2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

berrincin kuru üzüm çekirdeğini bende duydum bebişin zihnini gelştiriyormuş.hergün bir avuç fındık ceviz badem ve fıstığı karıştırıp yiyorum.ama böyle giderse çok kilo alıcam.1o gün oldu hamileleiğimi öğreneli ve 1,5 kilo aldım.sizce biraz abartıyormuyuz

kızlar bir fikrim var bu forumda bebişlerimizin muhtemel doğum tarihlerini yazarak bir liste yapalım böylelikle kimin kaçıncı haftada olduğunu öğrenebilir fikirlerimizi daha rahat paylaşabiliriz..ama bazen doktorunuz internetteki doğum tarihinden farklı bir tarih söyleyebiliyor..hangi tarihi vereceğinizi size bırakıyorum.ben henüz gitmediğim için internetteki tarihi yazıyorum. bekliyorum....... 1- ayça.................27 haziran

1-eylul-su.............1 haziran 2-ayça..................27 haziran

1.eylul-su.............1 haziran
2.gülşah-kılç..........16 haziran
3.ayça..................27 haziran

3.gülden................25 haziran
4.ayça..................27 haziran

güldencim seninle doğum tarihlerimiz çok yakın.sende bulantı varmı.bende hala hiçbirşey yok.göğüslerim ağrıyor sadece sabahları

bizde eşimle 25 haziran diye hesapladık:)benide eklermisiniz

3.gülden................25 haziran
4.berrinyy...............25 haziran
5.ayça...................27 haziran

arkadaşlar benimde 1 haziran olacak allah kısmet ederse.benide listeye eklermisiniz.

ya o kadar çok merak ediyorumki cinsiyetini:)erkek istiyorum ama tabi sağlıklı olsun ilkönce yaw yorumcu.com da kız çin takviminde erkek gösteriyo daha başka bir yol varmı eğlenmek için:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…