/4677/f0380.jpg
bende ismetin ustundekı kazağı ördüm enson:)
Hicran sen ne marifetli hatunsun be bacım akşama kadar koşturuyosun bi de ne ara ördün o bereyi. güle güle giysin Ceylin hanfendi pek bi yakışmış minik ablaya.
umutcum çok güzel olmuş ellerıne sağlık...
evet dilişi merak bırazda bende öğrenıyorum fransızca ama bıraz meraktan çıktı benımkı mecburiyet ne zamana kadar eşime bağlı kalabılırımkı diye düşündum ve yarım yamalak olan fransızcamı düzeltmeye karar verdım bakalım derse devam...
bende ördüğüm kazğı bitireyım koyacagım ınşallaahh...
ne tuhaf dimi sehercim insanın içi kaynıyo bişiler oluyo bebişlerimizi görünce:)canımbenim öperim teyzesi eksik olma sende ballıkeltoş utkumu öp benım yerime..
kıss mevlüdecim sen becerirsin alimallah..valla fransızca aşırı zor deil sanıyorum..arapçadda öğrenirsin yavaş yavaş..arapça çok güzel bi dil zaten..bende kendı kendıme ogrnedım örmeyı.önce haroşayı sonra bı ters düz lastık..anca boyle mını kazaklar ve atkı felan örüyorum..üstü beni aşar ben sıkılırım:)yav bende arapçamı öğrensemkii:)eşim ilahıyatçı oldugundan tabi şakır şakır biliyo ama pek konuşmaz nıye konuşsunki:)nasıl hocaysa zaten namaz kılmaz camiye gitmez oruç tutmaz:)bu beni aldıktan sonramı kızılbaş gibi oldu yoksam hepmi boyleydı annamadım:)
bunlar da boyadığım çinilerden bikaç örnek çok zevklidir çini işi
ben bişi görüp bunu istiyorum ama işin içine girince fazla dallı budaklıysa benı sarmıyoya hemen vazgecıyorum..cook istemiştim seyrettıkce kendımden gecıyodum misal ebru yapabılmeyı..gittim kurslarına..yok anam atın öd suyu yanı sidik kesesi suyu..yok atın kuyrugunun kılı fırça olarak falan..aman bıkaç gün gittim..harala gürele bı boyalar kaplar o ordan koyuluyo yok bu burdan yok çalışma teknesi şöyle felan bana daral geldii..gittim yakın bi nargılecıye ..tüttüürdüm bi nargile döndüm eve:)
höö:))))sehercim bu şekilleri porselen senmı çiziyosun yoksam hazırdakı şekiillerin içinimi boyuyosun??muhtemelen birincisi ama cehaletımden sordum bıde şaşkınlıgımdan cunkı harukalde olmuşlar cokda meşakkatli bi iş belli..sen hemen bi site yap sat bence devam et satmasanda yapmaya emeğine sağlık..
anam ben nere düştüm yaaa:)
sehercim madembukadar güzel bir sey biliyosun canım ne kadar güzelyapda netten satsana ınsanlar bunları alamak için onca para döküyor tabı bende dahil....
süpersin valla ya bende severim bu tarz işleri ama hiç uğraşmadım desem yeridir sen maşallah baya iyisn demek alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım benim ne kadar güzel alın terinle kazandıgın birikimlerini ne güzel degerlendirmişsin. valla umuta bende katılıyorum süpersin güzel hatunsun alımlı ve bakımlı. bakalım bende kendimce karar aldım nasip olursa ikinci döneme ehliyet sonrasında da bir araba almak istiyorum ya bakalım ne olur.Canım ben hep kendi paramı çalışıp kazanmaya çok alışkınım o yüzden çalışmayı istiyorum..Kendi ayaklarım üstünde durmayı seviyorum..
Şuan altımdaki arabayıda kenardaki köşedekinide tabiri caizse eşşek gibi çalışıp kendim aldım ben çalışmayan bilmez evde oturarak olmadı yani...13 senenin birikimidir....
Maddi olarak allaha şükür çok zengin değiliz ama kendimize yetiyoruz..Çalışmasam olur ama nasıl olur benim istediğim gibi değilki..Ben kendime bakmayı seven kuaföre gitmeyi,alışveriş yapmayı seven bir kadınım..Akşama kadar evde eşofmanlarla gezmek bana göre değil..
Umutcuğumda dediği gibi ben salon kadınıyım sanırım..Çalışmak kendime bakmak makyaj yapmak sosyal çevre bunlar beni daha çok mutlu ederdi ..Ama çocuğumdan sonra ne kadar mutlu eder bilmiyorum işte sorun orda canım..
Evet daha önce bankadaydım önce Akbank sonra Garanti...
Bankacılık zor iş iiyiki olmamışın geç vakitlere kadar çıkamamak ayda bır iki ıstanbula toplantıya yok yemeğe geliyorduk..Eşimle ilk zamanlar çok sorun yaşadık şimdi dahada beter olurdu herhalde bana bundan sonra daha oturaklı bir iş lazım...
Üniversitede de o conconların içinde kafayı yerdim artık ben kesinkaydirigubbakcemile3
Teşekkürler Emelcim.aslıcım nasılda büyümüş yakışıklın
uzun zamandır görmemiştim fotoğrafını
maşallah kuzuna
Duygucum teşekkürler. Amin güzelim bütün çocuklarımızın Allah'ım bahtını açık etsin,bol zihin açıklıgı versin güzel yerlere gelsinler saglıkla inşlah ve inşlah arkadaşlıklarımız devam ederde ileride ogluşlarımız ve kızlarımız daha fazla birbirlerine kaynaşırlar. olumunekankayizsmileCanım güzel iltifatların için çok sağol birşeyler yaptık 13 seneye az bile gerçi ama sağlık olsun.Umarım sende gönlünce bir iş bulursun canım evde çalışarak başlıyabilirsin dediğin gibi..
Aslıcım 41 maşallah Ozan Egem ne kadar büyümüş bana geldiğindeki haliyle dünyalar kadar fark var arada yaa nasıl değişmiş çok tatlı Allah bahtını açık etsin canımopuyorumnanaktan
bencede bak canım resimde gördügün gibi birşey bizim bimde baya çoktu eminim vardır daha. bizimki en üstünü çıkarıp çıkarıp oynuyor sevdi gibi ama çok sürmez. trende vardı da bizimkiler için daha uygun degil.tam anlayamadım ama güzel bişiye benziyo ne kadardı bu şimdi bende yarın bi bakiim bizim burdaki bime
teşekkürler Hicran teyzee çok sagolasınn.aslım ya maşallahyakışıklı delikanlı olmuş oğluşumuz gözler zeytin gibi
Mevlüdecim degişikmiş gerçekten sizin için tuhaf oluyordur gerçi alışmışsınızdır farkeden birşey olmuyor. amann canım boşver erkeklerin hepsi böyle anlayış oluyorlar birazcık.slm kızlar
aslıcım 3 gun değil canım malesef önceden perşembe cuma idi
sonra değişti cuma cumartesı oldu....
eşime kızdım gene insan kendine 1 saat bile ayıramıyomu ya
geçen hafta benım fransızca dersım vardı bir saat eşimın evdeolduğu saate ayarladım bunu bildiği halde evde arkadaşlarıyla iş toplantısı yaptılar..
neyse işi varmış madem erteleseydık dersı bende anlamadım bişey dersden...
bu hafda da benım dersım bıraz uzadı..
bisinir bi tavır meger antencı gelecekmiş neyse öğretmene söledım tamam dedı kadın giderken resmen kadına birdaha gelme muamelesı yaptı ya resmen benide uyuz etti neyse aldım alp i çıktım geldiğimde televizyon yapılmıştıda keyfi yerındeydi...
Aytencim aldım canımm arayacagım nasipse haftaya cumartesi yola çıkacagım. seni hemencik geldigimde ararım şekercim. kaydirigubbakcemile5ogluşumun yeni resimlerinden bir iki tane teyzeleri.
http://img98.imageshack.us/img98/9088/resim049o.jpg
http://img263.imageshack.us/img263/8229/resim021.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/9363/resim057c.jpg[/QUOT
oyy ben bu kuzuyu inşallah şubat tatilinde görücem benim numaramı yazdın dimi aslıcım msnden yazmıştım açınca görürsün diye aldınmı?
Umudumm çok sagol güzelimm tşkler teyzee. güzel kalpli arkadaşım gerçekten aşkım herşeyim ogluşum Allah'ım nazarlardan korusun saglık sıhhat versin. hepinizin yerine öperim teyzeleri asıl bizim yerimize kuzuların hepsini mis gibi kokularından koklayıp öpün.ülenn ben bi paşamı gördüm:)koca gözlü gül yüzlü paşam...ozanegemiz nekadar büyümüş annesi..böyle uzun zaman foto görmeyınce farkı daha cok anlıyo ınsan..en güzel aşk serenatın ozanın bitanecik yavrukuşun çok ballı olmuş annesi..rabbim nazardan saklasın..bizim yerimizede öp kokla emi..
BETÜL APLLAAA:)eh betül apla uzun süre girmez artıkın emme işallah implant olayını gerçekleştirmiştir diyerektene bendeniz kaçarr...ne terbıyesızım banane dimi ama:)yok yav ben bi spiral taktıramadım misal:)bi türlü bikaç yüzlük toparlayamadıkda..eh ama allahtan en garantili şekliyle korunuyoss:)no fikfik.. no vikvik:)ben daha fazla saçmalamıyayım eniyisi:)...sürmenaj oldumm galibaa yaa:)
Müjdecim canım benim dogum günün kutlu saglıklı mutlu huzur dolu nice uzun seneler geçirmeni dilerim eşinle ve minik kuzularınla.gunaydin kizlarr Betulcum gozunaydin canım esın geliyomus....
Ben çok giremiyorum malum artık.
Emel im gelirsen mutlaka görüşelim canım
Hicrancim ne yakışmış ceyline bere öyle maşallah sanada pek maharetlisin :)
umuuttt bı gelmedin askolsun diyorumm
buarada benim dogumgunum bugün 27 oldum saka gibi :s
Çok teşekkürler SEhercimm.Aslı maşallah Ozan Ege ne kadar da büyümüş. zeytingözlü erkek olmuş bi kız tavlaması kalmış. pek bi yakışıklı olmuş. opuyorumnanaktan
Sehercim maşallah çok hamaratsın hepside çok güzel ellerine emegine saglık.süpersin valla ya bende severim bu tarz işleri ama hiç uğraşmadım desem yeridir sen maşallah baya iyisn demek alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Umutcum ayrıca ördügün kazak çok güzel olmuş ısmetimiz yakıyor yine ortalıgı.
Güle güle sehercim iyi gezmeler.biz de annemlere gidiyoz belkim orda kalırız. opuyorumnanaktan hadin sağlıcakla kalın
Betülümüzünde eşi gelmiştir ne güzel heyecanlı geçmiştir ikisi içinde.
gerçekten bu işlerde çok para var ama insanın çok vaktini alıyor. bi de çocuğun laftan anlayacak yaşta olması lazım.ben şimdi Utkuyla cesaret edemiyorum
Utku doğmadan önce olsaydı bu işleri yapmayı ciddi anlamda düşünüyordum hocalarım da kurs vermem konusunda bana yardımcı olacaklardı ama Utku doğunca herşeyi bıraktım. bakalım o biraz büyüsün yeniden başlarım belki.
gönlü düşük rakımlı arkadaşım hicoş:)..dil işine üzüldüm ama dediğin gibi şükür çatpat bi ingilazcan:))var işte daa ne olsun:)burslar kazanılmış felan...zekayı değerlendirmek lazım..
mevlüdeciğim işallah şu iş olayını bı yapta banada buyuk cesaret ve ornek olucaksın hayırlısıyla..
bende kaçar ismoşa bişiler yedırıp yatırmam lazım
Hicran ve Umut maşallah size becerikli kadınlarsınız
Ve tabi Seher ne ince iş bu boyama işi.Hayatımda en beceriksiz olduğum konular bu el beceri işleri.Annesi terzi olan biri olarak hiç heves edip öğrenme girişiminde bulunmadım.Ama çook isterdim dikiş bilmeyi.Anneannesi sağolsun kızımın hazırdan farkı olmayan kıyafetler dikiyor kızıma ve bana.
Dil işi de bence tamamen ilgiyle ve sevmekle alakalı.Ben çok keyif alıyorum uğraşmaktan.Umutcum ne güzel eşin Arapça biliyor öğrensen çok güzel olur inan o zaman hiiç iş arama derdinde olmazsın çevirye gerçekten çok ihtiyaç var ve kolay iş bulabiliyorsun yeter ki dilin olsun.Bence bu konuda eini iyi değerlendir ben de yardım ederim Arapça konusunda sana
Mevlüdecim sense çok şanslısın dilin konuşulduğu yerinde olman büyük bir fırsat inş dönene kadar çok iyi bi seviyeye gelirsin.
canım benim ne kadar güzel alın terinle kazandıgın birikimlerini ne güzel degerlendirmişsin. valla umuta bende katılıyorum süpersin güzel hatunsun alımlı ve bakımlı. bakalım bende kendimce karar aldım nasip olursa ikinci döneme ehliyet sonrasında da bir araba almak istiyorum ya bakalım ne olur.
Teşekkürler Emelcim.
Duygucum teşekkürler. Amin güzelim bütün çocuklarımızın Allah'ım bahtını açık etsin,bol zihin açıklıgı versin güzel yerlere gelsinler saglıkla inşlah ve inşlah arkadaşlıklarımız devam ederde ileride ogluşlarımız ve kızlarımız daha fazla birbirlerine kaynaşırlar. olumunekankayizsmile
bencede bak canım resimde gördügün gibi birşey bizim bimde baya çoktu eminim vardır daha. bizimki en üstünü çıkarıp çıkarıp oynuyor sevdi gibi ama çok sürmez. trende vardı da bizimkiler için daha uygun degil.
teşekkürler Hicran teyzee çok sagolasınn.
Mevlüdecim degişikmiş gerçekten sizin için tuhaf oluyordur gerçi alışmışsınızdır farkeden birşey olmuyor. amann canım boşver erkeklerin hepsi böyle anlayış oluyorlar birazcık.
Aytencim aldım canımm arayacagım nasipse haftaya cumartesi yola çıkacagım. seni hemencik geldigimde ararım şekercim. kaydirigubbakcemile5
Umudumm çok sagol güzelimm tşkler teyzee. güzel kalpli arkadaşım gerçekten aşkım herşeyim ogluşum Allah'ım nazarlardan korusun saglık sıhhat versin. hepinizin yerine öperim teyzeleri asıl bizim yerimize kuzuların hepsini mis gibi kokularından koklayıp öpün.
Müjdecim canım benim dogum günün kutlu saglıklı mutlu huzur dolu nice uzun seneler geçirmeni dilerim eşinle ve minik kuzularınla.
Çok teşekkürler SEhercimm.
Sehercim maşallah çok hamaratsın hepside çok güzel ellerine emegine saglık.
Umutcum ayrıca ördügün kazak çok güzel olmuş ısmetimiz yakıyor yine ortalıgı.
Güle güle sehercim iyi gezmeler.
Betülümüzünde eşi gelmiştir ne güzel heyecanlı geçmiştir ikisi içinde.
bende bugün bi ara gidip bakarım bizim burdaki markete bakalım varsa alırım bende.
sıkılıyor bizimki evdeki oyuncaklardan bir sürü var ama bazıları ile oynuyor özelliklede iç içe geçmeli yuvarlak kaplar var renkli onları pek seviyo nereye gitsek götürüyoz yanımızda
bu arada hayırlısıyla inşallah bi araba alırsın canım ama dikkatli kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?