Selamlar arkadaşlar
Demrecix arkadaşım Egede emzirirken gece 10 kere kalkıyordu istisnasız kesince düzeldi sen emzirmeye devam ediyormusun çok zor biliyorum seni anlıyorum Allah yardımcın olsun.En kısa zamanda düzelir inşallah..
Betül benim kapı zilimde isim yerinde aynen şöyle yazıyor LÜTFEN GEREKSİZ YERE ZİLİ ÇALMAYIN BEBEK UYUYOR!!!
zemuszemus
Yemin ederim delirmek üzereydim ve en sonunda gidip zilin üstüne bunu yazdım koli bantıylada yapıştırdım o günden beri bana gelen bile kapımı çalmaya korkuyor:))Hatta bugün komşum aşure getirmiş sağolsun balkondan bağırıyor kadın kapıyı çalmayım diye..Ondan önce yol geçen hanıydı bizim kapı sucu,pideci,postacı,pizzaci vb herkes önce bizim kapımızı çalıyordu...
Ege uyurken biz evde resmen tıp oynuyoruz tv müzik yok..Kapıya hemen uyanıyor zaten..
Hepsi aynı bu bıdıkların valla Allah yardımcımız olsun...
ayten gördüm seniii.....
hicran yenı mi gidiyolar arkadaşları geç değilmı bacım bu saatte bırakıyon çocukları....
burda saat 22:28orda bır saat önde heralde değilmi...
Aynısını ben yazacaktım Mevlüdecim.Saat bayağı geç oldu.Sizin site galiba Hicran daha güvenli geliyor site bana.
ya şu demir olayını duyuyom hep sizden am özellikle sadece onamı bakıyor doktorlarınız bizimki bakalım bişii diyecekmi bilemiyom görcez artıkın bu ayhe kızlar siz kan testi hemoğramı yaptırdınız mı? yani demiri falan..bizim 2. yaptırışımız.demir eksikliği var.demir şurupu ve de vitamin verdi.3 ay kullanacağız.demir depolarını dolduracağız.nasıl içirecem bilmiyom.ilaçları bağıra çağıra içiyoruz zorla.şırıngayla ağzına sıkıyoruz.
dr. dediki demir eksikliği ilerde yaşıtlarına göre algılamada zorluk falan yaşatırmış.sinirli yapamış.bizimkinin siniri belki de ondan.hele bu ara hastalıktan hiç bir şey yemiyor.iyice eridi oğlum.
çünkü demir kanda oksijeni tutan ve taşıyan hemoglobinin yapısına katılıyor.eksikliğinde hcrelere yeterli oksijen gitmiyor.ve hücreler verimli çalışamadığından halsizlik, yorgunluk, sinirlilik, zeka işlemlerinde zayıflık.... oluyor.aklınızda bulunsun.
demek demir depoları dolu olsa benim oğlum eiştayın olucak.maşşlh çok akıllı geliyor bana.anlamadığı pook yok.eminim sizinkiler de öledir.
böle işte hayret ettim 1 saattir uyuyor velet.nasıl oldu da uyanmadı.ama eli kulağındadır.yalnız gece ağlamalrı birçok cocukta bir dönem oluyormuş.allh hepimize kolaylık versin.kıvenç neren ağruyor diyorum gece.dişlerini gösteriyor.köpek dişleri kudurtuyor oğlumu.
Günaydın Hepinize...
Duygucum maşallah Ege'ye önce cefa çektirdi şimdi sefa sürdürüyor annesineAlya en geç 10 da kalkıyor o da çok geç yatarsa.
Valla bizim lap top un canı çıktı.Ben hayvan resimleri açıyorum eline veriyorum bilgisayarı bazen tabi başında bekliyorum.O da keyiften dört köşe oluyor.Ama rahat bırakmama rağmen eline geçirdiği yerde çok hor kullanıyor:)ee sonuçta çocuk.
Bi de yasak olan bişeye bir kereliğine bile izin verirsen sonra affetmiyor.Çocuğum olmadan önce ne bilgisayar ne cep telefonu vermiycem ,radyasyon vs diye bol keseden atıyordum.Ama şimdi maalesef çok tutarlı olamıyorum.
Konuşmakla uygulamak aynı olmuyormuş maalesef.
BUGUN DOKTORUMUZLA KONUSTUM GECE AGLAMALARI HAKKINDA 1 AY DAHA BEKLEYECEGIZ SONRASINDA COCUK PSIKOLOGUNDAN DANISMANLIK ISTEYECEKMISIZ.
INSALLAH GECER BUNALDIM ARTIK. GEC YATIYOR ONA ALISTIM YADA KABULLENDIM DIYEYEIM AMA BU GECE AGLAMALARI BENI BITIRDI RESMEN UYKUSUZLUKTAN OLUYORUM KAFAM SUREKLI DALGIN ISYERINDE DAGITMIS VAZIYETTEYIM EN KOTUSU EMREYE OLAN SABRIM TUKENIYORsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?