1.eylul-su.............1 haziran
2.sevce................1 haziran
2.gülşah-kılç..........16 haziran
3.gülden................25 haziran
4.berrinyy...............25 haziran
5.ayça...................27 haziran
6.serpil...................28 haziran
evet canım vajinal ultrasonla baktı küçük olduğu için.4 hafta sonra kontrolüm var bakalım.ama ben hemen gidip tekrar bebişimi görmek istiyorum.onu çok özledim.
merhaba serpil.aynı sorun bendede var.tartılmadım 173 boyum 55 kiloydum şimdi ise 6 haftalık hamileyim ama iştahla yiyorum kocaman bir göbegim var sanki...bide cildim,saçlarım daha çok yaglandı..sivilceler bastı suratımı.ben istemeden hamile kaldım 4 aylık evliyim.bendede bir isteksizlik var.kendimi acayip mutsuz hissediyorum..yalnız degilsin serpilcim..ne yapçaz sence..
bende hazıran dogunmluyum kızım:Roflol::Roflol:
kız erkek farketmes saglıklı olsun ama benım ıcıme hep erkek doguyo nedense :uhm:
benim ablamın eşi doktorum olacak haftaya cumartesi ilk kontrole gidicem 6+1günlük oluyor.ama çok tedirginim.sizce alttan muayene olmadan rahatlıkla görebilirmiyim bebişimi...
bende erkek istiyorum ama içimde kız doğuyo yorumcu.com etkiledi beni oyüzdenyerimseniben
bende erkek istiyorum ama içimde kız doğuyo yorumcu.com etkiledi beni oyüzdenyerimseniben
yorumcu.com a göre benimde kız ama hayırlısı olsun.1 kez düşük yaptım daha sonra korunmasız 4 ay bekledim ben sağlıklı olmasından başka hiçbirşey istemiyorum kızlar..hamişliğini bekleyen arkadaşlar bölümünde o kadar uzun sürelerdir bekleyenler varki..allah hepsine nasip etsin inşallah...
doğru söylüyosun sağlıklı olması için dua edip şükretmek lazıma.s
gülşah bende progestan kullanıyorum günde 3 kez ama bana çok uyku yapıyo sendde varmı böyle yan etkiler arkadaşım.folbiol da günde 1 tane dedi doktorum ama ben 1 gün içip bir gün içmiyorum.doğal yollardan almaya çalışıyorum folikasiti.mesela fındıkta bol folik asit var.bol bol yiyorum ayrıca yeşil renkli sebzelerde var ben marul yiyorum ayrıca.oldum olası vitaminlerin kokusu beni çok rahatsız ediyo.folbiolu içtiğim gün idrarım çok kokuyo sizede öyle geliyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?