bi çocuk olucak ümid ederimki çünki tüm zamanını benle yalnız geçirsede adaptasyonu var,oyun oynayabiliyo..ah bide çok iştahlı olsa:))

sehercim çok geçmiş olsun..bendede mıyom var.gebeıkte olutu..ama küçülmüş dogumdan sonra..senın nerde bulundu kist...ilaç tedavisi yeterli olur umarım..

haftasonu komşu oğlıunnun dogumgunu..hedıye aldım geldım..bi uyku tulumu aldım..27 tl ye..dayanamadım ismetede aldım ama henuz denemedım bakalım nasıl olucak..bu uyku tulumları çok çeşitli..ben penye bişi aldım..içi kalın ama..aşırı katlı bişilere ıhtıyac yok sanırım dogalgazlı evdeysek..yılbaşı yaklaşıyo..kalbimden geçenlere hadıye alabılmek ıstıyorum...ama zor sanırım şuesadaki bütçeyle..ismeti daha kontrole götürmedim..70tl de ordan...zor hesap işleri..allah sağlık versin..
örgü işini abarttım habite bişi örüyorum..ah bide güzel kek yapabilsem:)
yeni bi saç boyası buldum..6 tl..bitkisel..ama içinde az mıktarda amonya var ki amonyak sanıldıgı gibi saça ınsana pek zaralı bişi deil..sidik veya havayla atılan bişi..denicem sonuç iyi olursa bildiririm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…