- 12 Haziran 2009
- 3.934
- 4.319
- 158
Buarada emre gece 12ye kadar ayakta bazen 1,5ta zorla uyutuyoruz gece cok sık kalkıyor ve sureklı aglıyor sakınlestırıp uyutmam 1 saatı gecebılıyor. Sabah 8de kalkar engec. Gunduzde sadece 1 saat uyuyor
SLM HANIMLAR
uyku ve yemeklerden bahsedilmiş bizimde uyku düzenimiz yok gündüz sallanarak uyuyor. ama akşamları alıp yatağa gidiyoruz babasıyla beraber hepbirlikte uyuyoruz babası veya ben olmazsam uyumuyor. dalıncada yatağına koyuyoruz ama bu aralar hiçiştahı yok ve aşırı huysuz terör estiriyor resmen. kız anneleri kızlarınınızın kulaklarını deldirmeyi düşünüyormusunuz benim bu hafta sonu öyle bir planım var deldireyim çıksın aradan diyorum.
BUGUN DOKTORUMUZLA KONUSTUM GECE AGLAMALARI HAKKINDA 1 AY DAHA BEKLEYECEGIZ SONRASINDA COCUK PSIKOLOGUNDAN DANISMANLIK ISTEYECEKMISIZ.
INSALLAH GECER BUNALDIM ARTIK. GEC YATIYOR ONA ALISTIM YADA KABULLENDIM DIYEYEIM AMA BU GECE AGLAMALARI BENI BITIRDI RESMEN UYKUSUZLUKTAN OLUYORUM KAFAM SUREKLI DALGIN ISYERINDE DAGITMIS VAZIYETTEYIM EN KOTUSU EMREYE OLAN SABRIM TUKENIYORsenağlama
Buarada emre gece 12ye kadar ayakta bazen 1,5ta zorla uyutuyoruz gece cok sık kalkıyor ve sureklı aglıyor sakınlestırıp uyutmam 1 saatı gecebılıyor. Sabah 8de kalkar engec. Gunduzde sadece 1 saat uyuyor
gnder bakalım gülsüm
açtığın yok ama..
Selamlar arkadaşlar
Demrecix arkadaşım Egede emzirirken gece 10 kere kalkıyordu istisnasız kesince düzeldi sen emzirmeye devam ediyormusun çok zor biliyorum seni anlıyorum Allah yardımcın olsun.En kısa zamanda düzelir inşallah..
Betül benim kapı zilimde isim yerinde aynen şöyle yazıyor LÜTFEN GEREKSİZ YERE ZİLİ ÇALMAYIN BEBEK UYUYOR!!!
zemuszemus
Yemin ederim delirmek üzereydim ve en sonunda gidip zilin üstüne bunu yazdım koli bantıylada yapıştırdım o günden beri bana gelen bile kapımı çalmaya korkuyor:))Hatta bugün komşum aşure getirmiş sağolsun balkondan bağırıyor kadın kapıyı çalmayım diye..Ondan önce yol geçen hanıydı bizim kapı sucu,pideci,postacı,pizzaci vb herkes önce bizim kapımızı çalıyordu...
Ege uyurken biz evde resmen tıp oynuyoruz tv müzik yok..Kapıya hemen uyanıyor zaten..
Hepsi aynı bu bıdıkların valla Allah yardımcımız olsun...
selam şekerlerimmm
hicroşcum kulak nerde deldiriliyor eczanedemi
bende daha bekliycem ama aklımda bulunsun
ayten gördüm seniii.....
hicran yenı mi gidiyolar arkadaşları geç değilmı bacım bu saatte bırakıyon çocukları....
burda saat 22:28orda bır saat önde heralde değilmi...
BUGUN DOKTORUMUZLA KONUSTUM GECE AGLAMALARI HAKKINDA 1 AY DAHA BEKLEYECEGIZ SONRASINDA COCUK PSIKOLOGUNDAN DANISMANLIK ISTEYECEKMISIZ.
INSALLAH GECER BUNALDIM ARTIK. GEC YATIYOR ONA ALISTIM YADA KABULLENDIM DIYEYEIM AMA BU GECE AGLAMALARI BENI BITIRDI RESMEN UYKUSUZLUKTAN OLUYORUM KAFAM SUREKLI DALGIN ISYERINDE DAGITMIS VAZIYETTEYIM EN KOTUSU EMREYE OLAN SABRIM TUKENIYORsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?