2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Betülcüm Alya Menal'in uykuya dalış şekliyle alakalı gürültüye kalkıp kalkmaması.Eğer tam dalmamışsa kesinlikle en ufak sese kalkar.Ama iyice dalmışsa uyanmayabiliyor.
Geçen ablam geldi oturmaya yeğenlerimi görünce çıldırdı kapıda onları çığlıklarıyla karşıladı.O gün 2 saniye oturmadı.10 gibi uyudu onlar giderken saat 11 de kalktı.Bi daha gece 2:30 da uyudu.Onlar ne zaman gelip gitse öyle oluyor.Onları çok seviyor ve aklı hep onlarda kalıyor.

Hicrancım benim ikiz yeğenlerim de o çalışan atlardan ve arabalardan çok korkuyordu ama şimdi indirmesi olay oluyor.Benim kızımsa bayılıyor korkacağını düşünmüştüm ama çok sevdi.En son 3 ay önce binmişti ama şimdi gitsek ne yapar bilmiyorum.

merhaba arkadaşlar...
aytencım şimdilik ıyıymış insallah daha sonrada bişey çıkmaz geçmiş olsun...
betülcum alpberk bellı olmuyo bazen en ufak sese kalkıyo bazende okadar gurultu oluyo bınada uyuyo anlamadım pek....
semacım geçmiş olsun arkadaşınıza gerçekten zor çokda küçükmüş yavrum allahım korusun...
hıcran alp çok sevıyo evın yukarısında bır çocuk mazasının önunde var hava ıyı oldugu surece götürüyorum çunku burda tek eylencesı o yavrum ne bir çocuk yuzu görüyo nede park var oyuzden götürüyorum artık gonlu olana kadar bınıyo...
buara hava soğuk götüremedım orası ayrı konu....

bende alpın odasını ayırmak ıstıyorum ama nasıl olacak onu bılmıyorum...
bide bu sallama işini bıraktırcam insallah sırayla..

merhaba arkadaşlar...
aytencım şimdilik ıyıymış insallah daha sonrada bişey çıkmaz geçmiş olsun...
betülcum alpberk bellı olmuyo bazen en ufak sese kalkıyo bazende okadar gurultu oluyo bınada uyuyo anlamadım pek....
semacım geçmiş olsun arkadaşınıza gerçekten zor çokda küçükmüş yavrum allahım korusun...
hıcran alp çok sevıyo evın yukarısında bır çocuk mazasının önunde var hava ıyı oldugu surece götürüyorum çunku burda tek eylencesı o yavrum ne bir çocuk yuzu görüyo nede park varmafoldumben oyuzden götürüyorum artık gonlu olana kadar bınıyo...
buara hava soğuk götüremedım orası ayrı konu....

bende alpın odasını ayırmak ıstıyorum ama nasıl olacak onu bılmıyorum.bilmiyorumkismile..
bide bu sallama işini bıraktırcam insallah sırayla..

kızlar bende umut serap gözde ve eda yı göremedım...
geçen jaded i gördum ama yazmadı gene bişeyö zledık dedım gene yazmadı uyus...

sema sen nerde oturuyosun sende benım gibi teksın heralde öle değilmı yakınlarda ailenden kımse yokmu?

kızlar alpde aynı bu dönen bebek gibi once dötunden bakıyo sonra dönmeye çalışıyo çok korkuyorumkendıne zarar verecek dıye ben okuldayken bıle bıyerım acıycak korkusuyla yapaadım..
zaten koca okulda beden dersınden kalan derslerı ıyı olup beden dersınden kalan salak bendım...
görünce ben çevırıyorumkendıne bieşy yapmasın dıye unuturmu acaba ne yapsamkı...

Mevlüdecim ben Eyüp te oturuyorum.Ablam var o karşıda oturuyor.Onun kızı da okula giittiği için en iyi ihtimal haftada bir kere görüşüyoruz.Ailem Zonguldakta.
ınan benim kızımda doğru düzgün çocuk görmüyor.Allah'tan yeğenlerim var.ıstanbulda arkadaşlarla görüşmekte olay oluyor biliyorsun.Herkesin işi gücü.Ama insan en çok çocuğunu düşünüyor.Birilerini görünce o kadar mutlu oluyor ki.

emel hala emzik mi kullanıyosunuz...
ben ikisine de vermedim valla hiç... aramadılarda çok şükür...
ay ne havalı şeysin kızz
hani böyle karşındakının yaptığı şeyı beğenmeyen havalı kadınlar oluryaa
ayy emzıkmı kulanıyorsuun seen,hiç vermedım ben çocuğuma çokkk şükürrr,akıllı benım çocuğum aramadılarr.hehehe
emzik değil biberon kullanıyorum yazdım canım,emziğide uyumak ve uyanınca tekrar uykuya dalmak için arıyor,sürekli kullandığım bişey değil
çook şükür emziğide aldı biberonuda,büyütürken zorlanmadım hiç..alsın diye çok uğraşanlar gördüm.şakkıdı
arasalardı o zaman görürdüm seni.. bende karşıydım emziğe ama ohhh bütün rahatımı emziğe borçluyum,kayınvalidem sağolsunn

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım,inşallah güzel haberler alırsınız

semacım ınana haftada birgörüşmek bıle yeter ınsana ne guzel ablan aynı sehırdeymış en azından hafta içi sen gıdersın ıstersen..
bizimde burda çok turk var ama uzak ulaşım zor öle ıstanbuldakı gibi bın otobuse gıt olmuyo malesef..
eşimın burda bir arkadaşı var kendı memle
ketınden eşi buralı onların arabası var hafta sonları beraber çıkıyoruz baen onlar gelıyo bazen bız gıdıyoruz inan dönuşlerde alp hep ağlıyo ayrılmak ıstemıyo kuzum....
yoksa ben kendımı oyalayabılıyorum ne bılım yemek yapıyırum örguye sardım bu ara mutlaka bışey bulunuyo sıkılmıyorum tek derdım oğlum sıkılmasın...

2

selam kızlar nabersiniz biz bu sabah kahvaltı terörü yaşadık ceylin hem yemedi hem de her yeri batırdı iteledi keseyi üstü başı hep kahvaltı karışımı oldu halı da duvarda nasibini aldı bende kızdım tabii bağırdım naptın diye ama bi ağlayışki sormayın susturamadım bide kızd bana kucağıma gelmedi baba diye ağladı babasına istedi babası evden çıkarken de ağladı bana küstü gitti attı kendini yere banyo yaptırdım yeni barıştık yawww hanfendi çok kinci çıktı iyimii =(

allah acil şifalar ersin minik bebeğe yavrum yaa hayata gözlerini açar açmaz hastanelerde boğuşuyor demekki inşallah sağlığına kavuşur çabucak.

Bu arada Umut ne oldu acaba arkadaşlar?Haberi olan var mı?
evet ya bende yazacaktım şimdi geçmişe bakim dedim yamışmı netmiş diye göremedim mesajını hiç inşallah herşey yolundadır canım umutçum

bakalım bizimki sonradan açılırsa bilemem ama şuan acayip tırsıyor ne sanıyor acaba

bizimki aoyuncakları ile meşgul hep hani öle değişik şeyler görünce istiyor aslında bizim burdaki alışveriş merkesinde jetonlu minik şeyler var onalra bindiriyordum arada bir ama 2 ay oldu sanırım bindirmeeli şimdi dün oyun katına girince yanımıda 3,5 yaşındaki yeğenim de vardı beraber eğlensin istedik ama bizimki su koyuverdi işte anlam veremedim tabii hayırlısı bakalım.bugün fırsat olursa evde tavana asılan portatif salıncaklardan takıcaz vakit geçirir huysuzluk yapınca diye çok seviyor salıncağı .ama takabilirsek tabi bakalım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizde emzik takıyoz hala bırakmıyor iyice yapıştı valla uyrken veriyorduk şimdi gün içindede ağzında istiyor genelde . eline bişii veriyom yesin de unutsun diye işlerede zaararı var neticede ama bıraktırmak zor olucak anlaşılan bizimkine

Son düzenleme:

ay canım benım yemek ıstememiş demekkı çocuk annesi..
bide bu kusmelerı yokmu bende geçemn alpe kızdım sesımı yukseltım ilgilenmedım sonrada bı baktım oturmuş kafayıda eğmiş öle masum masum bana bakıyo bu eylul bebeklerı çok fena hicrancım.....

dönürüm hadi şafak az kalmış hayırlısıyla kocişine kavuşacaksın damadım netçek acep onu merak ediyom nasıl tepki evrecek babaya bakalımvereliniortak

Son düzenleme:

evet canım ya ayemek istemedi bi türlü ama akşam muhallebi yedi yattı sonra süt verdim ama 60 cc kadar oda saat 1 de içti onla duruyordu sabahta kahvaltı etmek istemedi acıkmamışmı bu cadı yaa işte sinirlendim bende bidedökünce bağırdım refleks olarak tabii bağırmaz olaydım nasıl içli ağladı sorma içimi parçaladı valla yaa
eylül bebekleri çok fena çoookkk katılıyorum kaydirigubbakcemile3

ben kaçtım mutağı toplayacam daha makineyi açıcam çamaşırlar var bu bitmez çamaşırlardan bıktım usandım valla çok çamaşır çkıyor bzide yaa özelliklede tuba nın çamaşırı çok oluyor bizde hanfendi değişip değişip duruyor kirli temiz ayırtetmiyo atıyor kirli sepetine .

SLM HANIMLAR
uyku ve yemeklerden bahsedilmiş bizimde uyku düzenimiz yok gündüz sallanarak uyuyor. ama akşamları alıp yatağa gidiyoruz babasıyla beraber hepbirlikte uyuyoruz babası veya ben olmazsam uyumuyor. dalıncada yatağına koyuyoruz ama bu aralar hiçiştahı yok ve aşırı huysuz terör estiriyor resmen. kız anneleri kızlarınınızın kulaklarını deldirmeyi düşünüyormusunuz benim bu hafta sonu öyle bir planım var deldireyim çıksın aradan diyorum.

arkadaşım benım çalıştığım klinıkte 2 yaş altı çocuklarakulak delımiyapılmıyordu çocuk dr kesınlıkle yapmayacaksınız dedı sebebi kulakta bulunan sınırlerın zarar görmesı artı enfeksıyon kapması olabılır bıde daha biliçlı değiller çıkarmak ıçın çektığınde kulak memesını zedeler yada yırtılır oyuzden daha erken bırak bıraz bilinlensın daha sonra yaptırırsın yınede karar senın....

ben ve havalı hadi ordan sen de...:dilcikar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…