doğuma kadar burdan paylaşalım duygularımızı geçmiş sayfaları biraz okudum.ben henüz doktora gitmedim test yaptım eşim 1.5aydan sonra gitmem gerektiğini söylüyo.ama yediğime içtiğime dikkat etmeye başladım hergün ceviz yiyiorum nescafeyi bıraktım çayı daha az içiyorum.balık et tavuğa yöneldim mutlaka elmada yiyorum su içiyorum bolbol :)ya birde kuru üzüm çekirdeğiymiş yada bala polen arı sütü falan karıştırmakmış bunlarda iyi geliyo diye duydum sizce???
MERHABA HAZİRANDA DOĞUM BEKLEYENLER:sm_cool::dance:
Sayet ben gercekten hamileysem :Roflol: Altinci ayin yirmisinde geliyor bebis. Hamile olup olmadigimdan emin bile degilim ama hesaplattirdim bile :Roflol:
ne yapalım antepli gelin senide yazalımmı
1.eylul-su.............1 haziran
2.gülşah-kılç..........16 haziran
3.gülden................25 haziran
4.berrinyy...............25 haziran
5.ayça...................27 haziran[/QUOThab merE]
arkadaşlar merhaba benim muhtemel doğum tarih,m,28 haziran,beni de eklermisiniz,arkadaşlar bide bişey sorcam 5 haftalık hamileyim ama kilo aldım 2 kilo, ve çok şişman hissediyorum kendimi karnım ve midem çok şiş, bu normal mi, benim gibi olan varmı aranızada , rejim yapçam anlamadım ya, bi de hayata karşı çok isteksizim, hiç bişey yapmak istemiorum, hamile olmayı çok istedim, şükrediyorum ama ruh halim hiç iyi değil siz de de varmı bu durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?