Aynen canım bende eşimde sebze yemeklerinde çok seçiyoruz malesefKarnıbaharmış,pırasaymış ağzımıza sürmeyiz ama Ege için her hafta pişiyor biz hala yememeye devam ediyoruz ama siz ne güzel yiyormuşsunuz..Biraz anlayınca ne olcak bilmiyorum ben yiyorum siz niye yemiyorsunuz deyince ne dicez bakalım:bbo:
Canım sen oğluna bi düdük al onunla birlikte yavaş yavaş çalı.Oyuna dönüştürürsen keyif alabilir bi müddet sonra alışabilir sesine.Bi dene istersen.
:kaydirigubbakcemile3İlahi Duygucum.Ama doğru çocukların gözünden bişey kaçmıyor.Benim eşim tam bir etobur olmasına rağmen acayip güzel uyum sağladı sebze yemeklerine ve yeni tadlara.Ben hala kerevizi sevemiyorum (salatası hariç).Ama sağlıklı beslenmek insanı mutlu ediyoryerimseniben
selam herkese ii akşamlar
benim de eşim hiç yemez sebze filan ama onur ve ben seviyoruz inşallah ilerde babasına özenmez onur da
kızlar bişey sorcam size onur 3 haftadır filan çişini söylüyor tuvalete götürüyoruz yapıyor ama hala bezini bağlıyorum arada kaçırdığı da oluyor çünkü acaba bezini çıkarsammı ne dersiniz bu konuda bilgisi olan var mı ?
selam herkese ii akşamlar
benim de eşim hiç yemez sebze filan ama onur ve ben seviyoruz inşallah ilerde babasına özenmez onur da
kızlar bişey sorcam size onur 3 haftadır filan çişini söylüyor tuvalete götürüyoruz yapıyor ama hala bezini bağlıyorum arada kaçırdığı da oluyor çünkü acaba bezini çıkarsammı ne dersiniz bu konuda bilgisi olan var mı ?
fatmacım süper yaa yerim be onurumu:):):)tunahan da biz lavaboya giderken çiş çiş diyor hni biz çiş yapmaya gidiyoruz onu biliyor o yüzden:):)kakasını yaptıktan sonra bezini gösteriyo sıpaa...bence hazır söylüyorken devam edin derim...müjdecim sen nasıl oldun ağrın sızın kalmadı dimi artık?fatmacım sen bugün çalışmıyor musun peki?
fatmacım ben alpberk e şimdi ezogelın yapcam ne zamandır yapmadım aksamada bizim yedıklerımızden yer ama daha ne yapcağıma karar vermedım aksamada....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?