geçmiş olsun sehercim...kist derken ?
Geçmiş olsun canım inş ilaç tedavisiyle geçer.
sehercim çok geçmiş olsun anneciğine de sana da canım kist için ilaç tedavisi mi verdiler umarım kötü bir durum yoktur
sehercım geçmiş olsun kaç cm miş 6cm den kuçuk olanlar için sorunyok 6cm den sonrası alınması gerekıyodıye bılıyorum ben çalışıyoken öyleydı tabı tıp çok hızlı gelişiyo...
derya uykutulumunu yıkadınmı sen hiç ben 2 mi oldu 3 mu hatırlamıyorum yıkadım sankı bıraz çekmiş sıcakda yıkamadım ama bide 2 yaş almıştım kısıçıkarsa iyiderim ben bu çocuklar çok hızlı buyuyolar ya maşallah....
yok be canım,kış günü çocukla kurulu düzenini bozma sabret birazcık
evet,yeni arkadaşlarımız hoşgelmişa.s.
geçmiş olsun,ne kisti canım
benimdde fibroadenom kontrolüm var,daha önce 2 kez aldırdım,6 cm olduysa tekrar aldırmam gerekecek,ama ben doktora gitmeye korkuyorum
selamlar..
canım ebrucum teşekkür ederim..yapar yapmaz söylicem:)..eksik olma..işallah bigün bizde tanışabiliriz bende çok isterim.
dün apartman günümüz vardı..komşunun oglu ismete vurdu dıye annesıde onu dövdü(dövünce bu sefer ismete diş biledi..burnumdan getirdi saolsun..başımı çevirmemle ismeti paket gibi sarsaklamaktan yoruldu ..oda henuz 3,5 yaşında belki ama valla bu çocuk terbiyesi vermek aslan terbiye etmekten zor bi konu sanırım..ve işin içinde kalıtımda var..ruh yapısıda var..ismet kesinlikle çok güleç ve sıcak bir bebek..agresif hiçbi eğilimi yok..inatçı bazen..sarıdamarı var..bide çok menfaatçi:)anasınin cözii yanii:)uyumlu ve sosyal bi çocuk olucak ümid ederimki çünki tüm zamanını benle yalnız geçirsede adaptasyonu var,oyun oynayabiliyo..ah bide çok iştahlı olsa:))
sehercim çok geçmiş olsun..bendede mıyom var.gebeıkte olutu..ama küçülmüş dogumdan sonra..senın nerde bulundu kist...ilaç tedavisi yeterli olur umarım..
haftasonu komşu oğlıunnun dogumgunu..hedıye aldım geldım..bi uyku tulumu aldım..27 tl ye..dayanamadım ismetede aldım ama henuz denemedım bakalım nasıl olucak..bu uyku tulumları çok çeşitli..ben penye bişi aldım..içi kalın ama..aşırı katlı bişilere ıhtıyac yok sanırım dogalgazlı evdeysek..yılbaşı yaklaşıyo..kalbimden geçenlere hadıye alabılmek ıstıyorum...ama zor sanırım şuesadaki bütçeyle..ismeti daha kontrole götürmedim..70tl de ordan...zor hesap işleri..allah sağlık versin..
örgü işini abarttım habite bişi örüyorum..ah bide güzel kek yapabilsem:)
yeni bi saç boyası buldum..6 tl..bitkisel..ama içinde az mıktarda amonya var ki amonyak sanıldıgı gibi saça ınsana pek zaralı bişi deil..sidik veya havayla atılan bişi..denicem sonuç iyi olursa bildiririm:)
semacım süt tüketiminden olabilir..endişe etme tabiki ama bızım değerlerımız normal çıkmasına ragmen doktorumuz ferrum şurubu haftada 3 4 kez kullanabılırsın demişti..damla aşırı kabızlık yaptı bizde zaten ekseri kabız olma durumumuz var..hergün kurukaysı,balıkyaı,tereyağı tüketmemize rağmen...ferrum un şurubundan memnunum tadıda daha güzel damlasından..şusıra savsakladım..vitagil ve balıkyagı verdıgımden hergün aslında çok gelebılır dıyede tedırgın oldum..cunkı doktor bıze multıvıtamın vermedı..ferrum şurup ve calcidine verdi..calcidim yeni bitti almam lazım..pek falz peynır yemıyoruz ve bence en gereklı dier takvıyede kalsıyum..
eda hayırdır canım,konuyu anlayamadım?
canan hayırsızı unuttu bu aralar beni,en son bayramını kutlamıştım..buraya da yazmıyor pek
fatma nerelerdesin??fatmamla geçen konuştum sesi bomba gibi geliyordu..
umut sohbetini özledim tel açılsında iki laflayalım(tavsiye ederim,süper sohbeti var)
serap,çoğu gitti azı kaldı:))
baş hayırsız saliha,hep ben hep ben olmaz ki ama yaa,mertin rahatsız olduğunu biliyodun sormadın bile nasıl olsu diyee(( gelmiycem işte sanaa.yada gelicem hesap sormaya..
Herkese Merhabalar...
Kızlar ne kadar çokyazmışsınız,sevinsen mi üzülsem mi bilemedim:))
Arda Serkanla ilgili yazılarınız için çook teşekkürler arkadaşlara.s.
Ebru, hoşgeldin aramıza,Ablamla adaşsınız ne güzel....
Edacığım,
Hoşbulduk! Aslında yeni katılmadım aranıza;ama genelde yazmayı değil de okumayı tercih ediyordum. Hamilelikten beri çoğu kişiyi tanıyorum;ama fazla yazmıyordum.Oğlum doğduktan sonra da 5-6 ay girmiş,ondan sonra çok girmemiştim foruma.
Aaa adaşız demek ki ablanla,o da '74 doğumlu mu? Genelde "Ebru" ismi '74 ve o civarda doğanlara çok fazla konurmuş."Ebru,Banu,Esra,..." gibi isimler çok modaymış o zamanlar annemin dediği kadarıyla. Ablanın da oğlu olmuş galiba,resimlerini görmüştüm.Çok tatlı maaşallah,Allah analı babalı büyütsün.ılk bebeği mi ablanın?
ıyi Akşamlar..
Seher, geçmiş olsun canım..
Ebru, Ablam 76'lı hemen hemen aynı dönemler,bende duymuştum o zamanın popüler isimlerden biri olduğunu...Bu zamanın Su,Derin vs.. isimleri gibi herhalde:))
Ablamın ikincisi canım ama 13 yıl ara verdiği için sanki ilk çocuğuymuş gibi geliyor ...
beni de bi hediye telaşı sardı sormayın...
sema gözde hediyelerinizi koysanızda bize de fikir olsa keşke.....
ben el emeğim olsun istiyorum bişeyler başladım ama inşallah yetişir ve inşallah beğenir...
trikotaj makinesi gibi oldum zaten ...
geçmişi okuyamadım inşallah hasta bebiş yoktur...
İyi Akşamlar..
Seher, geçmiş olsun canım..
Ebru, Ablam 76'lı hemen hemen aynı dönemler,bende duymuştum o zamanın popüler isimlerden biri olduğunu...Bu zamanın Su,Derin vs.. isimleri gibi herhalde:))
Ablamın ikincisi canım ama 13 yıl ara verdiği için sanki ilk çocuğuymuş gibi geliyor ...
İyi akşamlar arkadaşlar..
Sehercim geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.
Kansızlık bizdede vardı biraz düşük çıktı ama ben nedense o ferrumu çok düzenli veremedimEt suyu,pekmez vb bol bol yedirmeye içirmeye çalıştım ama sonuç ne oldu bilmiyorum bu hafta bir kan tahlili yaptırsak iyi olcak sanırım Egeye..
Birde doktorlar programında duydum bir kaç gün önce pancar kan yapıyormuş ve çocuklarınıza bol bol yedirin dedi doktor..Bu hafta pazardan alıcam inşallah çorbasına falan karıştırıp vericem bir şekilde.Aklınızda bulunsun...
teşekkür ederim arkadaşlar
Duygucum kızım olduktan sonra evimize hiç almadığımız sebzeleri almaya başladık.Başta kereviz olmak üzere...Onun sayesinde biz de sağlıklı besleniyoruz.Ama önemsiyorum ben doğal şeyleri ,bitki çaylarını vs.
Pancarı annem çok yapar onu ben de yapayım kızıma inş.
Aynen canım bende eşimde sebze yemeklerinde çok seçiyoruz malesefKarnıbaharmış,pırasaymış ağzımıza sürmeyiz ama Ege için her hafta pişiyor biz hala yememeye devam ediyoruz ama siz ne güzel yiyormuşsunuz..Biraz anlayınca ne olcak bilmiyorum ben yiyorum siz niye yemiyorsunuz deyince ne dicez bakalım:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?