2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sehercim madembukadar güzel bir sey biliyosun canım ne kadar güzelyapda netten satsana ınsanlar bunları alamak için onca para döküyor tabı bende dahil....

/4677/f0380.jpg
bende ismetin ustundekı kazağı ördüm enson:)

ooooooooooo hanfendi sen nediyon bide bana asıl hamarat senmişin ben ancak şapka atkı patik örmüşüm şimdiye kadar sen kazaklara geçmişin bile maşallah ismete de pek yakışmış kazak ta süper yanii.
bende bi süveter deicem ama bakalım nasıl ve nezaman başlarım biter orası muallakta bende sıkılırım çabucak o nedenle uzun işlere giremiyom örgü işlerinde kaydirigubbakcemile3boshayallersmile

Hicran sen ne marifetli hatunsun be bacım akşama kadar koşturuyosun bi de ne ara ördün o bereyi. güle güle giysin Ceylin hanfendi pek bi yakışmış minik ablaya.

sağol canım yapıyoz işte bişiler benim huyum bu anam evi mok ta götürse o ana ne istiyosam onu yapıyom benim sırrım bu aslında hamaratlıktan deel yaneee dün mesela evi süpürmüştüm toz almıştım ama silmemiştim bu güne braktım bereyi bitirdim anldınmiiiidelikafaduldendelikafadulden:roflol: böle bitiyor bu tarz işlerrrkaydirigubbakcemile3

ooooooooooo hamaratlar dökülüyor yavaştan yavaştan hadi örgüler fora dökülün bakem kimler hamarat hadin gariiiialkisalkisalkisalkisalkisalkis

Son düzenleme:
umutcum bende örmeyı senın gibi kendim öğrendım netten baka baka öle uzun buyuk seler öremem beni asar ama burda iyi oluyo insana bi nevi anti deprasan gibi bu örgü terapide denebilir tabi....

bende sanırım solyal hayatı aktıf olmayı sevenlerdenım bende arada bir kuaföre gitmek arkadaşlarla toplanmak güncel seylerden bahsetmeyı çok severım alışveriş olmasa olmazlarımdan biri hobilerim arasında süreklı aktıf olmam lazım..

bişeylerle uğrasıyor öğrenıyor yada yapıyor olma lazım ev haımlığı bana göre bir iş değilmiş pek anladım..
ama çalışmama da eşim razı değil nöbetsız işolsun dıyor ben nöbetsiz işi nerden bulayım özelde bile oluyo nöbet bakalım şimdi kendı işimi kuruyorum hayırlısıyla bundan sonrsı malum yaşayacağız göreceğiz....

dil öğrenmek güzel bişii bende orta okul dönemlerinde çok hevesliydim acyip te bilirdim laf aramızda ama kullanmaya kullanmaya unuttum gitti hatta okullar arası yarışma düzenlenmiştide amerika 1 aylık bursa kazanmıştım anamlar göndermemişlerdi ahh ahh şimdiki aklım olaydı ozamandan üstünde durur ilerletirdim ingilazcamı kaydirigubbakcemile3

örgüyü bende kendi kendime öğrendim halada öğrenmeye çalışıyom daha pek bişii bildiğim sölenemez ıvır zıvır işte dantelle başlamıştım aslında ben küçüklükten hevesliydim ama sonra çeyiz zamanı birkaç şey örmüştüm anama yardım etmiştim ondan sonra bi halt örmemiştim işte ancak kızlarıma bişiiler ufak tefek ördüm bide eşime bi atkı şapka örmüştüm onuda kaybetti izmir yolculuğunda beyfendi valizi çalınmıştı gitti herşey boshayallersmile

al bendende o kadar bi resim yapmaya çok meraklıyım yağlıboya tuval az uğraşmadım ama sonra onuda bıraktım vakit olmuyor

valla bende utandım bide utanmadan yaptığım bereyi koyuyom bi haltmış gibi ehe ehekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:kedi:

sehercim madembukadar güzel bir sey biliyosun canım ne kadar güzelyapda netten satsana ınsanlar bunları alamak için onca para döküyor tabı bende dahil....

gerçekten bu işlerde çok para var ama insanın çok vaktini alıyor. bi de çocuğun laftan anlayacak yaşta olması lazım.ben şimdi Utkuyla cesaret edemiyorum

süpersin valla ya bende severim bu tarz işleri ama hiç uğraşmadım desem yeridir sen maşallah baya iyisn demek alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Utku doğmadan önce olsaydı bu işleri yapmayı ciddi anlamda düşünüyordum hocalarım da kurs vermem konusunda bana yardımcı olacaklardı ama Utku doğunca herşeyi bıraktım. bakalım o biraz büyüsün yeniden başlarım belki.

biz de annemlere gidiyoz belkim orda kalırız. opuyorumnanaktan hadin sağlıcakla kalın

gönlü düşük rakımlı arkadaşım hicoş:)..dil işine üzüldüm ama dediğin gibi şükür çatpat bi ingilazcan:))var işte daa ne olsun:)burslar kazanılmış felan...zekayı değerlendirmek lazım..

mevlüdeciğim işallah şu iş olayını bı yapta banada buyuk cesaret ve ornek olucaksın hayırlısıyla..
bende kaçar ismoşa bişiler yedırıp yatırmam lazım

Hicran ve Umut maşallah size becerikli kadınlarsınız
Ve tabi Seher ne ince iş bu boyama işi.Hayatımda en beceriksiz olduğum konular bu el beceri işleri.Annesi terzi olan biri olarak hiç heves edip öğrenme girişiminde bulunmadım.Ama çook isterdim dikiş bilmeyi.Anneannesi sağolsun kızımın hazırdan farkı olmayan kıyafetler dikiyor kızıma ve bana.
Dil işi de bence tamamen ilgiyle ve sevmekle alakalı.Ben çok keyif alıyorum uğraşmaktan.Umutcum ne güzel eşin Arapça biliyor öğrensen çok güzel olur inan o zaman hiiç iş arama derdinde olmazsın çevirye gerçekten çok ihtiyaç var ve kolay iş bulabiliyorsun yeter ki dilin olsun.Bence bu konuda eini iyi değerlendir ben de yardım ederim Arapça konusunda sana
Mevlüdecim sense çok şanslısın dilin konuşulduğu yerinde olman büyük bir fırsat inş dönene kadar çok iyi bi seviyeye gelirsin.

canım benim ne kadar güzel alın terinle kazandıgın birikimlerini ne güzel degerlendirmişsin. valla umuta bende katılıyorum süpersin güzel hatunsun alımlı ve bakımlı. bakalım bende kendimce karar aldım nasip olursa ikinci döneme ehliyet sonrasında da bir araba almak istiyorum ya bakalım ne olur.
aslıcım nasılda büyümüş yakışıklın
uzun zamandır görmemiştim fotoğrafını
maşallah kuzuna
Teşekkürler Emelcim.
Duygucum teşekkürler. Amin güzelim bütün çocuklarımızın Allah'ım bahtını açık etsin,bol zihin açıklıgı versin güzel yerlere gelsinler saglıkla inşlah ve inşlah arkadaşlıklarımız devam ederde ileride ogluşlarımız ve kızlarımız daha fazla birbirlerine kaynaşırlar. olumunekankayizsmile
tam anlayamadım ama güzel bişiye benziyo ne kadardı bu şimdi bende yarın bi bakiim bizim burdaki bime
bencede bak canım resimde gördügün gibi birşey bizim bimde baya çoktu eminim vardır daha. bizimki en üstünü çıkarıp çıkarıp oynuyor sevdi gibi ama çok sürmez. trende vardı da bizimkiler için daha uygun degil.
aslım ya maşallah yakışıklı delikanlı olmuş oğluşumuz gözler zeytin gibi
teşekkürler Hicran teyzee çok sagolasınn.
Mevlüdecim degişikmiş gerçekten sizin için tuhaf oluyordur gerçi alışmışsınızdır farkeden birşey olmuyor. amann canım boşver erkeklerin hepsi böyle anlayış oluyorlar birazcık.

Son düzenleme:

işallah yine başlarsın zevk aldğını şeyleri yapmaya devam et bencede hemde beceriklisin alkisalkisalkis

olmadı arkadaşım nasip kısmet değilmiş işte nedeyim bende çat pat ingilazcamla hevesimi alıyom işte kaydirigubbakcemile3

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile ah şke başka şeylerde becerim olsa şu dil meselesinin trenini kaçırdım sanırsam artı kafam basmaz benim olsaydı dediğin gibi çeviri tercümanlık vss yapardık bi işle ama nasip işte zamanında düşünmek lazım bu işleri

Son düzenleme:
canımbenim saol aslıcım..uygun kampanyalar var valla alınmış alınmıştır aslıcım..para zaten harcanıp gidiyo..ben elimde biraz para oldumu encok ya altın yada herhangı işe yarar bişi alıpta degerlendıremegıme yanıyorum..bişekilde borçta ödenıyo zaten..bence cok iyi olur araba alman..üstüme vazife ve haddim deil belki ama mal paylaşımı imzalamadıysanız kendı üstüne almazsan iyi olur annenin üstüne alabilirsin misal eger kredi borcu felan yoksa aklında olsun..miras yolu hariç evlendıkten sonra edınılen mallar paylaşılıyo yaa yenı yasaya göre..bende evlendıkten sonra arabamı sattım..eşimde sattı paraları birleştırıp evlendık..bi kıytırık araba aldık lpg taktırdık bide:)şükür patlamadık bugune kadar:)ama bu alınan arabayı eşim ustüme yaptı zaten benım arabam daha cok para etti satarken..herneysede yarın oburgun boşanmaya kalksak mısal hak ıdda edebılır..oyle bı pozısyona gelene kadar ben devrederım arabayı kardeş veya annemın ustune..hatta benım uste alacağım var..bi evleri satılsa rizedeki...arabayı yenıletıcem bakalım becerebılırsem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…