2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deryacım asrının kokusu bile batıyo demek inanırım valla banada muratın kokusu batıyodu :)adamı yanımdan kovuyodum resmen
bende geçen gün ilk defa hapımı içmeyi unuttum sonra ertesi gün 2 tane birden içtim içinde öyle yazıyo.ben zaten öyle kazara hamile kalamam heralde size şaşırıyorum derya ve deniz maşallah ne kadar düzenli çalışan hormonlarınız var ikinizinde kazayla oldu hamilelikleriniz biz zeynepte bir yıla yakın uğraşmıştık :)
kızlar ya zeynep bu aralar acayip bi şekilde bize takık durumda geçen muratla yanyana uzanmış tv izliyoruz zeynepte bilgisayar oynuyor bize dönüp hey öpüşmeyin bakayım dedi sen öpüşmeyi nerden biliyosun kızım dedik sizden öğrendim ağızdan öpüşüyosunuz siz dedi dünde yine oturuyoduk durup dururken siz babamla pis şeyler yapıyosunuz dedi donduk kaldık muratla pis şeyler benzetmeside nerden çıktı dedik halbuki zeynebin yanında sarılıp uzanmanın ve arada küçük buseciklerin dışında başka bişeyinn olması mümkün değil tabiki ne cevap vericeğimizi şaşırdık baban seni nasıl özleyip akşamları öpüp sana sarılıyosa benide özlüyo sarılıyo öpüyo falan gibi gevelemeye başladık ama sanırım yeterli olmadı bundan sonra çok daha dikkatli olmamız lazım herşeyden anlıyolar kızlar.bizi görmüş olabilme ihtimalini düşündük ama oda mümkün değil zeynebin uyuduğu saatler dışında bişey olamaz zaten ve zeynepte uyandıında yatağından anneee ben uyandım demeden kalkmaz bilmiyorum kızlar o pis şeyler lafı beni çok düşündürüyo acaba ne anladıki onu anlatmak istedi

hahahhahaha bak sen şu zeynep e yaaaa
ama ıyı kıvırmışşsını sevdacım bence guzel açıklama olmuşş. bu kucuk buseler sarılmalar şakalaşmalar bızde de fazlasıyla oluyor
alışmaları lazım hepsını dımı ama yaaaa...
bunun doğal bışey oldugunu bılmelerı gerekıyor.

op yerımee zeynep ı
ve aral hala zeynepı soruyor carrefour a ne zaman gelecekler beraber oyun salonuna gıdelım fln dıo sureklı
anırım oğlum bu ağırbaşlı hanım hanımcık kızdan hoşlandı :)

şööle bir bakayım dedim bizim grubumuza vay be 4 sene olacak hamile kalışımız doğuma gidişimiz fln derken şimdi ikinciler geliyor

deryacım çok sevindim hayırlı olsun inşallah ne güzel gene aynı zamanda doğurmak bizim rüya da hep karnımı seviyor kardeşimi çıkarsın doktor karnından diyor oğlum olacak bu sefer inşallah şubat sonunda doğurucam ben de isim arayışındayız önerilerinizi bekliyorum kızlarr

sevdacım sizin cimcime neler biliyor öyle tv de fln öpüşen çiftler çıkınca onlar pis fln mı demiştiniz de sizi görünce öyle dedi acaba?siz demediyseniz de zeynepe başkaları belki bunu öğretmiştir annen kayınvaliden fln hiç başkalarına bırakıyormusun bilmem ama biz hep sarılıyoruz öpüyoruz rüyanın çok hoşuna gidiyor beni de sevin diye aramıza geliyor tabi öyle dudaktan yalapşap hiç öpüşmedik yanında ama bence sen üstüne düşme o öyle dediğinde pis değil seviyorum ben babanı fln de yada onun yanında yapmayın bi süre unutsun

cemredenizcim senin de güzel haberlerini bekliyoruz allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah ara sıra gene uğrarım öptüm hepiciğinizi..

neler oldu canım sıkma canını boşver takma kafanı sen hiç bir şeye artık sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama...
sağol canım evet renkli gözlü şimdilik...
deryacım haziranda doğacak dimi bebeğin herşeyin hayırlısı olsun canıum

yasemincim maşllah efe çok tatlı gözleri renkli sanki dimi

bulantılarda başlamış olsun canım geçer zamanla banada olmuştu her hamileliğimde de ne yazıkki utanarak söylüyorum ama eşimden bile uzaklaşıyorum ne yazık ki kokudan ecrininki azda olsa batıyor okadar yani bende de yemek vs.kötüydü zaten ama idareediyordum valla nasıl oluyorsa artık tabi zorlandığımda oluyordu oda son aylarda ne yazık ki istifraettimmi halsiz kalıp başımın döndüğü felan oluyordu ama yemek yedim mi geçiyordu neyseki...umarım uzun sürmez deryacım seninde :))
ecrinde çok dikkatli bu öpüş vs..şeylerinde evin her köşesünde takipte ne yazık ki ama yanında doğdu doğalı öper ama onunda hoşuna gider mutlu olur çünkü eşim sürekli yanımızda bizim yani işi yakın olunca eve uğrar kapıdan sık sık bizi öper öper gider bu konuda evlemdiğimden beri şanslıyım aslında aşırı düşkündür üzerime hatta sıkılırım bazen yeter artık diye :)))ama işte yanlarında ney apsak hemen dikkatlerini çekiyor başka birşeyelrle ilgilide olsalar onların kulakları bizde çok zor oluyor bizide kız çocukları sankş daha ilgili böyle şeylerde çünkü tv de bu tür şeyelerde görse anlatıyor resmen öpüşüyorlar vs.diye herkesin yanında da analtırlarsa diye korkuyorum doğrusu bazen ortam oldumu ağzından ufaktefek şeyler kaçırıyor ecrin nisa:)))

Son düzenleme:
herkesee iyi bayramlar kızlarrrrrrr...
istanbula ve yalovaya gıdıcez bız bu bayramda..

off kızlar off oğluşum hasta oldu en sonunda çünkü ecrinde kaç kere grip enfeksiyon olmuştu ama şükür olmamıştı ama dün gece durdurulamayan ağlamalarından dolayı gece 2 de acil gittik ama gripten çok ne yazık ki çiş sorunu vardı çişini bizim miniğimiz yapmamıştı sünet olması gerekiyordu zaten eşim uzun zamandır başka bir yerde çalışıyordu geçici olarak bu yüzden yanımızda fazla duramıyordu bu yüzden bayram sonu olsun demiştik bu gidişle kesin olacak kuzum 40 na kadar yaptıralım diyorduk zaten herşey nasip işte...biraz ateşi varmış hem ateşdüşürücü hemde başka ilaçlar katıp bir iğne yaptılar rahatladı neyseki ateşide düştü çok yüksek değildi ama bebek işte hemen etkileniyorlar (( çok üzüldüm onu öyle görmekten gözlerimin içine bakarak ağlaması gücenerek eşim ben hatta ecrinim bile gece yarısı ayağa dikti hepimizi (( ilaç verdi ateş düşürücü hemde soğukalgınlı diye burun spreyi verdi birde kullanıyoruz iyi bakalım şimdilik bayram ama bize iyi gelmedi dr.kalabalığa girmesin dedi neyapalım bilemiyorum evde de duramayız mecbur çıkıcaz ama tabi artık başka oda da durur kuzumda bana kalsa dışarı bile çıkarmazdım ama bayram olunca ..

Gözünüz aydın Yasemincim..en iyisini yapmışsınız ileride büyüyünce de sünnet düğününü yaparsınız,hem de hemen kapanıverir..Allah damatlığını da göstersin inşallah canım..

Az önce upuzunnn bir msj yazdım elektrik gitti geldi sinir oldum..(

beni sorarasanız ben iptalim kızlar berbat bi durumdayım 2 gün önce hastanelik oldum serum verdiler (gerçi o bile kendime getirmedi) 2 gün boyunca mideme su bile girmedi..çok çok fena yaaaa benim bu hamileliklerim ne konuşabiliyorum,ne dinleyebiliyorum,Ne oğlumla ilgilenebiliyorum..hayattan koptum desem yeridir..
herşey kokuyor delircem,köpek gibi burnum oldu her kokuyu alıyorum ve keskin olan her kokuda çıkarıyorum..
eşim gece başka odaya kaçmış rahat uyuyayım diye ( o da,asrın da kokuyor)
mutfağa girdiğim an çıkmam bir oluyor tahammülüm yok..offfffffff ki ne offff! teo da ki kadar uzun sürmez umarım yoksa delircem..

ama bebişimi gördüm yatmış sırtüstü sıpa sanki keyif çatıyordu,güneşlenir gibi.. ben burda neler yaşıyorum farkında değil..:))

neyse kızlar ben pc başındada oturamıyorum yine geldiler bana ben kaçtım..öptüm hepinizi..

canım çok kötü olmuşsun umarım hemen geçer benimde ilk aylarda böyle olmuştu vitaminsiz kalmıştım dr.hem miğde bullantım hemde vitamin için serum taktırmıştı ama yinede geçmemişti umrım çabuk atlatırsın deryacım..

çok duygulandım demek gördünüz bebeğinizi ne güzel bir duygu çok güzel hamileliğim geldi aklıma çok harika bir duygu canım....
sağol canım darısı teomun başına artık inş.hepimiz yavrularımızın düğünüde görürüz...

kızlar duruda reflü kesinleşti ilaçlı röngen çekildi ameliyatlık değilmiş durumu çok şükür aşırı kusması var bi görseniz hiç birşey kalmıyo midede ar mama kullanıyoruz koyu kıvam baya muhallebi gibi bide reflü şurubu 1yaşa kadar devam edicez 6aydan sonra ek gıdaya geçene kadar yoğun olcakmış sonra azalcakmış reflüsü off ne günler geçirdim ya çok şükür rahatladım deryacım naptın son gelişme ne denizcim sevdacım sizde sıra bekliyoruz 2.leri hadi bakalım yasemincim sallanan beşiği bizim doğaç bozdu hemde 2. gün üstüne çıkıp sallanmaya çalıştı makina dayanamadı ağırlığına geçen yine emzik aldı vermedi kardeşine baya bi emdi töbe töbe çok kıskanıyo bildiğiniz gibi değil zarar vermesi bitti ama sadece kıskanıyor ama onuda çok seviyo illa yanında yatıcak sevicek bi görsenin anne çok tatlı bu ya değilmi diyo sürekli hayır oğlum diyorum hep sen daha tatlısın o azıcık tatlı diyorum :) hep arayı bulmakla geçiyor hayat bi görseniz bu arada sütüm bitti bitiyor günde 2kere yada 3kere emziriyorum bunada şükür tek meme o da diğeri tamamen kesildi 1haftadır emmiyodu kız ve hala şiş değil o emilmeyen meme düşünün ne kadar süt üretmeyen kör bi meme 6 ay idare etsek keşke bu güne kadarda midesinde çok durmadı sütüm gerçi hep kustu çünkü olsada bişey değişmicek şimdi emzirip ardından koyu mama veriyorum sütümü kusmasın koyulaşsın midesinde diye bi görseniz o da kabız yapıyor zeytin yağı koyuyorum mamaya dr. öyle dedi neyse genelinde huysuz bi bebek değil çok şükür doğaç gibi çektirmiyor allahtan aynı olsa bittiğimin resmiydi

denizzzzz 2.ler pek huysuz olmuyor kuzuuuuuuuuuuuuuuuuummm

geçmiş olsun canım ama çok zor bu reflü bizde 16 ay düzenli kullandık miğde şurubu çok zor bu reflü birde ecrin iştahsız olunca daha da zor olmuştu bana neyseki efemde yok böyle bişey umarım böyle gider gerçekten 1.ler çok daha zor yaa 2. ler daha yi gibi yani :)))sallanan beşiği aldık iyi oldu gerçekten en azından uyuyunca açıyorum biraz daha fazla uyuyorbende işlerimi yapıyorum.bizde bayabi bu sralar huysuzuz sünnet sonra grip olduk 3 gün ateşlendik ilaç kullanıyoruz sanırım mikrop kaptı sümnnetden sonra hasta yaptık aşıda olamadık haftaya yapacaklar bu ayı bir atlatsam hayırlısıyla .......

deryacım ne yaptın nasıl gidiyor ... sevdacım sen n erelerdesin yazmıyorsun canım..

denizcim sen nasılsın işler nasıl ..

selcan huh huuuuuuuuuu nerelrdesin....

demek efecik sünnet oldu geçmiş olsun yasemincim erkekliğe ilk adımı attınız artık beklesin kızlar :))
bende bu ay inşallah artık doğum kontrol hapını bırakıyorum bugün doktora gittim şu sırt ağrılarımı hamilelikten önce tedavi ettirmem lazım röntgen falan ister diye hemen gideyim dedim iykide gitmişim hem emar hemde röngen çekindim sonuçları pazartesi alıcam inşallah önemli bişey çıkmaz bir iki saat ayakta durayım yada temizlik yapayım o gece sırt ağrımdan uyuyamıyorum bide hamilelikte daha fazla artmısından korkuyorum bakalım ne dicek dr

1 numara çocuklar napıyo kızlar gelişimleri nasıl boy pos ne alemde zeynebin boyu tam bir metre oldu kilosuda 16 birazcık büyüdü sanki bide bir bilmişlik yanında hiçbirşey konuşulmuyoğü her lafa karışıyo bide el işine pek meraklı bütün gün kessin yapıştırsın bir günde bir tane selebant bitiriyo yapıştırmayı çok seviyo beşiğinde sticker yapıştırmadık yer bırakmadı resim yapmada çok yetenekli resme yönlendirmeyi düşünüyoruz biraz büyüyünce resimle ilgili kursa falan gönderebiliriz yazı yazmayıda baya ilerletti bütün harleri çok düzgün yapıyo gördüğü bütün kelimeleri bakarak yazabiliyo efe ali gibi kısa kelimeliride ezbere yazabiloyo maşallah bakıyorumda tam kreş çocuğu zeynep seneye kesinlikle göndericem

aşyegül doğaçta çok kusuyordu demi bebekken reflü varmıydı doğaçtada acaba neden kaynaklanıyor kıyamam ben durucuğa geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede terk eder duruyu.ama duru çokkkk tatlı ayşegül ya maşallahı var saçlarına bitiyorum hele bi tokalı resmi var burdan yiyesim geliyo :)kilosuda iyi görünüyo tontiş yanaklı gibi ve size hiç benzetemiyorum ben sadece saçları doğaça benziyo öp benim yerime

deryacım senin bulantılarında fazla uzun sürmez inşallah teonun okula başlamısda iyi denk geldi en azından gündüz uzanıp dinlenebilirsin gecede eşin olur zaten benim içimden senin kızın olacakmış gibi geçti bakalım hayırlısı olsun inşallah darısı başımıza :)

slm kızlarrr
halaaaa çokkk fenayım hiç birşey yapasım gelmiyor bulantı hala tam hız devam...
geçsinnnnnn artıkkkk! 3 kilo vermişim hiç bir şey yiyemiyorum,herşey kokuyor ,midemi kaldırıyor,su bile içemiyorum..
cuma günü doktora gittim böcüğümü gördüm minicik fasulyem benim..
devlet hastanesinde haftasından küçük çıkmıştı sinir oldum özele gittim Allahtan bir sorun yok normal çıktı devlet hastanesinde geçiştiriyorlar..
doktor bulantı için Zofer diye bir ilaç yazdı bu geçirir dedi ama ilacın prospektüsünde ilk 3 ay kullanılmamalı diye yazıyor kafam karıştı? doktor niye böyle bir ilaç yazdı ki? ayrıca dün 1 tane içtim gerçekten bulantıyı kesti ilaç,içsem mi kararsız kaldım yaaaaw..

Sevdacım bakalım cinsiyet ne olacak bende çok meraktayım eşim erkek ben ve Teom kız istiyoruz bakalım artık daha vaktimiz var..
senin hbrlerini bekliyoruz o halde benimle gel şekerimmmm...:))

Ayşegül ilaçlar biraz olsun düzelttiyse iyi bari kıyamam yaaa..sütün gitmesine izin verme yaaa fırsat buldukça emzir hiç değilse 6 ay içse kuzu..geçmiş olsun bi an önce canım!

sağol sevdacım evet erkek oldu oğluşuöuz :)))
ecrinin boyuda 1 metre kiloda 19 ..ecrin tam bir genç kız edalarında artık hiç bizi takmıyor .bizim evdeki her muhabbete ecrinde katılır misafirliktede öyle uzun zamandır bir birey asla onunla ilgili konuşmamıza gelemiyor bişeyden bahsedersek onun hakkında susun lütfen diyor anlatacak aslında okadar çok şey var ama yani hangisini anlatayım ki maşallah çok zeki her şeyi zaten biliyor ukala kendini beğenmiş resimi kalemi deftere bayılıyordu zaten küçüklüğünden beri halda öyle güzel boyama yapıyor resimleri güzel makası vs.güzel kullanıyor hala kitap okuyoruz masal kitapları felan..hala oyuncak oynamıyor..tam anlamıyla süslü kokana derlerya ecrin öyle makyaj takımı var bir sürü kendi yapıyor istemeesemde yapıyor dinlemiyor beni hala asi kızım benim..ama abla maşallah efeyi tabi çok seviyor kıskanıyor onu herkesten sürekli her gün dışarda geziyor şuanda ananesine gitti babasıyla süper anlaşıyorlar beni yemek konusunda yormuyor kıyafet hastası hala benim kıyafetlerimi ayakkabılarımı giymeye devamediyor..sanki ergen bir kız gibi kısacası ...öğretecek bişey kalmadı her şeyi biliyor okuma konusunda da harfleri bildiğinden maşlalh artık vuruşturmaya çalışıyor ..bilgisayarı artık ezberledi her istediğini açıyor kapatıyor uzun zamandır ..böyle işte bizde aklıma gelenleri yazdım ....
kuzum benim küçücük melek o ya nasıl heycanlanırsın şimdi deryacım :)))umarım en ısa zamanda da geçer şu bulantıların ..ilacı canım nette araştır bakalım ilk 3 ayda kullana olmuşmu banada dr.iğne vede serum vermişti netten akmıştım kullananlar olmuştu hatta ecrininde fitili vermişti dr.muz :)))

Son düzenleme:
ecrinin kilosu ne kadar iyi maşallah yasemnicim.iştahı açıldı demek şiringayla beslediğin günleri hatırlıyorum.zeynep 16 kilo bayadır hiç kilo almıyor zaten doğru düzgün bişeyde yemiyoki bebekliğinden beri .hala hiç bir yemeğin tadını bilmez yedikleri aynı tarhana makarna cicibebil süt bu kadar yani meyvede yemez hiç yazın sadece inciri çok sevmişti bol bol yedi kış meyvelerinden hiçbirini yemiyo malesef .

sevdacım doğaç ağladığında kusardı psikolojikti o duru kadar bebekken yoktu kusması 1yaştan sonra ağlama sonrası başlamıştı bebekken huysuzdu çok gazlıydı o vardı duruya ilaçlar koyu mamalarda dokunuyor ya az uyuyor çok ağlıyor napıcam ya vermesem çok kusuyor midede bişey kalmıyor ama keyfi yerinde kalıyor deryacım emzirmek istiyorum ama duru almamaya başladı çok ağlıyor almıcam diye napıcam şaşırdım ya annemde gitti yalnız kaldım tamamen doğaçta alabildiğine kıskanç bi görseniz kardeşi ağlaynca o da bağırmaya başlıyor evde bi gürültü görmelisiniz dikkati çekmeye çalışıyor aklınca onunla ilgileniyoruz diye duru düzelse herşey güzel olucak aslında 6 aya kadar çekicekmişiz bakalım doğrumu

yasemincim sende zantac kullanmıştın değilmi ecrine nasıl memnunmuydun bi püf noktan varmı aç yada tok ne bileyim nasıl verince etkiliydi ilacı bile kusuyor ya mama iyi ama o da koyu olduğu için bağırsaklarını mahvediyor sen nasıl besledin bilgilendirirmisin canım acaba süt alerjsimi dedim ama en önemli belirtisi kakada kanmış yok çok şükür demekki reflü bizimki

doğaçı hç sormayın kızlar kemik torbası resmen 1metre boy 13kilo

kızlar mr sonuçlarımı aldım boyun ve sırt ağrılarımın nedeni boyun düzleşmesiymiş boyunda c harfi şekline benzer olması gereken kemikler bende düzleşmiş buda baş dönmesi baş arısı sersemlik kaslarımda gerilme ve hatta unutkanlık yapıyomuş.boyundan beyne giden 4 ana damar varmış boyun düzleşip kaslar gerilince beyne giden kan akımı yavşlayıp şikayetler oluşuyomuş.dr fizik tedavisi verdi ama zeyneple hergün gitmem imkansız o zaman evde yapabileceğin hareketler vericem dedi hergün onları düzenli yapıcam tam iyileşme olmaz ama en azından rahatlarsın dedi .ileride boyun fıtığına çevirme ihtimali varmış inşallah o kadar fazla ilerlemez .ayrıca bu düzleşme son yıllarda çok insanda görülmeye başlamış.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…