Selamlar canlar.. olumunekankayizsmile
Size bır kac sorum olacak zuzular hakkında;
- Uykuları düzenli mi ?
- Kendileri yatıyormu uykusu gelınce, yoksa sallıyor yada yanına yatıptamı uyutuyorsunuz nasıl yapıyorsunuz ?
- Gece beslenmek ıcın uyanıyorlarmı hala ?
- Sabah kalktıklarında kahvaltıyı hemen mı yaptırıyorsunuz yoksa bıraz vakıt gecırıyorlar mı ?
- Biberon kullanıyormusunuz ?
Çok oldu amacevaplarsanız nöperim.. olumunekankayizsmile
Ayten egenin böbreği nasıl oldu... bişey yazmadın bayadır...
Sende iyiki varsın tekrar geçmiş olsun canımopuyorumnanaktanSemacım,Sehercim,Mevlüdecim,Gülsümcüm,Emelcim,Özlemcim çok teşekkürler arkadaşlar hepinize.
tlfla görüştügüm Duygu ve Umutcuguma çok teşekkür ediyorum çok sagolun arkadaşlar iyiki varsınız.
Allah'ım hepimize saglık,sıhhat,huzur ve mutluluk dolu günler versin.
Selamlar canlar.. olumunekankayizsmile
- Uykuları düzenli mi ?
- Kendileri yatıyormu uykusu gelınce, yoksa sallıyor yada yanına yatıptamı uyutuyorsunuz nasıl yapıyorsunuz ?
- Sabah kalktıklarında kahvaltıyı hemen mı yaptırıyorsunuz yoksa bıraz vakıt gecırıyorlar mı ?
Betülcümm Ozan Egenin çok şükür uykusu düzenli sabah 7-8 gibi kalkar 11-12 gibi yatar 2-2,30 saat uyur uyanır ve akşamda 10da gece uykusuna yatar. geceleri bir iki kere kalkar beni emer yada susamıştır ve geri uyur. Sabah kalktıgında eger ben evdeysem kalkarkalkmaz hemen beni emer ama sütün varmı yetiyormu diye sor aman aman yok şekerleme niyetine ama sonrasın beyefendiye sırf acıksın diye bekliyorum saatlerce bugün 10 verdim emzirmedimde ama ne mümkün bir iki lokma pekmezli ekmek yedi o kadar sonrasında aç uyumasına gönlüm el vermedigi için uyumadan önce süt verdim ama onuda çok içmedi dünle bugün pek birşey yemedi ne yapacagımı şaşırmış durumdayım çok üzülüyorum yemeyince. bilmiyorumkismile Bizde dogdugumuzdan beri biberon kullanıyoruz sütümüzü biberonla içiyoruz uyumadan önce bazen muhallebisini kaşıkla verdigimde yememe ihtimali oldugu için sıvı yapıp biberonla verdigimde içiyor çok şükür ordan kurtarıyoruz biraz. Kendisi uyumuyor canım malesef bende ya sallıyorum yada yanına yatıyorum beni emerek uyuya kalıyor yada oraya buraya dönerek uyuyup kalıyor.Selamlar canlar.. olumunekankayizsmile
- Uykuları düzenli mi ?
tşkler canımm. opuyorumnanaktanAslıcım cok sevındım sonucların guzel cıkmasına.... hadı gecmıs olsun.. opuyorumnanaktan
Sagol Aytenimm. aminn canım cümlemize :Saruboceq: opuyorumnanaktancanım çok sevindim ozan egemiz iyi olmasına içimiz rahatladı vallahi.. allah dermansız dert vermesin yavrularımıza
kızlaer geçmişi okuyamadım ama anladığım kadarıyla ozan beyin bişeyciği çıkmamış.çok sevindim..allh dert vermesin kimseye.
kıvançın huysuzlukları bu aralar tavan yaptı..inş. şu alttaki köpekler de patlasın.bir de hafif ateşi var.öksürüyor.bir de kansız çıktı.3 ay kan şurupları içiçek.nasıl içirecem bilmiyom.içirmesi çok zor.3 ay kan depolarını doldurduktan sonra beslenmesine dikkat etmemiz gerekiyor.
özellikle dut pekmezi dedi dr.portakal suyuna karıştırıp vermek demir emilimini artıyormuş.şurupları da portakaşl suyuna katıp verecem.
böle işte...şimdilik bye.
canım egenin en son kasımda sintigrafisi ve böbrek ultrasonu çekildi, ultrason sonucunda sol böbrek birazcık büyümüş ama sintigrafi sonucunda böbreğin işlevselliğinde sorun yoktu şubatta tekrar bakılacak 3 aydan 3 aya kontrole devam. inşallah iyi olur.
Aytencim canım benim Ege paşamızda inşlah iyi olacak.
Mevlüde, Gülsüm, Seher, Sema, Emel, Zeynep, Canan, Duygu, Aslı, Ayten, Özlemim, Dönürüm; Çok teşekkur ederım güzel yardımsever hatunlaarr.... Sözümü tutuyorum nöpüyorum sizi Şeniz
En sinir oldugum ıse ufak sese yada normal ev halı sesıne, ıcerı odada calan telefon sesıne, kapı sesıne mutlaka uyanıyor istisna olmazsa. Sizinkiler uyanıyor mu bu tıp seslere ??
Bendende opuyorumnanaktan...
sorduğun soruya EVET diyorum bende sinir oluyom en ufak sese uyanıyor, Allahtan çok gürültülü bir ev değil sakinliğe alıştı evde başka yerde daha zor oluyo ama herkesi suspus yapamıyonki...
Hicran iyi geceler canım sanada, bende yavaş yavaş gidip yatayım yarın pazartesi ühü ühü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?