abowwwwwwwwwwww deroooo ınanmıyorum yaaaaa.. şok oldumm
kendımden beklerdım senden beklemezdım ....
cok cok sevındım Allah kucagına alacagın gunlerı nasıp etsın canım
mıden bulanıyor mu .. hazıran annesımı olacaksın yıne....
asrın ögrendımı epkısı ne oldu .. canın bıseyler ıstıyor mu
anlatttt herseyı ama herseyı bılmek ıstıyorum ........
darısı başımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. artık bend eişten çıkmayı duşunuyorum . iş yerınde ıyı degılım
son gunlerde kotu olaylar yaşadım kırıldım ..
ayaklarım artık gerı gerı gıdıyor.. işe hevesle gıtmelerım bıtttı......!
ama ıcımden bı hıs cıkmayacagımı soyluyor bana .. hamıle kalırsam cıkarım sanırım.. mıde bulantılarım cok fena oluyor benım cunku...
deryacım haziranda doğacak dimi bebeğinherşeyin hayırlısı olsun canıum
yasemincim maşllah efe çok tatlı gözleri renkli sanki dimi
Sağol canım ama beni yanlız bırakmayın yaaa..tek başına bir hamilelik dönemi yaşatmayın siz de ikileyin olmaz mı? :))
ben de eleviti bıraktım şimdilik sadece folikasit içiyorum yarın doktor randevüm var ona sorup ona göre ilaç ,vitamin içerim artık..
bi gidip kesesini,kalp atışını görseydim rahatlayacağım kızlar..
Allah bağışlasın çok tatlı Yasemincim..Maşallah
Evet Nurancım duble haziran annesi olacağım inşallah..hatta komik olan kısmı sezeryan olacağı için 38.hafta tam Asrının doğumgününe geliyor yani aynı gün doğabilirler:)))
Darısı başına olsun Denizcim hazır işten ayrılmayı düşünüyorsan ne güzel bir bahane işte:))
Midem 2 gündür felaket bulanıyor sadece uyuyunca hissetmiyorum yine başladık bulantılara..ben Asrında 5 ay 7/24 bulanmıştım zaten çokkk zor geçmişti o dönem bu seferde öyle olacak gibi gözüküyor nasıl geçecek zaman bilmiyorum tüm hayatımı etkiliyor..öğlen eğitim seminerine gidiyorum haftada bir gün (çocuk eğitimi konusunda) oradaki hocamız evlere konuk oluyor o gelecek ama ben bugün iptalim elimi kımıldatacak halim yok..(
Asrın sürekli eli karnımda seviyor,öpüyor,bugün doğacak mı falan diye soruyor hergün :)) şaşkın!
kardeşim doğacağı için çok mutluyum annecim diyor sürekli ama illaki kız bebek istiyormuş olmazsa ne yapar bilmem :))
Canım birşey istemiyor ,2 gündür zaten yiyebilsem şükrediyorum midem çok kötü..sigarayı nasıl bırakacağım falan diyordum ya(gerçi içmiyordum ama eşimden bir nefes falan çekiyordum)artık o da yok tüm kokulardan,herşeyden iğreniyorum..hatta o çok sevdiğim dünyanın en güzel kokusu dediğim Asrının kokusu bile batıyor kızlar çok acayip ama dün ona bile tahammül edemedim
deryacım asrının kokusu bile batıyo demek inanırım valla banada muratın kokusu batıyodu :)adamı yanımdan kovuyodum resmen
bende geçen gün ilk defa hapımı içmeyi unuttum sonra ertesi gün 2 tane birden içtim içinde öyle yazıyo.ben zaten öyle kazara hamile kalamam heralde size şaşırıyorum derya ve deniz maşallah ne kadar düzenli çalışan hormonlarınız var ikinizinde kazayla oldu hamilelikleriniz biz zeynepte bir yıla yakın uğraşmıştık :)
kızlar ya zeynep bu aralar acayip bi şekilde bize takık durumda geçen muratla yanyana uzanmış tv izliyoruz zeynepte bilgisayar oynuyor bize dönüp hey öpüşmeyin bakayım dedi sen öpüşmeyi nerden biliyosun kızım dedik sizden öğrendim ağızdan öpüşüyosunuz siz dedi dünde yine oturuyoduk durup dururken siz babamla pis şeyler yapıyosunuz dedi donduk kaldık muratla pis şeyler benzetmeside nerden çıktı dedik halbuki zeynebin yanında sarılıp uzanmanın ve arada küçük buseciklerin dışında başka bişeyinn olması mümkün değil tabiki ne cevap vericeğimizi şaşırdık baban seni nasıl özleyip akşamları öpüp sana sarılıyosa benide özlüyo sarılıyo öpüyo falan gibi gevelemeye başladık ama sanırım yeterli olmadı bundan sonra çok daha dikkatli olmamız lazım herşeyden anlıyolar kızlar.bizi görmüş olabilme ihtimalini düşündük ama oda mümkün değil zeynebin uyuduğu saatler dışında bişey olamaz zaten ve zeynepte uyandıında yatağından anneee ben uyandım demeden kalkmaz bilmiyorum kızlar o pis şeyler lafı beni çok düşündürüyo acaba ne anladıki onu anlatmak istedi
Az önce upuzunnn bir msj yazdım elektrik gitti geldi sinir oldum..(
beni sorarasanız ben iptalim kızlar berbat bi durumdayım 2 gün önce hastanelik oldum serum verdiler (gerçi o bile kendime getirmedi) 2 gün boyunca mideme su bile girmedi..çok çok fena yaaaa benim bu hamileliklerim ne konuşabiliyorum,ne dinleyebiliyorum,Ne oğlumla ilgilenebiliyorum..hayattan koptum desem yeridir..
herşey kokuyor delircem,köpek gibi burnum oldu her kokuyu alıyorum ve keskin olan her kokuda çıkarıyorum..
eşim gece başka odaya kaçmış rahat uyuyayım diye ( o da,asrın da kokuyor)
mutfağa girdiğim an çıkmam bir oluyor tahammülüm yok..offfffffff ki ne offff! teo da ki kadar uzun sürmez umarım yoksa delircem..
ama bebişimi gördüm yatmış sırtüstü sıpa sanki keyif çatıyordu,güneşlenir gibi.. ben burda neler yaşıyorum farkında değil..:))
neyse kızlar ben pc başındada oturamıyorum yine geldiler bana ben kaçtım..öptüm hepinizi..
Gözünüz aydın Yasemincim..en iyisini yapmışsınız ileride büyüyünce de sünnet düğününü yaparsınız,hem de hemen kapanıverir..Allah damatlığını da göstersin inşallah canım..
kızlar duruda reflü kesinleşti ilaçlı röngen çekildi ameliyatlık değilmiş durumu çok şükür aşırı kusması var bi görseniz hiç birşey kalmıyo midede ar mama kullanıyoruz koyu kıvam baya muhallebi gibi bide reflü şurubu 1yaşa kadar devam edicez 6aydan sonra ek gıdaya geçene kadar yoğun olcakmış sonra azalcakmış reflüsü off ne günler geçirdim ya çok şükür rahatladım deryacım naptın son gelişme ne denizcim sevdacım sizde sıra bekliyoruz 2.leri hadi bakalım yasemincim sallanan beşiği bizim doğaç bozdu hemde 2. gün üstüne çıkıp sallanmaya çalıştı makina dayanamadı ağırlığına geçen yine emzik aldı vermedi kardeşine baya bi emdi töbe töbe çok kıskanıyo bildiğiniz gibi değil zarar vermesi bitti ama sadece kıskanıyor ama onuda çok seviyo illa yanında yatıcak sevicek bi görsenin anne çok tatlı bu ya değilmi diyo sürekli hayır oğlum diyorum hep sen daha tatlısın o azıcık tatlı diyorum :) hep arayı bulmakla geçiyor hayat bi görseniz bu arada sütüm bitti bitiyor günde 2kere yada 3kere emziriyorum bunada şükür tek meme o da diğeri tamamen kesildi 1haftadır emmiyodu kız ve hala şiş değil o emilmeyen meme düşünün ne kadar süt üretmeyen kör bi meme 6 ay idare etsek keşke bu güne kadarda midesinde çok durmadı sütüm gerçi hep kustu çünkü olsada bişey değişmicek şimdi emzirip ardından koyu mama veriyorum sütümü kusmasın koyulaşsın midesinde diye bi görseniz o da kabız yapıyor zeytin yağı koyuyorum mamaya dr. öyle dedi neyse genelinde huysuz bi bebek değil çok şükür doğaç gibi çektirmiyor allahtan aynı olsa bittiğimin resmiydi
denizzzzz 2.ler pek huysuz olmuyor kuzuuuuuuuuuuuuuuuuummm
demek efecik sünnet oldu geçmiş olsun yasemincim erkekliğe ilk adımı attınız artık beklesin kızlar :))
bende bu ay inşallah artık doğum kontrol hapını bırakıyorum bugün doktora gittim şu sırt ağrılarımı hamilelikten önce tedavi ettirmem lazım röntgen falan ister diye hemen gideyim dedim iykide gitmişim hem emar hemde röngen çekindim sonuçları pazartesi alıcam inşallah önemli bişey çıkmaz bir iki saat ayakta durayım yada temizlik yapayım o gece sırt ağrımdan uyuyamıyorum bide hamilelikte daha fazla artmısından korkuyorum bakalım ne dicek dr
1 numara çocuklar napıyo kızlar gelişimleri nasıl boy pos ne alemde zeynebin boyu tam bir metre oldu kilosuda 16 birazcık büyüdü sanki bide bir bilmişlik yanında hiçbirşey konuşulmuyoğü her lafa karışıyo bide el işine pek meraklı bütün gün kessin yapıştırsın bir günde bir tane selebant bitiriyo yapıştırmayı çok seviyo beşiğinde sticker yapıştırmadık yer bırakmadı resim yapmada çok yetenekli resme yönlendirmeyi düşünüyoruz biraz büyüyünce resimle ilgili kursa falan gönderebiliriz yazı yazmayıda baya ilerletti bütün harleri çok düzgün yapıyo gördüğü bütün kelimeleri bakarak yazabiliyo efe ali gibi kısa kelimeliride ezbere yazabiloyo maşallah bakıyorumda tam kreş çocuğu zeynep seneye kesinlikle göndericem
slm kızlarrr
halaaaa çokkk fenayım hiç birşey yapasım gelmiyor bulantı hala tam hız devam...
geçsinnnnnn artıkkkk! 3 kilo vermişim hiç bir şey yiyemiyorum,herşey kokuyor ,midemi kaldırıyor,su bile içemiyorum..
cuma günü doktora gittim böcüğümü gördüm minicik fasulyem benim..
devlet hastanesinde haftasından küçük çıkmıştı sinir oldum özele gittim Allahtan bir sorun yok normal çıktı devlet hastanesinde geçiştiriyorlar..
doktor bulantı için Zofer diye bir ilaç yazdı bu geçirir dedi ama ilacın prospektüsünde ilk 3 ay kullanılmamalı diye yazıyor kafam karıştı? doktor niye böyle bir ilaç yazdı ki? ayrıca dün 1 tane içtim gerçekten bulantıyı kesti ilaç,içsem mi kararsız kaldım yaaaaw..
Sevdacım bakalım cinsiyet ne olacak bende çok meraktayım eşim erkek ben ve Teom kız istiyoruz bakalım artık daha vaktimiz var..
senin hbrlerini bekliyoruz o halde benimle gel şekerimmmm...:))
Ayşegül ilaçlar biraz olsun düzelttiyse iyi bari kıyamam yaaa..sütün gitmesine izin verme yaaa fırsat buldukça emzir hiç değilse 6 ay içse kuzu..geçmiş olsun bi an önce canım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?