2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benıde eklesyın 22 hazıran ınsallah kısmetse

evet canım vajinal ultrasonla baktı küçük olduğu için.4 hafta sonra kontrolüm var bakalım.ama ben hemen gidip tekrar bebişimi görmek istiyorum.onu çok özledim.

evet cok zor beklemek ama ıcın rahat olsun bak duymussun kalp atıslarını saglıkla gelıcek ınsallah bebegın:teytey: :teytey:

canım bilemiyorum a inşallah bu ruh hali geçicidir, yerimden kalkmak, saçlarımı taramak ne bilim hiç bişey yapmak istemiyorum, hamilelik için çok dua ettim, çok mutlu oldum öğrendiğim gün , ama şimdi,,,,,hamileyim diye üzülmüyorum yanlış anlama, o değil, ama benimde elimde olmayan ve anlayamadığım bir ruh halim var, hiçbişeyi beğenmiyorum,kendimi de, hayatı da, herşeye karşı isteksizim.....işe gitmek istemiyorum.....

bende hazıran dogunmluyum kızım:Roflol::Roflol:
kız erkek farketmes saglıklı olsun ama benım ıcıme hep erkek doguyo nedense :uhm:

bende erkek istiyorum ama içimde kız doğuyo yorumcu.com etkiledi beni oyüzdenyerimseniben

benim görümcem benim hamile olduğumu bilmiyordu ve rüyasında ona benim hamile olduğumu bir erkek bebek dünyaya getireceğimi ismininde ahmet,umut,ferhat,can olacağinı söylemişler.isim biraz uzun ama :)) allah kısmet ederse erkek çocuğum olursa o isimlerden birini koymayı düşünüyorum ve bu isim büyük bir ihtimalle ahmet olur.çünki peygemberimizin isimlerinden.bu rüyadan çok etkilendim ben.

benim ablamın eşi doktorum olacak haftaya cumartesi ilk kontrole gidicem 6+1günlük oluyor.ama çok tedirginim.sizce alttan muayene olmadan rahatlıkla görebilirmiyim bebişimi...

benim ablamın eşi doktorum olacak haftaya cumartesi ilk kontrole gidicem 6+1günlük oluyor.ama çok tedirginim.sizce alttan muayene olmadan rahatlıkla görebilirmiyim bebişimi...

canım benımde tam 6 haftalıktı alttan baktı keseyı gordu ama bebegı goremedık 1 hafta sonra tekrar cagırdı

1.eylul-su.............1 haziran
2.sevce................1 haziran
3.gülşah-kılıç..........16 haziran
4.ayti...................22 haziran
5.gülden................25 haziran
6.berrinyy...............25 haziran
7.ayça...................27 haziran
8.serpil...................28 haziran
[/QUOTE]

annemde rüyasında kız görmüş ama inşallah sağlıklı bir erkek çocuğum olur. e kız olursada onu kokoş yapıcam takıp takıştırcam alışsın :))))

bu siteye girince hevesleniyorum tam alışamadımda henüz

kızlar benim muhtemel doğom tarihim 25haziranmış, yanlış yazmışım 28 haziran değil yani, listeden düzeltirmisiniz,

bende erkek istiyorum ama içimde kız doğuyo yorumcu.com etkiledi beni oyüzdenyerimseniben

yorumcu.com a göre benimde kız ama hayırlısı olsun.1 kez düşük yaptım daha sonra korunmasız 4 ay bekledim ben sağlıklı olmasından başka hiçbirşey istemiyorum kızlar..hamişliğini bekleyen arkadaşlar bölümünde o kadar uzun sürelerdir bekleyenler varki..allah hepsine nasip etsin inşallah...

doğru söylüyosun sağlıklı olması için dua edip şükretmek lazıma.s

kızlar yine takip edelim birbirimizin haberlerini ben çıkıyorum biraz acıktımda:)))herkese iyi geceler bebeklere tatlı rüyalar

zaten espri malzemem bebeğim babasına sürekli takılıyorum hem kendimi alıştırıyorum hem gülüyorum hiç sıkmamalıyız kendimizi bebiş üzülmesin iyi geceler:)

doğru söylüyosun sağlıklı olması için dua edip şükretmek lazıma.s

kesinlikle şükretmeliyiz canım..içimizdeki daha elma çekirdeği kadar olan bebişimizi düşünüp moralimizi yüksek tutmalıyız...hep iyi şeyler düşünüp sizi mutlu eden insanlarla bu dönemlerde görüşün.. bol bol gülmeye çalışın...

1.eylul-su...............1 haziran
2.sevce..................1 haziran
3.gülşah-kılıç...........16 haziran
4.serpil...................25 haziran
5.ayti.....................25 haziran
6.gülden.................25 haziran
7.berrinyy...............25 haziran
8.ayça...................27 haziran

1.eylul-su...............1 haziran
2.sevce..................1 haziran
3.gülşah-kılıç...........16 haziran
4.serpil...................25 haziran
5.ayti.....................25 haziran
6.gülden.................25 haziran
7.berrinyy...............25 haziran
8.ayça...................27 haziran

bende senin gibi içiyorum canım.bende bas dönmesi ve halsizlik var içtigimden beri..uykum geliyo çok..birde özellikle aşırı şişkinlik hissediyorum patlıcam sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…