2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

emelcim çok yoğundum kendimce şuara..eksik olma canımbenim o senin içtenliğindendir sohbetin güzelliği..kısmetse bi gelsen işallah bu sefer kaçırmicam..hatta sen direk bana gel bende kal valla harika olur:)

semacım süt tüketiminden olabilir..endişe etme tabiki ama bızım değerlerımız normal çıkmasına ragmen doktorumuz ferrum şurubu haftada 3 4 kez kullanabılırsın demişti..damla aşırı kabızlık yaptı bizde zaten ekseri kabız olma durumumuz var..hergün kurukaysı,balıkyaı,tereyağı tüketmemize rağmen...ferrum un şurubundan memnunum tadıda daha güzel damlasından..şusıra savsakladım..vitagil ve balıkyagı verdıgımden hergün aslında çok gelebılır dıyede tedırgın oldum..cunkı doktor bıze multıvıtamın vermedı..ferrum şurup ve calcidine verdi..calcidim yeni bitti almam lazım..pek falz peynır yemıyoruz ve bence en gereklı dier takvıyede kalsıyum..

slm kızlar.. sayfamız hayırlı olsun.bu varda hediyemi aldım.buğün yada 2 gün iöerisinde göndercem ...çok beğenerek aldım.umarım arkdaşım da beğenir.))))hepiniiz çok özledim.1 hafta sonra daha rahat bir şekilde girerim.sınavım haftaya.hiç fırsatım olmuyor...hepinize sevgiler....öptüm..

canancım iyi şanslarr...sehercim kist derken bende nerende bulunduğunu kastettim...mevlüdecim ben de yıkadım bi kaç defa bişi olmadı küçülme de olmadı gördüğüm kadarıyla...

süt yerine kefiri tavsiye ederim..az bal yada pekmezle tatlandırabilir yada kefirix dıye meyvelı olanlarından verebılırsın semacım..

geçmiş olsun sehercim...kist derken ?

sağol canım sol yumurtalıkta oluşmuş

Geçmiş olsun canım inş ilaç tedavisiyle geçer.

teşekkür ederim canım

sehercim çok geçmiş olsun anneciğine de sana da canım kist için ilaç tedavisi mi verdiler umarım kötü bir durum yoktur

teşekkürler fatmacım ilaç kullanıcam inşallah geçer basit kist dedi dr ama biraz fazlaca büyümüş dedi

teşekkür ederim mevlüdecim. doktorun kaç santim dediğini hatırlayamıyorum ama sanırım operasyon derecesinde değil. sadece ilaç verdi

canım sana da geçmiş olsun aman ihmal etme. nasıl aldırdın laparoskopi mi oldun

umutcum çok teşekkür ederim. benim yumurtalıktaymış

Umutcum çok sağol.Benim kızımda da kabızlık sorunu çok sık yaşanan bişey olduğu için
Ben de şurup aldırayım eşime gelirken.Kefir bi kaç kez almıştım kızım biberon kullanması bu anlamda o kadar işime yarıyor ki.İçine koyduğum hiçbişeye hayır demiyorAslında peynir,pekmez,kızılcık çok sık tükettiği şeyler.Ama sütü son zamanlarda çok fazla içiyordu.Hayırlısı inş şurubu kullanmaya başlıyacağım.

Ya kafamda bi hediye vardı kızıma çok severek aldığım bişey.Aldığım yerde sadece bi tane vardı sonra eşime sipariş verdirmiştim.Bugün de geldi mi diye sormuş ellerinde başka yokmuş çok üzüldüm.Yarın artık kendim çıkıcam ve beğendiğim bişeyi alıp cumaya göndericem inş.

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::mymeka:nee kızıyoonn yaaa arıycaamm alaa allaa.........:mymeka:valla hep aklımdasınnn arkadaşımmm beniimmm ama sen bize gelmiyossuunn kii ölee olsunn sen gel yeter ki hesapta sor klava:şekerimmmopuyorumnanaktan

beni de bi hediye telaşı sardı sormayın...
sema gözde hediyelerinizi koysanızda bize de fikir olsa keşke.....
ben el emeğim olsun istiyorum bişeyler başladım ama inşallah yetişir ve inşallah beğenir...
trikotaj makinesi gibi oldum zaten ...
geçmişi okuyamadım inşallah hasta bebiş yoktur...

Gülsümcüm fotoğraf makinası kızımın eline geçti ve şimdi makina çalışmıyor.Baya bi fırça yendi benden ama hatalı bendim çocuğun ulaşabileceği yere koymuşun tabi o da affetmedi.Neyse yani yeni bi makina alana kadar ya da ablamın makinasıyla çekerim inş.

ıyi akşamlar arkadaşlar..
Sehercim geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.
Kansızlık bizdede vardı biraz düşük çıktı ama ben nedense o ferrumu çok düzenli veremedimEt suyu,pekmez vb bol bol yedirmeye içirmeye çalıştım ama sonuç ne oldu bilmiyorum bu hafta bir kan tahlili yaptırsak iyi olcak sanırım Egeye..
Birde doktorlar programında duydum bir kaç gün önce pancar kan yapıyormuş ve çocuklarınıza bol bol yedirin dedi doktor..Bu hafta pazardan alıcam inşallah çorbasına falan karıştırıp vericem bir şekilde.Aklınızda bulunsun...

Duygucum kızım olduktan sonra evimize hiç almadığımız sebzeleri almaya başladık.Başta kereviz olmak üzere...Onun sayesinde biz de sağlıklı besleniyoruz.Ama önemsiyorum ben doğal şeyleri ,bitki çaylarını vs.
Pancarı annem çok yapar onu ben de yapayım kızıma inş.

Aynen canım bende eşimde sebze yemeklerinde çok seçiyoruz malesefKarnıbaharmış,pırasaymış ağzımıza sürmeyiz ama Ege için her hafta pişiyor biz hala yememeye devam ediyoruz ama siz ne güzel yiyormuşsunuz..Biraz anlayınca ne olcak bilmiyorum ben yiyorum siz niye yemiyorsunuz deyince ne dicez bakalım:bbo:

arkadaşlar Utku yüksek seslerden korkar oldu sizin bebişlerde de böyle bişey var mı. bayramda gittiğimiz yerlerden birinde düdük çalmışlar kuzumun yanında aniden olunca o da çok korkmuştu dakikalarca sakinleştirememiştik o gün bu gündür benzer seslerden çok fena halde korkuyo uykusundan bile uyanıyo böyle bi ses duyunca. ne yapmalıyım bilemiyorum kucağıma alıp sakinleştirmekten başka. bu korkuyu nasıl geçirebilirim önerileriniz var mı arkadaşlar

:kaydirigubbakcemile3İlahi Duygucum.Ama doğru çocukların gözünden bişey kaçmıyor.Benim eşim tam bir etobur olmasına rağmen acayip güzel uyum sağladı sebze yemeklerine ve yeni tadlara.Ben hala kerevizi sevemiyorum (salatası hariç).Ama sağlıklı beslenmek insanı mutlu ediyoryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…