2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

BUGUN DOKTORUMUZLA KONUSTUM GECE AGLAMALARI HAKKINDA 1 AY DAHA BEKLEYECEGIZ SONRASINDA COCUK PSIKOLOGUNDAN DANISMANLIK ISTEYECEKMISIZ.
INSALLAH GECER BUNALDIM ARTIK. GEC YATIYOR ONA ALISTIM YADA KABULLENDIM DIYEYEIM AMA BU GECE AGLAMALARI BENI BITIRDI RESMEN UYKUSUZLUKTAN OLUYORUM KAFAM SUREKLI DALGIN ISYERINDE DAGITMIS VAZIYETTEYIM EN KOTUSU EMREYE OLAN SABRIM TUKENIYORsenağlama

kızlar msn değiştirdim isteyen olursa özelden göndereyim...

Buarada emre gece 12ye kadar ayakta bazen 1,5ta zorla uyutuyoruz gece cok sık kalkıyor ve sureklı aglıyor sakınlestırıp uyutmam 1 saatı gecebılıyor. Sabah 8de kalkar engec. Gunduzde sadece 1 saat uyuyor

Mevlüdeccim doğru söylüyorsun tabi.ınsanın yaşadığı şehirde bir yakınının olması bile ona güven veriyor.ınş sen de orda iyi insanlarla tanışır ve görüşürsün.

Buarada emre gece 12ye kadar ayakta bazen 1,5ta zorla uyutuyoruz gece cok sık kalkıyor ve sureklı aglıyor sakınlestırıp uyutmam 1 saatı gecebılıyor. Sabah 8de kalkar engec. Gunduzde sadece 1 saat uyuyor

Canım ya sizin durumunuz da çok zormuş.Hem oğluna zor hem sana.Benim kızıma en tahammül edemediğim an uykusu olmasına rağmen uyumamakta direndiği anlar.O zaman Allahtan eşimle dönüşümlü ilgileniyoruz.Ki çok sık yaşamıyoruz çok şükür.Sense sürekli yaşadığınızdan bahsediyorsun.Allah kolaylık ve sabır versin inş.

Selamlar arkadaşlar
Demrecix arkadaşım Egede emzirirken gece 10 kere kalkıyordu istisnasız kesince düzeldi sen emzirmeye devam ediyormusun çok zor biliyorum seni anlıyorum Allah yardımcın olsun.En kısa zamanda düzelir inşallah..
Betül benim kapı zilimde isim yerinde aynen şöyle yazıyor LÜTFEN GEREKSıZ YERE ZıLı ÇALMAYIN BEBEK UYUYOR!!!
zemuszemus
Yemin ederim delirmek üzereydim ve en sonunda gidip zilin üstüne bunu yazdım koli bantıylada yapıştırdım o günden beri bana gelen bile kapımı çalmaya korkuyor:))Hatta bugün komşum aşure getirmiş sağolsun balkondan bağırıyor kadın kapıyı çalmayım diye..Ondan önce yol geçen hanıydı bizim kapı sucu,pideci,postacı,pizzaci vb herkes önce bizim kapımızı çalıyordu...
Ege uyurken biz evde resmen tıp oynuyoruz tv müzik yok..Kapıya hemen uyanıyor zaten..
Hepsi aynı bu bıdıkların valla Allah yardımcımız olsun...

selam kızlar pc açmıştım ama kociş geç geldi yemek faslı vss bide tubanın arkadaşşları gelmişti onlarla ilgilendim bi yandan bi taraftan ceylin hanım fırsat bulamadım bilgisayar başına oturmaya eee nevar ne yok bkim accık gene kaçıcam ceylini doyurucam yatırıcam

ay o kulak deldirmeyi herkes sölüyor şimdiden 2 küpemiz var hediye gelen ama taktırmaya çekiniyom ben tubaya bile 5 yaşında takmıştık küpeyi ancak ozaman deldirebilmiştim bende tırsıyom eller çeker vss diye ama başkalarındada görünce heveste etmiyo değilim şimdilik beklicem ben genede 2 yaşından sonra düşünüyorum belki ozaman deldirir takarız .ben künyesini bile takamıyom rahatsız oluyor hanfendi çıkarmaya yelteniyo onuda takamadık pek bıraktım kendi haline anasına çekmiş bizimki fazla sıkıntıya gelemiyo ben çok severim takıyı özelliklede gümüşü ama hemen sıkıntı geliyo işte çıkarıyom anacak dışarı çıkarken takıyom eve girer girmez ilk iş yüzük küpe künye çıkarıyom

canım bu tüm çocularda olan bişii neticede kabusta görüyorlar dişler var e gaz problemi bitti sayılmaz bazı çocuklar hala sıkıntı çekebiliyor nedenini anlayamıyoruz işte bi şekilde bazı çocuklar daha hassas oluyor sanırım ama psikolojik olduğunu sanmıyorum pek nebiliim sanırım alakası yok gibi ayrı odada olanlar belki anne baba yanı isteyebilir ondan olabilir amabilmem genede tabii çok ta emin değilim :uhm:

selam şekerlerimmm
hicroşcum kulak nerde deldiriliyor eczanedemi
bende daha bekliycem ama aklımda bulunsun

seninkide pek huysuzmuş ama düzelir inşallah bunlar bi süreç sonuçta düzelecekler ama inşallah geçecek bu günler
gnder bakalım gülsüm
açtığın yok ama..

banada gönder gülsüm banada :kedi: bende pek açamıyom ama kaydirigubbakcemile3

allah iyiliğini versin sen çokmu sessize aldn çocuğu accık titreşime ver gııııııııkaydirigubbakcemile3
şaka bi yana çok sessilikte uykularını etkiliyor sonra hemen bi çıtta uyanıveriyorlar ben ilk zamanlar gürültüye alışsın diye milletin ortasında tv karşısında özellikle uyuturdum ama sonra sonra yoruldum sessizliğe alıştırdm bizimkinide çekiyom şimdi işte bizim zilde yol geçen hanı gibi oldu ulen 60 daire var zillerin de tam ortasında kalıyo ama en az günde bi kez ya yanlış basılır ya biri evde anahtar unutmuştur yada biri sorulur nedenseeee:uhm:

selam şekerlerimmm
hicroşcum kulak nerde deldiriliyor eczanedemi
bende daha bekliycem ama aklımda bulunsun

ben eczaneler artık delmiyo diye biliyom kliniklerde hastanelerde deliyorlar sanırım yanlış olabilirim ama kardeşim sölemişti ben onun yalancısıyım özellikle sormadm yanii o demişti bana abla artık eczaneler delemiyor izin yok demişti bilemiyorum ama bencede bekle yani en azından 2 yaş bitsin bi ozamana kadar alışır öğrenirler en azından belki ozaman ancak delerim bende ceylinin kulaklarını

benim kızın arkadaşları gidiyor geçireyim ceylinide yatırmaya çalışayım gene belki bu defa tutar =(((

ayten gördüm seniii.....

hicran yenı mi gidiyolar arkadaşları geç değilmı bacım bu saatte bırakıyon çocukları....
burda saat 22:28orda bır saat önde heralde değilmi...

Ben de uzun bir süre deldirmem diye düşünüyorum.Benim kulaklarımda geç delinmişti.O ne zaman isterse o zaman deldiririz inş.Küçük çocukta zor olur gibime geliyor.

ayten gördüm seniii.....

hicran yenı mi gidiyolar arkadaşları geç değilmı bacım bu saatte bırakıyon çocukları....
burda saat 22:28orda bır saat önde heralde değilmi...

Aynısını ben yazacaktım Mevlüdecim.Saat bayağı geç oldu.Sizin site galiba Hicran daha güvenli geliyor site bana.

canım ya bu dönemsel bir şeydir.aynı şeyleri biz de yaşıyoruz.dün gece sayısını bilmemediğim kere kalktım.inanın 20-30 kere falan.uyanıyor gereksiz ağlıyor.bazen de oyun istiyor.sabaha doğru dolven ağrı kesici verdim.biraz rahatlayıp uymuşuz.
bir de bu aralar ısırıyor.hele az önce sakızla balon şişiryordum oynuyorduk.dudağımı bir ısırdı velet.alt dudağım balon gibi şişti.oğlum bana güzel bir silikon takıverdi.yarın okulda öğrenciler soracaklar..kaydirigubbakcemile3.offffffff ya..
bu durumda benim benim oğlum canavar oldu.asıl psikologluk olsa olsa kıvanç olur.ama çok araştırdım.bu dönemde böle saçmalıklar bir çoğu yapıyor.geçici.sabır gerekli.artık bilmiyom sabrım tükenmeye başlıyor benimde.elimden geldiğince iyilikle anlatmaya çalışıyom.ama özellikle ısırıp ta canımı çok acıttığında ağzına şaplatuyom bazen.inadına yapıyor.iyilikle söylemek daha etkili oluyor.off gaz problemlerinin olduğu dönemlerden beri ilk defa 1 aydır falan çok bunaldım.
bir de bu aralar hfif kırgın ateşi falan var.öksürüyor arada.bu durum da sinirlendiryor.
allh kolaylık versin diyeyim
.

he kızlar siz kan testi hemoğramı yaptırdınız mı? yani demiri falan..bizim 2. yaptırışımız.demir eksikliği var.demir şurupu ve de vitamin verdi.3 ay kullanacağız.demir depolarını dolduracağız.nasıl içirecem bilmiyom.ilaçları bağıra çağıra içiyoruz zorla.şırıngayla ağzına sıkıyoruz.
dr. dediki demir eksikliği ilerde yaşıtlarına göre algılamada zorluk falan yaşatırmış.sinirli yapamış.bizimkinin siniri belki de ondan.hele bu ara hastalıktan hiç bir şey yemiyor.iyice eridi oğlum.
çünkü demir kanda oksijeni tutan ve taşıyan hemoglobinin yapısına katılıyor.eksikliğinde hcrelere yeterli oksijen gitmiyor.ve hücreler verimli çalışamadığından halsizlik, yorgunluk, sinirlilik, zeka işlemlerinde zayıflık.... oluyor.aklınızda bulunsun.
demek demir depoları dolu olsa benim oğlum eiştayın olucak.maşşlh çok akıllı geliyor bana.anlamadığı pook yok.eminim sizinkiler de öledir.
böle işte hayret ettim 1 saattir uyuyor velet.nasıl oldu da uyanmadı.ama eli kulağındadır.yalnız gece ağlamalrı birçok cocukta bir dönem oluyormuş.allh hepimize kolaylık versin.kıvenç neren ağruyor diyorum gece.dişlerini gösteriyor.köpek dişleri kudurtuyor oğlumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…