2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ruh halim değişiyo benimde yani senin hissettiğin gibi değilde mesela dün ne mutlu hamileyim ben diye uyandım bugün acaba bu çocuğu doğurmalımıyım diye uyandım bazen ağlayasım falan geliyo gerçi öğreneli 2gün oldu belki daha alışamadığım içindir böyle gidip gelmelerim oluyo sağolsun eşim rahatlatıyo içimi bence rejimde yapma bebeğinden önemlimi kilolu görünmen o beslensinde güsel güsel nasılsa o dünyaya gelince verirsin

merhaba serpil.aynı sorun bendede var.tartılmadım 173 boyum 55 kiloydum şimdi ise 6 haftalık hamileyim ama iştahla yiyorum kocaman bir göbegim var sanki...bide cildim,saçlarım daha çok yaglandı..sivilceler bastı suratımı.ben istemeden hamile kaldım 4 aylık evliyim.bendede bir isteksizlik var.kendimi acayip mutsuz hissediyorum..yalnız degilsin serpilcim..ne yapçaz sence..

benimde plansız bir hamilelikti o yüzden daha sonramı olsaydı diye bir ikileme düştüm pek sevinemiyorum yani biryandanda eşimi düşünüyorum ama çıkmazdayım işte çözümünüz ne kızlar doğurmakmı?

selam kızlar bısı sorucam benımde 22 hazıran gorunuyor dogum tarıhı son adet tarıhım 14 eyluldu sımdıııı cuma gunu dr a gıttım 6hafta 0 gunluktu tama kese var ama bebek yoktu bu normalmı haftaya tekrar cagırdı kesın gorururux cok kucuk ondan gorunmuyo dedı sız bebıslerınızı gordunuzmu bende korkuyorum sımdı

ben daha doktora gitmedim gidenler vardır ama aramızda

eşimin tahminine göre 4 haftalık bebek. 6 yada 7 haftalık olunca gitmeyi düşünüyorum doktora ultrason ve kan testi için. bu haftada demir ve folik asit vitaminine başlııcam

ben ilk gittiğimde 5 haftalıktı vajinal ultrasonda sadece kese kese görünmüştü ve doktorum 2 hafta sonra çağırmıştı ve o günde bebeşim 7+1 günlüktü gayet net bir şekilde kalp atışları duyuldu.yani telaşlanmayın benim bildiğim 7 haftalıkken net belli oluyo.haftaya sende duyarsın inşallah ayticim

evet canım ilk gittiğimde bende görmedim.çok küçüktü hatta benim doktorum düşük tehlikesi büyük demişti.bir hafta sonra bi gittim.küt küt attı bebişin minicik kalbi:)darısı basına korkmaaaa arkadasım..

sizce bu hafta gidimmi doktora eşim gerek olmadığını söylüyo ama içim rahat etmiyo(yanlış anlasılmasın kendiside doktor)

peki içinize doğan ne kızmı erkekmi haziran anneleri:)annem haziran ayını kız ayı olarak söylerde hep

gülşah bende progestan kullanıyorum günde 3 kez ama bana çok uyku yapıyo sendde varmı böyle yan etkiler arkadaşım.folbiol da günde 1 tane dedi doktorum ama ben 1 gün içip bir gün içmiyorum.doğal yollardan almaya çalışıyorum folikasiti.mesela fındıkta bol folik asit var.bol bol yiyorum ayrıca yeşil renkli sebzelerde var ben marul yiyorum ayrıca.oldum olası vitaminlerin kokusu beni çok rahatsız ediyo.folbiolu içtiğim gün idrarım çok kokuyo sizede öyle geliyomu

1.eylul-su.............1 haziran
2.sevce................1 haziran
2.gülşah-kılç..........16 haziran
3.gülden................25 haziran
4.berrinyy...............25 haziran
5.ayça...................27 haziran
6.serpil...................28 haziran

eylül su seninle aynı gündyiz arkadaşım benim son adetim 26 ağustos inşallah allah hayırlısını nasip etsin herşeyin

evet canımm banada vajınal ultrasonla baktı sadece kese gorundu tana 6 haftalıktı haftaya gel gorurruz dedıbende korkuyorum bos gebelık olabılırmı dıye dr a soledım kotu dusunme haftaya goruruz dedı bos olsaydı kese sımsıyah gorunurmus ole dedıbenıkı daha acık nettı bıraz rahatladım ama cumayıu nasıl beklıcem bılmıyorum 7 haftalıkkende vajınal ultrasondamı baktı senınkıne ne guzel ya duymussun kalp atıslarını ınsallah bende duyarım haftaya

evet canım vajinal ultrasonla baktı küçük olduğu için.4 hafta sonra kontrolüm var bakalım.ama ben hemen gidip tekrar bebişimi görmek istiyorum.onu çok özledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…